iPhone Ekran Değişimi Yaptırmayın

iPhone

iPhone Ekran Değişimi Yaptırmayın

Tartışmasız mobil cihazlarımız ile en çok ilgilenen ve ilgilendiğimiz halde en çok düşürüp kıran ülke bizizdir. Durum biraz ironi komik aslında. Hele ki şuan ortalama bir iPhone fiyatı 7000 TL ve üzeriyken, düşüp zarar gören ve kırılan iPhone’larımız biraz içimizi acıtıyor olabilir. Bu yazımızın konusu ekranı kırılan bir iPhone olsun ve bu ekranı kırılan iPhone ile ilgili ekran değişimi hakkında bir senaryo yazalım ne dersiniz?

Bildiğiniz Apple ürünleri iş dünyasında ki değeri paha biçilemez, tüm profesyonel iş hayatımızı Apple ürünlerinden senkron bir şekilde halledebiliyoruz. Özellikle mobil cihazlarda ki teknolojinin gelişmesi ile artık herhangi bir MacBook & iMac ihtiyacı duymadan, iPhonelarımızdan tüm işlemlerimizi rahatlık ile yapabiliyoruz. Durum buyken her an elimizde olan akıllı cihazlarımızın düşüp hasar alması kuvvetli muhtemel. Günlük işlerinizi hallederken iPhone’unuzun düştüğünü ve ekranınızın kırıldığını düşünelim. Ancak dokunmatiğimiz çalışıyor olsun. İlk yapacağımız şey bizler için çok önemli olan iPhone’umuzun ekranını tamir ettirmek için en yakın servisi ziyaret etmek olacaktır.

Komple ekran değişimi yapılacak

Genelde aşina olduğumuz ve bize müşterilerimizin söylediği senaryo şu şekilde. “Servise gittim, bana ön camın değişemeyeceğini ekranın değişmesi gerektiğini söyledi.” Biz bu diyaloglara alışığız, gerek ekipman gerek tecrübe eksikliği sebebiyle her servis ön cam laminasyon işlemi gerçekleştirememektedir. Ekipmanların pahalı olması sebebi ile maalesef her servis bu işlemi yapamıyor. Ekipmanlara sahip olsa da fazlasıyla profesyonellik isteyen bu işlemi yapan acemi teknisyenler cihazlara zarar verebilmektedir. Bu yüzden ön cam laminasyon işleminin işinde ehli insanlar tarafından yapılması gerekmektedir

Ön cam değişikliğinin avantajarı hakkında biraz konuşmak istiyorum. Ekran iki katmandan oluşur. Ekran & Ön Cam. Eğer ki ekran kırılmaz ve dokunmatik sağlam ise yalnızca kırılan ön cam değiştirilerek mevcut ekranın orijinalliği korunur bu şekilde tam verimlilik ve performans sağlanır.

Yan sanayi ekran değişimi yapmanın dezavantajları;

Yan sanayi ekranlar da; düşük kalitede malzeme, zayıf dayanıklılık, ekran çözünürlüğünde azalış ve gerçekten en önemlisi de yüksek güç tüketimi gibi problemler ile sık sık karşılaşabilirsiniz. FPPRO olarak bizler düşük kalite ekranları çok zararlı buluyor ve kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu yan sanayi ekranlar ilk bakışta ucuz gibi gözükse de uzun süre de size daha fazla para harcatıyor. Malzeme kalitesiz olduğundan çok çabuk çizilir, aniden kapanabilir. Tekrar söylüyorum, yan sanayi ekran kesinlikle tasvip etmediğimiz bir durum. 

Eğer ön camınız değil ekranınız da kırıldıysa sakın korkmayın. FPPRO bu konuda da sizlere kalite hizmet sağlamaya devam ediyor. Firma bünyemiz de her iPhone modeline uygun ORİJİNAL ekran seçenekleri vardır. Bu yüzden arıza  her ne olursa olsun tamir işlemi sonrasında iPhone’unuzdan tam verimlilik ve performans almaya devam edeceksiniz. Eğer tamire ihtiyacınız varsa ve şuan bu yazıyı okuyorsanız, tebrik ederim. Profesyonel kadro ve ekipman ile hizmetinizde olduğumuzu söylemek isterim.

iPhone ekran değişimi yaptırmayın derken

Dikkatinizi çekmek için böyle bir başlık yazdım. Tabii ki başlık amacının dışındadır. iPhone ekran kırılmalarının bir çoğu ön cam dediğimiz katmanda meydana gelir. Bizler FPPRO olarak kırık olan bu katmanı yani ön camı değiştiriyoruz. Eğer tamire ihtiyacınız var ise servisimizden iPhone ön cam değişimi hizmeti alabilirsiniz.

iPhone ön cam ve ekran değişim fiyatları için iPhone ekran değişim fiyatları sayfasını inceleyebilirsiniz. Bize ulaşmak için iletişim sayfamızı, şehir dışından kargo göndermek için servis işlemleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Bu konu hakkında okumak isterseniz diğer yazılarımız göz atabilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

4 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı