iPad Air Dokunmatik Ön Cam Değişimi

iPad Air

iPad Air Dokunmatik Ön Cam Değişimi

iPad Air modeline ait dokunma ekranının da içinde bulunduğu ön cam değişimi servisimizde yapılmaktadır.

Apple markasının yeni çıkardığı iPad air modelinde, diğer iPad modellerinde olduğu gibi en sık karşılaşılan durum ön camın kırılmasıdır.

iPad Air ön cam değişimi

iPad’in yere düşmesi, sert bir cismin üzerine düşmesi veya bir yere çarpmanız durumunda ön cam kolaylıkla kırılabilir veya daha kötüsü olabilir. iPad air ön cam değişiminde sizlere hizmet vermek için buradayız.

iPad Air Ön Cam Kırılması

Ön cam kırıldığında dokunma özelliğini kullanabilirsiniz. Dokunma paneli ön camla birlikte olduğu için ön cam kırıldığında dokunma paneli ve cam aynı anda değişmiş olur.

iPad Air Servis

iPad air servis olarak sizlere ön cam değişimlerinde garantili hizmetler sunmaktayız. Ön cam değişimleriniz aynı gün içerisinde yapılıp teslim edilir. Tablet bilgisayarınızı Türkiye’nin her yerinden güvenle gönderebilirsiniz. 

iPad Air demonte cam değişimi

Fiyat bilgisi için iPad air ön cam değişimi fiyat listesini inceleyebilirsiniz.

Cihaz gönderimleri ve servis işlemleri için Destek sayfamızı ziyaret ediniz. Eğer iPad’inizin modelini bilmiyorsanız iPad model öğrenme sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Aklınıza takılan bir soru olursa İletişim sayfamızdan bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

23 yanıt

  1. iPad Air Ön Camını kırdım. dokunmatiği çalışıyor. beşiktaştaki servisinize gelsem aynı gün içinde ekran değişimini yapabilirmiyim ve bana maliyeti ne olur.. ilginize teşekkürler.

  2. İpad air ön camı kırıldı.aynı gün içinde yapabilirmisiniz.şirket cihazı değişimde sistemsel veya giriş ile ilgili bir format atılıyormu? Herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım?

  3. İ pad ön camı kırıldı şırket cihazı olmasından dolayı endişe etmekteyim herhangi bir sistem hatası yaşarmıyım

    1. Hasan Bey merhaba, e-posta olarak bilgi verdim. Arkadaşlar ön cam değişiminde sadece cam değişir, yazılımsal / sistemsel bir işlem yapılmaz. Onay almadan cihaz güncellemesi yapmayız.

  4. İpad air dokunmatik ekran ortadan çatladı. Bir firmaya götürdüm değişim için fakat dokunmatiği çıkartırlarken çerçeveye de zarar vermişler. Değişen dokunmatik sonrası home butonu da düzgün basmaz oldu. Sizin değişimlerde dokunmatik hassasiyeti, cihazda farklı fiziksel zararlar verilmesi ve home butonunda problem meydana gelebiliyor mu? Bendeki cihazın dokunmatiğin değişimi mümkün müdür? Ve fiyat bilgisi rica edebilirmiyim? Teşekkürler.

  5. Apple air tablet camı kırık degişmesı gerek yardımcı olurmusunuz TSK ederım sımdıden

  6. ipad air camı ortadan ikiye çatladı sanırım değişmesi gerekiyor. Ne kadar bir masrafı olur mailden yazarsanız sevinirim

  7. Usta ipad airim yere düştü ve dış camı kırıldı home tuşu ve dokunmatiğine kesinlikle zarar gelmedi fiyat aralığı ne kadardır birde kaç günde olur
    Teşekkürler

  8. Merhaba, i pad air model no: md788 ön cam kırık, ekranda ve dokunmatik çalışıyor. Ön cam değişimi fiyat bilgisi verebilirmisiniz?

  9. Merhaba iPad’imin ön camında bir kırık var ve Home tuşunada zor basılıyor ikisi toplam ne kadara yapılır

  10. İPad Air fiyat ve adres bilgisi ve size ne şekilde göndereceğiz. Ankara’da servisiniz var mı..?

  11. İyi günler ipad air cihazimin ön camı kırıldı camı bulunduğum ilde bi tamirciye verdim home butonu çok sert ve basmiyo ekranı yeniden degistirseniz bu sorun ortadan kalkar mi

  12. Merhaba ıpad 2 öncamı catladı dokunmatıkte gormuyor cammı degişmeli yoksa her ikiside değişmelimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı