İstanbul’da iPhone Tamiri Yaptırmadan Önce

iPhone

İstanbul’da iPhone Tamiri Yaptırmadan Önce

Apple iPhone, diğer akıllı telefonlardan donanımsal ve yazılımsal olarak büyük farklılıklara sahiptir. Tamamen kendine özgü özellikleri bulunan bu cihazın tamir işlemleri de oldukça karışıktır. İstanbul’da iPhone’unuz arızalandı ve ilk aradığınız servis “getir abi hallederiz” dediyse bir daha düşünün! 

Aksesuarcı mısın tamirci mi?

Dışarıda bir çok telefoncu görebilirsiniz, kimi aksesuar satıyor kimi operatör şirketi tabelası altında telefon satıyor. Bu firmaların tabelalarında “teknik servis” ibaresi de bulunmaktadır. Bizce telefon kılıfı satan bir dükkanın işi kılıf satmaktır. Küçük bir masa atıp tamir yapmaya kalktığında işler değişiyor.

Servisimize gelen iPhoneların büyük bir çoğunluğu tamir etmeye çalışırken zarar verilmiş cihazlardan oluşmaktadır. Ekran takayım derken cihazı susturan, pil değiştireyim derken ekranı bozan, içinde bir sürü eksik kapak ve civata bırakan tamircilerden bıktık artık.

iPhone tamirinde kar edeyim derken zarar girmeyin

iPhone fiyatları çok yüksek, bir sürü para verip arıza yaptığında 50tl kar edeyim diye ucuz iş yapan bir teknik servis bulmuş olabilirsiniz. Unutmayın, iPhone tamiri uzmanlık gerektiren bir iştir. Cihazı bozuk olarak geri alma ihtimaliniz çok yüksek olabilir.

Alışveriş merkezlerindeki teknik servisler yeterli mi?

Alışveriş merkezlerinde teknik servis adı altında bankolar görebilirsiniz. Sizce 1 metrelik masa üzerinde ekipmansız yüksek kiraların arttırdığı fiyatlara iş yaptırmak ne kadar mantıklıdır. Bu noktalara gidip kontrol ettiğimde fiyatların %80 fazla söylendiğini ve atölyenin olmadığını görüyorum. Teknik servis hizmeti bu değildir. Aşağıda fotoğrafını gördüğünüz ortamda iPhone ekran değişimine (başka bir tamir yapılamıyor) %80 fazla para ödemek sizin tercihiniz.

FotoParca.com sadece Apple tamir eder

FotoParca.com olarak iPhone ile alakalı tüm tamir hizmetlerinde profesyonel destek vermekteyiz. Sadece iPhone tamiri yaparak atölyemizi bu yönde hazırlıyoruz ve kalitemizi her geçen gün artırıyoruz. Teknik personelimiz her zaman güncel kalıyor ve en son teknoloji tamir ekipmanlarını kullanıyoruz.

Kar edeyim derken tamir masraflarının yükselmesine neden olmadan önce lütfen servisimiz ile iletişime geçiniz. Kurcalanmamış cihazlarda tamir oranımız çok yüksek olmakla birlikte işlemlerimiz 6 ay garantilidir. Kurcalanmış cihazlarda bu garanti maalesef sınırlı olmaktadır.

Servisimiz İstanbul Beşiktaş’da hizmet vermektedir. Bize ulaşmak için iletişim sayfamızı inceleyiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı