iPhone Pil Değişimi, Aynı Gün Teslim Sertifikalı Garantili

iPhone

iPhone Pil Değişimi, Aynı Gün Teslim Sertifikalı Garantili

iPhone’unuzun bataryası çabucak bitiyor telefonunuzu gün içerisinde birden çok şarja takmak zorunda kalıyorsanız batarya arızalı olabilir. Servisimizde garantili iPhone pil değişimi yapılmaktadır.

Müşterilerimizin en çok şikayet ettiği durumların başında şarj problemleri gelmektedir. Bir kaç yılın ardından iPhone pili ilk günkü performansını kaybediyor. Müşterilerimizin servis formlarındaki arıza başlıkları şu şekildedir.

  • Telefonumun pili sürekli bitiyor günde 3 kere şarja takmam gerekiyor.
  • iPhone’umun şarjı %10 dayken birden bir kapanıyor.
  • Şarjım tam bitti şarja taktım ve saatlerce şarj olmasına rağmen telefonum halen açılmadı.
  • Telefonum çok hızlı pilini bitiriyor.
  • iPhone’um şarjı bitti, kapandı bir daha açılmıyor.
  • Telefonumun aniden pili bitiyor, şarja takmak zorunda kalıyorum.
  • iPhone şarjı %40 ın altında kalınca hemen kapanıyor.
  • iPhone bataryası çabuk bitiyor.
  • iPhone sadece şarj olurken açılıyor, bataryada kullanamıyorum.
  • Telefonum şarj olurken kapanıp açılıyor
  • iPhone durup dururken kapandı açılmıyor şarj olmuyor.
  • iPhone şarj oluyor gösteriyor ama olmuyor.

iPhone pil değişimi sıkça yaptığımız bir işlemdir. Bazı cihazlar fabrika çıkışlı arızalı oluyor bazıları 2 yıllık süre içerisinde arıza verebiliyor.

Pil değişimi yapıyoruz

Pil değişimi yaptığımız tüm cihazlarda orijinal pil bantları yenilenir. Suya dayanıklılık bantları yenilenir ve iç temizlikleri yapılır. Pil değişimi öncesi ve sonrası pil kapasiteleri ölçülür.

İşlemi biten cihaz ilk günkü kalitede size teslim edilir.

iPhone pil şişmesi ve zararları

Pil arızası şişme yaparak kendini gösterir, şişen pil ekrana baskı yaparak kırılmasına neden olabilir. Ekran çerçevesini iterek yerinden çıkmasına neden olabilir.

Pilin şişmemesi ve daha uzun süre kullanmak için yapmanız gerekenler

  • Şarja takılıyken kullanmayın, özellikle şarjda iken video izlemek pilin ısınmasına neden olur.
  • Mobil veri açık olduğunda aşırı ısınma hissettiğinizde soğumasını bekleyiniz.
  • Mutlaka orijinal kablo ve adaptör kullanınız.
  • Yan sanayi kablo kullanmayın, bu pile zarar verebileceği gibi anakartı da bozabilir.
  • Araç şarjı kullanmayınız.
  • Gece şarja takılı bırakmayın, şarj dolduktan sonra şarj etme işlemini sonlandırın.
  • Şarj soketinin temiz olduğuna emin olun.

iPhone Pil sorununun tek çözümü pilin değişmesidir. Servisimizde hizmet verdiğimiz modeller;

  • iPhone 8 ve 8 Plus batarya değişimi
  • iPhone 7 ve 7 Plus batarya değişimi
  • iPhone 6s ve 6s Plus batarya değişimi
  • iPhone 6 ve 6 Plus batarya değişimi
  • iPhone 5, 5s ve 5c batarya değişimi
  • iPhone X, XS ve XS MAX batarya değişimi

Yavaşlayan iPhone’u pil değişimi yaparak hızlandırmak

Pili eskiyen iPhone yazılımsal olarak yavaşlatılır, bu durumda pil değişimi yaparak hızlanmasını sağlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için şu yazımızı okuyunuz.

Pil değişimi ne kadar sürer?

iPhone pil değişimi aynı gün (stok durumuna ve servis yoğunluğuna göre) sonuçlandırılır. Pil değişimi sonrasında 30 dakika kadar test edilmesi gerekebilir. Servisimize elden veya kargo ile ulaştırabilirsiniz. Piller stoklarımızda bulunmaktadır.

Kaliteli pil kullanıyoruz

Yüksek malzeme kalitesi ve gerçek değere sahip mAh ve wh(güç) kapasitesiyle orijinal pilden daha uzun deşarj süresi sağlar. Üzerinde yazan mAh değerlerini tam ve stabil olarak sağlar. 500-800 şarj döngüsü ve malzeme kalitesi ile uzun ömürlüdür.

  • Daha uzun deşarj
  • Yüksek malzeme kalitesi
  • Geliştirilmiş çift entegre devre
  • NTC (ısı sensörü)
  • PCB (baskılı devre kartı)
  • CE, FCC, ROHS ve C-Tick Sertifikalı

Pillerimiz FPPRO markadır ve 1 yıl garantilidir. Detaylı bilgi için tıklayın.

Orijinal pil yoktur, tuzağa düşmeyin

Orijinal pil yoktur, bu nedenle orijinal pil satıyoruz diyenlere inanmayın. Detaylı bilgi için iPhone batarya değişimi tuzak kelime “orijinal” başlıklı yazımızı okuyun.

Pil değişimi sonrası ilk kullanım

  • İlk şarjı batarya tam doluncaya kadar yapınız. iPhone’unuzu daha fazla şarj etmenize gerek yoktur.
  • Batarya, 3-4 şarj ve deşarjdan sonra tam performansa kavuşacaktır.
  • Orijinal olmayan şarj aletleri bataryanın ömrünü kısaltabilir veya arızalanmasına neden olabilir.
  • Batarya herhangi bir bakım gerektirmez.

iPhone pil değişim fiyatı nedir?

iPhone pil değişimi fiyatlarımız Apple fiyatlarından çok daha uygundur. Hangi modelin pil değişim fiyatı nedir öğrenmek için TIKLA. Açılan sayfadan model seçiniz!

Kargo ile cihaz göndermek istiyorsanız Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

165 yanıt

  1. iPhone 5 sahibiyim batarya %20 de birden bire kapanıyor şarj çabuk bitiyor pil Değişimi istiyorum yardımcı olur musunuz

  2. Merhaba, iphone 5 sahibiyim. Cok cabuk sarji bitiyordu ve gunde birkac kez sarj etmek gerekiyordu. Cok arastirma yapmadan bir telefon tamircisinde pili degistirdim ancak degisiklikten sonra durumda hic bir duzelme olmadi. Halen daha gunde birkac kez sarj ediyorum. Telefoncuya durumu soyledigimde telefonumun akim cektigi gibi sacmaliktan bahsetti ve yeni telefon almami tavsiye etti. Siz ne onerirsiniz, adresinizi iletebilir misniz size de gosterebilir miyiz telefonu? Tesekkurler

  3. Merhabalar daha once servisinizde baska bir islem yaptirip cok memnun kalmistim. Simdi iphone 5 icin bataryami degistirmek istiyorum detaylarla ilgili mail atarsaniz sevinirim , tesekkurler.

  4. merhba, 5S’im var. ekranı kırık ve şarj tutmuyo. bu ikisinin yapılması ne kadara olur ?

  5. iphone 5s 2 haftadır batarya sorunu yaşıyorum yukarıdaki şikayetlerin neredeyse hepsini yaşıyorum zor şarj oluyor çok çabuk eriyip gidiyor. fiyat bilgisi almak istiyorum çok acil.

  6. Merhabalar iphone 5s im son haftalarda çok çabuk şarjı bitiiyor ve ısınıyor ne yapmam lazım teşekkürler

  7. iphone 5 1428 model telefonumun bataryası ölü durumda değiştirmek istiyorum bilgi verirmisiniz lütfen

  8. Merhaba iphone 5s kullanıcısıyım yukarıda yazanların nerdeyse hepsi başıma geliyor 2 senedir bu telefonu kullanıyorum çok büyük ihtimal pil ömrü tükendi ancak sorunun bu olduğundan emin olmadan da batarya değiştirmek istemiyorum tabii ki. Bana toplamda ne kadara mal olacağını ve adres bilgilerini mail atarsanız çok sevinirim. Ayrıca sorunun bataryadan kaynaklı olup olmadığını öğrenmem mümkün mü onu da yazmanızı rica edeceğim. Teşekkürler.

  9. 5s için batarya değişimi ücreti ne kadar ve kesin çözüm olur mu acaba bilgi almak istiyorum.

  10. İyi günler, benim 5S im var ve şarjı rezil durumda. İçinde hat yokken ve uçak modundayken bile nerdeyse 1 gün gidiyor. Sorun bataryamda mı, eğer bataryadaysa değişim ücreti adres vesaire gibi bilgileri emailden yollarsanız çok memnun kalırım.

  11. Merhabalar,

    Telefonum 5S son güncellemeyi yaptığım halde hiçbir işlem yapmadığım halde durup dururken şarjm 6-7 saatte bitiyor. Bataryamı kontrol etti apple yetkilileri sorun olmadığını söylediler. sorun yazılımdan mı kaynaklanıyordur yoksa bataryadan mı?

  12. iyi günler. İphone 5 cihazim var bataryasi baya kotu durumda 40 ken 12 oluyor sarja takiyorum 52 oluyor. Degisim fiyatiniz nedir acaba? Fiyatinizi mail olarak bekliyorum uygun bir fiyatsa dusunuyoruz.

  13. Birde iphone 3 um var telefonu cok seviyorum 6 plus im var yinede onun keyfi bende ayri fakat onun bataryasi telefonu bile actirtmiyor. Sarj giriside problemli olabilir. Onun batarya fiyati ve sadece sarj girisinin degisim fiyati nedir? Onun hakkinda da bir mail alabilirmiyim iyi calismalar.

  14. Bende iPhone 6 var ve pili çabuk bitiyor pil değiştirmek istiyorum cevap verebilir misiniz

  15. Telefonumun, iPhone 6 64 gb. Ekran, kasa, kamera ve parmak izi okuyucusu bozuk. Pil sorunu da var. Kaç paraya hallolur?

  16. Telefonum 5S ve şarjı acayip hızlı bitip zor doluyor. %30da bazen de %27-25 te kapanıyor. şarja takıp açtığımda da %27 den dldurmaya devam ediyor. sorun var ama neyle ilgili anlayamadım. pili değiştirmem gerekiyor mu ? batarya değişince tekrar böle bir sorunla karşılaşır mıyım ?
    Fiyatinizi da mailler misiniz?

  17. Benim telefonum 5s ilk aldığımda yetkili birisi bana “15 saat şarj olması gerekir” demişti, başka bi yetkili de “10 saat kalaın yeter fazlası zarar verir bataryana demişti. İlk alıp açtığımda %60 falandı ve 1,2 saat kullanmama rağmen 52 falan olmuştu çok sevinmiştim dayanıyor diye sonra 10 saatlik şarja koydum dedikleri gibi olan o zaman oldu, aldkm telefonu %100 ken 2 saatte bitti şarjı 10 saatlik şarjdN önce çok güzel dayanıyordu şimdi wifi yi kapatıp hiç kullanmayınca bile şarjı kendi kendine bitiyor valla ıphone hevesim fazlasıyla kursağımda kaldı böylece artık telefonumu kullanöaya korkuyorum resmen çok fazla gerekli olmadıkça kullanmıyorum

  18. Merhaba ıphone 5 s ım var bataryası cabuk bıtıyo dıye degıstırttım ama hala aynı sıkıntı devam edıyo degısen bsey yok gıbı acaba sıkıntı baska bıseymı nasıl duzelır bu durum

  19. merhaba İphone 5 cihazim var bataryasi cok az dayaniyor degistirmek istiyorum.ayrica pil degisiminde taktiginiz pil orjinalmi ve ne kadar idare eder Fiyatinizi mail ile bilgi verirmisiniz

  20. Batarya değiştirdim hemde 2 defa ama hala günde 2 3 defa şarj ediyorum başka bir problem mi var acaba

  21. ArkadaşlAr bendede ayni sorun.ben azebeycandan katiliyorum size.ben baki da servise apardim iphone 5 s i orda bana dediler ki sistem bloku yanib.yani batareya sorunu deyil.o da cok bahali

  22. Benim telfonum bütün günü jarjda kaliyor.100% olursa jarjdam cıkaran gibi hemen 50% e iniyor.

  23. Merhaba iphone 5s i yeni almış olmama rağmen ilk şarja taktığımda sokette sorun çıktı kablo hareket ettirildiğinde şarj etmiyor bu garanti kapsamına girer mi ya da garantiye yollamadan bu sorun halledilebilir mi?

  24. saatlerce şarja takıyorum ve 10 dk sonra %40 düşüyor 1 kaç gün içinde ise telefonum tam 8 saat sonra açıldı aldım1dk sonra kapandı ktam 24 saat sonra tekrar açıldı telefonumun modeli ıphone 4 yardımcı olurasanız sevinirim cevabınızı bekliyorum

  25. Ben iphone 4 kullanıcısıyım telefonum zor sarj oluyor ve durduğu yerde şarjı bitiyor bataryasınıda değiştirdim ama yine hallolmadı nasıl yaparız

  26. Merhaba, telefonum garanti değişim cihazı 7 aylık bi cihaz. Şarjım çok hızlı tükeniyor (60dk) 4-5 kez batarya değiştirmeme rağmen hiç düzelmedi %30-35 lerde iken kapanıyor % 10 dan %50 ye çıkıyor vs bi türlü çözemedik. Yardımcı olursanız sevinirim

  27. İphone 5s şarj çabuk bitiyor diyo pil değiştirdim ama halen aynı sorun devam ediyor.tel ısınıyor ve şarj 5 saatte bitiyor kullanmadan..

  28. iPhone 5 aldım ikinci e.l bataryası değişeli 2 gün oldu telefon kapandı açılmıyor 2 saattir şarjda. Arızası nedir ne yapmalıyım?

  29. iPhone 5 im kapandı açılmıyor, bataryası değişeli 2 gün oldu aynı şikayetle götürmüştüm telefoncuya da yeni batarya taktı. Orginal kabloyla şarja takıyorum home+power la da açmaya çalıştım nafile hiç bir tepki yok. Ne yapmalıyım telefon açılmıyor acil cevap verirseniz Mutlu olurum?

  30. Iphone 5 batarya degisikligi yapildi yine de 1 saatte bitiyor telefon isiniyor, ariza neresindedir

  31. merhabalar ıphohe 6 telf 2 yıllık garantisi yeni bitti,şarj yüzde 10 lardan hemen bitiyotdu,bataryayı değiştirdim,ve aynı sorun devam ediyor fikri olan varmı.

  32. merhaba benim i phone 6 ım var ios10
    şarjı 25te hemen kapanıyor bataryayımı değiştirmeliyim

    birde ios 9 a geri döndürebilirmisiniz

  33. Arakadaşlar, aynı sorun bende de oldu. Telefonun bataryası %90 gösterirken birden %20’lere bir dk sonra da 10’lara iniyor. Konu tamamen ios 10 yazılımıyla ilgili gördüğüm kadarıyla. yazılım güncellemesiyle düzelmezse bu sorundan kurtulamayız.

  34. Merhaba İphone 5c kullanıcısıyım batarya sorunun vardı değiştirdim 2kez ama cihaz hala şarj çok yiyor ve adaptörüm falanda orjinal güncellemesi 10.2 sorunu neyden yapabilir cevap lütfen

  35. Merhaba bende iphone 6 var şarjı kulanmamış olsam bile çok çabuk bitiyor günde hüç takmazsam bi 5 sefer şarja takıyorum oynamadığım halde bile kendi kendine tükeniyor. Sabah 8 de %100 şarjdan çekiyorm oynamamış olsam bile saat 12 ye kadar bitiyo şarjı. Acaba şarj soketindenmi dedik şarj soketi değişti olmadı. Bataryadanmı dedik bataryayı değiştirdik gene olmadı aynı hamam aynı tas aynı sorun şarj çok hızlı tükeniyo. Bundan öncede iphone 6 telefonum vardı yine ondan çok memnundum şarjı çok uzun gidiyodu. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz bu şarj muhabetinden bıktım artık

  36. iphone 6 da pil değişimi sonrasında parmak izi okuyucu etkinleştirilemiyor hatası vermeye başladı orjinal pili de taktım ama hep aynı sonuç. cihazı itunes üzerinden sıfırladım yine düzelmedi sonra ayarlardan sıfırladım yine düzelmedi sebebi ne olabilir

  37. Merhaba bende iphone 6 var şarjı kulanmamış olsam bile çok çabuk bitiyor günde hüç takmazsam bi 5 sefer şarja takıyorum oynamadığım halde bile kendi kendine tükeniyor. Sabah 8 de %100 şarjdan çekiyorm oynamamış olsam bile saat 12 ye kadar bitiyo şarjı. Acaba şarj soketindenmi dedik şarj soketi değişti olmadı. Bataryadanmı dedik bataryayı değiştirdik gene olmadı aynı hamam aynı tas aynı sorun şarj çok hızlı tükeniyo. Bundan öncede iphone 6 telefonum vardı yine ondan çok memnundum şarjı çok uzun gidiyodu.

  38. Merhaba bende iphone 6 var şarjı kulanmamış olsam bile çok çabuk bitiyor oynamadığım halde bile kendi kendine tükeniyor. %100 şarjdan çekiyorm oynamamış olsam bile saat 2 ye kadar bitiyo şarjı. Bataryadanmı dedik bataryayı değiştirdik gene olmadı aynı sorun şarj çok hızlı tükeniyo.

    1. Merhaba Ahmet Bey,
      Bu arıza pilden veya anakarttan kaynaklanabilir, arıza tespiti yapılması için ulaştırırsanız memnuniyetle yardımcı oluruz.

  39. İphone 5s cihazımın 3 defa bataryasının değişmesine rağmen şarj çok hızlı bitiyor. Telefonuma tamamen sıfırlama yaptım hiç bir uygulama yok bu şekilde bile durumda değişiklik olmadı. Akşam şarj %100 bırakıyorum sabah baktığımda % 45-%50 civarında eksiliyor.Yardımcı olur musunuz.

    1. Erdinç Bey şarjın çok hızlı bitmesi her zaman pilden kaynaklanmaz, yan sanayi kablo kullanımından dolayı anakarta zarar verilebiliyor. Bunun kontrol edilmesi gerekir.

  40. merhaba. iphone6 cihazın şarjı %35-40 iken birden bitiyor. şarja taktığımda &20-25 ten açılıyor tekrar. %10 da kapanıyor. sorun bataryada mı yoksa başka sebeplerde olabilir mi

  41. İyi günler, 6S Plus batarya değişim ücreti tam olarak nedir ve gelsem aynı gün içersinde değiştirebilir misiniz?

  42. Merhaba. Iphone 5 kullanıcısıyım. Şarjım kendi kendine artıp azalıyordu. Şimdi ise şarja takıyorum %2 den fazla dolmuyor. Ve şarjda olmasına rağmen kapanıp açılıyor kendi kendine. Bilgilendirir misiniz lütfen

    1. Gizem Hanım bunun bir kaç sebebi olabilir. Pil arızalı olabilir pil değişimi ile sorun çözülebilir. En kötü ihtimal anakart arızası da olabilir. Kontrol edilmesi gerekir.

  43. Benim tlfn iphone 5s şarjım acayip çabuk bitiyor günde 3 kez şarja takmak zorunda kalıyorum bide bun garantisi 2 yıl bunu bir kez apple service verdim sorun yok dediler acaba bir kez daha götürüp bataryasınımı degiştirsinler ?

    1. Mehmet Bey pilin kontrol edilmesi gerekir. Pilde sorun yok ise şarj entegresi bozuk olabilir. Bu yan sanayi kullanmaktan kaynaklanır. Tamiri mümkündür.

  44. benim telefon 5s garanti süresi bitti telefon kendi kendine kapanıyor şarja takıyorum açılıyor sonra çıkarınca bir şeye giriyorum yine kapanıyor şuan da hiç açılmıyor ne yapmalıyım sizce

    1. Özgür Bey bu durumdaki bir cihazın kontrol edilmesi gerekiyor. Pil, şarj soketi veya anakart arızalı olabilir. Ulaştırırsanız yardımcı oluruz.

  45. Merhabalar ben iphone 6 kulnıcısıyım telefonumun şarjı %100 doşdurmama ragmen 1 saat içinde en heç btyo bazen %40 da aniden kapanyorr takıncdaa %20 dan itbaren şatj alyor benn ios 11 e gectm ondanda olablr mi şimdii anlayamadmm napmalıyımm iphone bataryasını değiştirirsem aıkıntı ortadan kalkr mı telefonum orjinal kaçak birde garantiye gönderemyom

    1. Cansu Hanım bahsettiğiniz problemler pil ile alakalıdır. Pil değişimi yapıldıktan sonra sorun çözülecektir. Servisimizde pil değişimi yaptırmak isterseniz memnuniyetle yardımcı oluruz.

  46. Merhaba
    Ben ıphone 6s kullanıyorum bazen kendi kendine ekran kapanıyor 4-5 sanıye sonra acılıyor ve sarjım 42 ıken bırden 14 de dustu aradan sanıyeler gectı ve bazen 20 sarjım varsa uzun bı sure oyle kalıo 15 dk ve ya fazlası ole duruyor aynı 20 de ce telefonu acıp kapatınca sarjı azalıp artıyor bırden

    1. Aybüke Hanım anlattıklarınız pil arızası olduğu gösteriyor, değişimden sonra sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Servisimize ulaştırırsanız öncelikle pil kontrolünü yaparız değişmesi gerekiyorsa değişimini garantili bir şekilde yaparız.

  47. ben bataryamı değiştirmek istiyorum fakat içindekilerin silinmesinden korkuyorum sizce içindeki bilgiler silinir mi ?

  48. Merhabalar benim telefonun iphone 6 sarjim asiri hizli gidiyor hicbirsey yapmasam bile gece 100% dolu biraktigimda sabah %40larda oluyor, bir servise gittip batarya degistirmek icin sorun pilde degil akim sorunu var dedi telefonda onun tamiri de sıkıntılı iş falan dedi düzelir ama yine sorun verir diyen oldu, sizce sorun nedir batarya degistirsem sorun gider mi? Bir de Edirne’de subeniz var mi? Tesekur ederim..

    1. Merhaba, öncelikle pil kontrolü ve şarj kontrolü yapılır, pilden kaynaklanan bir arıza var ise kısa zamanda çözülür ancak anakartta bir sorun var ise anakartın işleme alınması gerekecektir. Bunun için cihazı ulaştırırsanız yardımcı oluruz.

  49. Telefonum su anda saatlerce sarj oluyor gibi duruyor ama acilmiyor Iphone 6 anakart sorunu var anladigim kadariyla, anakart tamiri tahmini fiyat ve garanti suresi ne kadar acaba?

  50. Benim iPhone 6 var 5 kere felan batarya değiştirdim şarj entegresinide değiştirdim ve hala şarjım hızlı bitiyor ne yapabilirim

  51. Meraba 5s im var batarya değiştirildi fakat yine aynı sarjı krndiliğinden bitiyo ne yapmam lazım

    1. Mustafa Bey öncelikle arıza tespiti yapılması gerekiyor, arıza tespiti ardından entegre değişimine karar verilir ise o zaman işlem yapılır. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  52. Merhaba, Telefonum iphone 6s yüksek megabaytlı bi oyunu uzun süre oynadım ve sürekli şarjdaydı telefonum, garantisi biteli 3 ay oldu arıza bataryadandır dedim telefoncuya verdim. batarya değişti ama hala durduğu yerde hızla sarj gitmeye devam ediyor, yaklaşık 3 saat dayanıyor sizce sorun nerede olabilir.Teşekkürler

    1. Oğuz Bey arıza anakarrtan kaynaklanabilir, bunun için cihazın kontrol edilmesi gerekir. Ulaştırırsanız kontrolü yapılıp bilgi verilebilir.

  53. iphone 4 batarya değişimini kendim gerçekleştirdim fakat telefonun arka kapağı kapattığımda telefon da kapanıyor.arka kapağı açtığımda telefon açılabiliyor.sorun ne olabilir acaba?

    1. Hakan Bey bir kısa devreye sebep olmuş olabilirsiniz, iPhone teknisyeni değilseniz cihazı açmayınız zarar verebilirsiniz.

  54. yeni şarj aleti alcam ama param tam olarak çıkmadığı için önce hangisini almalıyım şarj adabtörümü yoksa ara kablosunumu cevaplarsanız sevinirim hayırlı günle 🙂

  55. Merhaba telefonun 5s orjinal şarj kablom var dün bataryasını değiştirttim telefoncu dedi gece yatarken şarjda bırakma bataryaya zarar verir gece %100de%100oldu şarj çıkardım yattım sabah bi kalktım %de 60a inmiş şarj wifi falanda kapalıydı neyden kaynaklanıyor acaba?

    1. Çakır merhaba, öncelikle pilin kontrol edilmesi gerekiyor, diğer bir ihtimalde anakart arızası olabilir. Bu gibi arızalar yan sanayi kablo kullanmaktan kaynaklanır.

  56. Şarj aletim kutudan çıktığından beri aynı iphone aldığımda kutunun içinde verdiler hala onu kullanıyorum son güncellemeleri falan yapmadım ama ondan kaynaklanabilir dedi arkadaşlar o yüzden midir sizce?

  57. bataryayı degiştrdim 5s cihazın ön kamera çalısmadı bir süre sonra gelir dedi telefoncu dogrmudur acaba

  58. İphone 5s im var şarjım hızlı bitiyor fazla uygulama var onlardan kaynaklanıyor olabilir mi?

  59. Telefon acilirken ve kapanirken koselerde sari parlak renkler var ama sadece siyah ekranda belli oluyor nedeni nedlr acaba

  60. Iphone 5sim var hemen sarjim bitiyordu bataryasını değiştirdim şarj ne kadar dayanır ilk aldigimdaki gibi olur mu? Şimdiden teşekkürler

  61. Benimki 5. Çok çabuk şarjı bitiyordu bataryayı değiştirdim hala çabuk bitiyor. Orijinal şarj aleti kullanıyorum arka plan uygulamalarında da sıkıntı yok. Acaba neden çabuk bitiyor?

  62. Iphone 5’imin bataryasını değiştirsem sosyal medya hesaplarımdan çıkış yapılır uygulamalarım silinir mi?

  63. iphone 5 im pili bozuldu galiba sarj etmeme ragmen acılmıyo apple simgesi sonup duruyo ve bir an da kapanıyor. pilimi degistirirsem telefonumdaki bilgilerim numaralar resimler falan gider mi?

    1. Belinay sorun pilden kaynaklanıyor ise pil değişimi sonrası veri kaybı olmaz. Ama sorun yazılımdan veya anakarttan kaynaklanıyor ise veri kaybı olabilir.

  64. Telfnn şarjı %100 iken 3 4 saat sonra tamamen bitiyor..günde 2 3 kez şarja takıyorum..hiç kullanmadığım zamanlarda dahi şarj dayanmıyor..güncelleme sonrası olduğunu düşünüyorum çünkü güncelleme yapmadan önce şarj sıkıntım yoktu..bataryayı değiştirsek bu çözüm olur mu?

    1. Yasemin Hanım öncelikle model nedir? Pil arızası olabilir, anakart arızası olabilir. Gerekirse pil değişimi yapıp kontrolünü sağlarız.

  65. merhaba, iphone 6 /16 gb. sahibiyim birkaç hafta önce pil değişimi yapmama rağmen şarjın çabuk bitmesi ve birden kapanma problemim halen düzelmedi, eğer ana kart veya şarj ile ilgili bir parçada arıza var ise yaklaşık tamir tutarı hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen.

  66. iPhone 5 var bataryasını değiştirdim şarja taktım 1 saat boyunca yüzde 46 da takılı kaldı kapatıp açtıktan sonra 100 de 100 oldu ve kendi kendine kapanıp açıldı bi yardımcı olsanız

  67. İphone 5 kullanıyorum şarjım %40dayken bi anda kapanıp açılıyor ama şarjım sıfırlanana kadar kapanıp açılıyor sonra şarja takıyorum çok çabuk dolup,çok çabuk bitiyor. Bu olay 2-3 gündür sürerken bugün aniden ana ekran tuşumda çalışmamaya başladı sizce bunların nedeni pil mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim

    1. Melike Hanım kapanmanın ve hızlı bitmenin sebebi pil olabilir ancak tuştaki sıkıntı farklı bir arıza olabilir. Arıza tespiti yapılması gerekiyor.

  68. Cuma günü yeni batarya taktım şart hemen bitiyor bu sabah şarzı saat yedide çıkartım şu anda %35 düştü sebebi ne olabilir

    1. Cengiz Bey şarjın çabuk bitmesi her zaman pilden kaynaklanmaz. Öncelikle arıza tespiti yapılır. Pil veya anakart arızalı olabilir.

  69. İPhone 6 telefona sahibim telefonu kullanmadığım halde bile kendi kendine şarjım bitiyor günde 3-4defa şarja takmak zorunda kalıyorum yardımcı olur musunuz?

  70. iPhone 5s cihazım mavi ekran verip bir anda kendi kendine kapanıp açılıyor şuana kadar 1 kez yaptı nedene nedir?

  71. Merhaba ıphone 5 kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır şarşı olduğu halde kapanıp açılıyor.Birde çok çabuk şarj tükeniyor.Mesela 80den 70e düşüyor.Herhangi bir uygulamayı açmaya kalksam açamıyorum şarj takılıyken kullanılıyor sadece .Şuan arama geldiğindede kapanmaya başladı telefon kullanılmaz hale geldi.Ne yapabilirim lütfen tavsiye..

    1. Hülya Hanım öncelikle bunun tespitini yapmak zorundayız, pilden veya anakarttan kaynaklanabilir. Servise alınıp kontrol edilmesi gerekiyor.

  72. telefonun şarjı olduğu halde biraz uygulamaya girince veya arama yapınca birden kapanıyor açılınca önce %1 sonra gösteriyor sonra tekrar eski haline dönüyo bi kaç batarya daha denedim ama halende aynı

  73. Iphone 5s / Çoğu kişide olan şarj problemi bende de var batarya değişmesine rağmen değişen bir durum olmadı. Cevaplarınıza bakarak sorunun anakartta da olabileceğini gördüm bu durumda Cihazı size getirdiğimde hasar tespiti ne kadar sürer? Gün içinde halledilebilir mi?

  74. merhaba,
    iphone 6 pil değişti 150 lira ödedik ama şimdide 3 saatte bityot şarı. telefoncu akım kaçağı var 350 tl ücreti dedi böle bişi var mıdır?

  75. Merhabalar iphone 6 kullanıyordum bir süre önce suya düştü ve açılmadı, götürüldüğüm telefoncular ise yapılamaz, yapılsa bile ne kadar gideceği belli olmaz dedi. Bir kaç yerde yüksek mebla istediler. Yardımcı olabilir misiniz? Birde fiyat bilgisi alabilir miyim?

    1. Yağmur merhaba, bu cihaz için kontrol etmeden tamir bilgisi vermemiz mümkün değildir, kontrol edildikten sonra kesin bir şey söylenebilir.

  76. Merhaba ben 2. el ıphone 5S aldım ve ilk aşamada şarjın ne kadar hızlı gittiğini görünce aynı yere götürüp pilini değiştirilmesini istedim yaptılar ama hemen bi kaç saat sonrasında farkettim ki yine aynı sorun vardı, sorumlu kişilere sorduğumda ise bana 8 saat boyunca şarja takılı kalmasını ve ilk bi kaç gün yüzde 100 seviyesindeyken kullanmam gerektiğini söyledi, ardından normale dönecektir dediler. sizce bu doğru mu ? sizce beklemeli miyim bu şekilde yoksa yapmam gereken bişey varsa siz söylermisiniz ?

  77. Merhaba bulunduğum merkezde iphone servisi yoktu. Dün 6 s plusa pil değişimi yaptım. Gece şarja taktım sabah bi açtım şarjda olmasına rağmen %86’daydı. Çıkardım tekrar taktım yeniden şarj alıp %100 oldu. Ama pil sıfır yani. Pil sağlığında % de 100 görünüyor. Servis felan da yazmıyor ayrıca. Acaba diyorum. Sıfır pil olduğu için mi ? Çünkü ilk takıldığında pil serviyesi %15’ti.

  78. Iphone 6s pil değişimi fiyat nedir acaba? Eposta bilgilendirme yaparsanız cok sevinirim:)

  79. kolay gelsin benim kendi bataryam var önceden almıştım onunla iphone 6s mdeki bataryamı değiştirmek istiyorum siz ne kadara değişim yapıyorsunuz işlem ücretiniz ne kadar dönüş yaparsanız sevinirim

  80. merhaba yurtdışından 6s almıştım 4 sene oldu alalı son 3 veya 4 aydır telefonla konuşurken bazen 5 saniyede bazen daha uzun zamanda konuşmam kesiliyor telefonun sol üst kısmında servis yok yazısı çıkıyor internet bağlantım falan tamamen gidiyor birde telefon çok ısınıyor konuşma esnasında veya internette dolanırken sebebi ne olabilir.sim kartım 4,5 g li

  81. Bana bir kez daha iphone 6s plus telefonumu sevdirdiniz. Ellerinize sağlık. Hızlı kargo ve ekran koruyucu kırılmaz cam içinde teşekkürler. Telefonun dışı temizlenince o kadar sıfır yeni gibi olmuş ki paketten çıktığı ilk anda benim cihaz mı diye tereddüt ettim 😀
    Teşekkürler iyi ki varsınız fotoparça.

  82. merhaba, iphone x telefonumuz var. Sarj’a koydugumuz zaman, sarl aldi titresimi veriyor ama batarya da sarj aldi gozukmuyor. bunun sebebi ne olabilir?

  83. merhaba iphone 12 pro max telefonum var batarya ve arka kamera camı temızlenmesı lazım

  84. iphone 14 pro 256 gb sahibiyim sıfır almıştım ekim 25 2022 tarihinden beri kullanıyorum bu güne kadar pil sağlığı 97% bu normal mi bilgi verirmisiniz

  85. Merhabalar cihazım 12 Pro max ve henüz şıfır cihaz. şarjım yüzde 80’den yüzde 100’e beş dakikada çıkıyor ve beş dakika kadar kısa bir sürede tekrar düşüyor. Cihaz Amerika’dan geldi her yolu denedim ama bir sonuca ulaşamadım. Pil sağlığı falan da 100 ona rağmen bir türlü düzelmedi. Var mıdır bir hal çaresi?

    1. Dostum birebir aynı sorun birebir Amerika Benimkisi de sıfır aynı problem var çözüm buldunuz mu sıkıntı neyden çıktı görürsen Lütfen Dönüş yapar mısın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı