iPhone Batarya Değişimi Tuzak Kelime “Orijinal”

iPhone

iPhone Batarya Değişimi Tuzak Kelime “Orijinal”

Batarya(pil) sağlığı “servis” yazdığında batarya değişimi yaptırmanın zamanı gelmiş demektir. Ama batarya değişimini nerede yaptıracaksınız, işlem ne kadar sürecek, orijinal batarya taktırsam mı? Orijinal diye yan sanayi takarlar mı? sorularınızı duyar gibiyim. Bu sorular ile her gün karşılaşıyoruz ve bu konuda sizleri aydınlatmak için bu yazıyı hazırladık.

Apple’da batarya değişim fiyatları çok yüksek, bu kadar yüksek bir rakam ödemek istemiyorsunuz. İnternetten pil satın alıp kendiniz takmayı düşünmeyin bile! Peki bu orijinal batarya değişimi yapıyoruz diyenler nasıl Apple’dan daha ucuza yapabiliyor, yoksa orijinal batarya değişimi yalan mı?

Evet, maalesef bir çok pil satıcısı ve meslektaşlarımız orijinal kelimesini çok kullanıyor. Aslında bazen kendileride bundan emin değil, çünkü bataryaları aldıkları satıcı onlara orijinal diye satıyor. Bu nedenle zincirleme bir yanlış anlaşılma durumu oluşuyor.

iPhone Orijinal Batarya Değişimi

Maalesef Apple dışarıya batarya vermiyor. Çok nadir istisnalar mevcuttur ancak genel anlamda dışarıda orijinal batarya bulamazsınız. Bu nedenle size “orijinal abi getir hemen takalım, 5 yıl garantili” diyenlere çok aldırış etmeyin.

Hatta bunun bir tık ötesi, orijinal diye yan sanayi batarya satan ve fiyatlarını da Apple ile aynı yapan satıcılardır. Fiyat yüksek olduğu için kaliteli veya orijinal olduğu anlamını çıkarmayın. Güvendiğiniz ve gerçekten garanti veren teknik servislerden destek alın.

Orijinal batarya taktırmak zorunda mıyım?

İllaki orijinal batarya taktırmanız gerektiğini söylemiyoruz. Çünkü servisimizde orijinalden daha kaliteli piller kullanıyoruz ve çok daha uygun fiyatlara bu işlemi yapıyoruz. Evet piyasada çok kalitesiz bataryalar mevcut, bunlarında bir çoğu bayat olarak satılıyor. Meslektaşlarımız bunlara dikkat etmediği için, en ucuz pili tercih ettiği için bu tuzağa kendilerini ve müşterilerini düşürmektedir.


FPPRO teknik servis bataryası

Servisimizde “FPPRO” marka piller kullanılmaktadır. Pillerimiz orijinal ile aynı kalitede hatta daha yüksek kalitelidir. Pillerimiz aylık olarak fabrikadan geldiği için her zaman taze olarak satışa sunulmaktadır.

Pil değişimi için Apple’a yüksek meblağlar ödemek zorunda değilsiniz. FPPRO marka bataryalar ile orijinal kalitede pil değişimi yapıyoruz.

Pillerimiz 1 yıl işçiliğimiz 6 ay garantilidir.

  • Pillerimiz CE, FCC, ROHS ve C-Tick Sertifikalıdır.
  • Markası “FPPRO” olarak bize aittir.

FPPRO marka pillerimizi satın almak isterseniz FPPRO pil market sitesini ziyaret edebilirsiniz.

iPhone batarya değişimi yapılırken

  1. İşlem öncesi ve sonrası pil sağlığını kontrol ederiz ve not alırız. Pilin gerçekten değişmesi gerektiğine emin oluruz.
  2. Orijinal pil bantları yenileniriz, bu bantlar pilin anakarta değmesini ve içerde oynamasını engeller.
  3. Suya dayanıklılık bantları yenileniriz bu sayede toza ve suya karşı dayanıklılık devam eder. Ancak su geçirmezlik garantisi veremeyiz.
  4. Detaylı iç temizlik yaparız, toz kir lekeleri temizleriz.
  5. Tüm parçaların çalışır olduğunu test ederiz ve cihazı müşterimize teslim ederiz.

Aynı gün teslim batarya değişim

iPhone batarya değişimlerini aynı gün yapmaktayız. Servisimize elden veya kargo ile cihazlarınızı ulaştırabilirsiniz. Batarya değişimi yaptığımız iPhone modelleri şu şekildedir.

  • iPhone 5, 5s, SE batarya değişimi
  • iPhone 6, 6 Plus batarya değişimi
  • iPhone 6s, 6s Plus batarya değişimi
  • iPhone 7, 7 Plus batarya değişimi
  • iPhone 8, 8 Plus batarya değişimi
  • iPhone X, XS, XS Max batarya değişimi

Eğer kargo ile gönderecekseniz öncelikle servis formu doldurmalısınız. Detaylı bilgi için Servis İşlemleri sayfamızı inceleyiniz. Batarya değişim fiyatları için Fiyatlar sekmesine tıklayınız.

iPhone pil değişimi hakkında diğer yazılarımızı okumak ister misiniz?

Etiketler :

Paylaş :

13 yanıt

  1. Anakart yanmış iPhone 6s tamir yapılabilir mi yapılırsa ne kadar sağlıklı olur ve fiyat nedir

    1. Serdal selam, anakart yanmış genellikle işinin ehli olmayan tamircilerin yapamıyorum demesinin alternatif bir yoludur. Cihazı lütfen bize ulaştır.

  2. iPhone 6 telefonumun şarjı bir günde bitiyor Yen’i pillerin şarjı ne kadar gider bu telefonun kaliteli pil değişimi ne kadar ben Balıkesirdeyim sizin merkeziniz nerde pili değiştirmek için size nasıl ulaşabilirim.

  3. IPhon 3/ 12-13 yaşında.100% şarjı 1gecede(kapalı iken) bitiyor?
    Mantıklı bir çözüm olur mu?
    Selamlar.

  4. ıphone 5 ekran değişimi de yapıyor musunuz? Yoksa sadece batarya değişimi mi yapılıyor 🙂

  5. Merhaba XR yurt dışı telefonum var icloud unutuluk yardımcı olabilirmisin veya XR anakart varmı elinizde değişim yapalım var ise

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı