MacBook Tamiri | Uzman Teknik Servis Desteği

Apple Mac

MacBook Tamiri | Uzman Teknik Servis Desteği

MacBook’unuzla sorun mu yaşıyorsunuz? Profesyonel Mac teknisyenlerimiz ile kaliteli onarımdan ödün vermeden Apple dizüstü bilgisayarınızı hızlı ve uygun bir şekilde tamir etmeyi garanti ediyoruz. MacBook Air, MacBook Pro, Retina modellerinde yaşanan en yaygın sorunları çözebiliyoruz.

Her MacBook tamirinde bilgisayarınızı mükemmel şekilde onardığımızdan emin olmak için her zaman çeşitli testler yaparız.

Yapılan tamir işlemlerimiz 6 ay garantilidir. Servisimiz aşağıda yaşanan genel sorunları başarıyla çözebilir.

MacBook’unuz için tamire ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızdayız.

MacBook tamirinde arıza tespiti

Bir MacBook servisimizde alındığında işlem başlangıcında bir arıza tespiti yapıyoruz. Arıza tespiti işleminde teknisyenlerimiz cihazın probleminin ne olduğunu belirlemek için bilgisayarınızı çeşitli testlere sokacaktır.

Bu aşamada henüz bir tamir işlemi yapmıyoruz. Arıza tespiti sonunda değişecek yedek parça, yapılacak tamir işlemleri dahil olmak üzere size teklif sunuyoruz. Bu şekilde ilerlemeye devam ederek yapılacak tamir işleminin size ne kadara mal olacağı hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz.

  • Servise alınan MacBook’u kontrol ediyoruz.
  • Arıza ve fiyat hakkında size bilgi verip onay alıyoruz.
  • Onarımı kabul ettiğinizde elimizden gelenin en iyisini yapmak için size söz veriyoruz.

Onarımı kabul ettiğinizde MacBook’unuzu tamir etmek için elimizden geleni yapıyoruz. MacBook’unuzla ilgili arıza ne olursa olsun, hızlı, kaliteli, uygun fiyatlı tamir hizmeti sunuyoruz.

MacBook tamiri deneyim isteyen teknik bir iştir. Ehil olmayan kişilere Mac’inizi emanet etmeniz aygıtınıza daha fazla zarar verilmesine neden olacaktır. Bu nedenle servisimizden garantili hizmet almanızı tavsiye ederiz.

MacBook tamiri için bize nasıl ulaşacaksınız?

Servisimiz Beşiktaş meydanda sahile 2 dakika yürüme mesafesindedir. MacBook Air, Pro modelleri için tamir ihtiyacınızda cihazı bize güvenle ulaştırabilirsiniz.

  • Beşiktaş meydanda bulunan servisimizde elden cihaz getirebilirsiniz. Adres ve detaylı konum için iletişim sayfamızı inceleyiniz.
  • İstanbul’da ikamet ediyorsanız ve yoğun bir iş temposunda çalışıyorsanız, MacBook’unuza bir an önce kavuşmak istiyorsanız yerinde tamir hizmeti alabilirsiniz. Teknisyen bulunduğunuz adrese gelip tamir gerçekleştirecektir. Bunu için belirli şartlar mevcuttur. Yerinde tamir sayfamızı inceleyiniz.
  • Kargo ile göndermek isterseniz servis formu doldurup cihazı adresimize gönderebilirsiniz. Kargo detayları için servis işlemleri sayfamızı inceleyiniz.

Etiketler :

Paylaş :

12 yanıt

  1. Merhaba retina ekranlı macbook pro 13″ bilgisayarım var. İki gündür sol hoparlöründen cızırtı gelmeye başladı. Tamir edilebilir mi? Ayrıca pilini de değiştirtmek ve bakım temizlik yaptırmak istiyorum. Bu 3 işlem için bana bir fiyat verebilir misiniz?

      1. Merhaba benim kızımın bilgisayarına kolonya dökülmüş. Biz şuan Mersin’deyiz iş durumumdan dolayı İstanbul’a Salı veya Çarşamba gideceğim. Tamir edilebilir mi fiyat kaçtır?
        Tamir edilebilmesi zor olur çünkü tüm ekran çizgi çizgi ana karta girmiş galiba. En kısa sürede cevap alırsam sevinirim.

  2. Merhaba benim 2012 model 64 GB MacBook Air im var. Ve bunun baterilerini ve 64 GB olan hafızasını 128 yada 256 ya yükseltmek istiyorum fiyat verebilirmisiniz.? Teşekkürler

  3. Merhaba,

    MacBook Pro 2010 için ssd taktırmak istiyorum. Ssd’yi kendim edindiğim takdirde ücreti ne oluyor? Sizin edinmeniz halinde hangi ssd’yi tercih ediyorsunuz?

    İyi çalışmalar.

  4. Merhaba, Macbook Pro Late 2013 15 Retina A1398 var elimde. Şarja bağlı yada değil farketmeksizin, açtıktan bir süre sonra kapanıyor. Yani rastgele oluyor tam bir süre yok ama en fazla 30 dakika içerisinde kendini kapatıyor. Şarja bağlıda olsa değişmiyor, bu yüzden sebep batarya olmayabilir diye düşündüm. Sizce sorun nedir? Ve bu dönemde size cihazı nasıl ulaştırabilirim?

  5. Merhaba. Bayram boyunca kapalı mı olacaksınız.
    Macbook Air göndermiştim sıvı teması olmustu. Eğer bayramda çalışmıyorsanız orda dura dura oksitlenmesin korkuyorum.

  6. Selamlar, mid 2017 no touchbar space gray macbook pro’ya ssd değişimi uygulayabiliyor musunuz? bu modellerde ana karta lehimli diye duymuştum o yüzden soruyorum, ve ücreti ne kadar. teşekkürler

  7. Merhaba 2012 macbookpro cihazım için 8gb 2 adet ram , 240gb ssd ve pil değişim fiyat nedir

  8. Merhaba iyi çalışmalar diliyorum, dj’im ve dün çalarken yağmurdan dolayı su girdi ve bilgisayarım kapandı açılmıyor şarj almıyor patronlar bilgisayarı alıp kurutma işlemi yaptılar pirince yatırdılar ama maalesef hiç bir şekilde ne şarj alıyor nede açılıyor ve bütün her şeyim bilgisayarda tüm emeklerim işim elim ayağım o benim Kuşadası’nda yaşıyorum size yollasam tamiri mümkün olur mu ?

  9. Slm hocam benim sorunum 2019 Pro sıfırlama yapmak istedim gitti hiç bir tepki yok neden olabilir sizce bana yardımcı olur SAN severim Ankara dan yazıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı