iPad Ön Cam Değişimi

Apple Anasayfa

iPad Ön Cam Değişimi

iPad, kolay ve eğlenceli kullanım açısından günlük hayatta gerek işimizde gerek eğlencemizde zevk alarak kullandığımız bir tablet bilgisayardır. Bu cihazların çok hassas olması ve cam kısmının cihazın tamamını kaplaması nedeniyle ekranın kırılması kaçınılmazdır.

ipad-on-cam-kirilmasina-ornek

iPad tabletlerde müşterilerimizin “iPad ön cam değişimi” diye belirttiği kısım iPad dokunmatik kısmıdır. iPad ön cam ve lcd ekran farklı parçalardır.

ipad-on-cam-degisimi-ornek-foto


ipad-lcd-ekran-ve-on-cam-farki

En sık karşılaşılan problem ön camın (dokunmatik ekranın) kırılmasıdır. En üst kısımda dokunmatik olduğundan darbe ile ilk temas eden kısım ön camdır.

ipad-on-cam-degisimi

Servisimizde iPad ön cam değişimleri garantili olarak yapılmaktadır. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi iPad söküldüğü zaman 2 farklı paneli görmekteyiz. En üstte kalan kısın iPad ön camı yani dokunmatik panelidir.

apple-ipad-on-cam-ekran

Eğer çok sevdiğiniz iPad’inizin lcd ekranı veya dokunmatik yani ön camı kırıldıysa servisimize başvurabilirsiniz. Çok kısa sürelerde ön cam değişimi yapılarak teslim edilir.

Servis işlemleri ve diğer ayrıntılar için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz. Eğer iPad’inizin rengini değiştirmek isterseniz servisimizde bu işlemde yapılmaktadır.

İndirimli iPad cam değişim fiyatlarını kaçırmayın! iPad cam değişim fiyatları için tıklayın.

Etiketler :

Paylaş :

40 Responses

  1. İpad 4 cihazımın ön camı kırıldı.
    Tamir edilmesinin yaklaşık fiyatı nedir?
    Cihazı yurt dışından edindiğimden, garantisi yoktur.
    Bilgi rica ediyorum.

  2. Merhaba benim ipad cihazımıc ön camı kırıldı değiştirme fiyatı nedir acaba ipadimi amerikadan kendim getirmiştim ve garantisi yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

  3. markasız 10.1 ekran tabletimin ön camı çatladı parçayı gönderebilirmisiniz? ne kadar ödeyeceğim?

  4. 2 ay önce (Şubat 2013) aldığım Ipad 4’ün camı kırıldı. Ekran çalışmasına rağmen, sağ alt köşe tamamen çatladı.
    Değişim ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Syg.
    Onur Cetin

  5. İpadimin ön camı kırıldı size getirirsem ne kadar zamanda değiştirilin ve bana ne kadara mal olur. İyi çalışmalar.

  6. Merhaba
    Yeni ipad 3. Nesil cihazımın camı kırıldı. Değişim ücreti nedir?
    Ayrıca kasası kenarından biraz ezilmiş orası düzeltirebilir mi?
    İyi çalışmalar

  7. merhaba ipad 3 – 4g tabletim malesef az önce kedi itelemesi sonucu park daki bank ın üzerinden düştü ve aynen üsteki resimde olduğu gibi çatlak lar var üst sol ve sağ köşelerden ezilme olduğu için baskıdan çatlamış fiyat gönderebilirmisiniz ?

  8. İpad3 cihazımın ön camı kırıldı bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ve fiyatı ne kadar dır ben k.maraştayım sizden sadece camı alabilirim

  9. casper 7 inç tabletin ön camında 1 parmak boyutu çatlak oluştu dokunmatikte her hangi bir sorun yok camı en uygun fiyatla ne kadara yapabilirsiniz? yardımcı olursanız sevinirim .

  10. İpad retina yere düştü ve camı kırıldı. Çalışır durumda, işlevlerde sorun yok ama kırıkkar çok keskin ve ele zarar verebilecek durumda. Değişimi kaça yapıyorsunuz ve değişim için kullandığınız malzemenin marka özellikleri nedir?

  11. İpad 2 yere düştü ve köşeden camı kırıldı. Cihaz Çalışır durumda, işlevlerde sorun yok ama Ön camını yaptırmak istiyorum.Değişimi kaça yapıyorsunuz ve değişim için kullandığınız malzemenin marka özellikleri nedir? Garanti varsanız kadar süre.tşk

  12. Merhaba, ipad 3 ön cam bir köşeden darbe aldı ve çatladı. Kargo ile göndersem, ne kadar sürede değişirsiniz? Değişecek olan parça yan sanayi mi olacak? 3 ay garanti vermişsiniz , darbe falan olmadan arıza verecek olursa ne olacak ?

  13. Merhaba,düşme sonucu iPad mini ön cam köşeden darbe aldı ve Çatladı..Alalı bir yıl oldu.Garantisi iki yıl.Bilgi almak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

  14. Merhaba, düşme sonucu iPad 3 ön cam köşeden darbe aldı ve çatladı. Bilgi almak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

  15. Merhaba, ipad 3 ön cam köşeden darbe aldı ve kırıldı. Kendim getirsem yapım süresini orada beklesem, hemen değiştirip teslim edebilirmisiniz? Değişecek olan parça yan sanayi mi olacak? Ekranın etrafını saran plastik çerçevesini de değiştirmenizi rica edeceğim ön cam + çerçeve maliyeti ne olur?
    Teşekkürler.

  16. iPad 2’min ön camı kırıldı, dokunmatiği çalışıyor. Cam kalitesi nedir? Kastamonu’da yaşıyorum, resmini de gönderip ona göre göndermek istiyorum. Bilgi verir misiniz?

  17. Ipad mini tabletimizin ön camı tuzla buz oldu ekrana ışık geliyor ama dokunmatigi çalışmıyor tahmini ne kadar tutar

  18. iPad Air ön cam çatladı değiştirdik ama ekrana bastırınca gökkuşağı gibi renkler çıkıyor birde orta tuşu eskisinden biraz daha içerde gibi acaba cam orijinal değilmi bize orjinal denildil tşk

    1. Mehmet Bey ön camın görüntü ile alakası yoktur, gökkuşağı gibi çıkan renkleri fotoğraf atarak gösterebilir misiniz? Ayrıca iPad ler için orijinal cam yoktur. Biz orijinal kalitede garantili camlar kullanırız.

  19. Merhaba ipad 7. Nesil ön cam değişimi bide bi sorun cam kırık fakat ekranın kenarında siyah beyaz şerit var bu neden olabilir bayadır kırık ne kadara yapabilirisiniz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı