iPhone Cam ve Ekran Değişimi Arasındaki Farklar

iPhone

iPhone Cam ve Ekran Değişimi Arasındaki Farklar

iPhone modellerinde ekran yapısı itibariyle bir kaç katmandan oluşur. Bu katmanlar ön cam, dokunma paneli ve lcd ekrandır. Aşağıdaki fotoğrafta demonte olarak lcd ekran ve ön camı görebilirsiniz. En soldaki ön cam ve lcd ekranın laminasyon yapılmış halidir.

Ön cam ve lcd ekran farkı

Müşterilerimizin en çok sorduğu ve bilgi sahibi olmak istedikleri ekran mı kırıldı yoksa ön cam mı? İnceleyelim.

Ön cam kırıldığında;

  • Görüntü alırsınız dokunmatik özelliği çalışır. Çünkü sadece üstteki cam kırılmıştır ve cihaz çalışmaya devam eder.

Ön cam değişimi avantajlıdır çünkü orijinal ekranınız sağlamdır ve değişmesine gerek yoktur. Piyasada Apple orijinal ekranı yoktur bu nedenle farklı fiyatlar alabilirsiniz. Ve dışarıda bu işi yaptırmak isteyip fiyat aldığınız bir çok firma ekranınızı değiştirecektir. Fotoparca.com olarak sadece tamir hizmeti veriyoruz ve ön cam değişimini en son teknoloji aletler ile yapıyoruz.

Dokunma hassasiyet kaybı vs. gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. 

Ön cam kırıktır

Ekran kırıldığında;

  • Görüntü bozuk olabilir, dokunma çalışmıyor olabilir. Çünkü iç ekran kırıktır veya dokunma paneli hasarlıdır. Lcd ekran ve dokunma paneli bütünleşiktir.

Lcd ekran değişimini orijinal kalitede parçalar ile yapıyoruz. 

lcd ekran kırıktır

Lcd ekran ve ön cam değişimi servisimizde uzman teknisyenler tarafından yapılmaktadır. Yapılan işlemlerde en son teknoloji aletler kullanılır, servisimiz sadece tamir yapmaktadır. 

Gözüm arkada kalmasın diyenler için;

iPhone ekran ve ön cam değişimi özen ister, yapılan işlere dikkat ederiz, titizlik gösteririz. Ayda yüzlerce iPhone tamiri yaparız. İşlemler aynı gün sonuçlanır ve ödemelerinizi kredi kartına taksitle yapabilirsiniz. 

iPhone tüm modeller için ekran ve ön cam değişim fiyatlarını fiyat listemize bakarak inceleyebilirsiniz.

iPhone diğer tamir hizmetleri için İPHONE TAMİR kategorisini inceleyebilirsiniz.

Aklınıza takılan soru olursa hemen arayın: 0212 270 79 57

Etiketler :

Paylaş :

17 yanıt

  1. 6s modelimde cam kırıldı ekranda herhangi bi sorun yok net bi şekilde görüntü var ve dokunmatik sorunsuz ancak bi noktada siyah yerde belli olan sarı bi leke var bu sorunda ön cam mı ekran mı değişir ?

    1. Alperen Bey ön cam kırıldığında ekrana baskı yapar ve baskı yaptığı noktalarda sararmalar olur. Büyük ihtimalle bu sararmalardan bahsediyorsunuz. Ön cam değişimi sonrası bu sararmalar gidecektir.

  2. Merhaba Benim Telefonda Ekran Görüntüsü Var Ama Ekran Ağır Basıyor Ve Klavyeyi Açınca Sil Tuşu [X] tuşuna basınca silinmiyor silmek [X] yerine enter tuşu basılıyor ben hangi değişim yaparsam düzelir ?

  3. Ayda yüzlerde iPhone tamiri yaparız.
    kısmı
    Ayda yüzlerce iPhone tamiri yaparız.
    olacak
    iyi çalışmalar..

  4. MERHABALAR KOLAY GELSİN İPHONE 6 64 GB GARANTİSİZ 1400 TL DİYORLAR SİZCE ALMALIMIYIM EKRANİ FELANMI DEŞMŞTİR YADAÜ

  5. 6s telefonum yere düştü ve ön camında çatlak ve yine ön camının köşesinde kırık oluştu, ekrana görüntü geliyordu ancak dokunmatiiin yüzde yetmiş çalışmıyor sorun ekranda mıdır yoksa ön cam değişmesi yeterli olur mu şimdiden teşekkürler

  6. 6s telefonum yere düştü ve ön camında çatlak ve yine ön camının köşesinde kırık oluştu, ekrana görüntü geliyordu ancak dokunmatiiin yüzde yetmiş çalışmıyor sorun ekranda mıdır yoksa ön cam değişmesi yeterli olur mu şimdiden teşekkürler

  7. Merhaba Kolay gelsin
    İphone6 kullanıyorum. Telefonum mutfak tezgahından ön camına düştü. Ekranımın sol tarafında renkli çizgiler oluştu. Telefonum ekranı açık kaldıkça da çizgiler bütün ekranı kaplıyor. Telefonum düşmeden dokunmatik sorunu da vardı. LCD ekran değişse dokunmatikte sorun yaşar mıyım? Ve sessize alma tuşum da çalışmıyor onun fiyatı nedir ?
    Teşekkürler iyi günler

  8. Merhabalar sizi izliyorum ve bişi sormak istiyorum ipad air 2 miz var ve 64gb dokunmatik kırık ve değiştirmeyi denedik ama olmadı size versek ne kadara yaparsınız bunu merak ediyorum Sölerseniz Teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı