iMac Tamiri Garantili Teknik Servis Hizmeti

Apple Mac

iMac Tamiri Garantili Teknik Servis Hizmeti

iMac tamiri uzman teknisyen ve çeşitli tamir ekipmanları gerektiren özel bir iştir. iMac servisimiz, iMac’inizi tamir etmek için gerekli tüm şartlara ve eğitimli personele sahiptir. iMac’inizi servisimize getirin, tamir işlemleri için gözünüz arkada kalmasın. Yıllardır Mac tamiri yapıyoruz ve bu yüzden ne gerektiğini biliyoruz. Servisimiz İstanbul’un Beşiktaş ilçesindedir.

iMac tamiri yapıyoruz

Arıza ne kadar karmaşık olursa olsun servisimiz tüm iMac arızalarında profesyonel destek vermektedir. Servisimiz Beşiktaş meydanda hizmet vermektedir. Sadece Apple markalı ürünlere destek vererek bu alanda kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Garantili iMac tamirine ihtiyacınız varsa doğru sayfadasınız.

iMac için yaptığımız tamir başlıkları



Yavaş çalışan donma yapan iMac tamiri

iMac’in yavaş çalışması genelde sabit sürücüden kaynaklanır. Donma kasma geç açılma gibi sorunlar yaşarsınız. Yüksek performans gerektiren yazılımlar kullanıyorsanız iMac’in yavaş çalışması sinir bozucu olabilir.

Yavaş çalışan donan iMac’ler için SSD yüksetlme servisimizde yapılmaktadır. Bu işlem için iMac SSD yükseltme başlıklı yazımızı inceleyiniz. Aynı zamanda bu işlemle birlikte depolama alanı da artırılabilir.

Açılmayan, yanıt vermeyen iMac tamiri

Açılmayan bir iMac’de bir çok sorun olabilir, bu nedenle bu gibi durumlarda teknisyenimiz arıza tespiti yapmak isteyecektir. Atölyeye alınan cihazda gerekli inceleme ve ölçümler yapılarak arıza tespiti sonuçlandırılır. Size arıza ve fiyat hakkında bilgi verilerek onayınız alınır işleme devam edilir.

Açılmama sorunu durup dururken olabileceği gibi aygıtın darbe alması da buna etkendir. Akım sorunları, kablo sorunları, gün kaynağı gibi diğer sorunlarda göz önünde bulundurularak işleme alırız.

iMac ekran kırılması ve ekran arızalarının tamiri

Ekran kırılması sıkça karşılaşılan tamir işlemleri arasındadır. Ekranın dıştan çatlaması veya çizgi çizgi görünmesi durumunda servisimizde orijinal ekran değişimi yapılmaktadır.

Bu gibi durumlarda ehil olmayan kişilere aygıtınızı emanet etmeyiniz. Servisimizde eğitimli teknisyenleri ile iMac ekran değişimi hizmeti alabilirsiniz.

Aşırı ısınan veya gürültülü fana sahip iMac tamiri

Fanlar zamanla tozlanır, özellikle bulunduğunuz ortam tozlu ise kısa zamanda iMac’in için toz alacaktır. Toz fanların en büyük düşmanıdır. Yavaşlamasına, soğutma özelliğinin kaybolmasına ve gürültülü çalışmasına neden olur. Bu durum sinir bozucudur çünkü soğumayan bir iMac farklı sorunlar ortaya çıkaracaktır. Aslında fan sorunları çok ciddi bir durumdur.

iMac temizliği veya fan değişimleri ihmal edilmemelidir. İşlevini yitiren bir fan uzun vadede ciddi arızaların oluşmasına neden olacaktır. Bu nedenle bu işi ciddiye alıp bir an önce bakım yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Fan değişimi, temizlik ve bakım işlemleri için servisimizden profesyonel destek alabilirsiniz.

iMac tamirinde garantili işlemler

Yaptığımız tüm iMac tamirleri garantilidir. İşlem sonrası oluşabilecek tüm tamir arızalarında 6 ay garanti veriyoruz. Sadece yapılan işlemlere garanti vermekteyiz.

Servise alınan her cihaz için online servis formu oluşturulur ve takip için size e-posta gönderilir. Garanti süreciniz bu form ile başlar. Yapılan tüm işlemler kayıt altına alınarak işlem takibi yapılır.

Servisimize ulaşmak için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

2 Responses

  1. Belcikadan selamlar belcikadan videokart gondersem tamirati mumkunmudur acaba..? Selamlar Ahmet Kaya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı