iPhone 8 Arka Camı Kırıldı Değişimi ve Fiyatı

iPhone

iPhone 8 Arka Camı Kırıldı Değişimi ve Fiyatı

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri kasa arkası cam kapak olarak üretilmiştir. Bu cam darbe aldığında kolaylıkla kırılabilir. Tüm tamir işlemlerinde olduğu gibi bu işlemde de en kaliteli ve garantili kasa arka cam değişimi servisimizde yapılmaktadır. iPhone 8 arka camı kırıldı ise sizi böyle alalım.

iPhone 8 veya 8 Plus arka cam kırıldığında Apple’a giderseniz ne olur?

Arka cam kırılması garanti kapsamına girmez, Apple, cam veya kasa değişimi yapmaz. Peki ne yapar? 2400TL karşılığı size yeni bir cihaz satar. Bu rakam ekonomik değildir. Şöyle ki;

iPhone 8 Plus arka camı kırıldığında Apple sizin cihazınızı alır birde üstüne sizde 2400TL para ister. Arka cam kırıldığı halde sizin cihazın değeri zaten 2500TL civarındadır. Bu durumda Apple’a 4900TL verip yeni bir telefon almış olursunuz. Tekrar düşündünüz mü?


iPhone 8 ve 8 Plus arka cam değişimi hakkında güncel bilgi

iPhone 8 ile ilk tanıştığımızda arka camın değiştirilebilir olduğunu düşündük ve değiştirdik. Ancak çok kaliteli bir işlem olmadı. Cam tam oturmadığı gibi sağlıklı bir yapışma göstermedi. Bu nedenle arka cam değişimi yapmıyoruz. Bunun yerine kasa değişimi yapılmaktadır. iPhone 8 orijinal kasa değişimi yazımızı inceleyiniz.

  • Kasa değişimi arka cam değişiminden daha kaliteli bir sonuç veriyor.
  • Arka cam değişimi yapmak cihazı yıpratıyor ve işlem temiz olmuyor.
  • 30 dakikada arka cam değişimi yapıyoruz diyenlere aldanmayın, sonuç temiz olmuyor.
  • Bir çok müşterimiz yaptırdığı arka cam değişiminden memnun değildir.

iPhone 8 veya 8 Plus arka camı kırıldı

Garantisi var ise ve yetkili serviste yaptırıp garantinin kaldığı yerden devam etmesini istiyorsanız iPhone 8 için 2.099 TL, iPhone 8 Plus için 2329 TL vermeniz gerekiyor çünkü Apple tamir yapmıyor. Bu rakamlara yeni bir cihaz satıyor. Arka cam kırıldı diye neden iki bin lira verip  cihazı değiştiresiniz.

Kasa arkası renk seçenekleri Gümüş, Altın ve Uzay Grisi renkleridir. Hangi rengi kullanıyorsanız servisimizde bu renk arka cam değişimi yapılır. Çizik veya kırık arka camlar aynı gün değiştirilip garantili teslim edilir.

Kasa arkası camlar tamamen yapıştırmadır, bu işlem sırasında arka cama ısı uygulanır ve kırık olan cam özenle sökülür. Yeni cam için zemin hazırlanır ve özel yapıştırıcılar ile çok güçlü yapıştırılır.

iPhone 8 ve 8 Plus arka cam değişimi fiyatı

iPhone 8 kasa arkası camlar stoklarımıza girmiştir. 06.11.2017 itibariyle cam değişimini yapıyoruz. Güncel cam değişim fiyatı için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Arka cam değişimi ne kadar sürer?

Kasa arkası cam değişimleri 1 iş gününde yapılır. Servisin yoğunluk durumuna göre kesin süre bilgisi cihaz servise ulaştıktan sonra verilir.

Yapılan işlem kırılma hariç 6 ay garantilidir. Sorusu olan arkadaşlar aşağıya yorum yazarsa en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Etiketler :

Paylaş :

2 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı