iMac Açılmıyor ise Çözüm Sunduk | Tamire İhtiyacınız Olabilir

Apple Mac

iMac Açılmıyor ise Çözüm Sunduk | Tamire İhtiyacınız Olabilir

iMac açılmıyor ve kapatıp tekrar açmayı denediyseniz yardıma ihtiyacınız olabilir. Bunun öncesinde iMac’inizin açılmıyor mu yoksa başlatılamıyor mu bunu anlayalım, bunlar aynı şey gibi gelebilir ancak arasında büyük fark vardır.

Kullanıcıların bir çoğu şu şikayetler ile bize ulaşmaktadır;

  • iMac açılmıyor
  • iMac elmada kalıyor açılmıyor
  • iMac beyaz ekranda kalıyor açılmıyor
  • Mac açılıp kapanıyor
  • İşletim sistemin açılmıyor

iMac açılmıyor mu yoksa başlatılamıyor mu?

  • iMac’inizin güç düğmesine basın. Başlangıç sesi duymuyorsanız, fan sesi gelmiyorsa, sürücü sesi duymuyorsanız, ekranınızda herhangi bir ışık yok ise iMac’iniz açılmıyordur.
  • iMac’inizin güç düğmesine bastığınızda elma gelip gidiyor ise veya yükleme ekranına geliyorsa iMac açılıyordur.

iMac’in açıldığı durumda kullanıcı olarak yapmanız gereken bir çok ipucu Apple sitesinde vardır. Bu ipuçlarına ulaşmak için Apple’ın sitesini ziyaret ediniz. Bu makaleden de sonuç alamadıysanız yazımızı okumaya devam edin.

iMac neden açılmaz?

Mac’ler sağlam ve çoğu zaman güvenilir olsalar da, yine de bilgisayardır ve tüm bilgisayar gibi doğru şekilde önyüklemeleri engelleyen bir dizi hataya karşı hassas olabiliyor. Bu hatalar her zaman kullanıcı hatası olmayabilir.

Açılmayan bir iMac bir dizi hatanın sonucu bu hale gelmiş olabilir. Voltaj kaynaklı hatalar, darbe, sıvı teması, fabrikasyon hatalar, kronik hatalar buna sebep olabilir.

iMac tamiri özel bir iştir

iMac yapısı itibariyle özel bir bilgisayardır. Mac teknisyeni olmadığınız halde içini açıp tamir edebileceğinizi düşünmeyin! İnternette tamirle alakalı bir çok video görebilirsiniz ancak bunlar çoğu zaman sizi yanıltabilir. Bir iMac’i açmak ve kapatmak için özel ekipmanlara ve deneyime ihtiyacınız olacaktır.

Kar edeyim derken binlerce liralık cihazı çöpe atmaya sebep olmayın.

Açılmayan iMac tamiri yapıyoruz

Bir iMac’in içinde bilgisayarlarda olduğu gibi donanımsal bir çok bileşen vardır. Bu parçalar değişebildiği gibi tamirde olmaktadır. Kullanıcı olarak çözüm aşamasında deneyebileceklerinizi denediniz ve sorunu çözemediyseniz servisimizden profesyonel destek alabilirsiniz.

Atölyemizde açılmayan iMac’ler için tamir hizmeti vermekteyiz. iMac ile alakalı tüm donanım bileşenlerini stoklarımızda bulunmaktadır ve kısa zamanda tedarik edebilmekteyiz. İşlemlerimiz 6 ay garantili olup deneyimli teknisyen tarafından yapılmaktadır.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı