iPhone Ekran Değişimi

iPhone

iPhone Ekran Değişimi

iPhone’un ön kısmı cam ve dokunma özellikli lcd ekrandan oluşur. Ön cam ve lcd ekran birleşiktir. Ön cam kırıldığında sadece cam değişimi yapılarak orijinal ekranınızı kullanabiliriz. Ancak görüntüde arıza veya dokunmada sorun var ise ekran komple değişmesi gerekecektir.

Ekranınız mı kırıldı? Üzülmeyin!

Apple ürünlerinin hangi modeli olursa olsun, ekran değişimini hemen yapıp teslim ediyoruz.

iPhone ekran kırılsa nasıl görünür?

Aşağıdaki fotoğrafta ekranı kırık iPhone 5 modelini görmektesiniz. Darbe aldığı kısım ok işareti ile gösterilmiştir. Ekran kırıldığında görüntü alamazsınız ve dokunma özelliği çalışmayabilir. 


Aslında burada ön cam kırılmıştır ekran çalışmaya devam etmektedir. Böyle durumlarda sadece ön cam değişimi yapılabilmektedir. Ön cam değişimi ekran değişimine göre daha avantajlıdır.

Ekranı kırılan müşterilerimizin bize ulaşma şekilleri şöyledir;

  • iPhone ekranım kırıldı ne yapabilirim.
  • iPhone elimden düştü ekran kırıldı
  • Ekranı kırılan iPhone için ne yapılabilir.
  • Çok yakın bir mesafeden düştü cam paramparça oldu.
  • iPhone 6 ekran değişimi nasıl yapılır.
  • iPhone ekranı ne kadara değişir.
  • iPhone 6s ekranım kırıldı nerede tamir yapılır.
  • iPhone ekran değişimi ne kadara yapılır.

Ekranı Kırık iPhone

Aşağıdaki fotoğrafta ön camı kırık iPhone 6 görmektesiniz. Ekranda görüntü var ancak ön cam kırıktır. Ön cam kırılmaları için iPhone ön cam ve lcd ekran kırıkları arasındaki farklar yazımızı okuyabilirsiniz.

Ön camı kırık iphone 6
Aşağıda iPhone 4s arızalı ekranın çalışma şeklini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Böyle bir durumla karşılaşırsanız cihaza müdahale etmeyiniz, ekran değişim işlemi uzman teknisyen tarafından yapılmaktadır.

iPhone 8, 8 Plus, X, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus, 5c, 5s, 5, 4s, 4, ekran değişimini servisimizde yapıyoruz.

iPhone ekran değişimi ne kadar sürer?

Servisimizde ekran değişimleri saatler içerisinde yapılmaktadır. Ekranı kırık olan telefonunuzu aynı gün içerisinde yenisi gibi teslim ederiz. iPhone’unuzu Beşiktaş’ta  bulunan servisimize kargo ile gönderebilir veya yakınsanız elden teslim edebilirsiniz.

iPhone ekran değişimleri aynı gün yapılmaktadır

Ekran değişim fiyatı nedir?

Fiyat bilgisi için iPhone ekran değişim fiyatları tablomuzu inceleyebilirsiniz. iPhone tamir hizmetlerinde en uygun fiyat ve hızlı hizmet için size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Ödeme nasıl yapılır?

  • Banka havalesi ile yapabilirsiniz.
  • Kredi kartına 9 taksit imkanı ile yapabilirsiniz.
  • Elden nakit olarak yapabilirsiniz.

iPhone 6 ekran kırık fotoğrafı

iPhone ekran değişimi yaptırmadan önce tamir kampanyalarını mutlaka inceleyiniz.

Aklınıza takılan bir soru olursa hemen arayabilirsiniz 0212 270 79 57

Etiketler :

Paylaş :

122 yanıt

  1. iphonemin ekranını degistirmek istiyorum. Size gonderecegim yardiminiz için tesekkurler.

  2. 10 gün önce aldığım ıpone6 ekranı Kırıldı en uygun ne Kadara değişir.şimdiden teşekkürler

  3. iphone 4s ekranı hafif kırık arızalı çalişiyor ama çızıklerden gozukmiyor. gondersem size kaçgunde teslim alırım ve maliyeti nekadar olur? teşekkurler

  4. Merhabalar 5s ekran catladi kullanilabilir durumda fakat degismesi gerekiyo antalyadayim kargo fiyat birde süre bilgilerinii gonderirmisiniz

  5. benim ıphone 4 üm var bataryası çabuk bitiyor bataryayı değiştirip yüksek mah değeri olan bir batarya takabiliyormusunuz

  6. merhaba bende 5s var, camında çizikler olduğu için camı değiştirmek istiyorum ve kasada hafif ezik var düştüğü için.aynı gün yapabilirmisiniz? Ben yurtdışında yaşıyorum türkiyeye 3 ayda bir geldiğim için hemen almam lazım. Burdaki servislere güvenmiyorum teşekkürler

  7. merhaba iphone 5 telefonum var , ekranın köşelerinde sararma mevcut. bunun çözümü nedir ? ekran değişimi sorunu çözer mi ? yoksa fabrikasyon hatasımı yardımcı olursanız sevinirim. tşkler.

  8. Telefonum ıphone5s gümüş gri telefon yer düştü ve ekran kırıldı ortadan camı degişmesi lazım ama telefonun üst açma duğmesindekinin tam karşında olan yani kenarı yamuldu orası düzelir mi ?

  9. iphone 5 telefonumun ekranı Kırıldı ve bataryada sıkıntı var günde 20 defa şarja takıyorum ve istanbul dışında oturuyorum yarın kargo ile göndersem kaç güne elime ulaşır ?

  10. selam, ıphone 4s telefonumun ekranı kırıldı, görüntü var fakat dokunmatik çalışmıyor. ayrıca kırılmadan önce de çok az ses geliyordu kulakluktan bununla ilgili bir tamir varmıdır, varsa ne kadardır.

  11. 5s siyah ön cam kırıldı parmak okumada fln herhangi bir sorun yok fakat değişmek istiyorum aynı gün içinde sakaryaya kargo yapabilirmisiniz ve fiyat nasıl olur garantili ve orjinal bi sekilde olabilir mi … ? Yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler ..

  12. Merhaba. 5 ön cam kırıldı. Dokunmatikte her hangi bir sıkıntı yok. Arka kısmı nasıl bilmiyorum telefon kabını çıkartmaya korktum. Ve telefonu salladığım zaman sanki bataryası oynuyor gibi. Fiyat öğrenebilir miyim?

  13. Bende iphone 5 düşündüm iç ekranı karardı dış Cam çatlak acaba ikisinin fiyati ne olur öğrenmem ve yaptırmak lazım

  14. iphone 5 dokunmatik ekran çatladı kullanımda sıkıntı yok ama değiştirmek istiyorum birde kasada çizikler var ikisinin fiyatı nedir?
    iphone 5 ekran ve kasa fiyatı nedir
    Teşekkürler…

  15. iphone 5 telefonumun camı çatladı.Dokunmatikte bir problem yok ne kadar ve nerede yaptırabilirim ?
    Teşekkürler.

  16. s.a bende 2 adet ipone5 tlf var ikiside arızalı yapılmıyor ama ekranları ikisininde çalısıyor degerlendirme sansımız varmı yada sizde ekran arızasında olup da satılık tlf var mı

  17. Merhabalar iphone 4s imin ön ekranı kırıldı .tamiri gün içerisinde yapılabiliyor mu ve ne kadar sürüyor.aynı anda camı yaptırırken yeni batarya da taktırabilirmiyim ve toplam ücret ne kadar olur teşekkürler

  18. İphon 4 on cam kirik ekran saglam fiyati ne kadar degisir sadece on cam degisecek

  19. İyi günler benim iphone 4 dün sadece dış ekran camı kırıldı iç ekran sağlam nasıl ve nereden değiştirebilirim

  20. Merhaba;
    Yaklaşık 3 hafta önce ekranım kırıldı fakat bugün dokunmatiğim çalışmamaya başladı. Ne kadara yaparsınız?

  21. Ekran kırığı tamiri ve power tuşu yapılacak fiyat istiyorum.

    Kolay gelsin

  22. iPhone ekran tamamen gitti yani yok ekranın altındaki yumuşak beyaz kısım görünüyor + arka cam kırık tamiri mümkünmü kaç liya olur

  23. Merhabalar

    İphone 5s parmak izi okuma çalışmıyor bunu ne kadar yaparsınız

    yapılır mı?

  24. Meraba aiphone 4 öncamım çatladı .herşeyi normal .ön cam değişim fiyatı ne kadar?

  25. iyi günler. ıphone 4s iç ekran gitti. telefonun dokunmatiği çalışıyor ama ekran yok çizgiler çıkıyor. ne kadar tutar ?

  26. Merhaba iPhone 6s kullanıcısıyım dün yazmıştım ekranım çatlamış ve garanti kapsamı dışında bir yerde yaptırdığımı belirttim ve bir süre sonra sağ üst tarafında telefonun hafif açılma olduğunu gördüm, değiştirebilir misiniz dedim .Evet ama ekran orijinal olmadığı için arıza yapabilir dediniz ne gibi arızalar olabilir . Değiştirtmeyin böyle mi kullanmalıyım ..

  27. Merhaba dün de yazmıştım telefonumun ekranı çatlamış ve garanti kapsamı dışımda yaptırmıştım ve sağ üst köşede açılma oldu hafif diye aklıma takıldı yaptırdığım yere götürdüm arasına Japon yapıştırıcısıyla hafif yapıştırdı telefona zararı olur mu içine falan zararı olur mu işlemciye falan acaba ve telefonun ekran değişimini size yaptırmak istiyorum ekran değişirken sıkıntı çıkar mı size Zarar verir mi merak ettim fazla soru sordum kusura bakmayın 🙂

  28. Merhaba, telefonumun ekranı kırılmadı fakat görüntü gitti çizgiler çıkıyor, bununla ilgili nasıl bir müdahele olur ve fiyatı nedir?

  29. iyi günler 5s imin ekran camı kırıldı aynı gün aldığım yerden garanti kapsamına girmez diye beni bir telefoncuya yönlendirdiler ekranı orjinal istedim yapıldıktan sonra dokunmatiğimde sorunlar yaşamaya başladım işlemiyor ve bazen ekran karışıyor yardımcı olabilir misiniz bu konu da ?

  30. Merhabalar ben iphone 6 telefonumun ön cam hopalör ve kasa değişimini yaptırmak istiyorum bana maliyeti ne kadar olur öğrenebilirmiyim

  31. Merhaba,

    Iphone 6 plus imin dokumanmatigi bazen calisiyor bazen calismiyor. Bazi durumlarda ekranin en ust kisminda beyaz titreyen beyaz bir cizgi beliriyor. Bu sorun neden kaynaklanir ? Bir de tamir ucretini de yazabilirseniz sevinirim.

  32. İphone 6 ımın ekranında renkli çizgiler çıktı görüntü yok maaliyeti ne kadar acaba ?

  33. telefonumun ekranı sürekli hareket halinde olan çizgiler var ve siyah büyük bir nokta var dokunmatiği çalışıyor ama ekran saydamlaşıyor görüntü gidip geliyor ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum erkan değiştirmekle çözülür mü

    1. Merhaba arkadaşlar sorularınızda model belirtirseniz daha net bir cevap verebilirim. Aycan Hanım ekranın değişmesi gerekebilir.

  34. Merhaba, 3 aylık iphone 6 telefonumun camı kırıldı. şarj yerinde de yamukluklar var. Sanırım ekran ve kasa değişmesi gerekiyor. Bu işlemi sizde yaptırırsam garantisi gidiyor mu? Bir de yapıldıktan sonra dokunmatiği ile ilgili sorunlar yaşarmıyım?

    1. Şahin Bey ön cam ve kasa değişimi yapabiliriz. Ön cam kırık kasa yamuk olduğu için cihazınız zaten garanti dışı kalmış durumdadır. Biz yaptıktan sonra yaptığımız işe garanti veririz. Ekranda dokunmatik sorunu yaşanmaz, dediğim gibi bu gibi durumlara karşı 6 ay garanti vermekteyiz.

  35. Telefon acilirken ve kapanirken koselerde sari parlak renkler var ama sadece siyah ekranda belli oluyor nedeni nedlr acaba

  36. Merhabalar iphone 6 kullanıyorum ama ekran sürekli olarak gidip geliyor. Ekran değişimi mi olması lazım bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz

  37. iphone 5s telefonum aldığı darbe sonucu dokunmatiğin de problem meydana geldi arasıra dokunmatiği çalışmıyor. Dokunmatikte ki problem dışında ekranda herhangi bir kırık yada çatlak yok , bu sorunu nasıl çözebiliriz ve maliyeti nedir ? şimdiden teşekkürler

  38. Iphone 7 satın aldım yere düştü ekran kasadan ayrıldı önce camın sol alt köşeside kırıldı lcd ekranda birsey varmı bilmiyorum fiyati ve tamir süresi nedir????

    1. Cem Bey merhaba, ekranda sorun yok ise ön cam değişimi yapılır. Sorun var ise ekran değişimi yapılır. Fiyatlar ve işlem süreleri için fiyatlar sekmesine tıklayınız.

  39. Merhabalar iyi günler benim iphone 6 varda ekran kırık cam degil 2. El almıştım üstünde çin malı ekran var camı değişmiyormuş birde home tuşu zor basıyor tahmini ne kadar olur telefonum degermi sizce

  40. Merhaba kolay gelsin ben iPhone 6s kullanıyorum ön camım kırıldı ve üst tarafta cam parçacıkları da düştü telefon görüşmesi yapılan hoparlör sensörler ön kamera falan görünüyor dokunmatik bazen çalışmıyor ama genel olarak çalışıyor ve ana ekran tuşu ve parmak okuyucu da çalışmıyor ekran değişimi ile bunların hepsi düzelir mi olmazsa hangi servisleri yapmam gerekecek bilgi alabilir miyim

    1. Selamün Aleyküm Benim İPhone 6 telefonumun ekranı Çalışıyor Dokumatiğinde bir sıkıntı yok ön cam ve Ekranda çatlakları var ön camı değişecek yoksa ekranmı değişecek yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

  41. Merhaba benim iphone 7 telefonum düştü ve ekranı kırıldı. Telefonu açtığım zaman çalışıyor, aradığım zaman çalıyor fakat hiç görüntü yok. Komple ekran mı değişecek ¿

  42. İyi geceler iPhone 7 Plus telefonumda sol tarafta ekran gövdeden biraz ayrılmış ve sarı leke gibi bişey var sorun nedir sizce

  43. Bir kaç gün önce sadece ön cam kırılmıştı fakat elim rahat durmadı kırık bölümle oynarken iç ekranı da kırdım maalesef. Ön cam değilimi ile kurtulacaksın şimdi ekranı komple değiştirmem gerekecek. Şunu öğrenmek istiyorum 659 TL ücretli iPhone 7 Plus ekran değişiminde kullandığınız ekran kalitesi nedir ? Orijinal yazıyor fakat başka bir yazınızda Apple ın orijinal yedek parçasının olmadığını yazmıştınız. Açıkçası orijinal olabileceğine inanmıyorum ama piyasadaki 150 liralık ekrandan farkı ne onu merak ediyorum.

    1. Safa merhaba, ekranlarımız orijinaldir. Ön camı kırık ekranların ön camını değiştirip bu şekilde kullanıyoruz. Yani bire bir Apple ekranıdır.

  44. Yok benim ön camım değil ekranım da kırık, ekranımın değişmesi gerekiyor ama Apple ın piyasaya orijinal yedek parça satmadığını biliyorum o yüzden direk Apple tarafından üretilmiş/ürettirilmiş bir ekrana sahip olduğunuzu da düşünmüyorum. Kullandığınız ekran yüksek ihtimalle çok kaliteli bir taklit üründür diye düşünüyorum. Kullanacağınız ekranın orijinal olduğunu ispat edebiliyor musunuz ?

    1. Safa, evet Apple dışarıya parça satmıyor ve zaten bizde Apple dan almıyoruz. Ön camı kırık orijinal ekranları tedarik edip bunların ön camlarını değiştirip tekrar satışa sunuyoruz. Yani kullandığımız ekranlar ön camı değişmiş birebir Apple orijinal ekranıdır. Servisimizde yan sanayi ekran kesinlikle yoktur. Ekranlarımızın orijinal olduğunu ispat edebiliriz.

  45. Merhaba benim telefon ekranım kırık yaptırmak istiyorum birde kameramda azcık bulanıklık var fiyat verebilirmisiniz

    1. Kadir selam, eğer sorun ön cam ise yan sanayi ekrana ön cam değişim yapılamaz. Ama komple ekran değiştirmek istiyorum orijinal ekran taktırmak istiyorum dersen buyur gel kurtaralım seni o yan sanayi ekrandan.

  46. Merhabalar, Iphone 6s 64 kullanıcııyım. 1 ay önce kadar camını kırdım ama kullanmaya devam ettim. Dün itibariyle de lcd renk kaybetmeye çizgiler vermeye başladı. Bende nasıl olur durduk yere diye kurcalamaya başladım ve lcd iyice kırıldı. Telefonun düşmesi ve camın kırılmasından sonra telefon ile konuşmalarımda karşı tarafın sesini çok az duymaya başlamıştım. Ahize problemi ekran ile bağdaştırılabilir mi ? Bu hafta içinde telefonumu sizlere göndermeyi düşünüyorum. Ekran + Pil değişimleri olacak muhtemelen. Parmak izi aktif olarak çalışacak mı bunlar sonucunda ? Bir olumsuz etkisi varsa bilmek isterim. Ahize içinde bir fikriniz varsa almak isterim onun için fiyat göremedim de.
    Teşekkür ederim iyi günler

  47. Merhaba iphone 6 plus fayans zemine düştü ve düştükten sonra ekranda tamamen kararma meydana geldi ve bu 5 6 saat o şekilde kapalı gibi kaldı 2 3 defa aynısını tekrarladi ve yine 5 6 saat gelmedi. Şarja taktığımızda evdeki tüm şartelleri attırdı. dışardan arama geldiginde sesi var ama bu sanırım ekranla ilgili bir durum. Ekran değiştiğinde ön camıda değiştiriyormusunuz ? Birde whatsapp göruntulu konuşmada kulaklıksız ses gitmiyor bunun nedeni ne olabilir ?

  48. Merhabalar, yıllardır çalışmadığından koyduğum kutusunda duran iPhone 5S’imden hiçbir şekilde bir görüntü veya tepki alamıyorum. Sorunun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum, kontrol etme ve buna göre onarım yapma şansınız var mıdır ?

  49. Merhabalar iPhone XS’im suya düştükten sonra dokunmatik hatası verdi daha sonra replika ekran değişimi yaptırdım mavi ekran veriyor şuan orjinal ekran değişim fiyatı verebilirmisiniz

  50. ıphone orjinal ekran demişsiniz tam bir bilgi alabilir miyim acaba cihazım ıphone se 2020 ve bildiğim kadarıyla ıphone dışarı orjinal ekran tedariği yapmıyor tam bir bilgi verebilir misiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı