iPhone 8, 8 Plus Orijinal Kasa Değişimi ve Fiyatı

iPhone

iPhone 8, 8 Plus Orijinal Kasa Değişimi ve Fiyatı

iPhone 8 ve 8 Plus modelleri yapısı itibariyle kasa arkası cam olarak üretilmiştir. Bu durum iPhone 8 modellerinin daha kırılgan olmasına neden olmaktadır. Arka cam kırıldığında kasa değişimi yapıyoruz. Kullandığımız parçalar orijinal cihazlardan sökülme yeni kasalardır. iPhone 8 orijinal kasa değişimi servisimizde yapılmaktadır.

Ekip olarak iPhone 8 ile ilk tanıştığımızda arka kısmının cam olması müşteri şikayetlerinin çok fazla olacağını düşündürdü. Tam da düşündüğümüz gibi oldu ve neredeyse her gün kasa camı kırılan müşteri telefonları alıyoruz.

Arka cam kırılması garanti kapsamına girmez, Apple ücretsiz hizmet sunmaz. Eğer Apple’dan destek almak isterseniz ücret karşılığı yeni bir cihaz satmaktadır. Cihaz fiyatları hayli yüksektir. Kasa değişimi daha ekonomiktir.

Neden sadece arka cam değişimi yapılmıyor?

iPhone 8 ve 8 Plus modeli için arka camı kırılan cihazlarda arka cam değişimi yaptık ancak sonuçları istediğimiz gibi olmadı. Arka cam değişimi esnasında kasada yıpranma görüldü, cam yerine tam oturmadı. İşler umduğumuz gibi gitmedi. Bu durumda ekibimizle çözüm olarak komple kasa değişimini uygun gördük.

Neden orijinal kasa değişimi yapıyoruz?

Yan sanayi ve yeni orijinal çıkma olarak kasa numuneleri tedarik ettik. Yaptığımız incelemeler sonucu yan sanayi kasaların zayıf ve kalitesiz olduğunu ve ilerde sorun yaratabileceğini gördük. Elimizi çabuk tutarak bu mağduriyeti gidermek amacıyla yeni cihazlardan sökülme orijinal kasalar tedarik ettik ve gereken testleri yaptık.

iPhone 8 kasa renk değişimi

Kullandığınız renkten sıkıldıysanız kasa değişimi yapılarak renk değiştirilir. Home butonu değiştirilemediği için sadece home butonunun rengine uygun kasa değişebilir. Bu durumda

  • Gümüş ve Altın renklere sahip kasalar birbiriyle değişebilir.
  • Uzay Grisi ve Kırmızı renklere sahip kasalar birbiriyle değişebilir.
  • Gümüş ve Altın renklere sahip kasalar Kırmızı yapılabilir.

iPhone 8 ve 8 Plus kasa değişimi fiyatları

Orijinal kasaları kendimiz tedarik ediyoruz ve en uygun fiyatlara işlem yapıyoruz. Kasa değişim süresi ortalama 4 saati bulabilir. Servis yoğunluğuna göre bu süre değişebilir. iPhone 8 kasa değişimi güncel fiyatları için iPhone 8 tamir fiyatları ve iPhone 8 Plus tamir fiyatları sayfasını inceleyiniz. Diğer modellerin kasa değişim ücretleri için iPhone tamir fiyatları sayfamızı ziyaret ediniz.

iPhone 8 kasa değişimi sonrası;

  • Parmak izi çalışmaya devam eder.
  • Ekran kasaya tam oturur çıkma olmaz.
  • Suya dayanıklılık sağlayan slikonlar ve bantlar yenilenir. (Su geçirmezlik garantisi verilmez)
  • Kamera, pil, şarj soketi gibi parçalar yeni kasaya aktarılır.
  • Orijinal kasa kullandığımız için uyum sağlamama gibi bir durum söz konusu olmaz.
  • Apple garantiniz bozulur, servisimiz tarafından garanti verilir.

[box style=”2″]

iPhone 8 kasa değişimleri aynı gün yapılır.

[/box]

Unutmayın biz sadece iPhone tamiri yapıyoruz ve atölyemizi bu yönde geliştiriyoruz. Yapılan işlerde geri dönüş oranımız yok denecek kadar azdır. Yaptığımız işe önem veririz. iPhone’unuz bizim için değerlidir.

Etiketler :

Paylaş :

12 yanıt

  1. Bende 8 plus 256 gb anakart var ve bir kasa istiyorum orjinal ve à kalite kasa fiyati nedir ben fazla masraf edip toplamak istemiyorum uygun fiyati nedir

  2. Merhabalar hem ön camımda çatlak hemde arka camımda çatlak var kasa değişiminde ön camda yenileniyormu ?

    1. Egemen, selam kasa değişimin de ön cam değişmez, ön cam ve kamera camı değişimi yapılabilir. Fiyat bilgisi için internet sitemizden bilgi alabilirsin 🙂

  3. Merhaba benim iPhone 7 cihazım var kasası çok çizik ve vuruklar var kasa değiştirmeyi düşünüyorum ve 8 kasası taktırmak istiyorum bu mümkün mü sizin açınızdan youtube da felan gördüm değiştirenler var kendim sökerim ama takamayabilirim ondan korkuyorum

  4. Iphone 8 plus kullanıyorum,yakın zamanda düşürdüm ve ön cam arka cam pert oldu (fiyatlar malum) siz yapmasanız bile sadece ön ve arka cam tamiri ne kadar tutar ?

  5. Kasa değişiminde ses, aç kapa tuşları da dahil midir? Ayrı satın almak gerekir mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı