Sizin iPhone 14 Pro Max’inizin Ekranı Nasıl Kırıldı?

iPhone

Sizin iPhone 14 Pro Max’inizin Ekranı Nasıl Kırıldı?

iPhone 14 Pro Max Ekranı Nasıl Kırılmış Olabilir?

iPhone 14 Pro Max gibi harika bir cihazınız var, ama bir sabah kalktınız ve o çok sevdiğiniz telefonun ekranı kırılmış. Nasıl oldu diye düşünüyorsunuz, değil mi? Aslında hepimizin başına gelebilecek bu durumun birkaç yaygın nedeni var. İsterseniz beraber bir göz atalım, iPhone 14 Pro Max ekranı nasıl kırılmış olabilir?

1. “O anı kaçırmayayım” derken telefonun yere düşmesi

Kabul edelim, iPhone 14 Pro Max’in kamerası harika! Tam o mükemmel anı yakalayacakken elinizden kayıverdi ve hop, ekran çatladı. Özellikle açık hava çekimlerinde ya da eğlenceli bir anı yakalamaya çalışırken, biraz aceleyle telefonu sıkıca tutmayı unutmamız çok normal. Bir de taş zemin varsa, ekranın kırılması işten bile değil!

2. Cep telefonunu cebine koymak… ya da koyamamak

Telefonunuzu cebe koyarken tam yerine oturtamadınız, ya da otobüs durağında aceleyle telefonunuzu ceketinizin cebine koymaya çalışırken, kayıverdi. Belki her şey normaldi ama cebinizin fermuarı açık kaldı ve telefon yere düştü. Ciddi bir darbe sonucu ekran çatlayabilir. Hem de böyle ufak bir hata yüzünden!

3. Sürpriz düşmeler: Koltuktan kalkarken fırlayan telefon

Hepimizin başına en az bir kez gelmiştir. Koltukta otururken telefon dizinizde duruyordu, siz de o an dalıp gittiniz ve birden ayağa kalktığınızda telefonun yere doğru yavaş çekim düşüşüne tanık oldunuz. Maalesef, genelde o düşüşün sonu ekranın çatlamasıyla sonuçlanır.

4. Çantanızda ezilmek

Bazen telefonumuzu çantaya koyar ve üzerine ne kadar eşya doldurduğumuzu unuturuz. Kitaplar, şişe suyu, belki de tablet derken telefonun ekranı bu baskıya dayanamaz ve çatlayabilir. Özellikle çantayı yere sertçe bırakıyorsanız ya da çanta bir yerde sıkıştıysa, ekranın kırılma olasılığı daha da artar.

5. Masadan kayarak düşmek

Telefonu masanın kenarına koyduysanız, ya da çok fazla bildirim alıyorsanız (sürekli titreşimde olan telefonlar!), telefonun hafifçe kayarak yere düşmesi işten bile değildir. Masadan kayıp yere çarpan bir telefon ekranı, sert zeminde çatlama riski taşır.

6. Evcil dostlarımızın “minik” kazaları

Eğer bir kediniz varsa, telefonunuzun masadan yere itildiğini izlemiş olabilirsiniz. Kediler bunu bilerek yapıyor olabilir mi? Büyük ihtimalle evet! Ya da köpeğiniz kuyruk sallarken telefonunuzu sehpadan düşürmüş olabilir. Evcil hayvanlarla yaşamanın sevimli olduğu kadar, küçük kazalar da kaçınılmaz!

Ekran Kırıldıysa Üzülmeyin, Fppro Yanınızda!

Ekran nasıl kırılmış olursa olsun, Fppro olarak iPhone 14 Pro Max ekran değişiminde orijinal parçalar kullanıyoruz ve cihazınızı ilk günkü gibi yapıyoruz. Hızlı, güvenilir ve garantili bir hizmet sunuyoruz, yani ekran kırıldı diye canınızı sıkmanıza gerek yok!

Tamirse Fppro’ya!

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı