iPad 2 Lcd Ekran Değişimi

iPad2

iPad 2 Lcd Ekran Değişimi

iPad 2 modeli için lcd ekran değişimi servisimizde garantili olarak yapılmaktadır. iPad 2 WIFI, iPad 2 3G modelleri için lcd ekran değişimi yapılabilmektedir.

ipad-ekran-kirik-degisim

[dropcap style=”inverted”]Ç[/dropcap]ok sevdiğiniz iPad’inizin lcd ekranı çeşitli nedenlerden dolayı kırılabilir. İşiniz yarım kalabilir. 

[dropcap style=”inverted”]E[/dropcap]n çok karşılaştığımız, iPad’in kullanıcı tarafından yere düşürülmesidir. Çok hassas olan bu cihazların sert bir zemine düşmesi ön camın, lcd ekranın dağılmasına neden olur. Lcd ekranda kırık bir görüntü oluşur. 

ipad-kirik-ekran

iPad’in dokunmatik ekran ve lcd ekran kısımları birbirinden farklıdır. Dokunmatik ekran en dış katmandadır.Genellikle dokunmatik ekran kırılmaktadır.

Lcd ekranı kırılan iPad canınızı sıkabilir. Üzülmeyin!

Servisimizde kullanılan iPad lcd ekranları orjinal olup yapılan işlemler 3 ay garantildir. iPad lcd ekran değişimleri kısa sürede yapılıp teslim edilir. Yenisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

[hr_strip]

[box style=”4″]

iPad lcd ekran veya dokunmatik ekran değişimleri servis ortamında uzman teknik personel tarafından yapılması gereken işlemlerdir. iPad’inizi açmayın lcd ekranını kendiniz değiştirmeye çalışmayın.[/box]

tabletservisi

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı