iPhone Şarj Soketi Arızaları ve Soket Değişimi

iPhone

iPhone Şarj Soketi Arızaları ve Soket Değişimi

iPhone kullanıyorsanız muhtemelen telefonunuzu her gün şarj ediyorsunuzdur. Belkide şarj aletini yanınızdan ayırmıyorsunuz. Peki bu şarj aletini kaç defa sokete takıp çıkarıyorsunuz? – Çok fazla!

iPhone şarj soketi değişimi şarj olmuyor şikayetleri

Şarj soketi hasarları şarj bağlantılarının takıp çıkarılması sonucunda zamanla oluşabilecek bir arızadır. Şarj pinlerinin ezilmesi veya kirlenmesi sonucu bir çok problemle karşılaşırsınız. Müşterilerimizin tamir formlarında belirttiği şikayetler aşağıda listelenmiştir.

  • iPhone şarj bitti şimdi şarj olmuyor açılmıyor.
  • Şarj sorunum var iPhone şarj olmuyor.
  • iPhone şarj soketim sorunlu, bazen şarj oluyor bazen olmuyor.
  • Telefonumun şarj girişinde ezik var.
  • iPhone şarj giriş yeri bozuldu.
  • Şarj soketine kabloyu taktığım zaman şarj olmuyor.
  • iPhone şarj olurken çok ısınıyor.
  • iPhone telefonumun şarj yuvası sorunlu.

Bu durumun pilden kaynaklandığını düşünüyorsanız iPhone Pil değişimi ve batarya çabuk bitiyor şikayetleri yazımızı okuyabilirsiniz.

iPhone şarj soketi demonte

[box style=”4″]

Bazı modellerde mikrofon, kulaklık soketi ve şarj soketi birlikte değişir!

[/box]

Şarj soketinin arızalı olup olmadığından emin değilseniz!

Telefonunuzda yukarıda belirtilen problemler mevcut ise ve bu durumun şarj soketinden kaynaklandığından emin değilseniz aşağıdaki talimatları deneyiniz.

  1. Farklı bir şarj kablosu kullanınız veya kablonun orijinal Apple ürünü olduğundan emin olun.
  2. Farklı bir şarj adaptörü kullanınız orijinal olduğundan emin olunuz.
  3. Kablo ile bilgisayar bağlantısı yaparak şarj etmeye çalışınız.
  4. Telefonunuzun şarj girişine dikkatli bir şekilde veya büyüteç yardımıyla bakınız, ezik olup olmadığını kontrol ediniz.
  5. Telefonun şarj soketini cımbız benzeri bir şeyle temizleyin, aynı şekilde kablo uçlarını da temizleyin. Şarj yuvasında aşırı toz birikebiliyor.

iPhone şarj soketi kirlenmesi

Sonuç alamadıysanız ve artık şarj soketinin arızalı olduğunu düşünüyorsanız cihazın servise alınması gerekmektedir.

iPhone Şarj Soketi Tamiri Değişimi

Daha açıklayıcı ve görünür olması için şarj soket aralığı geniş olan 4 ve 4s modellerinin fotoğrafları kullanılmıştır.

Güncel arıza bilgileri;

  • iPhone 6 larda “Servis yok” ve “Şebeke aranıyor” sorunları şarj soketinde bulunan antenden kaynaklanıyor olabilir. Şarj soketinin değişip denenmesi gerekir.

Dikkat! iPhone 6 şarj soketi sorunu yaşıyorsanız!

iPhone 6 modellerinde şarj soket yuvaları çok hassas bu nedenle hasar görebiliyor, Apple ile görüştüğünüzde cihazın garanti dışı kaldığını ve tamir olmadığını söyleyecektir. Apple görevlileri hiç bir yerde yapılamadığını ısrarla söyleyip bin tl üzerinde rakamlarla yeni cihaz satmaya çalışacaktır. Yüksek rakamlar ödeyip yeni cihaz almanıza gerek yoktur. Servisimizde 20 dakika içerisinde şarj soketi değiştirip garantili bir şekilde teslim ederiz.

[box style=”3″]

Şarj soketini tamir etmeye çalışmayın, iPhone teknisyeni olmayan kişilere soket değişimi yaptırmayın.

[/box]

iPhone 8, 8 Plus, X, 7, 7 Plus, 6s Plus, 6s, 6 Plus, 6, SE, 5c, 5s, 5, 4s, 4 modellerinin şarj soketi değişimleri servisimizde yapılmaktadır.

Şarj soketi değişimi ne kadar sürer?

Arızanın şarj soketinden kaynaklandığından emin olduktan sonra tamir süresi kısadır, değişimden sonra kontrolleri yapılarak hemen teslim edilir.. Şarj soketi değişiminden sonra genel iç temizlik ve bakım yapılır. 

Şarj soketi değişim fiyatları nedir?

İnternet sitemizde iPhone tüm modeller için soket değişim fiyatları yer almaktadır. Türkiye’nin neresinde olursanız olun kargo ile gönderi yapabilirsiniz. 

[box style=”4″]

Fiyatları öğrenmek için TIKLA!

[/box]

Etiketler :

Paylaş :

126 yanıt

  1. İphone 6 kullanıcısıyım ve bu sabah telefonumun şarjının bitmiş olduğunu fark ederek şarja takmayı denedim ama şarj maalesef oturmadı. Önce şarjdan olduğunu düşündüm ancak daha sonra bir diğer iphone 6 şarjını ve 5s şarjını da denedim. Telefonum daha önceden düşmüş ve sağ üstte küçük bir ezik vardı ancak bundan sonra hiç bir sorun olmamıştı. Kirlenmiş olma ihtimalini düşünmedim servise verdim ve rapor da üstte ki ezik gösterildi. Bununla ilgili olabileceğini düşünmüyorum. Eğer düşürmemden dolayı olduysa garantinin geçmediği söylenildi.

  2. Merhaba benım cihazım iphone 5 eski bi kablom var takıkınca cihaz şarj alıyor gecenlerde yeni bi orjinal kablo aldım ama çalışmıyor(arkadasınkinde çalısıyor) yardımcı olabilir misiniz

  3. iPhone 4s telefonu şarza takıyorum şarz olmuyor 1 yıldır kullanıyorum 15 defa deneyince oluyo ancak sebebi nedir yardımcı olabilirmisiniz.

    1. Merhaba, şarj soketinde gözle görülür bir kırılma mevcut olabilir veya olmayabilir. Bundan emin olmak için arıza tespiti yaparız.

  4. Merhaba ben iphone 6 kullanıyorum telefonu sıfır aldım alalı 5 ay kadar oldu hiç bi darbesi yok ama şarj aletini taktığım zaman tam oturmuyor çabuk çıkıyor ama şarj oluyor ne yapabilirim ? Kasko ve garantisi var

  5. Merhaba, yukarıda Emre Bey’in anlattığı sorunun az değişiği bende de mevcut. Sürekli kablo çıkıyor kendiliğinden sarj olurken.

  6. İyi günler.

    Şarj cihazını taktıktan sonra oynatınca şarjı kesiyor. Bunun sebebi kablo değil denedim. Soketi temizledim yine olmadı. iPhone 5 soketi değişim ücreti nedir ve kaç günde teslim edilir neden olabilir?

  7. Merhaba Iphone 4s kullanıcısıyım. Telefonumdaki arıza şu; sıkıntı hoparlörde. Şöyle ki tuş sesi ve müzik sesi çıkmıyor ama bu dönem dönem oluyor.mesela şimdi müzik çalara girip müzik dinlediğimde ses çıkıyorsa 10 dakika sonra müzik çalara bi daha girince müzik sesi ve tuş sesleri hiç çıkmıyor.ama bu seslerin çıkmadığı zaman ilginçtir ki biri beni aradığında telefonumun zil sesi normal bi şekilde çıkıyor. Bu sorun nasıl halledilebilir yardımcı olur musunuz?

  8. Iyi günler benimde şarj soketim Arızalı tamirciye götürdüm değişmesi lazım dedi fiyatını öğrenebilirmiyim

  9. Merhabalar, telefonu şarja koyarken sadece belirli bir noktadayken şarj oluyor, kabloda herhangi bir sıkıntı yok, şarj etmek için şarj girişinin altına bozuk para vb şeyler koyarak orayı yüksek tutuyorum ve şarj ediyorum. Telefonu oynatınca şarj olmuyor. Şarj soketi değişimi için fiyat nedir ve cihaz elime kaç günde geri döner bilgilendirirseniz çok sevinirim.

  10. Merhaba benim iphone 4s im var şarj sorunum cikti kapaliyken sarj dolduruyor acikkrn doldurmuyor tamirciye aldim %90 olmaz mis bunun nedenini ogrenebilirmiyim

  11. Çok teşekkür ederim bu bilgi sayesinde büyük masraftan kurtuldum telefonum şarj olmuyordu fakat şarj soketini temizleyince tekrar şarj olmaya başladı çok teşekkürler 🙂

  12. iPhone 4 telefonumu şarja takıyorum şarj olmuyor gösteriyor ama sabaha kadar %50 şarj oluyor ilginç olarak.Sanırım Şarj soketi bozuldu. Soket değişim ücreti hakkında bilgi alabilir miyim_?

  13. benim iphone 5 şarj sorunu vardı şarj almıyordu yeni orjinal şarj aldım oda fayda etmedi sonrada bu sitedeki şarj soket giriş yerini temizlenmesi gerektiği yayıyordu kürdanla yokladım çok toz ve kir çıktı ondan dolayımış şimdi düzeldi teşekürler

  14. Iphone 4S kullanısıcıyım telefon kapalıyken sarj işareti çıkıyor hiç dolmuyo hem de açılmıyor şarj aletinden olmadığını biliyorum ama sorun ne lütfen yardımcı olursanız sevinirim

  15. merhaba,iphone 4 kullanıyorum.telefonum kapalı şarz oluyor.açıkken hemen hemen hiç sarz olmuyor.kablo değişikliği yaparakda denedim sonuç aynı.pcye takdığım zaman bile görmüyor.Ne yapabilirim?
    teşekkürler

  16. iPhone 4 s 16 gb telefonum var 2 gün önce birden sarj olmamaya basladı kapalıyken sarj oluyor ama açıkken olmuyor pc ye bagladıgımdada görmüyor birde bu olaydan sonra kapalı sarj ettiğimde telefon asırı ısınıyor problem neresindedir acaba .. Tesekkürler

  17. Merhabalar, iphone 4s telefonum ile müzik dinlemek istediğimde bazen ses vermiyor hatta ses ayar tuşları kayboluyor bu durum bazen kendiliğinden düzeliyor.Bunun dışında telefonumu kapatınca kendiliğinden açılıyor. Ayrıca ayarlardan -genel-kullanım menüsüne baktığımda telefonun kullanım ile bekleme sürelerinin birbirine çok yakın olduğunu görüyorum yani telefon kapalı olduğu zamanlarda bile açıkmış gibi kullanım süresi gösteriyor. Arandığımda zil sesi normal bir şekilde çalıyor, yardımlarınız için teşekkür ederim

  18. levent bey sizin sorununuzun aynısı bende var sevise gönderdim teknosadan almıştım ancak kullanıcı hatası deyip soket arızası dediler.siz neler yaptınız

  19. ben halen bir işlem yapmadım, telefonumun bataryasını değiştirmeyi düşünüyorum bu sırada soket girişinide değiştirebilirsem belki ikisi bir arada hallolmuş olur diye düşünüyorum, eğer başarısız bir sonuç olursa kendime yeni bir iphone alacağım artı hayır işin kötü tarafı telefonumdan çok memnunum, neredeyse 4 yıllık emektar telefon

  20. merhabalar, arkadaşlar 4s in bataryasını değiştirdim,şarz sürem bariz bir şekilde arttı.

  21. Merhaba. Ben de 4s tlelefon var. Şarjı 3 saatte bitiyor. Yeni batarya almama ve tüm önlemleri almama rağmen bu degısmıyor . Bataryanın bağlandığı yerle ilgili sıkıntı olabilirmi ve değişimi varmı o bağlantı yerinin. Teşekkürler .

  22. Bu arada telefonu 2. El aldım arızası illaki vardır onu bilerek aldım. Sıkıntısı neyse tamir ettircem ama bulamadım henüz .yardımcı olacağınızı umuyorum.

  23. merhabalar ıphone 5 telefonumun şarj soketi bozuldu internetten sipariş ettim sizce bir sorun olur mu taktıgımda . ayrıca bataryamı da değiştirmek istiyorum 40 tl ye bataryalar var orjinal oldugunu söylüyorlar sizce alıp takmalı mıyım bunları ? şimdiden tesekkürler

  24. Arkadaşlar benimde telefonum bir jarz ediyordu bir etmiyordu sonra bir ara oğlum baba dedi içinde toz vardır dedi bende güldüm ama allıma takıldı be baktım . Eynen toz kaplamış temizledim çalışıyor. Önce bakın toz pislik varmı bir kürdanla yapabilirsiniz

  25. Slm telefonumu denizde suya duşurdum bişekilde cıkarttım ve kurtardım şimdi cok ısınıyo bide vidyolardan ses gelmiyo sarj soketine ufleyince geliyo kısa sureliğine donra gidiyo yardımcı olursanız sevinirim iphone4

  26. İphone 6 m var teknik servis ile görüştüğümde büyük ihtimal sokette sorun vardır dediler daha götürmedi ürünün daha 1 yıl garantisi var sarja takıyorum ama sarj olmuyor servis soket değişimi için ücret talep eder mi?

  27. 5s in şarjı 6s telefonuma takıyorum amper değerli aynımı şarj prizlerinin telefonun bataryasına zarar verirmi? teşekkürler

  28. Iphone 5c telefonum var ve şarj sıkıntısı yaşamaktayım sadece sahte şarjları tek taraflı kabul ediyor orjinal ıphone şarjlarını hiçbir şekilde almıyor. Telefonun şarjı bitip kapandığında orjinal şarja koyduğumda sadece telefon açılıp %5 olduktan sonra hiçbir şeklde şarj almoyor bu sorun ne olabilir acaba yardım edebilirmisiniz ?

  29. Merhabalar,
    Şarj soketimde sıkıntı var. Bir yere desteklenerek konduğunda şarj ediyor sadece veya el ile yukarı dogru bastırıldığında şarj oluyor. Tamir ücreti nedir?

  30. Merhabalar iphone 5 şarj yuvası bozuk. Ne kadara tamir edersiniz öğrenci olduğumu da eklemek isterim. İlginize teşekkürler. Sevgiler

  31. İPhone 5s im var şarj soketini desteklediğim Zaman şarj oluyor mesela elimle destek verdiğim Zaman doluyor ama bırakınca şarj olmuyor ne yapmalıyım bu sorunu Nasıl çözebilirim

  32. Merhabalar,
    Şarj soketimde sıkıntı var. Bir yere desteklenerek konduğunda şarj ediyor sadece veya el ile yukarı dogru bastırıldığında şarj oluyor. Tamir ücreti nedir?

  33. apple tabletim şarj cihazında problem yok. ancak şarj olmuyor. şarj cihazını taktıktan sonra dolum amblemi çıkyor ancak 4 sniye içeirisnde ekran bembeyaz olup kapanıyor. ne gibi bir sorun vardır ve tamir fiyatı nedir?

  34. İ phone 6 telefon şarj kısmı sıkıntılı.Şarja taktım 5 sn ye kadar şarj oluyo ekranı çıkıpsonra kapanıyor.Bu ilk bir kaç gün oldu daha sonra hiç açılmadı şarj aleti taksamda.Apple teknik servise kvkya götürdüm . Ekranımda bi kırık vardı yok 1300 lira hem ekran hem değişim felan dediler.Oysa sadece benim sıkıntım şarj kısmı .Siz şarj kısmını yapıyomusunuz bir de fiyatı felan ne kadar ?

  35. Benim şarj kablomda ancak desteklendiğinde şarj ediyor bide başka şarj aleti denedim soketin ucundaki kısmı siyah yapıyor

  36. Benim 5s var 2 ay önce aldım 22 ay garantisi mevcut ve çizik dahi yok geçen günlerde şarjı bitti ve kapandi taktim ama kabloyu gormuyordu hiçbir şekilde telefoncuya goturdum başka şarj aletletine taktı aynı sorun vardı bende garantiye yolladim acaba ne olur

  37. Merhaba, iphone 5s cihazımı şarj etmediği gerekçesiyle garantiye gönerdim, telefonu alalı 2 ay bile olmadı telefonda çizik bile yok fakat bana geri dönüş olarak kullanıcı hatası olduğunu ve 1250 tl karşılığında telefonu değiştireceklerini söylediler. Servise mağduriyetim bildiren bir mail attım ve cevap olarak: “Cihazınızın şarj konnektör ünitesinin , anakarta bağlantı yapan tırnaklarında kırıklık tespit edilmiştir. Bu durum düşme ya da şarj cihazını yanlış takma ve zorlama gibi durumlardan kaynaklanabilmektedir. Dolayısıyla kullanıcı kaynaklı bir hata olup, garanti kapsamında değişim sağlanamamaktadır. Çıkan maliyet onarım değil, cihaz değişim maliyetidir. ” bu ileti geldi sizce bu sorun soketi değiştirerek çözülebilir mi? Teşekkürler

  38. ıphone 5 im var ve galıba sarj soketınde sorun var
    sarj soket degısımlerının ücretlerı nekadar teşekkür ederım

  39. Merhabalar iphone 5 şarj yuvası bozuk. Ne kadara tamir edersiniz öğrenci olduğumu da eklemek isterim. İlginize teşekkürler. Sevgiler

  40. Merhabalar kız arkadaşımın iphone 5 i var bataryası zaten sıkıntılıydı ama birden cihazı sarja taktıgımızda aksesuar desteklenmiyor olabilir hatasını almaya başladık benim iPhone 6 kablomla denedik (orjinal) bikaç farklı orjinal kabloyla daha denedim problem aynen devam etmektedir. Telefona iosu yeniden yükledim ve yeni bir iphone olarak başlattım ama düzelme olmadı. Bugün bataryayı değiştirdim yeni batarya süper ama aksesuar desteklenmiyor hatası devam ediyor. Sizce soketi mi değiştirmeliyim yardımcı olabilirmisiniz. Bu arada soketin içinide temizledim hatta emin olmak için soketi söküp öyle temizledim hepsini güzelce yerine taktım. Telefon suanki bataryadaki sarjla acık hicbir sorun yok ama sarj edemiyoruz.

  41. İphone 5s cihazım var. Cihaz açık iken şarj soketini takınca ekran solup gidiyor veya yeniden başlatıyor kendini açıldığında ise soketi çıkarınca kapanıyor şarj ederken de telefonun dokunmatik sapıtıyor ne kadar masraf çıkar ve sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

  42. iPhone 7 im şarj etmiyor, şarj kablosunun ucunda siyahlık var sanırım şarj soketinin değişmesi gerekiyor, iPhone 7 şarj soketinin Değişimi yapıyor musunuz fiyat nedir

  43. Merhaba iphone 6s plus kulaklık giriş jagı bozuk. Ne kadar değişim yaparsınız acaba?

  44. Merhaba İphone 6s plus’ımın kulaklık giriş jagı bozuldu. Ne kadara değişim yapıyorsunuz acaba?

  45. 5s cihazım pilini değiştirdim şarzı çabuk bitiriyordu doldurupkullandım 2 gün . tamamen bitince şarza taktım telefon açılmıyor. orjinal ve başka şarz aleti ve kabloda denedim ekran da hiç bir hareket ve görüntü yok simsiyah ekranda duruyor. bütün işlemleri ve talimatları denedim sonuç yok. yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla

  46. Bende İphone 6s var yurtdışı ve aplle tamir etmiyor artık.Cihazımın sarj soketinin bozuk olduğunu düşünüyorum sarj aletini takıyorum sarj olmuyor yada zorlamak zorunda kalıyorum ankaradayım sarj soketinin değişimi toplam bana ne kadara gelir

  47. İphone 5s telefonumun bataryasını değiştirmeme rağmen sarj sorunum devam ediyordu ve şimdi sarja takıyorum doluyor gösteriyor ama sarj olmuyor. Bataryadan kaynaklanmıyor kesinlikle sorun ve sarj kablosundada sıkıntı yok bunu baştan söyleyim.
    Sorun neyden kaynaklanıyor ? Soketi değiştirsek sorun çözülür mü ?

  48. Merhaba,
    benim kullanmakta olduğum iphone 6 64gb telefonumda şarj bazen ilk seferde bazen 30. seferde şarj alıyor ama pc ye takdığımda her defasında usb görüyor fakat şarj etmiyor. acaba arıza nedir

    1. Mert Bey şarj soketi yuvasının temiz olduğundan emin olun, farklı bir orijinal kablo ve adaptör ile deneyin. Sorun devam eder ise kontrol edilmesi gerekecektir.

  49. Afedersiniz bende iPhone 5 s var be şarj soketinde siyahlık var ben kendi şarjimi da denedim Başak bir iPhone şarjinida denedim ikisinde de aynı pozisyonda şarj oluyo bu garanti kapsamına girer mi yada napmalıyım

  50. Merhaba benim iphone 5 kullaıcısıyım telofon tamircisine götürdüm şarj soketi bozulmuş dedi
    orjinal soketin fiyatını bana söylerseniz sevinirim

  51. Iyi gunler ben 5 s iphone kullanicisiyim sarj aletim bozuldu baska bi orjinal sarj aletiyle sarj ettigimde sarj oldu fakat benim sarj aletim bi baska iphonu sarj etmedi garantiye gonderdim 13 gun oldu aradim durumunu ogrenmek icin bana bataryanin degistirilecegi soylendi batarya degisirse o sarj aletini kullanabilir miyim ?

  52. Abicim benim iphone 5s hangi şarj aletine taksam bir gün sonra bozuyor sebebi nedir abicim??

  53. Merhaba,
    Şarj soketinin tozlarını temizlerken kürdanla tırnakları ezmiş olabilirim. Nasıl düzeltirim?
    Kontrol ettim, kopuk yok ve diş fırçasıyla falan temizledim.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

  54. Merhaba,
    Telefonla görülme yaparken karşı tarafa ses cızırtılı gidiyor. Ama hopörlöre alırsan eğer ses net gitmekte. Sorun neyden kaynaklı olabilir ? Yardımcı olabilir misiniz ? Mail üzerinden dönüş yapabilirseniz çok memnun olurum. İyi günler

  55. İphone 6 plus şarj soketi arızalandı. Yarın akşamüzeri size getirmeyi düşünüyorum. Öğrenci indirimi veya herhangi bir indirimden faydalanma şansım var mıdır?

    1. Furkan Bey ulaştırırsanız şarj soketi değişimi veya kontrolü yapılır. Fiyatlarımız fiyatlar sekmesinde yazmaktadır, indirim maalesef yapılamıyor.

  56. Merhabalar benim telefonumda normal arama da ses gelmiyor fakat internet üzerinden yapılan aramada ses geliyor . Bugun apple servis ile görüştüğüm de batarya değişimi de istedim. Yapamayacaklarını alt mikrafonun da değişmesi gerektiğini söylediler. Acaba bu bölge mi oluyor ? Ve düzelir mi ?

    1. Ela Hanım merhaba, alt mikrofon değişimi yapılabilir. Ama öncelikle kontrol edilmesi gerekiyor. Apple çoğu zaman müşterilere yanlış bilgi verebiliyor. Telefonda veya mağazada görüştüğünüz Apple çalışanları teknisyen değildir, bunu çoğu müşteri bilmiyor. Bu çalışanlar kulaktan dolma bilgileri müşteriler ile paylaşıyor.

  57. merhabalar ben 2.5 gündür iphone xr kullanmaktayım telefonum elimden kaydı ve havuza düştü. telefonum bir andan kapandı. bende sudan çıkardım. kuruladım, ve açmaya çalıştım. cihaz açıldı. cihazda ıp 67 olmasına rağmen telefon su aldı ve dokunmatik bir anda bozuldu işlemedi. ve ön arka kameramda çalışmıyor. apple’ı aradım durumumu anlattım ekranın değişeceğini, bataryanın,şarj soketinin, hopelörlerin, flaşın ve arkadaki kameranın değişeceğini söylediler. eğer apple’ın yetkili servisinde yaptırmazsak cihazın garanti dışında kalacağını söylediler. ve toplam bu arızaların onarımı için benden 5300 tl istediler. eğer sizde yaptırırsam toplam fiyatı kaç tl tutar ve yapabirmisiniz.

    1. Mehmet Bey merhaba, öncelikle Apple tamir yapmaz, size verilen fiyat yeni cihaz fiyatıdır. Bize ulaştırırsanız arıza tespiti yapıp ona göre fiyat verebiliriz.

  58. merhabalar iphone se cihazım var sadece konuşmalarda sesim gitmiyor onun dışında kayıt felan yaparken hiç bir sorun yaşamıyorum. sesim bazen gidiyor bazen cızırtılı oluyor bazende hiç gitmiyor. tecrübelerime göre sanki cihaz ısınınca ses gitmiyor gibi bir kaç gün sonra düzeliyor. Ama artık kullanmaktan sıkılıyor insan sorun nedir acaba ses entegresi kaynaklımı başka bir sorun mu var acaba ?

      1. 7 plus kullanıyorum sarja takınca bu usb aygıtı desteklenmiyor diyor şimdi hiç şarj almıyor ne yapmalıyım

  59. İphone 7 plus cihazımda görüşme esansında karşı tarafa sesim çok az gidiyor. Hoparlörü açtığım zaman sesimi rahat duyduklarını söylüyor görüştüğüm karşı taraf. Nasıl bir masrafla karşılaşırım

  60. İyi çalışmalar,
    İphone 6s kendi uygulaması ile video kaydı yaparken ses cızırtılı fakat instagram uygulaması kullanarak yaptığım video kaydında seste herhangi bir problem yok. bu sorun nedir ? ve cumartesi için randevu almak gerekli mi ?

  61. iPhone 5s Apple logosunda takılı kalıyor. Sorunu anlayamadım. Şarja takınca sadece logo gözüküyor onun harici açılmıyor. Çok sert düşürdüm ondan sonra böyle oldu.

  62. merhabalar iphone7 kullunmaktayım orijinal şarj aletimin 4.pininde kararma var şarj aletinin diğer tarafındaki pindede oldux 6s in orijinal şarj aletiyle denedim bir süre sonra onun şarj aletindede aynı sorun oldux galiba benim iphone 7 nin şarj soketinde sorun var kendim düzeltebilirmiyim ne yapmam lazım?

  63. ıphone 6 kullanıyorum. bazen şarj ediyor bazen etmiyor.kabloyu değiştirdim problem yine devam ediyor.

  64. İphone 6 telefonum elimden düştü ve şarj almamaya ve hoparlörden ses kesildi acaaba sorun nedir?

  65. Iphone 6s şarj girişim bozuldu, şarj soketi değişim ücretini öğrenebilir miyim?

  66. Merhaba İPhone 7plus telefonumun ekran süresi internet de açık halde 4-4.5 saat civarında ,normal midir? Bir de uçak modunda olduğu halde batarya 7-8 saatte %80’lere düşüyor.Bu da normal midir?Teşekkürler.

  67. Iphone 6 cihazım şarj oluyor ama kafasına göre doluyor bazen şarj etmiyor bazen şarj ediyor şarj soketindemi sorun var bataryadami pil sağlığı 100

  68. iphone 7 plus alt mik bozuk ses buğultulu gidiyor kariı taraf sesimi güçlükle şırıltılı duyuyor whatsapptan ses attımı çok kötü çıkıyor. fiyatı nedir

  69. Merhaba iphone 6kullanıyorum ön kamerayle çekilen videolarda sesi almıyor ve siri sesi algılamıyor sorun mikrofonda mıdır şarj girişiyle ilgili bir sıkıntım yok

  70. Iphone 11 promax cihaz kullanmaktayım. Telefon görüşmesinde sesim karşı tarafa çok derinden gidiyor. Hoparlöre alıp konuştuğumda ise kesik kesik anlaşılmayacak şekilde gidiyor. Sebebi ne olabilir acaba temizlemeyle düzeleceğini sanmıyorum pek

  71. Merhabalar ben iPhone 6 kullanıcısiyim telefonumun bir ara bataryası şişmişti değiştik ama meğer sorun şarj entegresindeymis şarj alıyor ama sadece gösteriş dolmuyor asla yeniden başlatınca %0’dan %40-50 ye felan çıkıyor bunun tamir ücreti hakkında Bilgi alabilirmiyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı