iPhone 6 Kamera Camı Değişimi

iPhone

iPhone 6 Kamera Camı Değişimi

Apple iPhone 6 ve 6 Plus önceki modellerine göre biraz daha hassas bir yapıya sahiptir. Özellikle kamera koruma haznesinin kasa dışında bırakılması bu parçanın darbelere açık hale gelmesine sebebiyet vermektedir.

iPhone 6, 6,9mm ve iPhone 6 Plus, 7,1mm inceliktedir, ancak kamera haznesi bu inceliğin dışında kalmaktadır.

iPhone 6 kamera camı
Bu bölüm metal hazne ve cam olarak 2 parça halindedir. Aldığı darbenin şiddetine göre cam ve metal hazne kırılabilir çizilebilir. Bu iki parçanın da değişimini yapıyoruz.

[box style=”1″]

Kasanın değişmesine gerek kalmadığı için bu işlem ekonomiktir.

[/box]

Eğer darbe şiddeti fazla ise kamerada arıza yapabilir, netleme yapmayabilir veya karanlık çekebilir. Bu durumda kameranın da değişmesi gerekir. Kamera arızaları hakkında ayrıntılı bilgi almak için iPhone kamera değişimi yazımızı okuyabilirsiniz.

iPhone 6 kamera camı kırık

iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus modellerinde karşılaştığımız kamera haznesi sorunlarına aynı gün çözüm sunuyoruz. Cam ve metal stoklarımızda mevcut olup değişimini yapıyoruz.

iPhone 7 ve 7 Plus kamera camı değişimi için iPhone 7 kamera camı kırıldı başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

iPhone 6 kırık kamera camı

Servisimize ulaşarak bu işlemi yaptırabilirsiniz, servisimize uzak bir yerdeyseniz kargo ile güvenle gönderim yapabilirsiniz. Kargo göndermeden önce Destek sayfamızı inceleyiniz.

Etiketler :

Paylaş :

24 yanıt

  1. Merhabalar telefonum bikaç ay önce düştü ve kamera camı kırıldı ve zamanla çektiğim gotolarda siyah lekeler oluşmaya başmadı . Bu durumda ne yapmam gerekiyor ? Camı değiştirdiğimde bu sorundan kurtulabilirmiyim yoksa cameratımı değiştirmem gerekli ? Son olarak kamera yada Camını değiştirdiğinizde telefondaki foto ve numara gibi bilgiler siliniyor mu?
    Teşekkürler iyi günler .

  2. iPhone kamera camı hafifçe çatladı.Kamera fonksiyonlarında herhangi bir sıkıntı yok ama kötü duruyor.Değişim ücreti ne kadar acaba

  3. iyi günler İphone 6 kamera camı kırıldı değişimi ne kadar sürede ve ne kadara değiştiriyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim bide yeriniz nerede acaba?

  4. Merhaba biraz alıntı olacak ama benimde ıphone 6 telefonumun arka kamera camı çatladı fakat kameraya hiç bir zararı yok ama köyü göründüğü için değiltirmek istiyorum fiyat ve adres alabilirmiyim

  5. Merhaba telefonum yere düştü kamerasında içten bir nokta var ve fotoğraf çekerken ekranda o yer de siyahlık var değişimi ne kadara olabilir?

  6. İyi günler telefonum yere düştü arka kamerada gözle görünür bir sıkıntı yok ama çektiğim fotoğrafta çatlaklar var kamera mı çatlamış yoksa sorun arka kapakta mı acaba? Birde ne kadar sürede ve ne kadar ücretle onarıyorsunuz?

  7. Iphone 7 telefonumun arka kamera camı çatladı fakat kamerada fotoğraf çekince hiçbir sıkıntı yok. Kötü gözüktüğü için değiştirmek istiyorum. Fiyat öğrenebilir miyim rica etsem?

  8. İphone 8 plus telin arka cami catladi foto cekiminde hic bir skinti yok garantinkapsamindan cikmadan kamera cami degistirebilir mi ?

  9. Kolay gelsin 11 pro max arka kamera lensi üst kameranın lensi kırıldı Orjinal veya orjinalden söküp takma ücretini öğrenebilir miyim 🙁

  10. Merhaba benim telefonum 6s arka kamera camı sadece yerinde durmuyor onu oraya yapıştırabilirmiyiz

  11. iPhone 13 Pro Max arka kamera birisi çatladı orijinali ile değişim fiyatı nedir

  12. Merhaba iphone 11 cihazim zoom yaptigimda görüntüyü netlemiyor odak proplemi var bu yapilirmi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı