iPhone Karşıya Ses Gitmiyor Arızası ve Mikrofon Değişimi

iPhone

iPhone Karşıya Ses Gitmiyor Arızası ve Mikrofon Değişimi

Görüşme esnasında karşı taraf sesinizin çok az geldiğini veya bozuk geldiğini söyleyebilir, görüşmeleriniz yarım kalır. Müşterilerimiz servisimize ulaştıklarında aşağıdaki arızalardan bahsediyorlar;

  • iPhone karşıya sesim gitmiyor.
  • Görüşme yaparken karşı tarafa ses az gidiyor.
  • iPhone karşı tarafa sesim çok az gidiyor.
  • iPhone ses gitmeme sorunu
  • Telefonumdaki aramalarda karşı tarafa sesim çok az gidiyor.
  • iPhone aramalarda karşıya ses boğuk gidiyor.
  • Kulaklıkla konuşunca sesim gidiyor ama ahizeden gitmiyor.

Ses sorunları neden kaynaklanır

Ses sorunlarının bir çok nedeni olabilir, öncelikle bunu çözmemiz gerekiyor. Her modelin kendine has kronik arızaları olabiliyor.

Servise getirmeden sorunun çözümü

iPhone’u servise getirmeden önce bu durumun ayarlardan veya farklı yüklemelerden kaynaklandığını düşünerek çeşitli kontroller yapabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Çözüm alana kadar sırasıyla bu işlemleri uygulayabilirsiniz;

  1. Telefonunuzu açıp kapayın tekrar kontrol edin.
  2. Mikrofonu kapatan kılıf vb. bir aksesuar kullanıyorsanız bunu kontrol edin.
  3. Ayarlardan sıfırlama yapın.
  4. Güncellemeleri kontrol edin ve en son sürümü yükleyin.
  5. Fabrika ayarlarına geri dönün.

Bu işlemler sonrasında sorun çözülmedi ise cihazın servise alınması gereklidir!

Mikrofondan kaynaklandığından nasıl emin oluruz?

Böyle bir arıza ile karşılaştığımızda öncelikle arızanın mikrofondan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol ederiz. Bunun için görüşme haricinde bir ses kaydı yaparak mikrofonu kontrol ederiz. Eğer farklı programlarda ses kaydı yapamıyor veya bozuk yapıyorsa arızanın mikrofondan kaynaklandığını düşünür ve mikrofon değişimi yaparak bunun kontrolünü sağlarız. 

Arıza mikrofondan kaynaklanıyor ise kulaklık ve diğer mikrofon görevi gören aksesuarlar ile geçici çözüm sağlanabilir.

Hoparlörde veya kulaklıkta sesim gidiyor ama ahizede sesim gitmiyor

Kulağa götürüp görüşme yaptığınızda ses gitmiyor ancak hoparlöre aldığınızda ses gidiyor ise şarj soketine yakın bulunan alt mikrofon arızalı olabilir.

Şarj soketine yakın mikrofon arızalı ise;

  • Kulaklıkta sesiniz gider.
  • Hoparlör etkin görüşmelerde sesiniz gider.
  • Facetime gibi görüntülü görüşmelerde sesiniz karşıya ulaşır.

Bunun sebebi iPhone üzerinde birden çok mikrofon olmasıdır. Hoparlör görüşmesinde vaya Facetime görüşmesinde ön kamera üzerinde bulunan mikrofon kullanılır.

Ahizede görüşme yaparken sesim gidiyor hoparlörde gitmiyor

Hoparlörde veya görüntülü görüşmede sesiniz karşıya gitmiyor ise kamera mikrofonu arızalı olabilir. Görüntülü görüşmede ve  Siri kullanırken ön kamera mikrofonu devreye girer. 

iPhone mikrofon arızası

iPhone 7 ve 7 Plus modellerinde yaşanan ses ve donma problemleri

iPhone 7 modellerinde mikrofon ve hoparlör haricinde yaşanan özel bir ses sorunu vardır. Apple tarafından kabul edilen bu arıza anakart üzerindeki ses entegresinden kaynaklanmaktadır.

Cihazda donma, geç açılma ve hoparlör butonun grileşmesi ile kendini gösterir. Bu arıza için servisimizde garantili tamir hizmeti verilmektedir. Detaylı bilgi için iPhone 7 ses sorunları ve tamiri yazımızı okuyunuz.

iPhone mikrofon değişimi fiyat ve süresi

iPhone mikrofonları şarj soketi ile birliktedir, mikrofon değişimi yapılacaksa şarj soketi de değişir. İşlemden sonra telefonunuzu yenisi gibi kullanmaya devam edersiniz. Yapılan işlemler garantili olup uzman teknisyen tarafından yapılmaktadır.

Şarj soketi ve mikrofon değişimi fiyatları için iPhone tamir kategorisini inceleyebilirsiniz. Şarj soketi ve mikrofon değişimi hakkında ayrıntılı bilgi için, iPhone şarj olmuyor arızası ve şarj soketi değişimi yazımızı okuyabilirsiniz.

iPhone 8, 8 Plus, X, 7, 7 Plus, 6s Plus, 6s, 6 Plus, 6, SE,  5c, 5s, 5G modelleri için mikrofon değişimi yapılmaktadır.

Karşıya ses gitmeme durumu çözülmedi mi?

iPhone’larda sesin karşıya sağlıklı gitmemesi genellikle mikrofon arızalarında görülmektedir ancak bir o kadarda anakart arızaları bu duruma neden olmaktadır. iPhone belirli modellerde bu durum sıkça görülmektedir. Hoparlörde görüşme yaparken düzelme, ara sıra bu arızayı yapıp ara sıra yapmama gibi tutarsız durumlarda genellikle anakart ve entegre arızaları görülmektedir.

iPhone teknisyeni değilseniz telefonunuzu açmaya çalışmayın, mikrofon ve diğer girişlere müdahale etmeyin. Bilinçsiz yapılan işlemler cihazı tamir edilemez duruma getirebilir.

Sorunuz olursa aşağıya yorum bırakabilirsiniz, en kısa sürede cevap verilecektir.

Etiketler :

Paylaş :

326 yanıt

  1. normalde mikrifinum sahane calisiyor sadece sesi hoperlore verince cok ama cok az bir ses gidiyor karsi tarafa siri beni duyamiyor bide hoparlore verince sesi arka kapagina hafif bi bastirinca ekran karariyor ama cihaz kapanmiyor hemen tekrar goruntu geliyor sanirim ses entegresi ve yapabilecegimiz birsey yok

  2. benim telefonum iphone 5 karşı tarafla konuşunca ses gitmiyor ama sorun mikrofonda değil tamiri mümkünmü ?

  3. Merhabalar.

    Telefonumun gözeneklerinintenizlemek için Basınçlı hava tuttum. Sanırım mikrofon hasar gördü. Karşı tarafa normal şartlarda ses gitmiyor.
    Ya kulaklıkla yada hoparlör modunda konuşabiliyorum.
    Tamir fiyatı nedir.

    Ek olarak üst kısımda ki aç/kapa tuşu da arızalı. Onun içinde ayrı fiyat aşabilir miyim.

    Teşekkürler iyi çalışmalar

  4. İyi günler benim telim ıphone 5 şarj soketi değişimi yapıldı fakat şimdi de mikrofonu çalışmıyor ne önerirsiniz ve fiyatını öğrenebilir miyim? Ayrıca gittiğim bir serviste şarja giden kartta bir sıkıntı olduğu söylendi böyle birşey olabilir mi?

  5. Benim ıphone 5 tede şarj soketi değişti normaal konuşmada karşıya sesim gitmiyor hoparlörde konuşurken ses gidyor nedeni nedir

  6. merhaba ,kızıma yurt dışından kardeşim iphone 5 getirdi.telefonun hiç bir arızası yok.fakat arandığında yada aradığında karşından kızıma kızımdan da karşıya hiç ses gitmiyor.yani konuşma esnasında ses yok.onun dışında video çekerken yada müzik çalarken hiç bir sorun yok .hatta arandığında da telefon normal ses düzeyinde çalıyor hiç bir sorun yok.konuşurken iki tarafa ses gitmeme sorunu için sizden bilgi rica ediyorum .şimdiden teşekkürler…..

  7. Mrb. S4 telefonumda hoparlöründe konuşurken sesim karşı tarafa gitmiyor yardımcı olabilir misiniz

  8. Merhabalar. Benim telefonum iphone 4. Whatsapp ve viber konuşmalarında sesim gidiyor, ses kaydı ve video çekerken ses gayet güzel fakat Gsm aramalarında sesim karşı tarafa gitmiyor. Bunun çözümü nedir ? Lütfen yardım edin

  9. Merhaba benim iphone 6 telefonum şarj soketi değiştikten sonra mikrofon ve orta tuş çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

  10. Meraba benim telefonum 5 s iphone daha bir ay olmadi alali gorusme sirasinda normal konusuyorum sorun yokken arada sesim karsiya gitmiyor dun aksam cok oldu gitmiyor tekrar arama yapiyoruz geliyor bi sure sonra yibe acaba tutma sekliylemi alakali anliayamadim bugunde hic oule birsey olmadi

  11. Merhabalar. Benim cihazım iphone 4. Arama yaptığımda yada arama geldiğinde ilk zamanlar sesim karşı tarafa boğuk gidiyordu. Cihazım ısındığı zaman hiç sesim gitmiyordu. Kulaklık taktığımda sesim gidiyordu. Şu an sesim hiçbir şekilde karşı tarafa gitmiyor. Cihazımın yedeklemesini alıp restore ettim ama nafile. Video çekerken yada whatsapp dan ses kaydı gönderirken sesimde hiç bir problem yok ama telefon görüşmelerinde hiç sesim gitmiyor artık. Teli vurup kırmama ramak kaldı.mersin bölgesindeyim ve buralardaki servislerin özverili bir şekilde işlerini yaptığını düşünmüyorum. Bana bir çözüm yolu önerirseniz sevinirim. Hayırlı işler

  12. Merhabalar. Benim cihazım iphone 4. Arama yaptığımda yada arama geldiğinde ilk zamanlar sesim karşı tarafa boğuk gidiyordu. Cihazım ısındığı zaman hiç sesim gitmiyordu. Kulaklık taktığımda sesim gidiyordu. Şu an sesim hiçbir şekilde karşı tarafa gitmiyor. Cihazımın yedeklemesini alıp restore ettim ama nafile. Video çekerken yada whatsapp dan ses kaydı gönderirken sesimde hiç bir problem yok ama telefon görüşmelerinde hiç sesim gitmiyor artık. Teli vurup kırmama ramak kaldı.mersin bölgesindeyim ve buralardaki servislerin özverili bir şekilde işlerini yaptığını düşünmüyorum. Bana bir çözüm yolu önerirseniz sevinirim. Hayırlı işler

  13. merhaba.benim i phone 6 cihazım yere düştü.sorunu ise arandığımda sesim duyulmayacak kadar ses gidiyor.hoparlörü açtığımda ses normal gidiyor.yani hoparlörsüz konuşamıyorum.acaba yapılabilrimi.fiyat bilgisi de paylaşırsanız sevinirm.

  14. Merhabalar kolay gelsin. Ben de iphone 4 var ve hiçbir şekilde sesim karşıya gitmiyor ve karşıdan ses gelmiyor. Tabi bunların dışında zil sesi felan da çıkmıyor. Sorun bu. Bir kaç tamirciye götürdüm ancak zaman kaybından başka bir şey değil. Sorunu net olarak belirlemiş değiliz. Sorun tam anlamıyla şu parçadan kaynaklanıyor diyebileceğiniz bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim.

  15. mrhb cizhazım iphone4 gelen aramada zil sesi çalmıyor, karşıdan ses gelmiyor, benim sesim karşıya gitmiyor, dokunmatik ekrandaki hoparlör tuşu aktif hale gelmiyor, sorunum için yardımcı olurmusunuz. tşkr ederim

  16. Merhabalar benim iphone 5c telefonumda karsi tarafa ses cok az vede bazen kesik gidiyor. Ses kaydederken sorun yok ama. Acaba sorun mikrofondami,ana kart tami? Simdiden tesekkurler

  17. MerhabaBenim cihazım iphone 5.Arama yaptığımda yada arama geldiğinde ilk zamanlar sesim karşı tarafa boğuk gidiyordu. Cihazım ısındığı zaman hiç sesim gitmiyordu. Şu an sesim hiçbir şekilde karşı tarafa gitmiyorve ses gelmiyor. Cihazımın yedeklemesini alıp restore ettim ama sorun çözulmedi. whatsapp dan arama yaptıgımda sesimde hiç bir problem yok ama telefon görüşmelerinde hiç sesim gitmiyor ve gelmiyor. Yardımcı olursanız cok sevinirim iyi çalısmalar.

  18. Merhaba;
    2.el bir iphone 5 aldım görüşme yaparken sesim karşı tarafa bazen 1 saniye kadar gitmiyor ama sonra gidiyor. Yani sadece konuşurken oluyor. Ses kaydında denedim onda bir sıkıntı olmuyor. Ama görüşme yaparken mutlaka 2-3 kere 1 er saniyelik bir ses gitmeme problemi yaşıyorum. Sizce sorun mikrofon değişimi ile giderilirmi?

  19. Merhabalar iPhone 6 plus kullanıyorum bir ay oldu alalı ama ses çok kötü konuşurken karşıyı boğuk bisesle duyuyorum aynı şekilde benim sesim de o şekilde gidiyor yankılı sorun nedir acaba

  20. Merhaba… ay önce iphone 6 aldım..ancak zaman zaman konuşma sırasında sesimin kesildiğini yada cok az geldiği söyleniyor.Ne yapabilirim saygılar

  21. Diger yorumlardaki gibi sesim karsiya az gidiyor ama su sekilde ; telefonu yatay kullandigimda ve omzuma sikistirdigimda bu sorun oluyor whatsapp skype ta sorun yok lutfen yardimci olurmusunuz.
    Dipnot : ozellikle dikkat ettik test ettik telefon yere paralel tutulunca ses kisik gidiyor.)
    ( Temizletildi sorun halen devam ediyor)

  22. S.a benım telefonum ıphone 6 plus sesım karsıya cok az gidiyor anlasılmıyor ama baska programlarda konusunca sesım gayet guzel ve yuksek gıdıyor herseyı denedım sıfırladım yenıden kurdum duzelmedı sorun nedir acaba sımdıden tşk ederim

  23. İyi akşmlar 5s kulanyrm karşı tarafın sesi bana hiç gelmyr komple kesildi ve ben son güncellemyi yaptık tan sonra oldu dediginiz her yöntemi denedim ama hala çalişmyr bana yardımcı olurmusunz teşekürler.

  24. merhaba iyi aşkamlar. benim ıphone 5s telefonum var. Arama yaparken karşı tarafın telefon çalma sesi gelmiyor ve karşı tarafa açınca karşı tarafın sesi bana gelmiyor benim sesim karşı tarafa gidiyor. ama telefonu hoparlöre aldığımda karşı taraftan ses geliyor acil yardımcı olursanız çok sevinirim.

  25. merhaba iyi çalışmalar. benim ıphone 5s telefonum var. Arama yaparken karşı tarafın telefon çalma sesi gelmiyor ve karşı tarafa açınca karşı tarafın sesi bana gelmiyor benim sesim karşı tarafa gidiyor.

  26. iPhone 4s telefonundan konuşma yaparken karşı tarafın sesi çok az geliyor ayarlardan düzeltilmiyor
    hapörlöre alarak konuşma yapıyorum nasil düzeltirim

  27. iphone 5 telefonla hopörle konuştuğumda benim ses karşıya gitmiyor onların geliyo sorun ne acaba

  28. iphoe 5 kullaniyorum. ses karsi tarafa gitmiyor.ama ekranda hoparloru actigim zaman ses gidiyor.bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

  29. Merhaba, iPhone 5s kullanıyorum ve telefonum aşırı sıcağa maruz kaldı fiziksel olarak olmasada cok sıcak bir havaya maruz kaldı ve bu yüzden arama yaparken Karşı tarafın sesi gelmiyor aynı şekilde benimde sesim gitmiyor telefonu acıp kapattıktan sonra 1-2 defa sesim gitmeye başladı normal konuşmamı gerçekleştirdim ama yine aynı sorunu yaşamaya başladım telefonun tamir ihtimali warmı ? Warsa tahmini fiyat nedir ?

  30. Merhaba ben iPhone 5c kullanıcısıyım normal konuşma yaparken ses karşı tarafa gitmiyor ama kulaklık veya hoparlor açıkken bi problem olmuyor ses karşı tarafa rahat gidiyor o Zaman. yardımcı olursanız Sevinirim teşekkürler

  31. İphone 5 cihaz sahibiyim. 3 hafta önce power butonu ve ses açma kapama için tamire verdim ve tahminimce flex kablo değişerek tamiri yapıldı. Ancak tamirden sonra karşı tarafa sesim kesik,boğuk ve kısık gidiyor. Sorun ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkür ederim.

  32. İPhone 4s kullanıyorum telefonla görüşme yaparken sesim karşıya gidiyor fakat hoparlör e aldığımda karşı tarafın şesi geliyor fakat benim sesim gitmiyor birde video çekerken ses gelmiyor teşekkür ediyorum

  33. merhaba bende bir iphone 5s var telefon la facebook yada skype gorusmesinde sorunsuz konusuyorum ama sim kartiyla arama yaptigimda benim sesim karsiya gitmiyor karsidakinin seside bana gelmiyor sesi disari verdigimdede durum degismiyor ses kaydinida cok iyi yapiyor sorun ne olabilir aceba yardimci olurmusunuz cok tesekkur ederim

  34. iPhone 4s telefonundan konuşma yaparken karşı tarafın sesi çok az geliyor ayarlardan düzeltilmiyor
    hapörlöre alarak konuşma yapıyorum nasil düzeltirim

  35. Herzamanki gibi herkez sorusunu problemini yazmış ama cevap yok. arkadaşlar burası forum değil cevap verilsin. numaraları var adamların arayın konuşun. buraya yazı yazsalardı ellerindeki tamiri kim yapacaktı. yazık yazık ne milletiz yahu :)))

    1. Merhaba arkadaşlar, tüm sorulara e-posta olarak cevap verilmektedir, sorularınızı buraya yazabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.

  36. ipohone 6 kullanıyorum line ve messenger den görüntülü görüşmede benim sesim karşı tarafa gitmiyor birde siri çalışmıyor ne yapabilirim

  37. Görüşme yaparken sesim bazen karşıya gitmiyor.kapatıp yeniden arıyorum rahatça konuşabiliyorum . Sebebi nedir ara ara sesimin karşıya gitmemesi İpone 6 plus

  38. Merhaba ben 1 hafta önce ıphone 6s aldım telefon gayet iyi yalnız arada bir sesim karşıya gitmiyor ama karşı tarafın bana sesi gayet net hoparlör kulaklık vs konuşmalarda sesim normal hidiyomuş bir gün düzeliyot ikinvi gün yine kendiliğinden bozuluyor servise göndermek istemiyorum aldığım yrre geri götürdüm yeni telefonda böyle bişey olmaz dediler kart değişimi yapalım eğer düzelmezse göndeririz dediler şans eseri orda da telefon gayet iyiydi bu problem ara sıra oluyor yani ne yapmalıyım karşı taraf sanki dere kenarındasın gibi şırıl şırıl su sesi geliyor diyo çıldrcam

  39. iPhone 6 kulanıyorum karşı tarafa sesi gelmiyor Apple Türkiye’yi aradım rest atı ama düzelmedi ve Apple Türkiye baba ön ve arka kamereda soru var diyor değişim yaparmı Apple yenisini yollarmı

  40. Telefon ile konuşurken ses karşı tarafa net gitmiyor sanki telefon kapanmış gibi oluyor diyorlar ayrıca boğuk gidiyormuş servise gitti yaptık dediler fakat sonuç aynı bu durum Nasıl giderilir iPhone 6s

  41. İphone 4 s var bende hattimi taktigim zaman gorusme yapamiyorum ne karsi tarafin sesi bana geliyo nede benimki ona gidiyo sonra benim hattimi baska telefona takinca gayet guzel konusma yapiliyor bide iphone da bska hat taktigimiz zaman ses geliyo ve bnm sesimde gidiyo ama benim hattimda gitmiyo bide whatsaptan arama yapildigi zaman gayet ses guzel gidiyo.

  42. Merhaba;
    İphone 4s cep telefonumda ahizeden ses gidiyor fakat hoparlörü açınca karşıya sesım gıtmıyor telefon gorusmesı yaparken.
    Hangı parça arızalı aceba ?

  43. Telefonum ıpone 6 konuşurken karşıdan sesi alamıyorum ama karşıya sesim gidiyor sorun nedir tam olarak anlamış değil ve aramada hoparlörü açınca ses geliyor kapayınca ses gelmiyor

  44. Merhaba 3 gün önce yurtdışından iPhone 6 aldım fakat sesim katli tarafa boğuk gidiyor ve bazen sesim tamamen kesiliyor daha Türkiye’de telefonu pasaporta kaydettirmedim acaba bu sorun ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

  45. I phone 5 var bende bugün komprosörden hava tuttum temizlensin diye şimdi ses gitmiyor yardımcı olurmusunuz

  46. iphone 5 cihazım var fakat aynı model ve aynı operatör cihaz ile hücresel açık iken speedtest internet hız testi yaptığımızda benim hızım 2 mbps iken, diğerinin hızı 32 mbps çıkıyor. hatları değiştirdiğimizde tam tersi veriler alınıyor, yani sorun cihazımda. ayrıca çekim şiddeti aynı operatör 1 kademe iken diğerinde 3 kademe oluyor. antenden kaynaklı sorun olabilir mi ? söz konusu arıza neden kaynaklanmaktadır, tamir edilir mi, tamir ücreti ne kadar tutar ? iyi çalışmalar

  47. iphone 5 sahibiyim, cihazımda hücresel internet hızı çok yavaş, aynı marka cihaz aynı operatör olan bir başka cihaz ile yanyana speedtest yaptırdığımızda diğerine göre çok yavaş internet hızım var. bu arıza neden kaynaklanmaktadır ? tamir olur mu ?

  48. İphone 5 var karsi tarafin sesi gelmiyor ve benim sesim karsi tarafa gitmiyor bunu cozumu ne

  49. 4s kullanıyorum durup dururken arama geldiğinde ne ses geliyor nede karşıya sesim gidiyor anlamadım sorun ne olabilir ?

  50. ıphone 4s kullanıyorum video kaydı yaptığımda görüntü var fakat ses yok sebebi nedir ??
    yardımcı olursanız sevinirim.

  51. iphone 7 sahibiyim bir defa konuşurken handsfree ye alınca karşı taraf beni iyi duymadığı söylüyor mecburen tekrar kulagıma almak zorunda kalıyorum 2. si araba da çağrı gelince herdefasında neden araba hopeörlerine elle yöneltmek zorundayım?

  52. iyi günler 6s plus ses karşıya boğuk gidiyor ama format attığımda düzeliyor galiba kulaklık takıp çıkarttıktan sonra yine boğuk geliyor sebebi ne acaba

  53. İ phone 5s im var telefon kamerası ile video çektiğimde görüntü var ses yok cızırtılı garip bir ses var ama snapchat te falan video çekince ses gayet normal ne yapmam lazım

  54. Aynen sizin söylediğiniz gibi Iphone 5 telefonumda karşı tarafa sesim bazen çok iyi bazen de boğuk veya bir akvaryum içerisinden konuşur gibi gidiyor.Format atmak ile bu düzelebilir mi ana kart üzerinde arıza var ise güç olsa da nasıl düzeltilebileceğini yazabilir misiniz

  55. 4s kullanıyorum durup dururken arama geldiğinde ne ses geliyor nede karşıya sesim gidiyor. Telefono belirli zaman kapatıp açtığımda düzeliyor , birkaç gün sonra aynı arıza. Anlamadım sorun ne olabilir ?

  56. ıphone 6 plus kullanıyorum ses karşıya boğuk gidiyor bazende karşı taraf teli ilk açtığında kendi sesinin kendine geldiğini söylüyor alo dedğin de alo duyuyormuş kendi sesinden anakart mıdır mikrofon sorunu mu?

  57. İphone 7 im var kulaklık mikrofonunda sorun var whatsapp siri sesli notta calışmıyor ama facetime yada rehberden birini aradığımda sesim gidiyor bunun nedeni nedir ki kulaklık mikrofonu mu bozuk ?

  58. Merhabalar iphone 6 kullanıcısıyım 2 seneyi geçti hiçbir sorun yaşamadım fakat havalar soğumaya başladı 2 ay falan oluyor dışarı çıktıgımda hiçkimseyle knuşamıyorum kapalı ortama giriyorum sıcak bir yere 10 dk sonra telefon ısındıgında kendine geliyor ancak o zaman görüşme yapabiliyorum . Mikrofonumda bir sıkıntı var ama sadece dısarı çıktıgımda oluyor nem mi alıyor ne oluyor anlamış değilim karşıya ses gitmiyor hiçbir sekilde yarım yarım ne dediğim anlaşılmıyor ne yapabilirim garantisi de bitti lütfen cevap bekliyorum

  59. Merhaba iPhone 5 var bende normal görüşmede ses gidiyor hatta Snapchat ön kamerada falan da gidiyor ama görüntülü sohbette WhatsApp ses kaydı falan gitmiyor

  60. İPHONE 6 TELEFONUM VAR 3 TANE MIKROFON 3 DE CALISMIYOR ÜCRETİNİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM
    DEĞİŞMESİ LAZIM SADECE FIYAT SOLERMISINIZ

  61. Ipone 4 kullanıyorum, whatsapp dan konuşma yapabiliyorum fakat normal aramalarda mikrofonum çalışmıyor, anakart sorunumudur?

  62. Iphone 5 kullanıyorum video ve aramalarda ses gelmiyor bnm sesim karşıya gidiyor ben ses alamıyorum telefonun zil sesi var ancak YouTube ve diğer videolarda watsapta ses çıkmıyor sesim karşıya gidiyor konuşurken bana ses gelmior yardımcı olurmusunuz

  63. Siri çalışmıyor her neyaptıysam ses almıyor normal Gsm üzerinden konuştuğum zaman sorun yok hoparlörde fakat internet üzerinden konuştuğum zaman karşıya ses gitmiyor onunki geliyor

  64. merhaba,
    iphone 6 kullanıyorum. Whatsapp sesi konuşma videolu konuşmada sesim gidiyor. Normal aramalarda konuşurken sesim gitmiyor fakat hoperlörden konuştuğumda ve kulaklıkla konuştuğumda ses gidiyor. se kaydı da yapabiliyorum. Son güncellemeyi de yaptım fakat hala aynı sorunu yaşıyorum.Nedeni nedir acaba ve nasıl çözülebilir?

  65. İ phone 6 kullaniyorum hoparlerden konusurken bi sikinti yok ama normal konusurken karsi taraf sesimi duymuyor neden olabilir tesekkur ederim…

  66. merhaba 6s kullanıyorum birisi beni aradığında açıyorum ne karşıdakinin sesi geliyor ne benim sesim gidiyor ama ikinci aramada düzeliyor aynı durum whatsapp da da başıma geliyor sizce nedeni nedir?

  67. Siri çalışmıyor sesi algılamıyor. Ön kameradan kayıt almaya çalışıyorum ses kaydı almıyor. Arka kamera ile video aldığımda seste de videoda da sıkıntı yok. Sıkıntı neyden kaynaklanıyor olabilir. Tamir gerektiriyorsa ücretlendirme nedir ve ne kadar sürede tekrar telefonumu kullanabilirim?

  68. Merhaba ıphon 7 m var Yen’i aldım sadece aramalarda ses karşıya gitmiyor hoparlörden çok az gidiyor ,diğer uygulamalarda snap ,watshap ,kamera kayıtları hepsi normal ses var gidiyorda sadece gelen giden aramalarda ses gitmiyor geliyor ama. Yardımcı olursanız sevinirim

  69. merhaba,
    İphone 7 kullanıyorum, henüz bir hafta oldu alalı. Whatsapp sesi konuşma, videolu konuşmada sesim gidiyor. Normal aramalarda konuşurken sesim gitmiyor fakat hoperlörden konuştuğumda ve kulaklıkla konuştuğumda ses gidiyor. Ses sorunu nedir acaba ve nasıl çözülebilir?
    Garanti dahilinde midir? tamir süresi kaç gün sürmektedir
    teşekkürederim

  70. Merhabe ıphone 6s im var.karşıdaki sesimi boğuk duyduğunu söylüyor ben sorunsuz duyuyorum.whatsapp tan konuştugumda sorunsuz duyuyorlar neden kaynaklı olabilir .

  71. Merhaba benimde whatsapp aramasında sesim gidiyor, ses kaydındada sorun yok ama normal aramalarda sesim kesik kesik gidiyor ve rüzgar gibi bir ses olduğu söyleniyor ne yapmalıyım?

  72. Merhaba benimde whatsapp aramasında sesim gidiyor, ses kaydındada sorun yok ama normal aramalarda sesim kesik kesik gidiyor ve rüzgar gibi bir ses olduğu söyleniyor ne yapmalıyım? Birde arama yaparken telefon sanki biraz fazla bekletip çalıyor hattımla ilgili bi sorun mu telefonun 6s

  73. Merhaba yeni bi ıphone 6 aldım iki hafta oluyor yere hiç düşürmedim gayrt iyi şekilde kullanıyorum. Telefonda konusurken whatsapp da konusurken sesim cok net ama whatsapp tan ses atarken sesim sanki bi metre öteden atiyormusum gibi gidiyor ayrıca cizirtili ses oluyor sebebi nedir

  74. Iphone 7pluss aldım bir hafta oldu karşı tarafın sesini alıyorum benim sesim kesik kesik gidiyor bazen hiç gitmiyor uzaktan gidiyor sesim.

  75. Merhabalar İphone 6 kullanıcısıyım normal aramalarda sesimkarsi tarafa gidiyor WhatsApp aramalarında dasesim gidiyor fakat WhatsApp tan görüntülü arama yaptığım zaman veya messenger den görüntülü arama yaptığım zaman sesim karşıya gitmiyor. Sorun ne olabilir.

  76. Benim ıphon s5
    da normal aramada ses gidiyor ama waatsapp olsun ,bip olsun vs. Hiçbir uygulamada BENİM SESİM gitmiyor

    1. Muhammet Bey eğer normal görüşmelerde ses gidiyor, görüntülü görüşmelerde gitmiyor ise sizinde ön kamera mikrofonu arızalı olabilir.

    1. Muhammet Bey, orijinal kalitede parçalar kullanırız ve yaptığımız işlemler garantimiz altındadır. Merak etmeyin daha sonra sorun yaşamazsınız.

  77. Merhaba iPhone 6 Plus kullanıcısıyım normal aramalarda ses ne gidiyor ne geliyor onun dışında ön kamerayı açtığım zaman ya da WhatsApp veya FaceTime görüşmelerinde sesim hem gidiyor hem de geliyor benim sıkıntım bu bu konuda ne yapmam gerekiyor

  78. Ben iPhone 6 alalı 10 gün oldu normal konuşurken sıkıntı olmuyor ama whatsap ve mesengerdan konuşurken benim sesim karşıya hiç gitmiyor ama karşı tarafın sesi bana çok net geliyor sorunun ne olduğunu çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim

  79. merhaba benim iphone 4 telefonum var whatsapp ve messenger aramalarında karşı tarafa sesim gidiyor ama normal aramalarda sesim gitmiyor fakat yeni mikrofonu değiştirmeme rağmen karşı tarafa 1-2 gün gitti daha sonra gittmedi fakat şarj soketinin orda olduğu mikrofona elimle vurunca ve bastırınca sesim gidiyor vurmayınca ve bastırmayınca sesim gitmiyor lütfen yardımcı olurmusunuz.

  80. 4s kulaklıkta müzik dinliyordum daha sonrasında arama yaptım arama esnasında sesim karşı tarafa gitmedi gitmiyor ama ses kaydı yapıldığında sesim kaydediliyor sıkıntısı ne olabilir

  81. FaceTime görüşmesi yaparken sesim karşı tarafa gidiyor fakat WhatsApp görüntülü görüşme yaparken sesim karşıya gitmiyor bunun sebebi ne olabilir.

    1. Cihan Bey yazılım sıfırlaması ve güncellemesi deneyiniz, sorun devam ediyor ise mikrofonların kontrol edilmesi için servisimize ulaştırınız.

  82. Kolay geldin normal aradığımda karşı tarafın sesi güzel geliyor ama Benin sesim hiç gitmiyor hopörleri açtığımda ise gidiyor

    1. Recep Bey merhaba, normal aramalarda ses gitmiyor sadece hoparlör görüşmesinde gidiyor ise alt mikrofon arızalı olabilir. Öncelikle temizliği yapılır sorun düzelmez ise mikrofon değişimi yaparak kontrolü sağlarız.

  83. URETICI FIRMA TESTLERINDE ON MIKROFON VE ALICI HATASI VERMEKTEDIR. APPLE CARE ONARIM MERKEZINE GONDERILDI. Garantiye gönderdim değişim söz konusu olur mu acaba bilgilendirirmisiniz

    1. Sinan Bey cihazın durumunu tam bilmediğimiz için değişim olur mu olmaz mı emin olamam. Eğer gönderim yaptıysanız biraz bekleyin sonuca göre hareket ederiz.

  84. Merhabalar cihazim iphone 7 daha 20 gün önce sıfır aldım telefon görüsmesi yaparken karşı tarafa sesim net gitmiyor genelde sesimin uzaktan geldiğini derinden geldiğini bazen düzeldiğini bazende yine ayni olduğunu söylüyorlar yardimci olabilirsiniz şimdiden teşekkürler

    1. Merhaba, öncelikle farklı bir sim kart deneyiniz, yazılım sıfırlama yapınız. Sorun devam ediyor ise cihazda arıza olabilir. Garantisi var ise Apple’a gönderiniz.

  85. Merhaba. WhatsApp facetime Görüntülü görüşmelerde ses karşı tarafa kesik kesik gidiyor ya da hiç gitmiyor ama Normal operatör üzerinden sesi hoparlore vererek konustugumda herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ne olabilir Problem.

    1. Serdar Bey bunu wifi bağlantısında yapıyor mu? Ön kamera mikrofonu ile video kaydı yapıp sesi kontrol edebilir misiniz? E-posta gönderdim bana cevap yazabilir misiniz?

  86. SELamlar.benim iphone 5 telimde ses karşı tarafa çok az gidiyor ve kulaklık tekinden ses gelmiyor.ama mikrofondan konuşunca bi sorun yok.alt kısım 2 kere komple değişti ancak yine çare olmadı.en son silikon entegrede sorun vardır dediler.gerçekte çözümü yokmu

  87. Merhaba tekrar. Wifi de iken de yapıyor o problemi. Ön kamera ile kayıt yapmıştım herhangi bir sıkıntı yoktu. Siri yi 4 farklı mikrofon ile de denedim diğerlerini kapatarak çalışmıştı ilave bilgi olarak. Ama facetime whatsapp vs Video aramalarinda ses karşıya sıkıntılı gidiyor. Bir önceki mesajımda email adresini yanlış girdim muhtemelen. Onun için burdan yazıyorum.

  88. merhaba ben iphone 5 kullanıyorum ve whatsappda ses atarken olsun telefonla konuşurken olsun sesim karşı tarafa gitmiyor rüzgar gibi bi ses geliyormuş bi çok siteye baktım ve fiyat hakkında hiçbir bilgi yok bilgi alabilir miyim ?

  89. Yeni gelen güncellemeyi yaptım çalısan ön kamera eatsap be siri sesim şimdi çalışmıyprum nasıl süzeltebilirim şimdiden teşekkürler

  90. Merhabalar telefonum İphone 7 Plus sesim karşı tarafa boğuk ve kesik gidiyor. Zorludaki Apple gittiğimde telefon değişimi yapıldı ama sesimde hala aynı sorun var hattımı değiştirdim gene aynı sorun sizce neden kaynaklıdır? İki telefondada sadece karşı tarafa ses gitme sorunu var başka birşey yok. Sesimi kayıt ettiğimde sesim net kaydoluyor.

    1. Emine Hanım merhaba, öncelikle cihazın kontrol edilmesi gerekiyor, mikrofonlardan kaynaklanan bir arıza var ise değişim sonrası düzelecektir. Anakarttan kaynaklanan bir arıza var ise garanti kapsamında tekrar değişim yapmanızı tavsiye ederim.

  91. Merhaba benim iPhone 7 im var normalden konuşunca benim sesim karşıya gitmiyor yalnızca kulaklığı takınca konuşabiliyorum ama whatsaptan felan sesli arama yapınca çok raht sesim gidiyor ses kaydı yaparkende sesim boğuk çıkıyor neden olabilir?

    1. Ayşe Hanım görüntülü konuşmalarda ön kamera mikrofonu devreye girer. Ahizeli görüşmelerde sesiniz karşıya gitmiyor ise şarj soketinde bulunan mikrofon arızalı olabilir. Kontrol edilmesi gerekir.

  92. Merhaba benim iPhone 7 im var telefonla normalden aradığımda sesim karşıya gitmiyordu ama whatsaptan felan gidiyor ve telefonumu mall ofa servise gönderdim ertesi gün sorunu yok yazılımla ilgili düzelttik deyip geri yolladılar dün düzeldi ve bugün yine aynı sorun oldu parça değişimide olmadı neden olabilir?

    1. Ayşe Hanım mikrofonda sorun olabilir, eğer yetkili servise gönderdiyseniz tam ilgilenilmemiş olabilir. Ulaştırırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

  93. Mrb iphone 6 plus cihazda karşı tarafa ses çok az gidiyor bi ara temizleme işlemi yaptık düzeldi gibi sorun tekrarladi mikrofonda temasizlik olabilir mi yada degismesimi gerekir bide fiyat ne yeriniz Nerede acaba.

  94. iyi gunler benim iphone 6s telefonum var on kamera ile video cekerken ses kaydinda bir sorun yok ama arka kamera kaydi cekerken ses cizirtili geliyor kameranin yanindaki delik arka mikrofon mu omu arizali

  95. Merhaba ! Telefonum iPhone 7 konuşurken sesim karşı tarafa bozuk yada hiç gitmiyor bazen ve bu sürekli olduğu için kulaklık kullanmak zorunda kalıyorum. Video çekerken sesimi alıyor fakat whatsap ses kaydı yaptığım zaman hiç almıyor, problem ne olabilir acaba?

    1. Ahmet Bey mikrofonlardan birisi arızalı olabilir. Garantisi var ise Apple ile görüşün garantisi yok ise ulaştırırsanız yardımcı oluruz.

  96. Merhaba telefonum iPhone 7 Plus 10 gün önce aldım.
    Yazılım güncelledikten sonra telefonumda ses karşıya derinden gidiyormuş.siri veya ses kayıtta hiçbir sorun yok.bununla ilgili ne yapabiliriz?

    1. Zeynep Hanım hoparlörde görüşme yaptığınızda da aynı şekilde mi gidiyor. Mikrofon deliklerini temizleyiniz, düzelmez ise kontrol edilmesi gerekir.

  97. Merhaba benim ıphone 6 ım var normalden konuşurken sıkıntı yok ama hoparlör e açınca sesim karşı tarafa gitmiyor sebebi ne olabilir

    1. Osman Bey hoparlöre aldığınızda ön kamera mikrofonu devreye girer. Eğer ön kamera mikrofonu arızalı ise hoparlör görüşmelerinde sesiniz karşı tarafa gitmez.

  98. Merhaba bende iPhone 6 s plus var. Siri ile konuşurken ses kaydı yaparken FaceTime da görüntülü konuşurken video kaydı yaparken WhatsApp ve Messenger da sesli arama yaparken ve normal sesli aramalarda hiç bir sorunum yok. Ancak WhatsApp ve Messenger da video araması yaparken sesim karşı tarafa çok az gidiyor. Ben karşı tarafın sesini duyabiliyorum. Uygulamaları yeniden yükledim sürüm güncellendim ağ ayarlarını sıfırladım mikrofonda erişebilirlikleri kontrol ettim ama bi çözüm bulamadım

    1. Okan Bey mikrofonlardan birinde sorun olabilir parça değişimi yapılarak kontrol edilmesi gerekiyor, ulaştırırsanız yardımcı olabiliriz.

  99. iyi akşamlar arkadaşlar iphone 6 cihazımın ön kamerasındaki mikrofon kesinlikle sesi almıyor sadece rüzgar gibi bir ses var çoğu iphone 6’da olduğunu ve servise gönderilmesi durumunda yeni telefon verildiğini duydum doğruluğu nedir acaba veya nasıl çözebilirim?

    1. İbrahim Bey garantisi var ise Apple’a gönderebilirsiniz ama garantisi yok ise yardımcı olmayacaklardır. Ön kamera mikrofon grubu değişimi servisimizde yapılmaktadır, ulaştırırsanız yardımcı oluruz.

  100. 6s normal arama esnasında hoparlörü açtığımda hoparlör açık işareti yanarken normal ses düzeyinde konuşuluyor ses hoparlörden gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim.

    1. Ali Bey, hoparlörde bir sorun var gibi görünüyor, ulaştırırsanız kontrol ardından ne yapılması gerektiğine karar veririz.

  101. 6 kullanıyorum sesim WhatsApp gibi uygulamalarda karşı tarafa gtmıyo normal konuşmada da ses bana az gelıyo

    1. Sesiniz görüntülü aramalarda karşıya gitmiyor ise kamera mikrofonu arızalı olabilir. Normal konuşmada karşı tarafın sesi az geliyor ise ahize kirlenmiş olabilir.

  102. merhaba, iphone 5s de karşı tarafın sesi bana geliyor benim sesim karşı tarafa gitmiyor. fakat haporlöre alınca sesim gidiyor. sorun neyle alakalı ne hangi parçası değişmesi gerekiyor. yardımcı olurmusunuz. mail adresimden dönüş yaparmısınız?

  103. Merhaba i phone 7 plus ımda sesim karsı taraftan ya az yada boğuk bir şekilde duyuluyormuş. Aldığım zamandan beri böyle. Garanti kapsamında şuan mikrofon hoperlörde kulaklıkla bir sorun yok.

    1. Ayşegül Hanım garantisi var ise yetkili servis ile iletişime geçebilirsiniz. Garanti dışında bir arıza ise memnuniyetle yardımcı oluruz.

  104. Merhaba iyi günler iPhone 6 s plus ım var hoparlör Sesi az ve orijinal gelmiyor konuşma sırasında da ahizeden sesim boğuk bir şekilde gidiyor. Kulaklıkla normal çalışıyor entegre mi mikrofon ve hoparlör mi arızalıdır? Şimdiden çok teşekkürler

    1. Merhaba, bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Mikrofon ve hoparlör deliklerini kontrol edin, toz veya kir birikmiş olabilir. Diş fırçası ve kolonya yardımı ile temizleyin.

  105. Merhaba. 6s plus kullanıyorum. Bir süredir görüşmelerde karşı taraf sesimi duymadığını söylüyor. Kesik kesik geliyor ya da hiç gelmiyor diyorlar. Whatsapptan ses kaydı gönderince, telefona ses kaydı yapınca ya da videoda hiçbir sorun yok. Sadece aramalarda bu problemle karşılaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba?

    1. Canan Hanım normal görüşmede sesimiz şarj soketinin yanında bulunan mikrofondan iletilir. Eğer sesiniz sadece normal görüşmelerde bozuk gidiyor ise büyük ihtimalle bu mikrofon arızalıdır. Değiştirilip kontrol edilmesi gerekir.

  106. Merhabalar ı phone 4 s kullanıyorum şu günlerde karşı taraf aradığında sesim gitmiyor ama benim onlara sesim gidiyor whatsaptan ses incede olsa gidiyor ses kaydı yaptıgımda sorun yok sorun mikrofonmudur

    1. Yasemin Hanım büyük ihtimalle mikrofondan kaynaklanır, mikrofon deliklerini temizleyin sorun devam ederse kontrol edilmesi gerekir.

  107. Merhabalar telefonum 7 plus aldığım ilk günden beri sesimin karşı tarafa boğuk gittiğini hiç bir şey anlaşılmadığını söylüyorlar. Aynı problem face time aramasında ve kulaklıkla konuşurken olmuyor ama hopörlere aldığım da da sesim net gitmiyor.

    1. Şevval Hanım merhaba, öncelikle yazılım yüklemesini tekrar yapınız, garantisi var ise Apple ile görüşünüz. Sorunu çözemezseniz mikrofon değişimi yaparak kontrolünü sağlamamız gerekir. Kontrolden sonra mikrofon arızalı ise değişimden sonra sorun çözülecektir.

  108. İyi akşamlar ben iPhone 6 kullanmaktayım. normal konuşurken sesim çok az gidiyordu. Tamirciye mikrofonu değiştirdim. Başlangıçta ses sorunu düzelmişti. Fakat ara sıra ses tekrar gidip gelmeye başladı. Bir de şarj sıkıntısıyoktu parça değişince çabuk bitiyor. Parça yı hatalımı taktı acaba ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

    1. Abdurrahman Bey değişen parça içerisinde mikrofon, şarj soketi ve kulaklık soketi vardır. Arızaların parçadan kaynaklanması muhtemel gözüküyor. Parça değişimim yapılarak test edilmesi gerekir. Servisimize ulaştırırsanız memnuniyetle yardımcı oluruz.

  109. Merhaba 20 gün önce iphone 8 aldım şimdi karşı tarafa ses gitmiyor karşı tarafın benden gelen sesin sadede rüzgar gıbı bir ses duydunuz söylüyor servise gönderdim servis zorlu cente göndermiş tamirmi olur yoksa sıfır cihazın yardımcı olursanız seviniri

  110. Merhaba telefonum 6s plus 55 gün garanti süresi kalmış telefonum arama yaptığım zaman karşı tarafın sesi çok az geliyordu ios11 i güncellemiyordu güncelleme doğrulanıyor diye saatlerce kalıyordu itunesten güncellemeye çalıştım hata verdi recovery durumunda kaldı hiç açılmıyor. ayrıyetten şarjım %50 iken telefon birden kapanıyor şarj bitti olarak gözüküyor 2 3 dk sonra tekrar açtığımda şarjımın % 45 olduğunu farkettim servise verdim acaba 0 cihaz ile değişim yaparlar mı?

  111. Iphone 7kullanıcısıyım sesim karşı tarafa az gidiyor öle diyorlar ve mikrofondayken hiç gitmiyor fiyat öğrenebilirmiyim ve bu sorun neyden olabilir

  112. 1 hafta önce iPhone 7 aldım sesim karşıya gitmiyor bundan önce 5 s m vardı oda iki kere donmadan dolayı değişim yapıldı bu son olan benim kafamdan iPhone cihazı tamamen silmeme yetti 5 para etmez

  113. Iphone5 kullanıyorum Siri beniduymuyor ve vatshap Messenger görüntülü aramada sesım karşıya gıtmiyor

  114. Merhaba bundan 1 hafta önce ıphone 6s aldım sıfır olarak telefonumla suanda birini aradıgımda sesimin gitmediğini söylüyor kulaklıkla aradıgımda sesım gidiyor vidio cektigimde net siriyle konusurken net hopörlerden aradığımda net ama ahizeden konuşurken sesimin net gitmediğini cızırtılı bi şekilde gittiğini bazen hiç gitmediğini söylüyor bunun sebebi ne olabilir telefon daha sıfır garantili telefon ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz???

  115. Merhaba.. 2 hafta önce Vodafone’dan iPhone 7 Plus aldım. Kullanmaya başladığım günden itibaren ahizeden yaptığım görüşmelerde telefon sağ kulağımdayken sesim karşı tarafa çoğunlukla net gidiyor fakat kesilmeler oluyor. Sol kulağımdayken ise sesim uzaktan ve boğuk gidiyor ara sıra yine kesilmeler oluyor. Ses kaydında ve Siri’de bir sorun yok, gayet net. Apple’daki arkadaşlarla defalarca görüştüm, söylediklerinin hepsini uyguladım ama sorun hala devam ediyor. Garantiye göndermeye gerek kalmadan yapabileceğim başka bir şey varsa yardımcı olur musunuz?

    1. Yasemin Hanım yeni bir cihaz olduğu için tavsiyem “sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyor” şikayeti ile Apple a göndermeniz olacaktır. Bu şekilde gönderirseniz yeni cihaz vereceklerdir.

  116. Merhaba efendim bir aydan fazla bir süredir iPhone 6s aldım önce bir kaç gün çalışıyordu bir Aydan fazla oldu çalışmıyor Siri ye kulaklık la ses gidiyor ama kulaklık olmadımı ses gitmıyor

    1. Veysi Bey siri çalışmıyor ise ön kamera mikrofonu arızalı olabilir, arıza tespiti yapılması gerekir. Ulaştırırsanız yardımcı oluruz.

  117. İyi günler İphone 6 da karşı tarafın sesi gelmiyor tamire verdim değiştikleri halde yine olmadı dedi entegresi bozulmuş dur dedi entegre tamir olurmu yoksa yoksa değişmesi gerekiyorsa fiyatını öğrenebilirmiyim?

    1. Recep Bey bu durumdaki bir cihazı kontrol etmeden maalesef kesin bir şey söylemek yanlış olur. Entegre değişimi yapılabilir ama öncelikle arıza tespiti gerekiyor.

  118. Merhaba iphone7 kullanıcısının arama yaparken ahizeden sesimin gitmediğini cızırtılı geldiğini söylediler kulaklıkla hiç bir sıkıntı yok cihazın 19 ay garantisi mevcut hata yok garanti kapsamındamı lütfen bilgi alabilirmiyim

    1. Arkadaşlar garantisi olan cihazlarda böyle bir sorun var ise Apple ile görüşmeniz veya cihazı Apple a göndermeniz gerekir. Biz cihazı sökmeden kesin bilgi veremeyiz.

  119. Cevapladıgınız için teşekkür ederim son olarak İphone 7 yüksek sesle müzik dinlerken ekranda ve arka kısımda hafif titreşim hissediyorum bu sorun kronik sorunmu acaba

  120. Son olarak İphone 7 yüksek sesle müzik dinlerken ekranda ve arka kısımda titreşim hissediyorum kronik sorun olabilirmi? Yoksa servise göndermelimiyim.
    Çevapladıgınız için teşekkür ederim

  121. Tekrardan merhaba İphone 7 karşı tarafa ses gitmeme sorunu hakkında yazmıştım zaten yazıktan 1 gün sonra sorun düzeldi şimdi tekrardan aynı sorunla karşı karşıyayım sebebi nedir anlayamadım 2 kez sıfırlayıp en son sürüme güncelledim bu durum beni sıkmaya başladı

  122. Merhaba
    İPhone 5s kullanıyorum.konuşurken ses karşı tarafa gitmiyordu.şarj soketinin olduğu parçayı sağlam bir 5s in parçasıyla değiştirdim.ama yine telefonumdan karşı tarafa ses gitmiyor.sadece kulaklık ile sıkıntısız görüşebiliyorum.hoparlör ile konuşurken ses gidip geliyor. Ne yapmam gerekiyor?yardımcı olurmusunuz?

  123. Evet garantisi var cihaz 4 aylık mikrofona dogru konusunca cok az uzaktan sesim gidiyor cızırtılı ve yankı yaparak

  124. Tekrardan merhabalar i 7 cihazı pupa servis e gönderdim ardından ilk gelen cevap mağazamizda işlem görülecek mesajı geldi. Ne demek bu cihaz tamirmi yoksa değişimmi olucak bilginiz var ise yanıt bekliyorum tskrler

  125. Merhabalar,
    Iphone 6s kullanıyorum. Telefonumun garantisi bitti.Kasım ayının ortasından bu yana Gsm aramalarında telefonumdan karşı tarafa önceleri sadece cızırtı sonrasında ise hiçbir şekilde şekilde ses gitmemeye başladı. İnternet aramalarında bu problemi yaşamıyorum. Ses kaydı yapıp dinleyebiliyorum.Servise verdiğimde ” söylenilen soruna rastlanılmadı” diye geri verdiler.Servis görevlisi bir arkadaşı aradım telefondan kendisi ses gitmediğine şahit oldu ve tekrar servise aldılar. Bu sefer ” ses sisteminde arıza var” tespitiyle ücretli değişim sundular.Telefonumun tamir edilebilme olasılığı var mıdır ? Teşekkürler

    1. Merhaba, bu tür arızalar mikrofondan veya anakarttan kaynaklanabilir, mikrofon değişimi sonrası sorun çözülebilir ama anakart için kesin bir şey söylemem çok zor olacaktır.

  126. Merhaba i phone 6 kullanıyorum ekran değişimi oldu sonra telefon haporlor deyken karşıya sesim gitmiyor kapatınca gidiyor bi de WhatsApp gibi programlarda görüntülü görüşme de sesim gitmiyor normal aramada sıkıntı yok

  127. iphone 8 ile görüşürken telefon ağzımdan uzaklaştığı an sesim gitmiyor. Görüntülü görüşmelerde ve ses kaydında problem yok.

  128. İphone 6s Plus 128 gb. kullanıyorum. Ahizeden konuşurken sesim gitmiyor fakat ses kaydı yaparken sorun yok (ses kaydı yaparken alt mikrofon kullanılıyor). Ayrıca görüntülü konuşurken de sorun yok fakat whatsapp’tan görüntüsüz konuşurken sesim gitmiyor. Problem ne olabilir belliki iki mikrofon da çalışıyor fakat görüntüsüz arama yaparken sesim karşıya gitmiyor? Yazınızı okudum benim problemime yardımı olmadı.

    1. İhsan Bey ahizeden görüşme yaparken yani telefonu kulağınıza götürüp konuştuğunuzda şarj soketinde bulunan alt mikrofon kullanılır. Bu durumda alt mikrofon arızalıdır. Kontrol etmeden bu bilgi kesin değildir.

  129. Selaymun aleyküm İPhone 7 kullanıyorum. Normal aramalarda karşıya hışırtı gidiyor hiç konuşmasam bile. Hoparlör açınca,kulaklık takınca,Messenger WhatsApp görüntüsüz konuşmalarda sesim gayet normal gidiyor. Hattandır dedim başka hat takıp denedim olmadı. Mikrofon video kayıt sesli Notlar bütün testlerden geçiyor. Lakin normal aramalarda karşıya bozuk hışırtı vb sesler gidiyor bu 3 ncü oldu düzeliyor sonra yine yapıyor kafayı yemek üzürerim pc ile iTunes üzerinden sıfırlamalarına kadar lütfen yardım.

    1. Okan Bey sadece kulağa götürüp normal görüşme yaptığınızda ses hışırtı yapıyor. Bu durumda şarj soketinde bulunan mikrofondan şüpheleniyorum. Şarj soketi mikrofon grubu değiştirerek bunu kolayca anlayabiliriz. Ulaştırırsan ücretsiz kontrolünü yaparız.

  130. merhaba iyi gunler , benim iphone 5 eskiden görüşme yapıldığında ses iyi gelmiyordu bazen yarı veya eksik gelmeye basladi bi kac hafta sonra hiç ses gelmiyor normal arama geldiginde aramayi kabul ediyorum saniye gitmiyor 00:00 olarak duryor telefon donuyor ve sesim karşi tarafa gitmiyor , watsap veya Facetime da sesim gayet iyi gidiyor ve karsi tarafin sesini duyabilyorum bunun nasil bi cözümü vardir. i tunes den sıfırladim bile yine olmadi

    1. Merhaba, ses sorunu çözülebilir ancak saniyenin durması farklı bir sorun olabilir. Bunun detaylıca kontrol edilmesi gerekiyor. Cihazı görmeden bir şey söylemem çok zor olacaktır.

  131. Selamun aleyküm iphone 7 telefonum watsaptan görüntülü konuşmalarda sesim karşı tarafa az gidiyor bir çözümü varmı yardımcı olabilirmisiniz?

    1. Burak ön kamera mikrofonu toz veya pislik dolmuş olabilir, fırça ile ahize ızgarasının olduğu yeri temizlemeye çalış veya bize getir temizleyip kontrol edelim.

  132. Merhaba iphone 6s kullanıyorum hoperlörden konuştuğumda hiçbirsıkıntı yok ama ahizeden konuştuğumda ara ara hışırtı yapıyor 2-3 ay yapmıyor sonra tekrarlıyor ankarada servisiniz varmı ? Ücreti nekadar ? Apple servis garanti kapsamında ücretsiz yapıyormu ? Anakart sorunu demişsiniz telefonun anakart sorunumu ilgilendiğiniz in teşekkür ederim .

    1. Mustafa Bey garantisi var ise Apple ile görüşebilirsiniz, garantisi yok ise servise alınması gerekir. Arıza tespiti yapılmadan anakart veya başka bir arıza vardır demek yanlış olur. Öncelikle mikrofonların kontrol edilmesi gerekiyor.

  133. Telefonum ıphone 7 ahizede konuşurken karşı tarafda sesin tuhaf geliyor veya dibden geliyor diyorlar ne yapmayalıyım?

    1. Furkan ahize toz kir dolmuş olabilir veya arızalı olabilir. Öncelikle temizlenmesi, düzelmez ise parçanın kontrol edilmesi gerekir.

  134. Merhabalar ıphone 6s kullanıcısıyım sorun karşı tarafdan watsap görüntülü arama yapıldıgında cihazımın zil sesi cok az cıkıyor normal calan zil sesi yüksek ayarlarına bakdıgım da sesini yükseltebilcegim bi özellik bulamadım yardımcı olursanız sevinirim syg

    1. Emre Bey hoparlör delikleri toz, kir dolmuş olabilir, temizlenmesi gerekir. En kötü ihtimal hoparlör arızalıdır değişimi yapılır.

  135. İPhone 7 Plus kullanıyorum aramalarda sesim karşı tarafa net gitmiyor ve Siri’yle konuşabiliyorum yada ses kayıtlarında bi sorun yok teknik bi arıza mı vardır yoksa hatla ilgili mi

    1. Elif Hanım alt mikrofonda bir sorun görünüyor, öncelikle temizliği yapılır sorun devam ediyor ise mikrofon değişimi ile kontrol edilir.

  136. Merhaba iphone 6plus telefonum görüntülü konuşmalarda ses kaydetmede sıkıntı yok fakat şebeke ile görüşmede sesim karşıya gitmiyo sadece şebeke üzerinden arama yapınca oluyo sorun

  137. İphone 5 kullanıyorum ön kamerada kayıt yaptığımda sesim almıyor tabi görüntülü görüşmelerde yanı whatsapptada sesim karşıya gitmiyor fakan arka kamera çekimlerinde veya tel görüşmelerinde ve siride hiç sorun yaşamıyorum ön kamera tertibatını deişmeme ve telefonu sıfırlamama rağmen hala aynı sorun var bunun sebebi ne olabilir

    1. Mehmet Bey ön kameranın değiştiğini ve sorunun devam ettiğini belirtmişsiniz. Bu durumda farklı bir arıza olabilir. Bu gibi cihazlarda arıza tespiti yapmadan bir şey söylememiz çok zordur.

  138. Merhaba ayfon6plus kullanıyorum arama yağdığında yada galdıgınde konuşurken sesım gıtmıyor ban duyabılyorum acaba sorunu neydir ?

  139. Merhaba ben ayfon 5 kullanıyorum telefonumda Siri kulaklıkla cevap veriyor ama kulaklık olmayınca cevap vermiyor ses kaydettim sorun olmuyor ses net geliyor ama Siri sesimi algılayamıyor lütfen yardım edin

  140. iphone 6 aldım tlf yarısı suya düştü.garantiye girmiyor diye servise götürdüm.tlf herşeyi normal fakat ahizeden ses de gelmiyor ses de gitmiyor.tamirci silikonlu olduğunu yapılamadığını söylüyor.daha 2 günlük tlf.sizce kendi servisine götürsem çözüm olurmu.o kadar parayı çöpe atmak çok üzücü.

    1. Esra Hanım garantisi olan bir telefonla sorun yaşıyorsanız kurtarma şansımız çok yüksektir. Ulaştırırsanız yardımcı oluruz.

  141. merhaba iphone 6s kullanıcısıyım tlelefonum gayet iyi problemim ise bütün mikrofonlar testten geçiyor sadece görüşme esnasında ses kalitesi sürekli değişiyor oparatörden olduğunu düşünüyorum.görüştüğüm kişiler sesimin uzaktan yada boğuk bir ses geldiğini söylediler.sizce ne olabilir teşekkürler

    1. Burak Bey bu durumda öncelikle sim kartınızı değiştirin, sorun devam ediyor ise mikrofon değişimi yapılarak test edilmesi gerekir.

  142. iPhone 6S telefonda, sesli uygulamalarda,(Watshap, Viber v.b) ses kaydı yapamıyorum.yani yapıyor ancak karşı tarafta sesim hiç duyulmuyor, görüntülü aramalarda problem yok, ahizeden de sesim gidiyor.ancak sesli mesaj yollayamıyor

    1. Burhan merhaba, görüntülü aramalarda ön kamera mikrofonu kullanılır, eğer bu mikrofon arızalı ise ses kaydetmez veya bozuk kaydeder. Bunun değişmesi gerekebilir.

  143. Merhabalar bende sesli Notlar a girince sesim gelmiyor veya birisi arayınca ama Siri çalışıyor yardım edin

  144. Merhabalar iPhone 6 kullanıcısıyım telefonum Wi-Fiye bağlanınca mikrofon ve ahize çalışmıyor

  145. Merhaba. Telefon görüşmesi sırasında alttan bi kayıt veyahutta müzik açtığım zaman karşı taraf bunu duymuyo fakat başka telefonlarda aynı işlemi karşı taraf yaptığında ses bana geliyor. Normal mi veya bi çözümü var mı ? İphone 6S kullanıcısıyım. Teşekkürler

  146. Merhaba. iPhone 7 kullanıcısıyım ve telefonumda şöyle bir problem var. Telefonumda normal bir arama yaptığımda sesim bazen hiç gitmiyor bazen kopuk kopuk gidip arkada rararara rorororo tarzında bir ses duyulup kesiliyor sesim yada bu ses sesimin üstüne çıkıyor. Bu sorunlar her 20 aramanın 4-5 inde gerçekleşiyor, sorunsuz yapılan aramaların devamında kapanmadan konuşma uzasa bile ses gitmeme bozulma ortaya çıkmıyor. Ancak ses sorununun devamı sırasında sesim iletilmiyorken yada bozuk iletiliyorken kulaklık taktığım gibi düzeliyor, Kulaklığı taktığımda ise düzelip çıkartığımda tekrar bozuluyor her tak çıkarda düzelip bozuluyor. Sonra kapattım konuşmayı diyelim bir sonrakinde tekrarlanmayabiliyor. Ama arka arkaya 4-5 kere ses gitmedikten sonraki 10-15 aramada hiç sorun olmuyor. Temiz kurulum yaptım, ağ ayarlarını sıfırladım sorun devam ediyor. Sanki anakart sorunu gibi ve anakartta ise lehimle vs bir şekilde düzelme şansı var mıdır? Yoksa bu sorun çözümsüz mü? Teşekkürler

    1. Metehan Bey merhaba, öncelikle şarj soketinden bulunan mikrofonun değiştirilmesi gerekiyor. Bu parçayı değiştirip kontrol sağlanır sorun devam ediyor ise anakart kontrolleri yapılarak kesin bir şey söylenebilir.

  147. Bir ekleme daha, telefonumun garantisi bitti. Daha önce bir arkadaş şarj soketinide değiştirmiş sanırım bildiğim kadarıyla bu benim sorun yaşadığım mikrofon şarj soketindeki ama ona rağmen düzelmemiş olabilir.
    Ayrıca bu ses sorununun çözümü var ise eğer şarj soketi değişimi veya anakartta tamir gibi ne kadar maliyeti olacaktır bana çözüm şekline göre. Mail atmanızı bekliyorum.

    1. Metehan Bey arıza anakarttan ise ancak kontrol sonrası bilgi verebiliriz. Anakart arızası içinde kesin tamir olur veya şu kadar masrafı olur demem yanlış olacaktır.

  148. 6s telefon da ses karşiya gidip gelmiyor,hoparlör simgesinde pasif dişarıya ses veremiyorum.sadece videolarda ses geliyor ,kaplolu kulaklık çalişmiyor sadece bulutut kulaklıkla ses gidip geliyor.

  149. Merhabalar iphone 4s telefonumda arama yaptığım zaman sesim karşıya gitmiyor ve karşıdakinin sesi gelmiyor ama whatsapp vb uygulamalardan arama yapınca bir problem yok nedeni nedir ?

  150. Merhabalar 6s kullanıcısıyım telefon da ses karşıya gidiyor bana gelmiyor ayrıca Videolar oynatılıyor ses yok bi anda oldu böyle hoperler de konuşurken sorun yok arama yapıyorum çalıyor ama çaldığı ses bana gelmiyor karşı taraf telefonu açıyor Benim sesimi duyuyor ben onun sesini hiç duymuyorum şimdiden teşekkürler

  151. Merhaba telefonda karsı tarafla konuştuğumda sesim kesiliyo dort bes saniye gelmiyo acaba nasıl bi sorunlakarsı karsıyayım ayrıca elimdeyken hiç düşmedi

    1. Alp Bey yazılım güncellemesi yaptığınız halde böyle bir sorun var ise mikrofonların değiştirilip kontrol edilmesi gerekir.

  152. Merhaba 6s plus kullanıyorum telefon daha 2,5 aylık kulaklık olmadan karşı tarafa ses gitmiyor neden olabilir ?

    1. Emrah Bey merhaba, kulaklıkla kullanırken ses gidiyor normal aramada ses gitmiyor ise şarj soketinde bulunan mikrofon arızalıdır.

  153. Merhaba ıphone 7 arama yapıyorum fakat ses gidip gelmiyor karşı tarafın teli çalıyor benimkiside çalıyor ama ses Yok arama yaptığımda hapörlör logosu beyaz değil mat oluyor bazen mat olmuyor Osman görüşme yapabiliyorum whatsupdan arama yaptığımda başka bir görüşmedeyken arama yapamazsınız diyor apple güncellemeleri yaptım iTunes’tan kurtarma modunda yaptım düzelmedi neden olabilir

  154. iphone 4 telefonumun şarz soketini değiştirdiler bu sefer karşı taraf ile yaptığım görüşmelerde ben normal olarak karşı tarafın sesini duyuyorum ancak, görüştüğüm kişi kendi sesinin yankılanarak benim telefonumdan kendisine döndüğünü söylemektedir, bu neden oluyor bilgi verirseniz sevinirim

  155. Merhaba,

    Iphone 6s cihazımda sesim telefon görüşmeleri sırasında karşı tarafa boğuk ve az gidiyor. Ancak aynı cihazla internet üzerinden yaptığım görüşmelerde bu sorun yaşanmıyor. Problemin kaynağı ne olabilir?

  156. bunların hepsini ıphone yapıyor arıza bir kişide olur bu bildiğin dolandırıcılık. benım telefonumda aynı instangramda alıyor sesi kamerada almıyor.
    Telefonunuzu açıp kapayın tekrar kontrol edin.
    Mikrofonu kapatan kılıf vb. bir aksesuar kullanıyorsanız bunu kontrol edin.
    Ayarlardan sıfırlama yapın.
    Güncellemeleri kontrol edin ve en son sürümü yükleyin.
    Fabrika ayarlarına geri dönün.
    bunların hepsi boş boş.
    ıphone yapıyorrrr.

  157. şarj soketim bozuldu değiştiler fakat aldığımda telefon itunes restore istiyor bi şekilde açtık bilgisayardan fakat karşı tarafa ses gitmiyor ve telefon kulaklığı çıkarsam dahi kulaklık modunda takılı kalıyor

    1. Ahmet Bey kurcalanmış ve yanlış işlem yapılmış bir cihaz, servisimize ulaştırın kontrol edelim ona göre bilgi verelim.

  158. artı birde özellikle şu soruma yanıt verin home tuşunun korumalarını kaybetmişler tuşu oraya sabitleyemediler o tuşu tutan 2 vidalı korumayı ve civatalarını bulabilirmiyim?

  159. iphone 7 telefonuma kılıf taktığımda ses patlıyor (Bilgisayara hoparlörüne telefon yaklaştırmış gibi) o esnada telefonun hoparlörünü açında kesiliyor. Kılıfı çıkardığımda sorun yok ama sesim karşı tarafa az ve kesik gidiyor.

  160. merhaba iphone8 plus kullanıyorum, videolarda veya armaalrda bir ses problemi yok fakat arama esnasında benim sesim karsı tarafa cok uzaktan konusuyor gibi duyuluyor. bu sorunu nasıll çözebilirim acaba?

  161. iphone 7 kullanıyorum müzik dinlemek için kulaklık taktım takmaz olaydım.kulaklığı taktıktan sonra arama esnasında ses gelmemeye ve ses gitmemeye başladı ve aramada hoparlör tuşu gri bi şekil aldı ve tıklanmıyor.

  162. Merhabalar, telefonum iphone 6s ses kaydedicide ses kaydettiğimde sesi kaydetmiyo telefonla aramada sesim karşıya konuşma bittik ten sonra helikopter cızırtısı gibi garip bir ses gidiyo fakat hoparloru açtığımda cızırtı falan kalmıyo normal çalışıyo,ve de siri konuşmaları anlıyor.

  163. iyi günler whatssapp konuşması yaparken ilk 20 saniye ses iyi ama sonra kesik kesik geliyor ve hemen ardından bağlantı tekrarlanıyor yazıp arama bitiyor. bu arada karşı taraf beni duyuyor. bu bazende karşı tarafta tekrarlanıyor. bu sorunu 4-5 gündür yaşıyoruz. sıkıntı sebebi ve çözümü nedir acaba??

    1. Şeyma Hanım öncelikle yazılım güncellemesi yapınız, sorun devam ediyor ise mikrofon değişimleri yapılarak kontrol edilmesi gerekir.

  164. Merhaba kolay gelsin,telefon görüşmelerimde karşı tarafa sesim net gitmiyor ve aynı zamanda cızırtılı gürültüler oluşmakta.Sesli notlar uygulamasından ses kaydı yaptığımda da sesim cızırtılı ve net değil.Tahminimce mikrofonum arızalı değişimi için destek verebilir misiniz. Bu işlem için telefonu yedekleme işlemine gerek var mıdır ?

    1. Aykan merhaba, mikrofon arızalı ise değişimi yapılabilir, bu işlemde veri kaybı olmaz ancak her zaman yedek almanız tavsiye edilir.

  165. merhaba ıphone 6 kullanıyorum. durduk yerde aramalarda sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. kulaklıkla denedim yine olmadı. sesli notlara ses kaydedince gayet net. aynı şekilde video çekerken de net. whatsapp dan sesli arama yapabiliyorum . siri ile konuşabiliyorum. telefonu önce sıfırladım sonrada fabrika ayarlarına geri aldım. ancak halen olmadı. sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.
    sayg.

  166. Merhabalar
    Telefonumda yaptığım ses kaydını dinlerken helikopter sesi gibi sürekli devam eden cızırtı sesi de duyuluyor sebebi nedir ?

  167. Merhaba,
    Normal telefon görüşmelerinde hiç sıkıntı yok fakat whatsapp görüşmesinde ve skype görmüşmesinde sesim karşı tarafa çok az gidiyor. Ama video çekerken ön kamerada ve arka kamerada sıkıntı yok. iTunes aracılığı ile yeniden yazılımı yükledim fakat sorunum hâlâ devam ediyor. Mikrofonda arıza olabileceğini düşündüm fakat normal görüşmelerde inanılmaz net ve yakın. Sorun ne olabilir?

  168. Bundan yaklaşık 2 ay öncesinde servisinizde pilimi değiştirdim hemen sonrasında mikrofonda sesim çok az gitmeye başladı şimdi de hiç gitmiyor.

  169. merhaba ıphone 7 kullanıyorum. durduk yerde aramalarda sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. kulaklıkla denedim yine olmadı. sesli notlara ses kaydedince gayet net. aynı şekilde video çekerken de net. whatsapp dan sesli arama yapabiliyorum . siri ile konuşabiliyorum. telefonu önce sıfırladım sonrada fabrika ayarlarına geri aldım. ancak halen olmadı. sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.
    sayg.

  170. Merhaba apple 8plus kullanıcısıyım telefonuma temizlemek icin hava tuttum sonrasında telefonda görüşme yaparken ahizeden yani mikrofondan karşı tarafa ses gitmiyor servise gönderdim bana dışarıdan yetkisiz müdahale var dendi yapmadılar ayrıca telefon garantiden düştü bu telefonu size göndersem yapabilirmisiniz

  171. Merhabalar iyi calismalar iphone 7 plus kullaniyorum normal arama yapiyorum sikinti yok ama whatsapptan ses gonderince 10 saniyenin 5 saniyesinde gidiyor veya instagramdan video cekerkende ses bi anda gidiyor bir kac kisiye sordum o programlarin alicisi yukaridaki ahize oldugunu soylediler, temizledim yine yok bir ara buharli bir ortamda kalmisti nedir sorun sizce alttaki mikrofondanda olabilirmi kesinlikle size getirmek isterim isinizde iyisiniz
    duruma gore ahize degisimi ayiretten alttaki mikrofon degisim fiyatlarini mail atabilirmisiniz/

  172. merhaba 5 s kullanıcısıyım normal görüşmede ses gidiyor ancak görüntülü görüşmede ses gitmiyor okudugum yorumlara göre üst mikrofon arızalı sanırım. bunu degiştirmek istesek fiyat ne oolur yada üst mikrofon yerine görüntülü görüşmede alt mikrofonu kullan deme imkanımız varmı?. iyi çalışmalar

  173. Merhabalar kolay gelsin ben watsaptan görüntülü konuştuğum zaman karşı taraf beni güç duymuyor ama normal konuşmada hiç bir sıkıntı yok sizce neden olabilir??

  174. Hoparlörden konuşunca sesim gidiyor ama az bir hışırtılı gidiyor normal kulaktan konuşunca sesim sürekli kesiliyor bi 10 saniye falan kesiliyor tekrar gidiyor böyle devem ediyor bide kulaklık okumuyor acaba filextenmi kaynaklı bir sorun

  175. Merhaba iPhone 7 pulus kullanıyorum bir arama yaptığımda sesim Karşıtarafa cızırtılı gidiyor hoparlör açınca düzeliyor buradaki sıkıntı nedir

  176. Merhaba ben Günay, iPhone 11 ince kutu olan seri bir halt ettim dozunu kaçırdım alt şarj soketi ve hoparlör yerine hava tuttum. Daha öncede yaptım sorun olmuyor ama bu sefer ayarlayamadım sanırım şimdi sesim karşıya aşağıya doğru ve yüksek sesle konuşunca gidiyor. Aşağıda görünüşte / kozmetik olarak bozukluk ve problem görünmüyor.
    Telefon açılmadan Bir Öneriniz varmı? Telefon garantisi devam ediyor…!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı