Bu iPhone Gerçek Bir Apple Ekranı Olduğunu Doğrulayamıyor

iPhone

Bu iPhone Gerçek Bir Apple Ekranı Olduğunu Doğrulayamıyor

Apple kısa bir süre önce orijinal parça kullanan servislere start verdi, bu durum ev tamircisi olarak tanımladığımız cana yakın dostlarımızı biraz endişelendirdi. Peki nedir bu doğrulanamayan iPhone ekranı meselesi?

Bu yazının güncel versiyonu için iPhone ekran değişiminde ekran uyarısının çözümü başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

İlk kan “Ekran”

iOS 13.1 dürüst düsturu ile geldi, iPhone 11 modellerinde (11, Pro ve Pro Max) telefon ekranında eğer mevcut ekranınız ya da tamir sonrası 3. Parti tamircilerden aldığınız kıymetli iPhone cihazınız üzerinde ki ekran yan sanayi tabiri caiz ise “çakma” diye tanımladığımız ekranlardan ise “gümmm” o acı mesajı yapıştırıveriyor. ***Bu iPhone, gerçek bir Apple ekranı olduğunu doğrulayamıyor. *** Bu ne demek diye akıllarda soru işaretleri çakıyor

Pil Sağlığı Servis !

Bu uyarı ile aramız da bir çok kişi aslında bir ince tanışık, eminim ki görmüşsünüzdür Ayarlar bölümünde pil kısmına girdiğinizde eğer orijinal ürün kullanılmadıysa pil sağlığı görüntülenemiyor ve cihaz size uyarı veriyor.

FotoParca olarak evet yan sanayi pil kullanıyoruz ancak pil sağlığında bu uyarıyı almıyorsunuz. Kullandığımız pillerde orijinal çip kullanılmıştır. Bu nedenle yan sanayi ama orijinal karakterde piller kullanırız. Pillerimiz 6 ay garantilidir. Detaylı bilgi için iPhone batarya değişimi tuzak kelime orijinal başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Yan Sanayi Ekran Şüphesine Son

Aynı durum artık ekranlar içinde geçerli olacak ve bir çok mağduriyet bu şekilde giderilecektir. Pek çok sefer servisimizde misafir ettiğimiz müşterilerimiz kötü tamirciler tarafından orijinal olmayan ekranları orijinal diye ısrar edilerek bir şekilde satılmış ve konudan bi haber olan iphone kullanıcıları hiç yok yere mağdur edilmiştir. Fotoparça ekibi olarak kalitemiz bir kez daha bizi diğerlerinden ayıran en güzel özelliğimiz olarak sizlerin beğenisine sunulacak.

iPhone 11 ekran değişimi

iPhone 11 modelleri için ekran değişimlerinde servisimizden destek alabilirsiniz.

  • iPhone 11 ekran değişimi
  • iPhone 11 Pro ekran değişimi
  • iPhone 11 Pro Max ekran değişimi

iOS 13.1.1

Yeni sürüm bakalım daha ne gibi güzellikler ve kullanım kolaylıkları sağlayacak hepimiz ilerleyen günlerde göreceğiz.

Servisimizden profesyonel destek alabilirsiniz. Fiyatlar için fiyatlar sekmesine tıklayabilir, servis işleyişi için destek sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı