iPhone X Ön Cam, Ekran Değişimi ve Fiyatı

iPhone

iPhone X Ön Cam, Ekran Değişimi ve Fiyatı

Apple’ın 10. yılına özel olarak tanıttığı iPhone X (10) modeli için servisimiz ekran değişimi hizmeti vermektedir. Kullandığımız ekranlar yeni cihazlardan sökülme orijinal ekranlardır. Yan sanayi veya tamir görmüş ekran kullanmıyoruz. Garantili ve kaliteli işçilik için servisimizi tercih edebilirsiniz.

[box style=”3″]

iPhone X için ön cam değişimi şimdilik yapmıyoruz. Ön cam değişimi sağlıklı sonuç vermiyor ve risk yaratıyor. Komple ekran değişimi yaptırarak kalıcı çözümler üretiyoruz. Fiyatlar için tıklayınız.

[/box]

Ön ve arka yüzeyi tamamen kaplayan cam, Apple’ın şimdiye kadar tasarladığı en güçlü cam olma özelliğini taşıyor. Yağ tutmayan özelliği ile parmak izi bırakmayan ve kolayca silinen bir yapıya sahiptir. iPhone X modelinde kablosuz şarj desteği ile kablosuz geleceğe bugünden hazır olduğunu gösteriyor.

iPhone X ön cam ve ekran değişimi ne zaman yapılacak

10. yıla özel bu iPhone’u bizde merakla bekliyoruz, satışa çıkar çıkmaz tamir işlemleri hakkında bilgi vermek için sabırsızlanıyoruz.

iPhone X ön cam değişimi işleminde lcd ekranın görüntü veriyor olması ve dokunmatiğin çalışıyor olması gerekiyor. Bu işlemde orijinal ekran değişmeyecektir. Sadece dışındaki kırık olan cam değişecektir. Bundan dolayı ön cam değişim işlemi daha ekonomik ve kaliteli olacaktır.

iPhone X OLED ekran değişimi işlemi ise ekran tamamen kırıldığında yani görüntüde bozukluk var ise veya dokunmatik arızalı ise yapılır. Her zamanki gibi orijinal ekran tedarik edeceğiz ve kesinlikle yan sanayi ekran kullanmayacağız.

iPhone X ekran ve ön cam değişim fiyatı

iPhone x ön cam ve oled ekran fiyatı için fiyatlar sekmesine tıklayınız. Bu sayfada güncel ekran değişimi fiyatlarını görebilirsiniz.

iPhone X ekranı diğer modellere göre iPhone serilerinde karşılaştığımız ilk OLED ekran olacaktır. OLED ekran geniş renk yelpazesi, yüksek çözünürlük ve parlaklık sunmaktadır. Apple’ın dediğine göre bugüne kadar gördüğünüz en gerçek renkler bu ekranda olacaktır.

iPhone X tamir işlemleri

iPhone X için tüm arızalarda tamir desteği vermek için çalışıyoruz. Piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra müşterilerimiz için en kaliteli tamir hizmetini vermek için yarışıyor olacağız.

  • Ekran sağlam ise Ön cam değişimi yapılır.
  • Ekran kırık ise OLED ekran değişimi yapılır.
  • Şarj soketi değişimi
  • Kasa arka cam değişimi
  • Kasa değişimi
  • Pil değişimi
  • Buton değişimleri
  • ve diğer tüm tamir işlemleri ve fiyatları için iPhone X Tamir Fiyatları sayfamızı ziyaret ediniz.

Diğer tüm arızalarda her zaman en kaliteli tamir hizmetin vermek için çalışıyor olacağız. Türkiye’nin her yerinden kargo ile cihaz gönderimi yapabilirsiniz.

Sorunuz olursa aşağıya yorum bırakınız en kısa sürede cevaplanacaktır.

Bize ulaşmak için iletişim sayfamızı inceleyiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı