iPhone 12’nin Ekranı Kırıldı Peki Sonra

iPhone

iPhone 12’nin Ekranı Kırıldı Peki Sonra

iPhone 12’inizin ekranı kırıldı ve bu yazıyı okuyorsanız çok şanslısınız çünkü Türkiye’nin sadece Apple ürünlerine destek veren teknik servis sayfasındasınız. AyrıcaiPhone 12 ekran kırılmalarının bir çoğu ön cam kırılması dediğimiz üst cam kırılmasıdır. Yani görüntünün alındığı iç ekran dediğimiz parça genelde sağlam kalmaktadır. Bunun anlamı şudur; iç ekran sağlam ve sadece dışta kırık var ise çok daha uygun fiyata ön cam değişimi yaparak orijinal ekranınızı kurtarırız. Bu durumda iPhone 12 ekranı kırıldı peki sonra…

iPhone 12 ekran kırılması durumunda seçenekleriniz nedir

iPhone 12 ekran kırılmaları garanti kapsamına girmez. Bu nedenle Apple ücretsiz bir hizmet sunmaz. Ücret karşılığı ekran değişimi yaptırmak zorundasınız.

iPhone 12 Türkiye’den alındı ise;

  1. Apple Genius Bar randevusu alarak Apple da komple ekran değişimi yaptırabilirsiniz. Bu işlemde randevu almayı başarırsanız cihazın sıfırlanarak Apple’a ulaştırılması gerekiyor. Apple’ın güncel tamir fiyatları için tıklayın.
  2. Servisimizden aynı gün hizmet alabilirsiniz. Ön cam veya ekran değişimi yapıyoruz. Eğer iç ekranınız sağlam sadece dış cam kırık ise bu durumda çok daha ekonomik fiyatlara işlem yapabiliriz. İşlemleri kısa bir süre içerisinde yaparız ve aynı gün telefonunuzu kullanmaya devam edersiniz. iPhone 12 ekran veya ön cam değişim fiyatlarımız için tıklayın.

iPhone 12 yurtdışından alındı ise;

Amerika* ve Hong Kong’dan alınan iPhone 12 modelleri için Türkiye’deki Apple Genius Barlardan maalesef hizmet alamıyorsunuz. Eğer bu bölgeler dışından cihaz aldıysanız seçenekleriniz şunlar

  1. Apple Genius Bar randevusu alarak Apple da komple ekran değişimi yaptırabilirsiniz. Bu işlemde randevu almayı başarırsanız cihazın sıfırlanarak Apple’a ulaştırılması gerekiyor.
  2. Servisimizden aynı gün hizmet alabilirsiniz. iPhone 12 ön cam veya ekran değişimi yapıyoruz. Eğer iç ekranınız sağlam sadece dış cam kırık ise bu durumda çok daha ekonomik fiyatlara işlem yapabiliriz. İşlemleri kısa bir süre içerisinde yaparız ve aynı gün telefonunuzu kullanmaya devam edersiniz. iPhone 12 ekran veya ön cam değişim fiyatlarımız için tıklayın.

*(Amerika’nın bazı bölgelerinden alınan cihazlara destek alabiliyorsunuz, Apple ile görüşün)

Ekran sağlam ise ön cam değişimi yapmak

iPhone ön cam değişimi; orijinal ekranı değiştirmeden sadece kırık olan üst camı değiştirme işlemidir. Ekrandan görüntü alıyorsanız sadece dokunduğunuz üst kısımda kırıklar var ise ön cam değişimi yapılabilir. Ekranda leke var ise, görüntü bozuk ise bu durumda ön cam değişimi yapılamaz.

iPhone 12 ön cam değişimi avantajları

iPhone ön cam değişiminin bir çok avantajı vardır. Bu avantajlar iPhone 12 modeli içinde geçerlidir.

  • Orijinal ekranınız değişmez, bu sayede orijinallik kaybınız olmaz
  • Ekranda uyumluluk hatası almazsınız
  • Apple’dan 4-5 kat daha ucuz işlem yaptırırsınız
  • 2-4 saat süren işlem süresi sayesinde aynı gün hizmet alırsınız
  • Apple’dan randevu almak için bilgisayar başında beklemezsiniz
  • Fotoğraflarınız, videolarınız silinmez

iPhone 12 ekran veya ön cam değişimi fiyatları

iPhone 12’inizin ekranı veya ön camı kırılmış olabilir. FPPRO olarak her iki işlemde de kaliteli hizmet sunarız. iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 Mini telefonlarınız için ön cam ve ekran değişimi dahil tüm tamir işlemlerine ait güncel fiyatları iPhone 12 tamir işlemleri ve fiyatları sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadece Apple ürünlerine destek veriyoruz

Servisimiz sadece Apple ürünlerine destek vermektedir. Ayda binlerce iPhone ekran değişimi, ön cam değişimi ve diğer tamir hizmetleri sağlıyoruz. Ekran ve ön cam değişimlerinde aynı gün hizmet vererek müşterilerimizin işlerinin aksamamasını sağlıyoruz.

FPPRO teknik servis olarak en teknolojik ekipmanları kullanarak atölyemizi ve teknisyenlerimizi güncel tutuyoruz. Müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunarak tamir sonrası iPhone kullanım deneyimini düşürmüyoruz. İşimizi seviyoruz, güler yüzlüyüz ve saygılıyız.

Bize ulaşmak servis adreslerimizi görmek ve adresimize gelip tamir hizmeti almak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilir, servisimize kargo ile cihaz göndermek için servis işlemleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek güncel bilgiler alabilir eğlenceli videolarımızı izleyerek tamiri sevebilirsiniz. Unutmayın tamir etmek tasarrufun ta kendisidir.

https://www.youtube.com/fotoparca

https://www.instagram.com/fppro_tr/

Etiketler :

Paylaş :

6 yanıt

  1. Merhaba iPhone 8 plus ekranım kırıldı ekranı göremiyorum size tamir için nasıl gönderim sağlayabilirim form doldururken seri numara istiyo onu yazamıyorum ekranı göremediğim için

    1. merhaba bilgisayarınıza u3tools adlı uygulamayı indirip telefonu bilgisayara bağlarsanız bütün bilgilerinizi görebilirsiniz telefon ile alakalı

  2. iphone 8 arka cam kırılmıştı başka yerde yaptırdım, tam oturtamamışlar kenarlarından çıkıntı var
    sitede fiyatı göremedim, ne kadara yapılır?

  3. Selamlar Coşkun ben,
    beni iphone 8 plus ekran kenarımda 1 cmlik çatlak var. bu benim telefonu kullanımımı çok etkilemese de şimdi orta tuş dokunmatiği bozulmuş durumda; acaba orijinal ekran değişimi yaptırdığımda orta tuş dokunmatiği yenisi ile değişim yapılıyor mu?
    yada orta tuş dokunmatiği nasıl yenileyebilirim ?

  4. MERHABA iph11 cihazımın iç ekranı siyah siyah pikseller öldü ama dış ekranımda çizik dahi yok bu hizmet neye giriyor fiyat ne olur camımda kırık yok iç ekranın pikseli öldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı