iPad Lcd Ekran Değişimi

Apple Anasayfa

iPad Lcd Ekran Değişimi

iPad tabletlerde en çok karşılaştığımız problemlerin başında ekran kırılması gelmektedir. iPad servisi olarak servisimizde her gün onlarca iPad ekranları veya dokunmatikleri değiştirilmektedir. iPad ekran değişimleri çok kısa sürede yapılmaktadır.

Lcd Ekran Değişimi Nedir?

iPad lcd ekran ve dokunma özellikli ön camdan oluşur. Altta lcd ekran üstte dokunma camı vardır. Lcd ekran değişimi altta kalan lcd ekran parçasının değişmesidir.

iPad Ekran Kırık

 

Aslında en sık karşılaşılan problem dokuma camının kırılmasıdır ancak bazı durumlarda lcd ekrana görüntü gelmeyebiliyor.

ipad-on-cam-degisimi

Genellikle küçük çocuklar bu konuda çok başarılılar, iPad’in ekranını hemen kırabilirler. iPad servisi olarak müşterilerimizden en çok duyduğumuz çocukların ekranı kırmasıdır.

iPad ekran değişimleri servisimizde garantili olarak yapılmaktadır. iPad servisi olarak tüm Türkiye geneline hizmet vermekteyiz. Servis işlem süresi çok kısadır.

ipad-servis-keyif-reklam

Fotoğraflardaki gibi bir durumla karşılaştıysanız üzülmenize gerek yok, iPad lcd ekran değişimlerinin süresi 1 gündür. iPad lcd ekran değişimlerinde servisimizi güvenle tercih edebilirsiniz. Gözünüz arkada kalmaz, tabletinize değer veririz.

Etiketler :

Paylaş :

31 Responses

  1. Merhabalar,

    iPad 2 kullanicisiyim zaten sadece ikinci haftada korucu kilifiyla olsa bile elimden dusurdugumde ekranim bir yanindan kucucuk catladi. Ekte fotografi var.
    Ne kadara ekrani degistiriyorsunuz?

    Saygilar,
    Hilal

  2. MErhabalar ipad 3 32GB ekranim kırıldı görüntü yok ekrani acdigimda cizik cizik görüntüler var tahmini ücreti ne kadardir bilgi verirseniz sevinirim.

  3. ıpad 2 var ekran da renk değişimi oldu pembe gözüküyor garanti kapsamında değil ne kadara yaparlar

  4. ipad 2 var ilk yere düştüğünde 1 ay sonra felan kendiliğinden açıldı bidaha düştüğünde daha açılmadı ses var görüntü yok tamir fiyatı nedir?

  5. APPLE İPAD 1 WİFİ MODEL:A1337 SİMKARTLI
    tabletimin iç ekranı kırık kaç lira tutar değişimi acaba

  6. Merhabalar ıpadimin ekranı ve çatlak köşeleride yamuldu kaç para tutar ? Ve alalı çok oldu garantisi bitmiş olabilir

  7. IPad Mini 2 serisi lcd ekran kırıldı. Antalya’dan eposta gönderiyorum. Lcd Ekranlar uyum sağlıyor mu. Problem yaşanıyor mu belli bir garantisi var mı. nasıl Size gönderiyoruz. Bilgi alabilirsem. teşekkür ederim

  8. Bendede aynı sorun var yani tabletimde ses var görüntü yok. Tamir edildiği zaman içindeki resimler silinir mi ?

  9. Merhaba,

    Ipad Mini Ön ekran sağlam ancak,lcd de düz siyah bir cizgi var bu durumda lcd değişimini kaça yapmaktasınız ? Ek olarak lcd değiştikten sonra ön ekranı tekrar yapıştırdıgınızda atma yapar mı ya da bu sabitleme işlemini nasıl yapmaktasınız. Bu işlemden sonra olası nasıl bir sorun ile karşılabilirim ?

  10. Merhaba ıpone 6 cihazımın ön camı kırıldı. Tamiri ne kadar acaba. Görüntü ve dokunmatik aktif halde.

  11. İpad 2 ekranın üst kısmı beyaz gölge var tam olarak saydam olarak dokunmatikte bir problem yok tamiri ne kadar tutar fiyat bilgisi alabilirmiyiz

  12. Merhabalar kolay gelsin Ipad A1337 kullanıyorum, tabletimin camı kırıldı acaba değişim fiyatını öğrenebilir miyim

  13. Merhaba Ipad mini sanırım lcd ekranı kırıldı. görünürde kırık çatlak vs yok dokunmatik çalışıyor fakat sadece görüntü yarım ve karanlık şekilde. tamir fiyatı ne kadar tutar. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler iyi çalışmalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı