iPhone Ön Cam Değişimi Nedir?

iPhone

iPhone Ön Cam Değişimi Nedir?

iPhone ön cam değişimi lcd ekranı sağlam olup camı kırık olan cihazlara uygulanmaktadır. Eğer lcd ekrandan görüntü alıp dokunma özelliğini kullanabiliyorsanız ön cam değişimi yaptırabilirsiniz. Ön cam değişimi sadece orijinal ekranlara yapılabilmektedir.

Dikkat! Görüştüğünüz bir çok teknik servis ön cam değişimi olmayacağını ekranın komple değişmesi gerektiğini veya ön cam değişimi sonrası dokunmatiğin bir süre sonra bozulacağını söyleyebilir. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değildir. Bunun sebebi ön cam değişimi için gerekli ekipmanlarının ve bilgilerinin olmamasıdır. Ön cam değişimi bir çok makine ile yapılmakta olup yatırım isteyen zor bir iştir. Bu servislerin yalanına aldanmayın, ön camı kırık iPhone’a ekran değişimi yaptırmayın.

Ön cam değişimi ekran değişiminden daha kaliteli sonuç verir. Ön cam değişiminde olumsuz geri dönüş yoktur.

Ön cam değişimi yapılabilmesi için;

  • Ekrandan görüntü alabiliyor olmanız gerekir
  • Dokunmatik çalışıyor olması gerekir
  • Ekranın orijinal olması gerekir

İnternet sitelerinde forumlarda çok fazla gereksiz bilgi vardır. Yıllar önce ön cam değişimi yapılamıyor ve yapılsa dahi dokunma özellikleri çabucak bozuluyordu. Şimdiki teknoloji ile ön cam değişimleri orijinal kalitede yapılabilmektedir.

Cam değişimi için servisimize gelen müşterilerimizin cihazlarını instagram.com/fppro_tr sayfasında paylaşıyoruz. Bu sayfada yaptığımız işleri görebilirsiniz.

Ön cam değişimi avantajları nedir?

  • Lcd ekranınız değişmez orijinal ekranınız kullanılır.
  • Dokunma paneli değişmez orijinal dokunma hassasiyetiniz devam eder.
  • Ekran köşelerindeki plastik çerçeve değişir eskisi kirli ise yeni bir çerçeveniz olur.
  • Özel katı yapıştırıcılar kullanılır ekran zarar görmez.
  • İşlem özel makineler ile vakumlama teknolojisi kullanılarak yapılır.
  • Home butonunuz yeni cama aktarılır ve parmak izi bozulmaz.
  • Sıvı bantları yenilenir suya dayanıklılık özelliği kaybolmaz.

iPhone Ön Cam Değişimi

Ön cam değişimi yaptığımız iPhone modelleri;

iPhone XS MAX, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5-5s modelleri için servisimizde ön cam değişimi yapılmaktadır.

[hr]

Ön cam değişimi yaptırmalı mıyım?

Ön cam değişimi yaptırmayın diyen servislere cevabımızı okuyun.

[box style=”2″]

Ön cam değişimi yaptıranlara 30TL değerinde ekran koruyucu hediyemizdir!

[/box]

Ön cam değişimi fiyatları nedir?

Fiyatlar için iPhone ön cam değişimi fiyat listesini inceleyiniz. İşlem aynı gün yapılır, işlem süresi ortlama 2 saati bulur. Elden veya kargo ile Türkiye’nin her yerinden ulaştırabilirsiniz.

Sorunuz olur ise aşağıya yorum olarak yazın en kısa sürede cevaplamaya çalışacağız.

Uyarı: Ön camda aşırı kırık olan ekranlarda %2 oranında çizik veya leke olma ihtimali vardır. Ön cam değişimini çok temiz yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

Etiketler :

Paylaş :

144 yanıt

  1. iphone 5 ön cam yerinden oynuyor, bastığımda içine girip çıkıyor tamiri yapılabilir mi

  2. Merhaba, i phone 5g ekranda çatlak ve ölü pixel var.. kurtarma durumu olur mu, ya da ne yapılması gerekiyor ve fiyat bilgisi alabilir miyim, teşekkürler…

    1. iPhone 6s Ön cam kırık ve açılmıyor kamera çekme yeri de kırık dokunmatik yok telefon açılmıyo arkadında sorun yok ama önde içini aça biliyorum ve bataryası haraket ediyor

  3. Bnm ıphone 5S on can ıcıne gorıyor bunu Nasıl yapabılır ekran sağlam cızık yok Bıde kaça yapılıyor Bıde gold rengının yerıne sıyah takılabılınır mı

  4. merhaba ıphone 5 telefonum yere düştü ekranda kırılma yok fakat dokunmatiği çalışmıyor ekranın değişmesi gerekirmi yardımcı olursanız çok sevinirim

  5. 5c min on camini dusmesin diye bantla tutturuyorum. Onun disinda kullaniminda hicbir problem yok. Camda hic kirik yok. Bu yerine yapistirilabiliyor mu? Yapistirilabiliyorsa ne kadar tutar.

  6. Merhaba iphone 6 ekrani kirildi ama kosesiydi gayet rahat kullaniyordum , dun tekrar dusurdum telefonu bu sefer ekran yerinden hafif cikti . Cami degistirmeden ekrani yerine biraz sabitleyebiliyor musunuz acaba ?

  7. İphone 5 ön cam hafif kalkmıştır. Bastırdığımda içeriye giriyor bırakınca geri çıkar. Tamiri ne kadar ücret tutmaktadır

  8. iphone 5 ön cam yerinden oynuyor, bastığımda içine girip çıkıyor tamiri yapılabilir mi ? birde iphone parkeye düştü ekran simsiyah hiçbir şey görünmüyor yapılabilir mi ? ücreti ne kadar olur ?

  9. iphone 6 ön cam da hiçbir sorun yok ekranda sorun var galiba bunun bana maliyeti ne kadar olur bilgilendirirseniz sevinirim

  10. 6 kullanıyorum. Telefonum düştü ve köşesi kırıldı.
    Cam mı lcd ekran mı kırık anlamadım.
    Hangisi değişecek bu durumda

  11. Merhaba 6s kullanıcısıyım telefonumun ekranı çatlamıştı garanti kapsamı dışında bir yerde değiştirttim sanırım iyi yapamadılar kasa ile ekran arasında sağ üst köşede hafif açılma var yapabilir misiniz?

  12. Pardon geçenlerde yazmıştım sizi yanlış bilgilendirmişim sanırım. ben garanti kapsamı dışında ön cam değiştirdim sanırım, bunu iyice öğrenicem ve sağ üst köşede açılma oldu hafif şimdi lcd ekranım orjinal ,ön camım orjinal değil bu durumda ön cam değişimi yapıyor musunuz ? daha önce ekran değişimi yaptırdım demiştim ,ekran değişimi yaptıysanız lcd ekranınız gerçek olmayabilir ve ön cam değişimi yapmak riskli demiştiniz peki ya ön cam değişimi yaptırmışsam ekranım orjinalse ön cam değişimi yapmak riskli mi ?

  13. HAYIRLI SATISLAR 6S VAR EKRAN CATLAK AMA KULLANIMA ENGEL DEGIL SADECE DEGISIM MI GEREKIYOR NASIL YARDIMCI OLURSUNUZ

  14. Merhaba benim İPhone 6 plusumun ön camı kırık dokunmatiğe engel değil siz yaparken ekranın kırılma riski Varmı? Ekran değişikliği sırasında yanınızda kalabilirmiyim?

  15. merhaba,

    benim Iphone 6 nın ön cam değişecektir. değişim yapılması durumunda herhangi bir sorun yaratır mı ?

  16. Sony xperia xa camı catladı ekran ve dokunmatikte sıkıntı yok garanti nekadara yapar

  17. Merhaba,
    6 kullanıcısıyım ön cam kırıldı ekranda görüntü ve dokunma kaybı yoktur.
    Fiyat alabilir miyim bir de Kastamonu da yaşıyorum burda nerde yaptırabilirim

    1. Yavuz Bey, ekranda görüntü var ve dokunma çalışıyor ise ön cam değişimi yapılabilir. Servisimiz İstanbul’dadır. Kargo ile ücretsiz gönderim yapabilirsiniz.

  18. Merhaba, iphone 6s cihazımın ekranına kolonya dökülmesi sonucu mavi lekeler oluştu .Fakat cihazın dokunmatiği ve diğer işlevleri çalışmaktadır tamiri olur mu sizce?

    1. Gülsüm Hanım öncelikle açılıp sıvı temasının boyutuna bakılması gerekir. Sadece arka ışık dediğimiz parçada sıvı teması var ise değiştirip sorunu çözebiliriz.

  19. Merhaba ıphone 6s cam kırıldı acil yapılması gerek. Dokunmatıgınde ve hassasiyette herhangibir sorun yok. Ögrenmek istedigim şeyler;
    * cam değişimi esnasında ekrana zarar verilir mi ?
    * öyle bi durumda ek ücret talep etmezsiniz sanırım.
    *orginal cam mı takıyorsunuz?
    *daha sonra dokunmatık hassasiyetinde bi kayıp olur mu?
    *touch özelliğinde herhangibir duyarsızlık yaşarmıyım?
    *hangi kente göndermem gerek? ve son olarak
    *fiyat nedir?

    1. Esra Hanım sorularınızı sırasıyla cevaplayacağım;
      – Cam değişimi sırasında ekrana zarar verilmez, ekranınız orijinal ise özenli bir şekilde cam değişimi yapılır.
      – Cam değişimi sırasında ekrana zarar gelir ise sorumluluk bize aittir ek ücret talep edilmez.
      – Kullandığımız camlar orijinal ile aynı kalitedir. Bir fark yoktur.
      – Cam değişimi sonrası dokunmatik hassasiyetinde hiç bir sorun olmaz, böyle bir şey bugüne kadar yaşamadık.
      – Parmak izi kesinlikle bozulmaz, home butonu yeni ekrana aktarılacağı için eskisi gibi kullanmaya devam edersiniz.
      – Kargo gönderimleri için detaylı bilgi şu sayfada; https://www.fotoparca.com/destek
      – Güncel fiyatlar için şu sayfadan model seçerek devam ediniz. https://www.fotoparca.com/tamir-fiyatlari

  20. Ön cam değişimi için cihazımı sıfırlamalımıyım touch ıd ve parolayı kaldırmam gerekiyor mu

  21. İphone 6s değişiminde 3d touch özelliği zarar görür mü kullanılan cam safir mi yoksa gorilla glass mı ilginiz için teşekkür ederim

  22. İyi günler benim telefonum 6 plus camı kırıldı ama dokunmatiğinde bi sorun yok sadece ön camı değişimi yeterli olurmu bide elden getirmeyi düşünüyorum tamir edilmesi ne kadar sürer?

    1. Eda Hanım ekranınız daha önce değişmediyse ve dokunmatik çalışıyor ise ön cam değişimi yapılabilir. Ön cam değişimi işlem süresi 2-3 saati bulabilir.

  23. İphone 6 cam değişimi sonrası garanti geçerli olurmu garantiye yollasam servis anlarmı değiştiğini?

  24. Merhabalar ben dört ay önce istanbul maltepede teknik serviste ön ekranım çatlamıştı değiştirdiler ve 350 tl para ödedim bir gün içinde sonra ekranın yan sanayı olduğunu öğrendim şimdi telefonum donuyor ne yapmam lazım tektar yaptırmaktan korkuyorum?

    1. Özlem Hanım öncelikle donmanın neden kaynaklandığını tespit etmemiz gerekiyor, tespitin ardından buna göre bir çözüm üretilir.

  25. Ekranımda cok derin olmayan küçük çizikler var görüntü olarak beni rahatsız ediyorlar cam değişimi yapmadan onları gidermenin bir yolu var mı acaba?

  26. Merhaba,
    İphone 5 ekranım yere düşünce ekranın yarısı karardı yarısı normal durumda. Dokunmatikte herhangi bir problem yok ama kararan tarafında dokunmatik bölümü çalışıyor.
    Bu durumda sizce tüm LCD ekran mı değişmeli yoksa ön cam değişimi ile sorunu çözebilirmisiniz ?
    Şimdiden cevap için teşekkürler.

    1. Murat Bey ekranda kararma var ise ekranın değişmesi gerekir. Öncelikle bunun sebebini tespit ederiz duruma göre yapılacak işlem belirtilir.

  27. iyi günler. Benim iphone 6 ön çerçeve komple değişti bundan sonra ön kamerada performans düştü ve hafif sisili oldu bunun nedeni nedir acaba. ekran değişince ön kamerada değişiyor mu ??

  28. Merhaba, wireless bozuk ve sadece wi-fi cihazının yanında cekiyor. Bunun değişim yapılması gerektiği soylendı, siz yapıyor musunuz ve ücreti ne kadar? ( Telefon iphone 6 )

    Tesekkurler

    1. Çiğdem Hanım merhaba, bu arıza için anten değişimi yapıyoruz, iPhone 6 wifi anten değişimi güncel fiyatını e-posta olarak gönderiyorum.

  29. İyi günler iPhone 6s plus telefonum yere düştü ve home tuşunun altında kırılma ekranın sol alt tarafında çatlama oldu dokunmatiğinde bi problem yok.Home tuşu çalışıyor,parmak okuyucu da. ne yapmalı? Ön camın mı değişmesi gerekli?

  30. Merhaba iphone 6 ön cam çatladı dokunmatiği calısıyor herhangi bi skıntısı yok sadece ekranda catlaklar var degısımı oluyomu fiyat nedir

  31. Merhabalar benim cihazım 6s plus ön can değişimi yaptım sokunmatikte hiçbir sıkıntı yok ama ekranın sağ ve sol kısınlarında sarartılar oluşmuş bu sarartılar bende şüphe oluşturdu acaba bana yan sanayi ekran takmış olabilirler mi ?

    1. Bedirhan Bey merhaba, bu durumdaki bir ekranı kontrol etmeden bilgi vermem yanlış olur. Ulaştırırsanız kontrol edip ne olduğunu söyleyebilirim.

  32. İphone 5 es kullanıyorum ön cam bayağ kırıldı üst kısımları nerdeyse çıkıyor tamir olurmu

  33. Merhaba. İphone 7 telefonum var. Sert bir şekilde yere düştü ve sağ üst köşeden başlayarak ortalara ve sağ alt köşeye kadar çatlamalar oldu. Dokunmatiğinde bir sorun yok. Kamera açılıyor yalnız siyah gösteriyor. Bu gün bir servise sordum. Çarpmanın etkisi ile yerinden çıkmıştır dedi doğru olabilir mi ? Bir de telefon bugün normal kullanımda aşırı ısınıp şarjı 3-4 saatte tüketti. Sorduğum servis ekranın komple değişmesi gerektiğini söyledi. Sorularıma cevap verebilir misiniz? Teşekkürler. İyi çalışmalar.

    1. Kadir Bey merhaba, anladığım kadarıyla ekranla alakalı bir sorun görünmüyor bu nedenle ekranın değişmesi gerektiğini düşünmüyorum. Kamera yerinden çıkabilir ama 7 için bu zor bir ihtimal, kameranın arızalı olduğunu düşünüyorum. Aşırı ısınmasının bir çok sebebi olabilir ama aklıma ilk gelen anakartta bir hasar olduğudur.

  34. merhaba iphone 7 yere düştü ve ekranım çatladı dokunmatiğinde bir şey yok sadece çatlak kısımlarda hafif sararmalar oldu ön cam değişikliği mi olmalı yoksa tamamen ekranın değişmesi mi gerekli

    1. Elif Hanım merhaba, cam kırıkların ekrana baskı yaptığı noktalarda sararma olur, ön cam değişimi sonrası bu sararmalar düzelecektir. Ön cam değişimi yeterlidir.

  35. Merhaba yaklaşık iki ay önce iphone 6 ön cam değişimi yaptırdım sizden her konuda memnun da kaldım, ekran darbede gene çatladı. Ekran garantisi var mıydı?

  36. Merhaba. iPhone 6 kullanıyorum telefon ön camı kırıldı zaman sonra ekranda eski televizyonlar gibi karancılanmalar oldu bunu ekran değişimi mi ekran değişimi mi gerekmektedir

  37. mrb lar iphone 8 plus telefon düşme sonucu ekran camında kırık olustu ufak bır çizgi yuvarlak butonun sagındada mevcut olası durum ne olabılır ekran mı yosa cam mı

  38. İPHONE 7 ÖN CAM KIRILDI DOKUNMATİKTE PROBLEM YOK CİHAZI GÖNDERİRKEN YEDEKLEMEM GEREKİYOR MU?

  39. Merhaba iyi çalışmalar İPhone 6s im Var ekranı çatladı servise verdim 190 tl ekran taktı dokunmatiği komple değiştirmiş arkadaş sorunum daha önceden de de oluyordu arada bir ekranın özellikle alt ve üst kısımları bazende orta kısımlar çalışmıyor 3 5 saniye işlem yapamıyorum başka servise sordum entegre arızası dedi eski orjinal ekranın ön camını değiştirsek o sorundan kurtulur muyum yada gerçekten entegre arızası olabilir mi

    1. Nazmi Bey 6s modellerinde entegre sorunu ile çok sık karşılaşmıyoruz. Özellikle belirli bir noktada dokunmatik çalışmadığını söylediniz, bu ekran arızası olabilir.

  40. Ön cam değişimide orjinal dimi iç ekranda bir bozulma yok sadece ön ekranda çatlaklar var

  41. Merhaba iphone 7 plus ön camda kırık vardı rahatsız etmeyecek derecede sağ üst köşede dün elimden bir kez daha düştü ve o çatlak büyüdü büyüdü büyüdü :)) rahatsız ediyor.
    Ön camı değiştirmek istiyorum fakat (daha önce başımıza gelen talihsiz bir olaydan dolayı tamir esnasında izleme şansımız olabilir mi yani başında durmak isterim ?
    Kendi orjinal ekranına dokunulmasın sadece Cam değişsin istiyorum
    Yanlış anlamayın lütfen daha önce talihsiz bir olay yaşadığım için ”sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali” sizi tenzih ederekten cam değişecek diye telefondaki nevar neyok yan sanayi ürünle değiştirmişlerdi

    1. Ethem Bey merhaba, atölyemiz herkese açıktır, tamir edilirken izleyebilirsiniz. Servisimizdeki tüm ekranlar orijinaldir zaten cam değişiminde orijinal ekranınız değişmeyecektir.

  42. Merhaba
    İphone 6 ön cam değişimi olursa ekranda kalite kaybı ya da orjinal ön cam kalitesi farkı olur mu?

  43. Merhabalar iphone 7 plus telefonum var telefonumu düşürdüm ve ekranı sağ üst köşeden başlayarak ortalara doğru kırıldı dokunmatiğinde, home tuşunda ve kamerada hiçbir sıkıntı yok. Bir de home tuşuna bastığımda kat kut sesler geliyo ama çalışıyor bunun sebebini öğrenmek istiyorum. Cevap verirseniz mutlu olurum. Teşekkürler…

  44. Merhaba xperia xa ön cam çatlak şeklinde kırıldı iç ve dokunmatikk ekranlarda sıkıntı yok . garanti sadece ön camı halleder mi siz sadece ön camı ne kadar yapıyorsunuz

  45. Usta kolay gelsin orijinal 6 Plus öncem özellikle kenarlar olmak üzere hatta videonuzda ıphone gibi paramparça oldu dokunmatik ve görüntü sağlam bir çok servis kaçamak cevap veriyor sırf bu iş için şehir dışından geleceğim benim iPhone 6 plusun sadece ön cam değişiminin oluru varmı ?aynı gün

  46. 7 plus telefonumun ön camı kırıldı değiştirtmek istiyorum ama kafamda bir sürü soru var parçalar yan sanayi mi yapılan işin garantisi varmı birde cihazı şehir dışından göndereceğim tamir süresi ne olur

    1. Kezban merhaba, ön cam değişiminde orijinal ekran değişmediği için orijinallik bozulmaz, 6 ay garanti veririz, detaylar yazımızda vardır.

  47. Merhaba
    iPhone 7 telefonum ekranı kurum yani göme tuşunun yanında içteki vidayı görebiliyorum sanırım bu durumda ön cam değişimi olmayacaktır.Peki başka nasıl yardımcı olabilirsiniz ? Lütfen dönüş yaparsanız sevinirim.

  48. Ek olarak Dokunmatik çalışıyor home tuşu çalışıyor yani kullanmamda bir sıkıntı yok sadece home tuşunun sağı ve solu parça düştü içi gözüküyor ama ekranda bir problem yok

    1. Halil merhaba, camlar dökülebilir bu ön cam değişimine engel değildir. Bu şekilde uzun süre kullanmak sakıncalıdır. Bu nedenle bir an önce ulaştırın cam değişimi yapalım.

  49. Merhaba İPhone 5s kullanıyorum yere düşme sonucu sadece ön camı kırıldı dokunmatiğinde ekranda bi sıkıntı yok fakat bir yere sorduğumda ön camla birlikte dokunmatiğinde değişmesi gerektiğini söylediler ön cam ile birlikte dokunmatikte değişiyor mu?

  50. Benimde bir iphone 7 dim var ön cam kırık fakat herşey çalışıyor bende cam değiştrimek için gelicem ama aklıma takılan bir soru var. Diyelim bu işlem sırasında ekranımıZ bozuldu çünkü sevrisler böyle bir ihtimalde söylüyor o zaman ne yapıyorsunuz orjinal ekranmı takıyorsunuz yerine?? Birde piyasada tam orkinal ekranları yok bildiğim kadarıyla bu kısmı nasıl çözersini? Kırılmaz bozulmaz demeyin sonuçta insanız.

    1. Mehmet merhaba, ön cam değişimi esnasında bir sorun olursa yine ön camı kırık orijinal bir ekrana cam değişimi yaparak işlemi sonuçlandırıyoruz.

    2. WhatsApp tan iletişim e geçtim ama bu sayfaya çıkardı nasıl iletişim e geçe bilirim sizinle

    1. Merhabalar
      iPhone 7 plus kullanıyorum telefonumu düşürdükten sonra telefonu elinize aldıgınızda gördüğümüz her şey yani beyaz kısımları ve ekran tamamen kırıldı ve değişim yaptırdım suan garanti kapsamında değil biliyorum fakat ben bu sekilde kullanamıyorum İstanbul dışında yasıyorum tekrar yaptırabilir miyim yaptırma durumunda gönderdiiğimde sizce ne kadar bir fiyat öderim bu konuda mümkün olduğunca yardımınızı beklerim cok teşekkür ederim

  51. Telefonun kendisi eğimli herşey çalışıyor ön camı kırık telefon arkaya doğru egimli yinede tamiri yapılır mı

  52. Iphone 7 on cam kırıldı.. değişim olursa garanti dışı kalır mı cihaz. Serviste anlaşılır mi bu durum? Çünkü hem on cam degisicek hem de bazen hat okumuyor.. o yüzden servise vericem.

  53. Merhaba iki sorum var.

    1-) on cam degisimi yapinca takilan cam orijinali kadar dayanikli olacak mi? Iphone larda ozel bir cam killaniliyor diye biliyorum benimki iphone 8.

    2-) pil degisimi de dusunuyorum kiril cam ile pil degisimi yapabilir miyiz? Benim icin pil oncelik.

  54. Merhaba benim bir iPhone 6s telefonum var ön camını kırdım yan sanayi camla değişim yaptım bir süre sonra telefon elimden düştü ve yan sanayi camda kırıldı telefonu bu şekilde kullanıyorum ve orta tuşu çalışmıyor görev çubuğunu kullanıyorum bunun tamiri mümkün mü?

  55. merhaba,

    7 plus dış cam kırık yeni dokunmatik dış cam aldım montajını kaça yaparsınız

  56. merhaba ,
    ayfon sekiz plus ön camı yere düşürme sonucu kırıldı apple garantısın de 1300 lira istiyorlar , sizde yaptırmak istiyorum ama sizde yaptırınca garantisi bozulur mu ?

  57. Merhabalar ben daha önce cam değişimi yapmıştım 1 kere şuandada ön cam kırıldı ve üst köşesi çıkık ne yapabiliyorum peki değişim yapamaz mısınız ?

    1. Esra selamlar, geçmiş olsun. Müsait vaktinde cihazını servisimize getirdiğinde gerekli kontrolleri yapıp ön cam ya da ekran değişimi yapabiliriz.

  58. merhaba ben iphone 8 ön cam değiştirmek istiyorum bu işlemden sonra cihazım garantiden çıkıyor mu

  59. Kolay gelsin dün İphone 6s Ön cam değişimi yaptırdım fakat 3D tochdaki HAPTIC TOUCH özelliği çok hassas oldu normalde dokunup uygulamayı açıcağım zaman çok dokunmuşum gibi algılayıp uygulama seçeneklerini sunuyor ne yapmamız lazım benim ile iletişime geçerbilirmisiniz

  60. Merhaba ıPhone 8 Plus cihazıma dış cam ekran değiştirdim fakat yandan baktığımda orjinal olan gibi net görünmüyor görüntü sarılaşıyor. Apple Zentech garantide ekranın orjinal olduğu ve dış camın değiştiğini onayladı. Tekrar dış camını değiştirsek sizde aynı sorun oluyor mu ? Ve cihazımda Ekran ve parlaklık bölümünde True Tone seçeneği aktif değil ekranım değişmedi aktif olmama sebebi ve aktifleştirme uygulamanız mevcut mu ?

    1. Rahman merhaba, true tone cihaz vidaları açıldığında bile gidebilmektedir. Apple net bir açıklama yapmadı bu konu ile ilgili. Sarı renk için ekranı görmem gerekiyor.

  61. merhaba telefonu düşürdükten sonra ekran kırıldı dokunmatiği sorunsuz bi şekilde çalışıyor cam kırık ve camın altındaki beyaz yerlerinde soyulma gibi bişey oldu ekran değişimi olmadan ön cam değişimiyle bunun düzelmesi mümkün mü acaba?

  62. iPhone XR ōn cam kırık değişim olurmu ve kaça olur dönüş yaparsanız ıyı olur teşekkürler

  63. iPhone XR ōn cam kırık değişim olurmu ve kaça olur dönüş yaparsanız ıyı olur teşekkürler ?????

  64. Merhabalar benim bi iPhone 6 telefon var baya bir zamandır yere düşmüştü ve ekran açılmıyor ne kadar fiyata bir türlü ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim

  65. Merhaba iPhone 11in sol alt kosede on cami kirildi.Icinde bir hasar olmadigi dusunuluyor.Dokunmatikte vs herhangi bir sikinti yok.Bir de cercevesindeki metalik yerde ufak birkac cizik var?Yapilabilir mi maaliyeti ne olur?On cam degistiginde orijinallik gider mi?Orijinal cam mi takiliyor?

  66. Merhaba iyi günler ekranımın klavyede TGV harfleri basmıyor iPhone 11 aramaları açamıyorum bazen kendiliğinden tuşlama yapıyor

  67. Merhaba benim Afyon s6 telefon cami kırıldı ve şifreyi acabilirmisiniz unutk bunu açabilirsiniz yaptırmak istiyorum bu mümkünmü

  68. Merhaba kolay gelsin iphone 12 pro max imde alt kısımda ghoset sceran oluştu ve hiçbir şekilde darbe falan düşme VS olmadı şimdi benim ön camı mı değiştirmem gerek ne yapmam lazım bunun için yardımcı olur musunuz

  69. Merhabalar hocam 14 pro max üzerinden 3 4 dakika ekranın ön kısmına ütü brakılmış fark ettiğimde ise telefon çok aşırı derecede ısınmış ve kapanmış daha sonra açtığımda ekran Ve dokunmatiğinnde herhangi bir problem yok ama ekran da leke olmuş. Ekran mı değişmesi mi gerek yoksa ön cam mı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı