iPhone Ekran Değişimi Sık Sorulan Sorular

iPhone

iPhone Ekran Değişimi Sık Sorulan Sorular

Günde onlarca iPhone ekran ve cam değişimi yapıyoruz ve bizi tercih eden müşterilerimizin soruları hep aynı oluyor. Aşağıda bu soruları toplamaya çalıştık, farklı bir sorunuz aşağıya yazınız memnuniyetle cevaplarız.

Ekran veya ön cam değişimi yaptıracağım bilgilerim silinir mi?

-Hayır. Ekran veya cam değişimi sırasında veri kaybı yaşanmaz. Ama her zaman yedek almanızı tavsiye ederiz.


Ekran değişimi sonrası parmak izi okuyucusu çalışır mı?

-Evet, home butonu değişmediği için  parmak izi okuyucu çalışmaya devam edecektir. Ekran veya cam değişiminde orijinal home butonunu yeni ekrana aktarıyoruz.


Home butonu değişirse parmak izi çalışır mı veya parmak izi tamiri yapılıyor mu?

-Eğer home butonu değişir ise parmak izi çalışmayacaktır. Home butonu orijinal dahi olsa kendi butonu dışında bir buton takıldığında parmak izi çalışmamaktadır.


Dokunmatik hasssasiyet kaybı yaşar mıyım?

-Kesinlikle hayır, ekran değişimi sonrası dokunma özelliği aynı şekilde kullanılabilir, orijinalden bir farkı yoktur. Ön cam değişimlerinde dokunma paneliniz değişmez orijinal ekranınız kullanılır.


Ekran görüntüsü değişir mi, renklerde farklılık olur mu?

-Ön cam değişimlerinde orijinal ekranınız kullanılır bu nedenle değişiklik olmaz.

Ekran komple değiştiğinde orijinal ekran kullandığımız için renk farklı olmaz.


Ekranlarınız orijinal mi?

-Bildiğiniz gibi Apple parça satışı yapmaz. Bu nedenle piyasada çıkma ve tamir görmüş ekranlar hariç orijinal parça yoktur. Servisimizde kullandığımız ve yanında orijinal yazan ekranlar ön camı değişmiş orijinal ekranlardır.

Ön cam değişimi yaptırmalı mıyım? Ön cam değişimi nedir?


Bazı servisler ön cam değişimi yaptırmayın ilerde sorun olur diyor buna ne diyorsunuz?

-O servisler ön cam değişimi yapmasını bilmiyorsa biz ne yapalım diyoruz ve sizi daha fazla bilgi için ön cam değişimi yaptır 400TL tasarruf et yazımızı incelemeye davet ediyorum.


Garanti süreniz nedir?

-iPhone ekran değişimlerinde 6 ay garanti veriyoruz. Bu süre içerisinde ekranı kırmadığınız sürece garantimiz devam edecektir. Garanti şartları ve diğer ayrıntılar için FotoParca garantisi sayfasını inceleyin.


Ekran değişimi yanında farklı bir işlem daha yapılacak indirim yapar mısınız?

-Tabii ki, eğer ekran veya cam değişimi yanında farklı bir parça değişecekse mutlaka indirim yapıyoruz.


Kasada ezik var ekran yerine oturmaz ise nasıl yapacaksınız?

-Yere düşüp kırılan cihazların neredeyse tamamında ezikler oluyor. Bu ezikler ekranın oturmasına engel olur. Bu nedenle ekran değişen tüm cihazların kasalarını ücretsiz düzeltiyoruz. İşlem sonrası ekran yerine oturur, kasanızda ezik yamuk düzelir.


Yerinde servis hizmetiniz var mı?

-Yerinde servis hizmeti verecek kapasitemiz var ancak iPhone tamiri sırasında bir çok taşınamaz cihaz ve alet kullanıyoruz. Bu nedenle yerinde tamirin yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Bunun yerine kurye ile adresinizden alıp servis ortamında tamir edip size ulaştırıyoruz.

Özellikle ön cam değişimleri büyük makinelerde yapılır. Bunların taşınması mümkün değildir.


İşlem sırasında yanınızda bulunabilir miyim?

-Tabii ki, işlem yapılırken teknisyeni izleyebilirsiniz veya bekleme odamızda oturabilirsiniz.


Size güvenebilir miyim?

-Akıllı telefonlar henüz kullanımda yokken biz fotoğraf makinesi tamiri yapıyorduk, teknik servis anlayışımız FotoParca.com markası altında 7 yıldır hizmet vermektedir. 

iPhone çıktığı zamandan günümüze iPhone ile alakalı tüm tamirleri yaptık. Tüm parçalarımız stokludur.

110 metrekare servis alanımız ile FotoParca.com standartlarında tamir hizmeti vermekteyiz. Müşterilerimizi %70 i referans yolu ile bize ulaşan kişilerdir.

Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Etiketler :

Paylaş :

172 yanıt

  1. İyi günler .2.el 6s aldım .Telefonun ekranına sert bastırınca ekranın farklı yerlerinde beyazlamalar çıkıyor.Acaba ekran mı değişmiştir. Ekranın değişip değişmediğini nerden anlayacağım bide

  2. 7 plus telefonumun düşme sonucu camı kırıldı ekran sağlam açısız ön camın üzerine düşürdüm fakat arka kamera çalışmıyor siyah ekran çıkıyor, kamera lensi darbe almadı sağlam, sizce parça değişimi gerekir mi kendini korumaya mı almıştır

    1. Selvi Hanım en iyi ihtimal kamera soketi yerinden çıkmıştır ancak darbeden dolayı kamera arıza yapmış olabilir. Kamera kontrolü ve ön cam değişimi servisimizde yapılmaktadır. Ulaştırırsanız yardımcı oluruz.

  3. İphone 7 ic ekranda bir çizik var dış ekranda kesinlikle çizik bile yok kimi ekran hatası diyor kimi iç ekran kırılması diyor cihaz 13 Günlükler. Apple bizden fiyat istermi

  4. İPhone 6 ekranim catladiktan sonra parmak izide calismamaya basladi ekran degisimi sonrasi parmak izininde calisma ihtimali varmidir

    1. Fatih Bey çatlak home tuşuna yakın bir yerde ise home tuşu zarar gördüğü için parmak izi çalışmıyor olabilir. Kontrol sonrası bundan emin olabiliriz. Eğer home tuşu zarar gördü ise parmak izi çalışmayacaktır.

  5. selam,ön cam değişiminde kasaya parça tam oturmaması gibi(aralık boşluk kalması gibi) yada,görselde herhangi bir değişiklik olurmu.
    ayrıca sadece ön cam değişimi telefonu garanti dışı bırakırmı.

    1. Merhaba, ön cam değişimi sonrası ekranın kasaya tam oturmaması gibi bir durum söz konusu değildir, görüntüde hiç bir değişiklik olmaz. Eskisi gibi kullanmaya devam edersiniz. Tamir gördüğü için garanti dışı kalacaktır.

  6. merhaba ıphone 6 ekran ve kasa değiştirdim ama bütün parçalar sökülüp takıldıgından dolayı herhalde parmak izi ekleme yerine girdigimde parmak izi kullanılmıyor çıkıp yeniden deneyin diyor acil cevap verirmisiniz

    1. Mehmet Bey merhaba, parmak izi home butonu üzerindedir, home buton bağlantılarına veya home butonun kendisine zarar vermiş olma ihtimaliniz yüksektir.

  7. Benim cihazım iphone 5 beyaz kaza sonuncu ekran tamamen elimde şuan size gödnersek hep yeni ekran takıp hemnde o ekranı siyah seçme imkanımız varmı yanı kılıf ile kullanıcam beyaz telefonumun hem ekranı tamir edilciek hemde beyaz cihazımıın önü siyah olucak böye bir seçenek mümkünmü ?

  8. elimde ıphone 5s var ses sorunu yaşıyorum karşı taraf ile yaptığım görüşmelerde hiç ses alamıyorum neredeyse lakin video izleme yada görüntülü konuşmada bu sıkıntı olmuyor. Telefonu size göndersem tamiri mümkün olur mu?

    1. Mustafa Bey temizlik yaptığınız halde düzelmedi ise ahizede bir sorun olabilir, ahize değişimi yapılıp kontrol edilmesi gerekiyor.

  9. telefonumun ekranı kırıldı görüntü var ama dokunmatiği bozulmuş parmağımı algılamıyor tuş kilidi mi açamıyorum sanırım dokunmatik ekran değişmesi gerek dokunmatik ekran değişince ben telefonumdaki tuş kilidi mi aynı desen ile açabilecek miyim yoksa değişecek mi?

  10. İPhone 5s cihazım var. On cami Ust taraftan kırıldı. İç çerçeve de kırıldı, iç ekranin sag üst kösesinde ufak bi çizik var. Acaba ekran cami değişmesi yeterli mi yoksa ekran ve camin değişmesi mi lazim.

    1. Asım Bey ekran görüntüsünde bir sorun yok ise ve dokunmatik çalışıyor ise ön cam değişimi yapılabilir. Cihaz çalışırken bir fotoğraf gönderirseniz kesin emin olabilirim.

    1. Fotoğraftan anladığım kadarıyla ekranınız sağlam ön cam değişimi yapılabilir. Ancak kasada biraz ezik olduğunu görüyorum. Ulaştırırsanız kontrolden sonra kesin bir bilgi verebiliriz.

  11. çok teşekkür ederim. kasanın sağ alt köşesinden darbe aldığı için eziklik var doğru.

  12. merhaba 6s ekranım çatladı herşey sorunsuz çalışıyor home tuşu da sağlam sadece ekran değişimi yapılsA sorun yaratabilirmi ilerde bana

  13. merhabalar. benim iphone 6 telefonum yere düştü ve ekranı kırıldı dokunmatik hometuşu prmak izi hiç bi sıkıntısı yok ekran kırık sadece. ön cam mı değişicek ?

  14. Merhaba telefonu alalı daha 1 ay bile olmadı fakat telefonun dokunmatiği çalışmıyor ve ekranda çizgiler var bulanık acaba garantiye girermi ne yapmamız gerkiyor telefonda kırılmaz cam takılı

    1. Gamze Hanım anladığım kadarıyla ekranınız hasarlıdır. Ekran kırılması garanti kapsamına girmeyecektir. Servisimizde değiştirmek isterseniz memnuniyetle yardımcı oluruz.

  15. Merhabalar 6s telefonum düştü ekran kırıldı acaba eskisi gibi kullanabilirmiyim telefonumu herhangi birşey sıfırlanmadan. İphonee 6s ekran tamiri sonrası sıfırlanma gıbı bı durum olurmu ?

  16. Merhaba iphone 6 cam değişimi yaptırdım ekran değişmedi telefonun görüntüsü matlaştı biraz mavimsi oldu bide telefon siyah ekrandayken sağ ve sol üst köşelerden ışık süzmesi var normal olmadığını düşünüyorum yapan servisle konuştum normal olduğunu söyledi. Sizce bu normalmi??

    1. Mustafa Bey, ön cam değişimlerinde renk farklı olmaz, köşelerden ışık parlaması olmaz. Ekran komple değişmiş olabilir. Yan sanayi ekran kullanılmış olabilir ama kontrol etmeden bir şey söylemek zordur. Ulaştırırsanız kontrolünü yaparız ne yapılmış detaylı bilgi veririz.

  17. Iphone 5s Cihazîm Var Ekran Kırıldı Koruyucu Cam Tutuyor Ekranın Parcalarini Ekran Kırılınca Ön Kamerada Çalışmıyor Artık Ekranı Degistirince Ön Kamera Yine Calısırmı
    Ekranın İcinde Kamerada Varmı
    Yoksa Ekran Ayri Kamera Ayrimi
    Yani İkisi Aynı Malzemenin İcındemi Yoksa Farklı Malzemelermi Cevabınızı Bekliyorum

  18. 5s telefonumu garantiye göndermiştim ve değişip gelmiş ekran kapalı olduğunda siyah değil kahvemsi bir renk oluyor acaba telefonların hepsinde mi öyle

    1. Merhaba, bir modelde farklı farklı ekran tipleri kullanılabilir. Aynı model cihazların ekranları ışık veya parlaklık yönünden de farklı olabilir.

  19. ıcloud acıyormusunuz lost modda yurt ıcı veya dışı?..
    ayrıca home butonu degısmemıs ama parmak ızı calısmayan cıhazı yapıyormusunuz

  20. Merhaba bir sorum olacak bu gun iphone 6 plus ekdan degisimi yaptirmaya gittim telefon ekran kirik oldugu halde herşeyi full calisiyordu ekran degisimi yaptilar sonra teli acinca elma gidip gelmeye basladi telefon acilmadi guncellemeyi silip tekrar denediler ama 4013 hatasi verdi bunun anlami nedir. Tesekkurler

  21. telefonumu sarja taktım ekran açılmadı pil değişimi olursa içindeki bilgiler gider mi acil cevap

    1. Kübra Hanım merhaba, bu durumdaki cihaz için öncelikle arıza tespiti yapılması gerekir. Cihazı kontrol etmeden pil arızalıdır demek yanlış olur. Pil değişimi olursa veri kaybı olmaz.

  22. Merhabalar, İphone 8 masadan kayıp düştü ve ekranın üst kısmı gerçekten paramparça oldu, üstelik kırılmaz cam kaplı olmasına rağmen… Alalı yaklaşık3 hafta oldu. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz

  23. İyi günler iphone 6s ekran değişimim yapıldı ama ön kamera da çözünürlük problemi yaşıyorum sebebi ne olabilir? Ekran değişimi kameranın çözünürlüğü etkiler mi?

    1. Gülşah ekran değişimi ile kameranın bir alakası yoktur, ekran değişiminde kamera yeni ekrana aktarılır. Bir fark olmaması gerekiyor. Ulaştırırsanız kontrolünü sağlarız.

  24. telefon açılırken ve kapanırken siyah ekranda sadece köşelerde sarı bir şekilde ışık süzmesi var neden acaba

  25. Abi yeni bi iPhone 6 aldım ekranı değişmiş cihazı kullandığımda siyah inçe çizgiler geliyor ama dokunmatikte herhangi bir sorun olmuyor siyah çizgilerin çıkmasının nedeni nedir

    1. Emre çizgiler büyük ihtimalle ekrandan kaynaklanıyor, ekran değişimi sonrası düzeleceğini düşünüyorum. Ulaştırırsan ücretsiz kontrol edip ne yapmamız gerektiğine karar verebiliriz.

  26. İyi günler. 6s Plus cihaz aldım. Cihazda ekran değişimi olmuş. Herhangi bir çizgi leke v.b bir sorun yok yalnız ekranın pikseli biraz düşük gibi. Arkadaşımın iphone 6s i ile karşılaştırdım. Full parlaklık açıkken 6s Plus cihazım daha sönük kalıyor. Aynı zamanda touch id de bi dokunma hassasiyeti var. Sorunun ne olduğunu merak ediyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

    1. Şükrü Bey muhtemelen ekranınız yan sanayi, orijinal olmayan ekranlarda renk farklılıkları olabilir. Ayrıca orijinal olmayan ekranlarda 3d touch normal çalışmayabilir.

  27. Peki Apple kendi servisinde yan sanayi ekran takmaları mümkün mü yoksa garanti dışı mı değişiklik yapılmış

  28. Cihazımın ekranı yan sanayi olarak değişmiş. Dokunma hassasiyetinde veya başka bi konuda sorun yaşamıyorum fakat oyun oynamak için oyuna girdiğimde şarjım birden %50-60 seviye düşüyor. Bataryanın sorun yaşamasında ekranın unsuru var mı yoksa batarya değişikliği yapsam sorun çözülür mü. Teşekkür ederim.

    1. Ali Bey pil kontrolü yapmadan bir şey söylemek zor. Ekranda etki edebilir pil ömrünün tükenmeside, kontrol edilmesi gerekir.

  29. İyi günler ıphone se telefonumun düşmeden dolayı ekran dokunmatiği gitti ve bulunduğum yerde hemen ekranını değiştirttim fakat yapıldıktan sonra ön kamerasının kalitesi düştü ilk başlarda pusluydu ertesi gün tekrar yaptırmaya gittim biraz uğraştılar ve hafif bir gelişme oldu ama aynı kalite yok ayrıca home tuşunda oynama var düşmeden dolayı dediler fakat verdiğimde herhangi bir oynama yoktu bu kamera ve tuş sorunu düzelebilirmi ?

    1. Hilal Hanım kamerada bir arız yok ise ekran değişimi sonrası normal çalışması gerekir. Teknisyen ne kadar işini iyi yapıyor bilmiyorum ama kontrol edilmesi gerekir.

  30. Merhaba, telefonu yere düşürmem sonucunda ön ekran cam çatladı. Kasanın şarj kısmında açılma meydana geldi . Şarja taktığımda temassızlık yapıyor. Ekranın kırık olmasından kaynaklımı bu temassızlık yoksa şarj girişimi arızalı olabilir ?

  31. İyi günler,
    Iphone 6 telefonumun ekranı kırıldı. Ekranın sadece sol tarafı çalışıyor ve ekranın üstündeki hoparlörden konuşurken ses gelmiyor. Ekranın soketinin bir kısmı yırtılmış gibi geldi ekran değiştiğinde hoparlör düzelir mi? Soketle ilgili bi problem mıdır?

    1. Burak darbenin durumuna göre farklı sorunlar ortaya çıkabilir. Bunların arızalı olup olmadığını ancak kontrol edip anlayabiliriz, ulaştırırsanız ücretsiz arıza tespiti yapılacaktır.

  32. Merhaba. İphone 6 plus ekranım kırılmıştı ve bugün değiştirdim ancak telefonun görüntü kalitesi çok düştü kamera değişmediği halde ekrandan kaynaklanan bu sorun nasıl düzelir acaba

  33. iyi gunler iphon 5 ekran degisiminden sonra donmalar yaraniyor ekran dokunmatigi algilamiyor ve ya msj yazarken a tusu basiyorsam f tusuna basiyor kendiliginden bir seyler yaziyor aca ba neden kaynaklaniyor ola bilir ve simdi iphon 6s ekran degisimi yapicam ama bu vidalarin yari karisdi yani misal ekranin arkasindaki demir parcayi cikarib diger ekrana baglayacgim ama sag daki vidalar soldaki vidalarla karisdi bu sorun aratirmi bir cok videoda vidalar yerine dogru baglanmazsa ana kart da sorun cikar ana kart sorun cikmasi telefon cop demek bu soylentiler dogrumu aldigim ekrani yenisini telefonla birge bir tamirciye verirsem o vidalarin yerini tam bile bilirimi yoksa kafasina gore monte eder? bilgi verdiginiz icin tessekur ederim

    1. Süleyman Bey iPhone 5 için taktığınız ekran arızalıdır. Ekran değişimi iPhone teknisyeni tarafından yapılması gereken bir iştir. Cihaz üzerindeki tüm vidalar farklıdır, yerini karıştırdığınız zaman büyük sorunlar yaratırsınız. Dokunmadan parçalanmış halde getirmeniz yeterlidir. Montajı servisimizde yapılacaktır.

  34. iyi günler. iphone 6 var bende ekran çerçeve falan değişti bundan sonra ön kamera kalitesi düştü ve hafif puslu gibi. Ekran değişince ön kamerada değişiyor mu

  35. merhaba ı phone 6 s telefonum vardı ekranı patladı ekranını degiştirdim telefon sorunsuz çalıştı , daha sonra sim kartı taktım okumadı , daha sonra benim telefona başka hat taktım onu okuyor telefon , benim hattı başka telefona taktım benim hattı da başka telefon okuyor ,
    inanılır gibi değil ama benim telefon sadece benim hattımı okumuyor sizce sebebi nedir bi akıl verrin bana telefonu sıfırladım gene sorun düzelmedi bu sorunu nasıl aşabilirim bana yardımcı olun lütfen

  36. Benim telefonum suya düştü burdaki tamircilere gösterdim telefon caliisiyo ama ekran yok yani aradgimda caliyo mesaj geliyo ama ekran siyah neden kaynaklaniyo olabilir

  37. merhaba benim iphone cihazım yere düştü ve dokunmatiğim artık çalışmıyor. ön camında da hiç bir şekilde kırılma vs. yok. fakat dokunmatik biraz işlerken ben telefonumu kilitledim sürekli yanlış şifre girerek yani ekranda iphone etkin değil yazısı çıkıyor. kullanabilmek için cihazın sıfırlanması mı gerekir

    1. Yasemin Hanım merhaba, iPhone etkin değil yazıyor ise cihazı sıfırlamak gerekir. Daha önce yedek almadıysanız tüm verileriniz silinecektir.

  38. Merhaba Benim ıphone 7 telefonum yere düştü ve ekran kırıldı yaklaşık 3. Haftadır kullanıyorum ve telefonumda başka bir sorun olmadı gösterdiğim yerlerde telefonda sıkıntı olmadığını söylediler acaba bu şekilden yaptırmadan kullanırsam sıkıntı çıkar mı.

    1. Nazlı Hanım anladığım kadarıyla ön cam kırıldı. Ön cam kırık olarak kullanmak cihazın içine toz ve sıvı almasına neden olur. Zamanla tozlanan anakart farklı sorunlar ortaya çıkarabilir.

  39. Mrb 6s ön camı değişimi yaptırdım ekranda sarılık oluştu ve home tuşu sertleşti ve tuş tam olarak basmıyor neden olur acaba?

  40. İyi günler iPhone 6s plus telefonum yere düştü ve home tuşunun altında kırılma , ekranın sol alt tarafında çatlama oldu dokunmatiğinde bi problem yok.Home tuşu çalışıyor,parmak okuyucu da. Sesinde de bi sıkıntı yok girişler çalışıyor ne yapılması gerekiyor? Ekran değişimi mi? Ekran değişimi olursa home tuşunun parmak okuyucu özelliği gider mi? Fiyat nedir?

  41. Benim cihazim ipone 6s kvk servisinde cihazimin ekrani değisti dokunmatik geç basıyor hoca tuşum ses çıkarıyor. Yardımcı olabilirmsnz

    1. Serhat Bey öncelikle ekran değişimi yaptırdığınız yer ile görüşün, garantisi var ise tekrar değişim yapılabilir. Yardımcı olmazlarsa ulaştırın biz kontorl edelim.

  42. iyi günler 7 plus cihazım var ön cam kırıldı dokunmatik sağlam siz sadece cam değişimi yapsanız garanti dışı kalır mı cihaz ? birde arka kamerada toz gibi siyah siyah noktalar var cihaz 4 aylık ve tamir görmedi toz girme ihtimalı var mı kamera camı çizilmişse ondan kaynaklanıyor olabilir mi

  43. Cihaz değişikliği yapilirmi garantili cihaz şikayet için nereye basvurabilirim.

  44. Merhabalar,iphone 5s im düşme sonucu dokunmatikliğini kaybetti.Sadece çok ufak bir kısmında dokunmatikliği çalışıyor.Ekran değişimi yaptırırsam düzelir mi ya da içerisinde başka bir sorun olmuş olabilir mi?

  45. Merhaba tlfonum 6 plus yere düştü 4 ay kırık cam kullandım daha sonra donmalar olunca yeni cam taktırdım ama ekranım orjinal degil sanırım grimsi bir renk var ve hala donuyor agır çalışıyor ne yapmalıyım acaba tlfondan sogudum.

    1. Şule Hanım, yan sanayi bir ekran kullanılmış olabilir veya farklı bir arıza da olabilir. Arıza tespiti yaparak bundan emin olabiliriz.

  46. Merhabalar telefonum iPhone 6 yere düştü ve camı kırıldı Ön kameram camdan bakıldığında kırılmış olarak gözüküyor ve fotoğraf çekerken buğulu çekiyor acaba sadece üst cam mı zarar görmüştür yoksa içten mi bir sıkıntı vardır. Başka bir sorunu yok dokunmatiğide normal çalışıyor

    1. Sude Hanım ekranınız sağlam görünüyor, kırık olan parça kameranın önüne geliyor ise o yüzden bozuk görünebilir. Ön cam değişimi yapılarak sorun giderilecektir.

  47. Merhaba benim iPhone 6sim var çok kötü kırıldı iPhone servisine gönderdim sadece camını 750 tl yaptım yeni geldi telefonum fakat dokunmatikte çok sıkıntı yaşıyorum ne yapmam gerektiğini söyleye bilirmisiniz

    1. Melisa Hanım merhaba, öncelikle Apple yetkili servisi ön cam değişimi yapmaz. Komple ekran değişimi yapılır. Bu durumda yetkili servis ile tekrar görüşmeniz gerekecektir.

  48. Merhabalar, iPhone 6 telefonumun ekranı kırılmıştı sonra ekran değişimi yaptırdım fakat değişim yapıldıktan sonra 1-2 gün sorunsuz çalışıyordu telefon şimdilerde sürekli bir donma kasma sorunları yaşıyorum sebebi ne olabilir sizce

  49. Merhaba aceba bir iphonun ekrani baska bir iphona takilabilirmi herhangi bir sorun olabilirmi?

  50. İyi günler ben iPhone 6 aldım ekranı değişmiş ve orijinal değil dokunmatik ya da başka kısmında hiç bir sorun yok ama arama yapılınca ekran sönüp yanıyor ben sensör kaynaklı olduğunu düşünüyorum sensör değişirse telefon düzelir mi

  51. Merhaba. İphone7plus ön camım kırıldı ve sonrasında facetime ön kameram ve arka kameram çalışmıyor ve hatta arka kameram hiç yok gibi hiçbir uygulamamda gözükmüyor. Ne olmuş olabilir?

    1. Şeyma Hanım kameralardan biri arızalıdır bu nedenle ikisi de açılmıyor olabilir, yazılım yüklemesi yapınız sonuç alamaz iseniz servise alınarak kamera denenmesi gerekir.

  52. Merhaba o phone 7 plus telefonum düşme sonucu ön camı kırıldı ekranda kırılmaz olmasına rağmen fakat dokunmatiğinde herhangi bir sıkıntı Yok ekranı değiştirdiğimde yine eski kalitede olurmu bir sorun yaşar mıyım kalite farkı olur mu ?

  53. İYi günler kolay gelsin iphone 6 ekran değişimi yaparken güç kaynagını çekmeyi unuttum ekranı internneten istetmiştim ekran sağlam sorun şu ekranı taktım çalıstı ancak uzun sürmedi tekrar çekip taktım ekran güç kaynağı kesilmeden sanırım kısa devre yaptı telefona başka yeni ekran ve yeni pil denedim hiç tepki vermedi nasıl bir arıza oluşmuş olabilir ve maliyeti nekdar?

  54. Merhaba ben ikinci el bi iPhone 5s aldım dokunmatiginin sağlam olduğunu nasıl anlarım gerçi bazen kasma yapıyor ama yinede iyi gibi duruyor ne yapmalıyım?

  55. Selam iPhone 6 cihazım düştü sonucu kasası yamuldu değiştirmek istiyorum orjinal kasayla değiştirilse sorun cıkarırmı

  56. Merhabalar i phone 6 s cihazımın ekran kırıkdıgı icin değişimi yapıldı şu an ön kamera arka kamera ve el feneri uygulaması çalışmıyor kamerayı açtığım zaman siyah bir görüntü var neden kaynaklanmış olabilir ?

    1. Orkun merhaba, ekran değişimi yaparken kameralara zarar vermiş olma ihtimaliniz yüksektir, arıza tespiti yapılması gerekir.

  57. Merhaba ben iphone 6 cihazımın ekranı değiştirdim ama sebekemde düşme var internetim flan zayıfladı ekranla alakalı olabılır mı ?

  58. Merhaba iphone 6s telefonumu sarjının cabuk bitmesinden dolayı servise gönderdim serviste ekran değişimi yapmışlar. ekranımda hiç bir sorun yoktu. Sarj sorununu ekran sorunundan kaynaklandığını söylediler. sizce böyle bişey mümkün müdür?

  59. merhabalar . ben teleonumu servise gönderdim video çekerken uğltu sesi geliyordu… ekran değişimi yapmışlar … bir yanlışlık olmasın ? ekran ile alakası varmı ?

    1. Merhaba, eğer ön kamera kaydında uğultu var ise ekran değişimi yapabilirler. Çünkü yetkili servis sadece ekran ve pil değişimi yapıyor. Ön kamera ekran üzerinde olduğundan komple ekran değiştirmiş olabilirler.

  60. merhabalar sıfır 8plusumın ekran camı kırıldı değiştirmek için bir tamire verdim ekran camı taktılar ve aldıgımda ahize ses tonun farkı vardı görüntü soluktu tru tone özelliği yoktu kaybolmuştu dokunmatiği problemlydi ya işlevi yoktu yada başka şeyler yapıyordu ve donmalar ısınmalar olmaya başlamıştı taki bügüne kadar ve telefonum kapandı tamamen hiç bir şekilde ses power kombinasyonları vs yapılması gereken herşeyi yapmama rağmen açılmıyor bu tamiri yapan adam belliki bişiler yapmış bana daha yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim

    1. Erhan Bey merhaba, öncelikle verdiğiniz servisin ön cam değişimi yaptığından emin olmanız gerekir. Ön cam değişiminde böyle sorunlar olmaz. Yan sanayi ekran takıldı ise eski ekranınızı istemelisiniz.
      Açılmaması için ise kontrol edilmesi gerekir. iPhone teknisyeni olmayan kişilere cihazlarınızı emanet etmeyiniz.

  61. merhaba benim telefonum iphone5 düşürdüm ve ekranın yarısı siyah oldu ama arayınca çalıyor ve mesaj geliyor tamirden sonra bilgilerim silinirmi

  62. yi çalışmalr iphone 7 plus telefonm düştü ve ekranında ufak bi çatlak oldu fakat ekran değiştiğinde dokunmatikte home tuşunda ve ya parmak izi okuyucusunda sorun yaşarmıyım ?

  63. Merhaba, 6s telefonum 2 gün önce suya düştü. Ben de klasik yöntem olarak pirince koydum ve ertesi gün telefonu elime aldığımda hiçbir sıkıntısı yoktu. Birkaç saat sonra kilit tuşu çalışmamaya başladı ve daha sonra da ekran karardı,görüntü gitti. Şuan telefonum açık olduğu halde ekranım göstermiyor. Bunun için ne gibi bir işlem gerekir ve verilerim, mesajlarım, fotoğraflarım silinir mi ? Lüfen cevap verin.

  64. Aynı zamanda arka kameramın içine su girdiğinden dolayı buğulu. Ön kameramda bir sıkıntı yok

  65. Merhaba
    6s telefonumun ekranı kırıldı ve herhangi bir yerde tamir edildi. Ekran değişimi yapıldı ancak çalışmıyor. Ekranı sizde tamamen orjinali değiştirdiğimizde parmak izi çalışacak mı ve içindeki veriler silunecek mi?

  66. Merhaba, telefonum iphone 6 bugün komple ekran değişimi yapıldı renkler çok açık renkli ve fotoğrafların kalitesi düştü gibi gözüküyor telefonumda. Ön kamera ve arka kamerayı açtığım zaman eskisine göre renkler daha koyu ön ve arka kameralar bozulmuş olabilir mi acaba veya değiştirdiğim ekran dolayı mı?

  67. merhaba ıpone 6 telefonumun(daha öce ekran kırılmasından dolayı değişim yapıldı) dokunmatiği sorunsuz çalışıyor fakat ekranın bir kısmı aşağı doğru şertler şeklinde siyah yani gözükmüyor iç ekran kırılması diye düşünüyorum sizce ve fiyat alabilir miyim

  68. Merhaba, iphone 6 plus kullanıyorum. 4 veya 5 kez telefonumun ekranını değiştirdim düşme vs bir şey olmadığı halde üzerinde çizgiler beliriyordu. Dokunmatiğimi kullanamıyordum. ne yapmam gerekiyor?

  69. MERHABA BEN 2.EL İPHONE 6PLUS ALDIM. ALDIĞIM KİŞİ EKRANI KENDİ DEĞİŞTİRMİŞ ORJİNALE YAKIN TAKTIĞINI SÖYLEMİŞTİ 2-3 HAFTADIR KULLANIYORUM HERHANGİ BİR SORUNU YOKTU GAYET HIZLIYDI AMA SON 1 HAFTADIR EKRAN DONUYOR ÖZELLİKLE SABAHLARI ŞARJDAN ALDIKTAN SONRA ÇOK DONMA YAPIYOR TUŞ KİLİDİNİ ÇAIP KAPTIYORUM SES AÇMA KISMA TUŞLARINABASIYORUM ÖYLE KENDİNE GELİYOR. VE TELEFON KILIFI TAKILI OLDUĞUNDA ÇALIŞMIYOR BU BÖYLE SADECE SABAHLARI OLUYORDU AMA ŞİMDİ BÜTÜN GÜN ARA ARA EKRAN DONUYOR SİZCE SEBEBİ NE OLABİLİR ? LÜTFEN CEVAP VERİN YARDIMCI OLUN

    1. Mihriban merhaba, bu ekran veya anakart arızası olabilir, arıza tespiti için ulaştırın kontrolünü sağlayıp kesin bir bilgi verelim.

  70. ekranda dikine çizgiler oluyor ve sadece sağ dikine çizginin olduğu yerde dokunmatik çalışmıyor diğer yerlerde ekranda değişikler oluyor çizgiler renk değişimi ama dokunmatik çalışıyor. ipone 8 ön cam değişimi yapmıştım.

  71. mrb .
    iphone 6 telefonum yere düşme sonucu ekranı çatladı ekran değişmeden önce home tuşu çalısıyordu
    isteğim üzerine beyaz ekranı sıyah yaptık ve ekran değişimi sonucu home tuşu çalısmıyor

  72. Merhabalar;
    Şuanda İphone 5 kullanıyorum dokunmatiğinde bazı problemler vardı kendi kendine tıklıyor veyahut dokunduğum yerleri algılamıyor idi ekranı kilitleyip açtığımda sorun kısa bir süreliğine çözülüp sonrasında aynı durum yaşanıyordu(yaklaşık 1-2 dakika sonrasında). Bu sorun kırılmaz ekranımı söktüğümde cereyan etmeye başladı. uzun bir süre böyle kullandıktan sonra 1 hafta öncesinde ekranımı değiştirdim ekrandan 1-2 gün boyunca memnundum ancak tekrar aynı problemleri yaşamaya başladım. Bunu yaşamamın sebebi cihazın anakartı olabilir mi veya hangi aksamındaki problemden kaynaklanıyor olabilir?
    Teşekkürler iyi çalışmalar.

  73. Merhaba
    Telefonum iphone 6 yere düşme sonucunda ön camı kırıldı ekranda ise 2 tane çizik oldu kaç tl ye maal olur

  74. Merhaba
    Telefonum iphone 6 yere düşme sonucunda ana tuşunun hemen yanı kırıldı ve ana tuşunun üstünde yani ekranında 2 tane çizik oldu ve ana tuşuna bastığımda o 2 çizilen yerinde çizgi çıkıyo kaç tl ye maal olur

  75. Merhaba
    Telefonumun ekranının yarışı simsiyah geri kalan kısmı iyi ancak azıcık renk karışıklığı oluyor dokunmatik hem siyah hem normal yerde çalışıyor acaba telefonumun sorunu nedir ve kaç tl ye mâl olur?

  76. merhabalar benim telefonum ıphome 6 plus bir hafta önce suya düştü bende pirince koydum ama çıkarttıktan sonra hiçbir şekilde çalışmadı tamire götürdüm ekran değişti home tuşu ekran değiştiği için artık çalışmıyor yani parmak izi okuyucusu yok ama ben olmasını istiyorum bu tekrar tamir edilebilirmi ?

  77. Iphone 7 telefonumun ön camını değiştirmek istedim sadece. Telefoncu ekranımın orjinal olmadığını söyledi ve orjinal olmayan ekranlarda sadece ön cam değişimi olmayacağını söyledi. Söylediği doğrumudur. Telefonumun ekranının orjinal olup olmadığını nasıl anlarım. Not: Telefonun ön camını değiştirmek isteme sebebim kenarlarında ki beyaz kısımlar soyulmaya başladı ve şeffaf görüntü oluştu.

  78. Merhaba 14 pro Max cihazım 1.5-2 metre yüksekten düştü Moskova’da yaşıyorum ve burada yaptırmaya çekiniyorum nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı