iPad mini Dokunmatik Ekran Değişimi

iPad mini

iPad mini Dokunmatik Ekran Değişimi

Apple iPad mini tablet modeli için dokunmatik lcd panel değişimi servisimizde yapılmaktadır.  iPad mini tabletlerde sıkça karşılaştığımız dokunmatik lcd ekran kırılmasıdır.

ipad-mini-ekran-tamiri

iPad mini ön cam değişim fiyatlarında indirim yapılmıştır, güncel fiyat listemiz için Fiyat Listesi butonuna tıklayın!

[dhr]

ipad-mini-dokunmatik-kirilmasi

En çok karşılaştığımız, iPad’in kullanıcı tarafından yere düşürülmesidir. Çok hassas olan bu cihazların sert bir zemine düşmesi dokunmatik kısmının, lcd ekranın dağılmasına neden olur. iPad mini Lcd ekranda kırık bir görüntü oluşur. Fotoğraflarda örneklerini görebilirsiniz.

ipad-on-cam-degisimi-mini

[dhr]

ipad-mini-on-cam-degisimi

[dhr]

ipad-mini-cam-kirik

[dhr]

ipad-mini-tamiri

Dokunmatik ekranı, lcd ekranı kırılan iPad canınızı sıkabilir. Üzülmeyin!

Servisimizde kullanılan iPad mini lcd ekranları kaliteli olup yapılan işlemler 3 ay garantilidir. iPad lcd ekran değişimleri kısa sürede yapılıp teslim edilir. Yenisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

iPad’inizi servisimize kargo veya kurye ile gönderebilir, dilerseniz servisimize elden teslim edebilirsiniz. Servis işlemleri ve diğer ayrıntılar için Destek sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

[hr_strip]

[box style=”4″]

iPad mini lcd ekran veya dokunmatik ekran değişimleri servis ortamında uzman teknik personel tarafından yapılması gereken işlemlerdir. iPad’inizi açmayın lcd ekranını kendiniz değiştirmeye çalışmayın.[/box]

tabletservisi

Etiketler :

Paylaş :

14 yanıt

  1. Merhaba, ipad mini dok. Ekran fiyatini ogrenebilir miyim?

    Tesskkurler, iyi calismalar

  2. İpat yetkili servisine gitmesine rağmen ekran 3 sefer değişti,ve ekran sürekli kenarlarından havada kalkmış vaziyette duruyor.kenarlarından bastırınca ekran yerine oturuyor ama bırakınca tekrar eski halini alıyor.2tane ipat mini var ikisininde defalarca ekranı değişti.nefret geldi artık….bi dünya ekran parası ver ,tamirden gelen tabletin kenarından tırnağımın ucunu soksam kalkacak vaziyette ekran????sebebi nedir bunun ?????

  3. İpat yetkili servisine gitmesine rağmen ekran 3 sefer değişti,ve ekran sürekli kenarlarından havada kalkmış vaziyette duruyor.kenarlarından bastırınca ekran yerine oturuyor ama bırakınca tekrar eski halini alıyor.2tane ipat mini var ikisininde defalarca ekranı değişti.nefret geldi artık….bi dünya ekran parası ver ,tamirden gelen tabletin kenarından tırnağımın ucunu soksam kalkacak vaziyette ekran????sebebi nedir bunun ?????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı