iPhone Kapandı Açılmıyor Tamiri Mümkün Mü?

iPhone

iPhone Kapandı Açılmıyor Tamiri Mümkün Mü?

Servisimize ulaşan iPhone’ların büyük bir çoğunluğu açılmıyor şikayeti ile işleme alınmaktadır. iPhone kapandı açılmıyor, ekrana görüntü gelmiyor. Peki bu durum neden meydana gelir tamiri mümkün müdür?

Müşterilerimiz servis formlarında şikayetlerini şu şekilde belirtmektedir;

  • iPhone şarjı bitti kapandı açılmıyor
  • iPhone kapandı açılmıyor ne yapmalıyım?
  • iPhone şarj oluyor gözüküyor fakat açılmıyor
  • iPhone açılmıyor elmada kalıyor
  • iPhone yere düştü açılmıyor

Yere düşüp kapanabilir, şarjda iken kapanabilir ses gelir ama görüntü yoktur. Bunlar gibi bir çok sebepten dolayı kapanabilir, bu sebepleri tek tek inceleyelim.

iPhone kapandı açılmıyor

iPhone kapandı ve açılmıyor mu? Bunun bir çok sebebi olabilir. Darbe, sıvı teması, şarj kablosu, adaptör, elektrik, anakart hataları iPhone’un açılmamasına neden olabilir. Bunun için iPhone anakart tamiribaşlıklı yazımızı okuyunuz.

iPhone X (10), 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6 ve 6 Plus modelleri için açılmıyor başlıklı arıza için destek alabilirsiniz.

Sıvı teması alan cihazlar için şu yazımızla devam edebilirsiniz.

iPhone 11 kapandı açılmıyor

iPhone bir çok nedenden açılmayabilir ama açılmayan cihazların büyük bir kısmı darbeden dolayı açılmamaktadır. Bunun en iyi örneği aşağıdaki videoda gördüğünüz iPhone 11 olabilir. Detaylı bilgi için iPhone 11 açılmıyor başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

iPhone 8 ve 8 Plus kapandı açılmıyor

iPhone 8 ve 8 Plus modellerinde kronikleşen kapanma sorunları vardır. Bu sorunlar için sitemizde iPhone 8 kapandı açılmıyor başlıklı yazımızı inceleyiniz.

iPhone yere düştü kapandı açılmıyor

Yere düşen cihaz darbe aldığı için içinde darbenin etkisiyle çeşitli hasarlar oluşabilir. İlk ihtimal ekran kırılmasıdır. Bunun dışında darbe alan cihazda anakart veya diğer parçalarda bir çok arıza oluşabilir.

Yere düşüp açılmama en çok karşılaşılan arızalardan birisidir, bu durumda ekran veya anakart sorunları ortaya çıkabilir. Kullanıcı olarak müdahale şansınız yoktur, servise alınıp kontrol edilmesi gerekir. Teknisyenlerimiz kontrol ardından arıza bilgisi verecektir.

Ses var telefon çalıyor ama görüntü gelmiyor

Bu durumda yapabileceğiniz şey ayarları sıfırlamak olacaktır. Home tuşu ve açma kapatma tuşuna elma gelene kadar basın. Sonuç alamazsanız ayarla alakalı bir sorun değildir.

Büyük ihtimalle ekran kırıktır. Daha önce tamir gördüyse bağlantı yollarında sorun olabilir.  En kötü ihtimal anakartta bir arıza vardır. Anakart ve ekran arızaları için cihazın işleme alınması gerekir. Kullanıcı olarak yapacak bir şeyiniz yoktur.

Hayali görüntü var ama ekranda ışık yok

Cihaz çalışıyor, ses geliyor ama ekran arka ışığı yanmıyor. Karanlıkta hayali bir görüntü veya ışık alıyorsunuz. Bu durumda ayarları sıfırlamak için home tuşu ve açma kapama tuşuna elma gelene kadar basınız. Sorun devam ediyor ise ilk ihtimal ekran arızalıdır.

Bu arıza ile servisimize gelen cihazların bir çoğunluğunda da anakart arızası görülmektedir. Arka ışık entegresi bozulan bu cihazlarda tamir imkanı vardır. Yetkisiz müdahale edilmeden önce servisimize ile irtibata geçiniz.

iPhone kendi kendine açılıp kapanıyor

Eğer cihaz sürekli kendini açıp kapatıyor ise ve kullanıma izin vermiyor ise pil, anakart veya yazılımsal bir arıza olabilir. Bu durumda kurtarma modunda açıp yazılım güncellemesi yapınız. Sorun devam ediyor ise farklı bir arıza vardır. Kullanıcı olarak yazılım yüklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yoktur. Servise alınması gerekir.

Böyle bir durumda sonuç alınmaz ise sırasıyla yapılması gerekenler

  1. Home butonu ve açma kapama tuşuna basıp 5 saniye bekleyiniz.
  2. Farklı bir orijinal şarj kablosu ile şarj etmeyi deneyiniz.
  3. Kurtarma modunda açıp iTunes ile bağlantı kurmaya çalışınız.
  4. Yazılım güncellemesine izin veriyor ise güncelleme yapınız.

Sorun devam ediyor ise kesinlikle cihazı açmaya çalışmayın. Bilinçsiz müdahale cihaza daha fazla zarar verecektir. Belki basit bir arızayı büyütüp iPhone’u kullanılmaz duruma getirebilirsiniz.

Böyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız

  • Her zaman orijinal şarj kablosu ve adaptörü kullanınız.
  • Gerekmedikçe powerbank kullanmayınız.
  • Araç şarjını kullanmayınız.
  • iPhone şarjdayken oyun oynamayınız.
  • Cihaz ısındığında bir süre soğumasını bekleyiniz.
  • Güncellemeleri bilgisayara bağlayıp iTunes üzerinden yapınız.

iPhone sadece şarjda çalışıyor, şarjdan çıkarınca kapanıyor

iPhone şarja takılıyken açılıyor ve çalışıyor, kabloyu çıkarır çıkarmaz kapanıyor ise yüksek ihtimal pil ile alakalı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu tür arızalarda genellikle pil değişimi yapılıyor. Pil dışında anakart veya yazılımsal sorunlar olabilir. Bu durumlarda servise alınması gerekmektedir.

Anakart  arızalarında tamir oranımız yüksektir, bilinçsiz müdahale ettirmeden önce lütfen servisimize ulaşınız.

Yaşadığınız sorunu aşağıya yorum olarak yazarsanız 24 saat içerisinde size dönmeye çalışırız. Servisimize ulaşmak ve detaylı bilgi almak için iletişim sayfamızı ziyaret ediniz.

Etiketler :

Paylaş :

151 yanıt

  1. Merhabalar,
    İphone 6 (64gb) cihazım kapandı, açılmıyor. Herhangi bir darbe ya da sıvı teması olmadı.
    Hard reset olmuyor, DFU ya da kurtarma moduna geçmiyor, farklı şarj kablosu işe yaramıyor, yazılım güncellemesine de haliyle izin vermiyor. Servise getirdiğim takdirde verileri kaybetmeden kurtarma imkanı var mıdır? Teşekkürler.

    1. Zeynep Hanım cihaz hiç bir şekilde tepki vermiyor, bu durumda öncelikle arıza tespiti yapılması gerekir. Önemli bir arıza yok ise veri kaybı olacağını sanmıyorum. Ulaştırırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

  2. Merhabalar ,
    İphone 7 plus (128gb) şarjdaydı sabah bir kalktım ekran karAnlık ve home tuşuna basamıyorum sonra adımları uyguladım bir tek bilgisayara bağlamadım ve hiçbir şekilde açılmadı hatta şarj aldığınıda göstermiyor sadece siyah yani açılmıyor. Ne olmuş olabilir ?

  3. İphone 7 plus ımı servise verdim ve anakartta kısa devre olduğunu söylediler. Bu işlemi size göndersem ne kadar zamanda ve ne kadara halledebilirsiniz ?

    1. Aslı Hanım bu durumdaki bir cihaz için kontrol etmeden bilgi vermek zordur, garantisi yok ise ulaştırın yardımcı olmaya çalışalım.

  4. iphone 8 plusım açılıp kapanıyordu fakat bir haftadır kapandı hiçbir şekilde açılmıyor siyah ekran

  5. iphone 8 plus kapandı ve açılmıyor anakart problemi varsa çözebilir misiniz

    1. İbrahim Bey bu durumdaki cihazlarda öncelikle arıza tespiti yapılması gerekir, neden açılmadığı tespit edildikten sonra bir bilgi verilebilir.

  6. merhaba ıpone 6 telefonum kapandı açılmıyor kapandı şarj almıyor aldı sonra kapandı hiç açılmadı servis anakartta kurcalanma var dedi iade etti nasıl ve ne kadara yaptırabiliriz arızası ne olabilir servis arızanın ne olduğunu dahi söylemedi yardım ederseniz sevinirim

    1. Ömer Bey bu gibi durumlarda arıza tespiti yapılması gerekir. Ulaştırırsanız tespit yapıldıktan sonra kesin bir bilgi verebiliriz.

  7. merhabalar,
    iphone 7 plus 32 gb cihazım kendiliğinden kapandı.cihazımın garantisi devam ettiği için servisi götürdüm zorlu center da. bana 1 hafta sonra yeni cihaz verdiler. yeni cihazı kullanmaya başladım. 3-4 gün sonra yeni verilen cihazda kapandı elimdeyken ve bi daha açılmadı. yine zorlu center apple a götürdüm. inceleme yaptılar. ben telefonun yenisinin verilmesini veya tamir edilmesini beklerken yetkisiz müdahale dendi. başka bir servise götürdüm oradada yetkisiz müdahale dendi. ancak telefonun içini hiçbir şekilde açmadım ve açtırmadım. gerekli itirazları yaptım ancak bişey çıkacağını sanmıyorum. sorun nerededir sizce? ne kadara tamiri mümkün olur?

    1. Serhat Bey merhaba, bazen bu durumla bizde karşılaşıyoruz, yeni alınan ve hiç açılmayan bir cihazın içinde parmak izi veya eksik civatalar olabiliyor. Bence bu bir üretim hatasıdır. Sizinkisi tamamen bir şansızlık olmuş. Bu durumdan kurtulmanız biraz zor olabilir. Bize ulaştırmak isterseniz kontrol edilip bir şey söyleyebiliriz.

  8. İ phone 8 şarja takmıştım şarjda iken telefon kapanmış akabinde telefonum açılmadı tekrar şarja taktım herhangi bir görüntü gelmiyor ne yapmalıyım? Teşekkürler.

    1. Mehmet Bey öncelikle kurtarma moduna almaya çalışın. Bunu yapamıyorsanız detaylı kontrol için servisimize ulaştırmanız gerekecektir.

    1. Pelin Hanım bunun bir çok sebebi olabilir ancak modeli bilmeden ve arıza tespiti yapmadan kesin bir şey söylemem çok zor olacaktır.

    1. Ali Bey merhaba, öncelikle resetleyiniz veya yazılım yüklemesi yapmaya çalışınız. Sorun devam ederse teknisyen tarafından kontrol edilmesi gerekir.

  9. merhabalr iphone 6 s yere düstü kenarlarından bıraz ayrıldı ve kasa egrildi ekran görüntüsü zaten yok gösterdiğim bazı telefoncular ölmüş diyor yurt dışından geldiği içim garanti de yok bi ara şarja taktım denemek için telefon aşırı ısındı i phonelarda böyle bi problem hiç olmuyor telefoncu da kısa devre yapmış kurtulmaz dedi. ekranı bile kırılmadı sizce ne yapmalıyım

    1. Melek Hanım merhaba, kasa anakart tarafından yamuk ise işlem biraz sıkıntılı olabilir. Anakartta çatlak meydana gelmiş olabilir. Ama kontrol etmeden de kesin bir şey söylemek zordur. Kontrol için servisimize ulaştırırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

  10. Merhaba, az önce iPhone 7 (128gb) telefonumu lavabo tezgahından düşürdüm. Cam tarafı yere sertçe çarptı. Dıştan hiçbir kırık veya çizik gözükmüyor. Ama ekranı renk renk olup ardından tamamen karardı. Şimdi ise açılmıyor. Ama telefonu çaldırınca ses geliyor veya ortadaki yuvarlak tuşa basabiliyorum. Sorun nedir ve ne yapılmalıdır öğrenebilir miyim?

    1. Doğa merhaba, anladığım kadarıyla ekranınız kırık ve görüntü alamıyorsunuz. Kontrol etmeden kesin bir şey söylemek yanlış olur ancak ekran değişimi sonrası sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

  11. İyi günler iphone 6 yere düştü ve yukarıda bulunan videodaki gibi açılıp kapanıyor arızası neden kaynaklanıyor olabilir tamiri mümkün mü ?
    DFU modun da İtunes den güncelleme yaparken hata kodu 9 uyarısını verdi

  12. merhaba, benim cihazım iphone 7, telefonumu düşürdüm ekran kırıldı diye servise gönderdim. Ekran fiyatını fazla bulduğumdan geri istedim cihazımı. Geldiğinde telefonumu hiç bir şekilde açamadım. Ne yapmam gerekiyor nasıl çözebilirim. ? teşekkürler şimdiden.

    1. Buse Hanım merhaba, göndermeden önce cihaz çalışıyor muydu? Eğer böyle ise Apple müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın. Sorunu çözemezler ise bize ulaştırın memnuniyetle yardımcı oluruz.

  13. Merhaba telefonum iphone 6 sabah telefon kendiliğinden kapanmış ve şarjı bitmişti.Daha sonra telefonu sabah 11den 5e kadar şarj ettim ama hala açılmadı şarj olduğunu gösteriyor ama açılmıyor saatlerdir.

  14. merhaba hocam iphone 6s 16gb cihazım var sanırım şarj entegresi ve ekran değişim yapılacak ücreti ne kadar ve kaç saat sürer teşekkür ederim

  15. Merhabalar,
    İphone6S 32 GB cihazım %11 şarjı olmasına rağmen kapandı. Şarja takıp açmayı denediğimde beyaz sayfa üzerinde apple logosu çıkıyor hemen, sonrasında logo gidiyor ve ekran kararıyor fakat kapalı olduğu gibi bir karartı değil altta hafif ışık gözüküyor. Sizce ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? teşekkürler şimdiden .

    1. Ahmet Bey pil arızalı olabilir, home butonu ve açma butonuna elma gelene kadar basılı tutun sorun devam ediyor ise servise alınması gerekir.

  16. merhabalar,
    iphone 6s (32gb) cihazım kendi kendine kapandı, açılmıyor. Herhangi bir darbe ya da sıvı teması almadı. Orjinal servisine götürdüğüm de reset dahi atılamadığını söyledi. Dışardan götürdüğüm bir yer kod9 hatası başka bir yerde ana kartla ilgili sorun olduğunu ama yapılabilir dendi. Verileri kaybetmeden kurtarma imkanı var mıdır? Teşekkürler.

    1. Yağmur merhaba, bu gibi arızalarda öncelikle arıza tespiti yapılması gerekiyor, ulaştırırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

  17. Merhabalar,
    iPhone 6 telefonum kapandı, şarj problemi yok, kurtarma modunda güncelleme yapmayı 2 kez denedim ikisinde de hata verdi ve hala açılmıyor, ne yapabilirim?

  18. Merhaba telefonum 1 metre bile sayılmayacak yerde odanın camından balkona düştü yerde halı vardı ekranda yada başka biryerde sorun yok fakat yanı biraz açıldı . Ama yarım saat orta tuş yaptım düzelmedi sarj almıyor takıyorum ekranda elma bile çıkmıyor ne yapmalıyım garantisi yok ikinci el almıştım.

    1. Ceren Hanım merhaba, kontrol edilmesi gerekiyor. Açılmayan bir cihaz için arıza tespiti yapılmadan bir şey söylememiz mümkün değildir.

  19. Merhaba iphone7 cihazım 1m gibi bir mesafeden %1 şarjla düştü. İlk başta arandığında ses geliyordu ama ekran yoktu sonra telefon kapandı ve şarja takıp açtığımda ekran asla gelmedi ve arandığında ses de vermiyordu home+powe/home+ses kapama tuşlarını falan denedim ancak olmadı. Telefoncu garantiye gitmeli iç cam patlamıştır dedi (dış camda çizik bile yok) ve tüm bu süreçte cihaz çok ısınmışrı. Sorun ne olabilir ve iç cam fiyatı ne kadar olur

    1. Gökçe Hanım bu durumda birden fazla seçenek göz önüne alınacaktır. Ekran veya anakartta bir sorun olabilir. Ekran değişimi yapılarak test edilecek sorun devam ederse anakart kontrolü yapılacaktır.

  20. telefonum normal şarjdaydı sonra şarj aletim bozuk olduğu için doldurmadı ve kapandı her şeyi denedim ama açılmadı garantiside yok sizce sorun nedir.

  21. Merhaba benim iPhone 6s cıhazım yeni aldığımız şarj aletini taktıktan sonra sürekli şarj sorunu aldım ve telefonum birden kapandı açılmadı servise götürdüm ve ıphone bul özelliği açık olduğu için apple kimliği yada ıcould hatırlamadığım için telefonum iade verildi hiç bir şekilde açılmıyor ne yapmalıyım yardımcı olurmsunuz?
    Iphone 6s Yeni aldığımız şarj aletnden dolayı kapandı ve ıphone ıcould hesabımı da hatırlamadığım için telefonumun ıphone bul özelliği açık olduğu için telefonun açılmıyor ne yapmalıyım?

  22. merhaba iphone 6 jarzı 11 ke dedım şarza takım taktığım gibi kapandı hiç açılmıyo neden acaba yardımcıolsanı cok sevınırım

  23. selamun aleykum şarjım %80 de telefon kapandı ve hiç açılmıyor. BÜtün yolları denedim ne sıkıntısı vardır acaba

  24. iyi günler telefonum iphone 7, şarjım yüzde doksanlardayken telefonum kapandı ve bir daha asla açamadım apple simgesi bile gözükmüyor. garantisi yeni bitmişti ve herhangi bir problemi yoktu ayrıca şu an yurt dışındayım uzun bir süre de gelmeyeceğim, bulunduğum sehir cok küçük ve buradaki telefoncuya verirsem iki aydan önce alamayacağım, ne yapmam gerek bilmiyorum lütfen bana bir çözüm önerisi sunun içindeki hiç bir şey iclouda yüklü değil ve içinde kurtarmam gereken seyler var eğer kabul ediyorsanız yurt dısından size gönderebilirim.

  25. Merhaba iphone 8 red aldım ilk kutu açıldığında telefon hiç açılmadı yani güç düğmesine basıyoruz açılmıyor kurtarma yapıyoruz olmuyor daha sim kartı takıp kullanmış değiliz bu nasıl oluyor kutudan açılmayal tel çıkıyor napcaz

  26. Merhaba benim telefonum iPhone 5s ve düşüreli 30dk bile olmadı, betonda düşürdüm arkadaşımın koluna çarptı ve anında kapandı, 360 derece kılıf takılıydı sadece kılıf hasar aldı ama telefonda en ufak bir hasar bile yok videoda gösterdiğiniz aynı şey oluyor şarja taktığımda fakat takmadığımda Apple simgesi bile gözükmüyor, ve bu telefonun 6. Tamire gidişi fln napmam lazım

  27. Telefonum iPhone 6s şarj ettim sarjdan çıkardıktan sonra elime aldim sosyal medyada takılırken birden kapandı bir daha açılmadı

  28. Merhaba daha birkaç saat önce iphone 7 plus aldım eve geldiğimde güncelleme yaparken ekran birden gitti ve birdaha açılmadı ne yapmalıyım… Teşekkürler.

    1. Haruncan kapatıp açmaktan başka yapabileceğiniz pek bir şey yoktur, arıza var ise servisimize ulaştırın kontrol sağlayalım.

  29. İyi günler telefon (iphone 5s) elimden düştü doknmatiği çalışıyodu sadece ekran kırıldı ekranı yaptırdık ama telefon açılmıyo alt kasa yamulmuş.tamiri olur mu

  30. Merhabalar , İphone 7 PLUS yere fırlattım , darbe aldı , 4005 hatası veriyo galiba.

    Yapabilir misiniz?

  31. Telefonum kapandı tamirci yapamadı ekrana görüntü gelmiyor dedi anakartta problem olabilirmiş içindeki bilgileri Samsung telefona aktarabilirmiyim ayrıca tlfnun tamiri mumkun mü

  32. Hocam merhaba telefon yanlışlıkla yeğenim lost moda almış 2.el almıştım telefonu belgeleri yok buna birşey yapabilir miyiz bazıları yeni anakart almalısın diyor ama başka çaresi yokmudur

  33. İphone 6 Var Yere Düşmedi Sadece Açma Tuşuna Basınca Apple Logosu Görünüp Tekrar Kapanıyor Bu Durum Nasıl düzelir.

  34. iPhone telefonumu arıza tespiti yaptırdım teknik servisde ve onlar iPhone se cihazimin şarj entegre değişmesi lazım dedi fiyat verebilirsiniz

  35. Merhaba ,Bende İphone 6 Plus telefonu mevcut fakat hiçbir şekilde açılmıyor şarjı bitmeden önce çalışıyordu fakat bitti ve bu sorunlar başladı . Bu işi nasıl halledebiliriz ?

  36. iPhone kendi kendine açılıp kapanıyor yukarıda göstermiş olduğunuz gibi sürekli açılıp kapanıyor ve itunes kısmına geçiyor daha illeri gitmiyor sıvı teması gerçekleştikten sonra böyle oldu içindeki verileride yedeklemedim silinmesinden korkuyorum
    Merhaba iphone x model marka cihaz kullanıyorum cihazım sıvı ile temas etti sonra ekran dondu kapatmak zorunda kaldım kapattım sürekli açılıp kapanmaya başladı daha sonra komple kapattım kenara koydum bir sonra tekrar denedim aynı sorun devam ediyor itunesa bağlan diyor daha illeriye gitmiyor bu sorunu kesin ve kalıcı şekilde çözebiliyormusunuz?

  37. kolay gelsin..telefonum 6s video çekerken bir anda kapandı ve hiçbir şekilde açılmıyor beyaz ekran şarj ekranı bile çıkmıyor..daha önce aynı sorunu yaşadığımda telefoncu kısa devre yaptığını söylemişti..aynı sorun olabilrmi yardımcı olurmusunuz

  38. Iphone 7 yere düştü ve birdaha acilmadi 4013 sürümü istiyormuş yapilamazmis yardımcı olur musunuz

  39. telefonum durduk yere kapandı ve apple logosu çıktı sonra ekrar karardı ve tekrar apple logusu çıkıyodu. şimdi ise hiç açılmıyor. içindekiler silinsin istemiyorum. ne yapabilirim

  40. iyi günler, telefonum iphone 6 plus entegresinde sıkıntı vardı değiştirdik daha sonra ön kamerası gitti. verdiğimiz tamirci onu da düzelteyim derken telefon komple gitmiş şuan hiç açılmıyor. açılması mümkün mü acaba

  41. Telefonum iPhone 6. Ekranı açtım ve telefon dondu şarjı bitene kadar o şekilde kaldı ve hiçbir tuşu çalışmadı. Şimdi ise telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Error 9 hatası denildi ve yapılamayacağı söylendi.
    (YURTDIŞI ÜRÜN)

  42. İphone 5 hic tepki vermiyor ekram siyah şarj almıyor ekran kasadan ayrılmiş ne kadara mâl olur

  43. merhaba iphone 5 kullanıcısıyım telefon görüşmesi yapıyordum telefonum kapandı ve bir daha açılmadı ekran sürekli kapanıp açılıyor
    ilginiz için teşekkür ederim

      1. merhabalar h0cam 5s kullancsym dün kanepeden yere düştü açilmadi şarja taktim l0gu gelip gelip gidiyr şarjdan çikarinca hiç gelmiyr

  44. Mrb 5s tlfonum vardi . Düştü sarja takinca isigi yaniyordu tamire verdim acilmadi birdaha yanan isikta gitti. Yedekleme dolmustu yedeklemedigim fotolar vardi . Ne yapabilirim

  45. merhaba telefonum şarjı bitti kapandı şarja takıyorum şarj oldugu anlaşılıyor şarj iareti gidiyor ama kırmızı pilde kalıyor . home ve açma kapama düğmesine bastıgımda resetlenmiyor da ne yapılması gerekiyor şimdiden cevap için teşükkürler cihaz iphone 6

      1. İyi günler bende Apple 6 kullanıcısıyım bataryanın değişmesi gerektiğini biliyorum pil sağlığı servis diyordu ve bugün telefonla konuşurken elma işareti geldi şarja taktım şarj olduğuna dair batarya resmi geliyor ama açılmıyor bataryamıdır sorun

    1. Aynı sorunu ben de yaşadım. şarj olduğu anlaşılmasına rağmen telefon iki gündür açılmıyor.

      1. Gece telefonumu sarja taktim ve sarjim vardı, uyandığımda telefon kapanmış birşekildeydi hiç birşekilde açılmadı. Herhangi bi darbe görmedi. Cihaz iphone 6 yardım istiyorum lütfen-damlaçakır

  46. Iphone 6s üzerinde hafif su damlası vardı sildim ekran basmıyodu orijinal camı hafif çatlak koruma camı da kırıktı koruma camını çıkarttım ekran yine basmıyodu ekranın çatlak kısmı karardı üst kısmı da çok hafif çizikler oldu ekranın diğer kısmı biraz basmaya başladı kendi kendine bir yerlere basmaya başladı sonradan ekran tamamen gitti bidaha açılmadı

  47. Merhaba abi benim telefonu yaptırmaya verdim adam ekranı bozmuş vermiş 6s kullanıyordum suan telefonda almiyolar ekran açılmıyor şuan telefonsuzum ekran açılmıyor ne olmuştur abi yere düştü falan dedi

  48. Telefonum Iphone 6, bir kaç kez ekran değişimi yaptık. Sonrasında zaten ekran bozuldu sanırım kendi kendine bazen bir yerlere giriyor ve yazıyor, bazen de tamamen donuyor kapatıp açmam gerekiyor onlarca kez. Bir de şarj ile ilgili bir problemi var şarjda değilken çok hızlı düşüyor şarjı bu sabah telefonum şardayken ve şarjı %100 iken kapandı şarja takıp çıkarttım sabahtan beri de şarjda fakat ne şarja takın imgesi ne de şarjı yok imgesi çıkıyor üzerinde ve ekranı da çıkık. Yapılma imkanı var mı, yoksa yeni telefon alma vakti gelmiş mi?

    1. ekranı sürekli değiştirmene rağmen ekran kendi kendine basıyorsa büyük ihtimalle dokunmatik entegresi arızalıdır telefonu şarja takmana rağmen hiç bir tepki vermiyorsa kısa devre veya şarj entegresi arızası olabilir o telefona ödeyeceğin parayla yeni bir iphone 6 alabilirsin o telefonu emekliye ayırma zamanın gelmiş bence artık 🙂

    2. Merhabalar İphone 6 Marka Cihazımı Şarja Bırakmıştım Şarjdan Aldığımda Telefonun Bir Daha Açılmadığını Ve Hiç Bir Şekilde Şarj Almadığını Fark Ettim Telefonumun Çok Büyük İhtimalle Şarj Entegresi Arızalandı Fiyat Olarak Bana Kaça Patlar ?

  49. Merhabalar iphone 6s telefon kullanıyorum telefonum kendi kendine reset atiyor batarya değistirdim hala tekrarliyor ne yapmaliyim

  50. Merhaba ben ayfon 5s kullanıyordum garantisi yenilerde bitmişti bozulduğunda şarj bitti ve kapandı şarja taktım bi kırmızı ekran geldi ve hep aynı sorunla karşılaşıyordum bir gün sonra uzak bir şehirde sınavım vardı bu yüzden tek çare telefoncuya gittim tamir için ama telefoncu yapamadı başka bir telefon almak zorunda kaldım ve hemde servisi arayıp durumu anlattım telefonun içini açtırdığınız için servisteki arkadaşların yapacaklarını düşünmüyorum getirip sorun yinede belki yaparlar ama hiç sanmıyorum kabul edeceklerini dedi fakat servis bana 90 kilometre uzakta olduğu için gidipte boşa düşme ihtimalim yüksek diye gitmedim telefona çok kez kendim itunesten güncelleme denedim ama güncellenmiyor tam yükleme işlemi başlayıp bitiyor sonra açıldı derken yine kırmızı ekran geliyor her günceleme 3 gb internet harcıyor yinede en az 10 defa denedim ama olmadı umudu kestim artık en iyi ayfon derken bi şey olmayacağını anladım servis bile insanlara yardımcı olmuyor zor duruma düşünce amaçları sadece alın ama bozulunca kimse gelmesin istiyorlar ben telefon bozuldu diyorum bana telefon satmaya çalışıyor

  51. merhaba telefonum İphone 6S telefonum elma logosunda kaldı logo yanıp sönüyor hard reset atmama rağmen hala düzelmedi tamiri mümkün mü ?

  52. İ pHone 8 telefonum suya düştü ilk önce kamera buharlaştı 1 gün sorunsuz çalıştıktan sonda telefonu kapatıp açayım dedim bir daha açılmadı ekranda sadece elma işareti gelip gidiyor başka herhangi bir şey olmuyor. Bu konuda ben yapabiliriz

  53. İphone SE telefonum vardı. Suya düştü ama hemen çıkardım ve kuruladım. Pirinçte de beklettim. Kapanmadı hiçbir problem yoktu her şey sorunsuz çalışıyordu. Yalnızca simkartı algılamıyordu. Wifi üzerinden whatsapptan iletişim kurabiliyordum. Fakat şarjı bitip kapandığında tekrar açamadım. Kurulum ekranına döndü ama wifi algılatıp tekrar açılmasını sağlayamadım. Bu sebeple tamirciye götürdüm ve bana düzelmeyeceğini söylediler. Anakartın yanmış olduğunu söylediler. Telefonum öyle kapalı duruyor. Sizce çözüm var mı? Varsa nedir?

  54. 7 plus im var yere düştü ve daha sonra hiç açılmadı kurtarılabilir mi ihtimali nedir yardımcı olur musunuz?

  55. İphone 7 hiç bişey olmadı kendi kendine kapandı şarjı da vardı bidaha da açılmadı

      1. 7 plus telefonum masanın üstünde öylece dururken şarjı olmasına rağmen kendi kendine kapanmış. Elime aldığımda telefon aşırı sıcaktı. Şuanda da açılmıyor. Sıcaklık uzun süre düşmedi telefon açılmamasına rağmen. Kameraya yakın olan bölge sıcak. Şarj da olmuyor hiçbir tepki vermiyor. Sapasağlam telefon hiçbir şeyi yoktu neden olabilir?

  56. Merhaba beni iphone 5s şarj dışında hiçbir şekilde açılmıyor şarj a takinca şarj oluyor ekrani geliyor sonra elma logosu geliyor sonra bu ayni şekilde devam ediyor ama açılmıyor.
    Lütfen yardım edin…

    1. benimkide iphone5s 4.5 yıldır kullanıyorum şimdi telefon şarj oluyor gösteriyor açılmıyor

  57. merhaba, iphone 8 telefonumu düşürdüm sonrasında telefon kapandı ve sadece şarja taktığım zaman elma logosu geliyor bir kaç sn sonrasında telefon kapanıyor ve tekrar açılmıyor nasıl bir sorun oluşmuş olabilir ve tamir görmeden düzelmesi mümkün müdür?

    1. Büyük ihtimalle bataryanızın giriş soketi yerinden çıkmış sadece cihazın içi açılıp takılma işlemi yapılarak büyük ihtimalle eskisi gibi kullanabilirsiniz

  58. Merhabalar iPhone 7 kullanıyorum story izlerken durduk yere kapandı ve bir daha açılmadı telefon sorunsuz sıkıntısız bir telefondu batarya ömrü daha 91 di neden olmuş olabilir

  59. 7 plus telefonum masanın üstünde öylece dururken şarjı olmasına rağmen kendi kendine kapanmış. Elime aldığımda telefon aşırı sıcaktı. Şuanda da açılmıyor. Sıcaklık uzun süre düşmedi telefon açılmamasına rağmen. Kameraya yakın olan bölge sıcak. Şarj da olmuyor hiçbir tepki vermiyor. Sapasağlam telefon hiçbir şeyi yoktu neden olabilir?

  60. geceye kadar herşey düzgün çalışıyordu. Sabaha karşı şarjı bitti. Şarja taktım pil doluyor görselinde kalıyor ama 6 saattir açılmıyor. Ne yapmalıyım?

  61. merhabalar telefonum iphone 7 telefonumu düşürdüm arkası açılmıştı hemen takıp açmaya çalıştım açılmadı biraz zorladım sonra açtığımda şarjım %3 görünüyordu tekrar kapandı şarja takıp tekrar açtım %9 olmuştu şu an kapandı apple işareti görünüp hemen gidiyor ne yapmam gerek

  62. İPhone XR yutdışı ikinci el aldım bi yaklaşık bi hafta gibi bi süre sonra bi anda şarj 70 seviyelerindeyken ekran kapandı gitti bir gün sonra güç tüşüna basılı tutunca şarj işareti verdi takınca açıldı aynı günün gecesi tine bi anda şarjı 70 lerdeyken gitti hiç bi şekilde darbe düşme gibi bi olay yaşanmadı sebebi neler olabilir çözümü ne olur

  63. Merhaba iphone 12 128 gb alalı daha 2 3 gün oldu telefonum şarjdayken bi anda kapandı ve şuan açılmıyor hiç bir tepki vermiyor ne yapabiliriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı