iPhone 12 Ekran Değişimi Fiyatı (Orijinal)

iPhone

iPhone 12 Ekran Değişimi Fiyatı (Orijinal)

iPhone 12 ekranı kırıldı, görüntü alınamıyor veya alınıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. iPhone 12 ekran değişimi fiyatları nedir? İşlem süresi nedir? iPhone 12 değişimlerinde orijinal ekran mı kullanılıyor? Fotoğraflarım videolarım kaybolur mu?

iPhone 12 orijinal ekran değişimi

iPhone 12 ekran değişimi; oled ekran dediğimiz parçanın kırılması durumunda değiştirme işlemidir. Atölyemizde yapılan ekran değişimlerinde önemli ekran mesajı almazsınız. Ekran değişimi sonrası kaldığınız yerden devam edersiniz.

Kırılmaları genellikle ön cam dediğimiz kısımda meydana gelir. Ön cam kırıldığında görüntü alırsınız. Bu durumda atölyemizde sadece ön cam değişimi yapılabiliyor. Ön cam değişimi ekran değişimine göre daha ekonomik bir yöntemdir. Komple ekran değişmediği için daha uygun fiyatlara bu işlemi yapabiliriz. Servisimizden iPhone 12 ön cam değişim hizmeti alabilirsiniz.

iPhone 12 ekran değişimi fiyatı

iPhone 12 ekran değişimi fiyatı 1800 TL – 2500 TL civarındadır. Bu fiyat orijinal ekranlara verilen fiyattır. Yani atölyemizde yapılan ekran değişimlerinde orijinal ekran kullanılmaktadır. Burada belirtilen iPhone 12 ekran değişim fiyatı güncel olmayabilir. Bu nedenle her ay güncellenen iPhone 12 ekran değişimi fiyat listemizi inceleyebilirsiniz.

iPhone 12 orijinal ekran değişimi

FPPRO atölyelerinde yapılan ekran değişimlerinde aksini belirtmediğimiz sürece orijinal ekranlar kullanmaktayız. Orijinal ekranlar yan sanayi ekranlara göre uzun vadede daha avantajlı olmaktadır. Renk ve görüntü farklılıkları, dokunmatik sorunları, çerçeve atması gibi sorunlar görülmemektedir.

Servisimizde yapılan iPhone 12 orijinal ekran değişimlerinde fiyatlar uygundur. Yan sanayi ekran ile orijinal ekran arasındaki fiyat farkını en aza indirmek için tedarik aşamalarında uygun fiyatları takip etmekteyiz. Ayda binlerce ekran tedarik edebildiğimiz için tüm orijinal ekranları daha uygun fiyatlara alabiliyoruz.

iPhone 12 tamiri

iPhone 12 için atölyemizden diğer tamir hizmetlerini alabilirsiniz. Pil değişimi, kamera değişimi, şarj sorunlarının tamiri, ses sorunlarının tamiri, kasa değişimi gibi tamir hizmetlerini kaliteli ve hızlı bir şekilde yapmaktayız. Tüm tamir işlemleri garantili ve orijinal parçalar ile yapılmaktadır.

Tecrübeliyiz

Ayda yüzlerce iPhone 12 ekran değişimi ve binlerce iPhone ekran ve ön cam değişimi yapmaktayız. Atölyemiz sadece Apple markasına yoğunlaşarak kaliteyi arttırmayı hedeflemiştir.

Verilerim silinir mi?

FPPRO atölyelerinde yapılan iPhone 12 orijinal ekran değişimlerinde veri kaybı yaşamazsınız. Ancak verilerinizin güvenliği size aittir, bu nedenle her zaman düzenli olarak yedek almanızı tavsiye ederiz.

Peki Apple’da yaptırmak mı yoksa FPPRO’da mı?

Apple’ın servis politikaları sınırlı olabilir. Her kullanıcı Apple servisinden ekran değişim hizmeti alamayabilir. Servis süreleri uzundur, randevu gerektirir. Verileriniz silinebilir. Fiyatları ekonomik olmayabilir.

FPPRO servisinde yurtiçi ve yurtdışı tüm cihazlara orijinal ekran veya ön cam değişim hizmeti verilir. Servis sürelerimiz kısadır, randevu gerekmez. Verileriniz silinmez, fiyatlarımız ekonomiktir.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı