iPhone 11’inizin Ekranı Kırıldı İse Önce Bunu Okuyun

iPhone

iPhone 11’inizin Ekranı Kırıldı İse Önce Bunu Okuyun

iPhone 11’inizin ekranı kırıldı ve bu yazıyı okuyorsanız çok şanslısınız çünkü Türkiye’nin sadece Apple ürünlerine destek veren servis sayfasındasınız. Ayrıca ekran kırılmalarının bir çoğu ön cam kırılması dediğimiz üst cam kırılmasıdır. Yani görüntünün alındığı iç ekran dediğimiz parça genelde sağlam kalmaktadır. Bunun anlamı şudur; iç ekran sağlam ve sadece dışta kırık var ise çok daha uygun fiyata ön cam değişimi yaparak orijinal ekranınızı kurtarırız. Bu durumda iPhone 11 ekranı kırıldı ise önce bunları okuyun.

iPhone 11 ekran kırılması durumunda seçenekleriniz nedir

Ekran kırılmaları garanti kapsamına girmez. Bu nedenle Apple ücretsiz bir hizmet sunmaz. Ücret karşılığı ekran değişimi yaptırmak zorundasınız.

Cihaz Türkiye’den alındı ise;

  1. Apple Genius Bar randevusu alarak Apple da komple ekran değişimi yaptırabilirsiniz. Bu işlemde randevu almayı başarırsanız cihazın sıfırlanarak Apple’a ulaştırılması gerekiyor. Apple’ın güncel tamir fiyatları için tıklayın.
  2. Servisimizden aynı gün hizmet alabilirsiniz. Ön cam veya ekran değişimi yapıyoruz. Eğer iç ekranınız sağlam sadece dış cam kırık ise bu durumda çok daha ekonomik fiyatlara işlem yapabiliriz. İşlemleri kısa bir süre içerisinde yaparız ve aynı gün telefonunuzu kullanmaya devam edersiniz. iPhone 11 ekran veya ön cam değişim fiyatlarımız için tıklayın.

Cihaz yurtdışından alındı ise;

Amerika* ve Hong Kong’dan alınan iPhone 11 lere Türkiye’deki Apple Genius Barlardan maalesef hizmet alamıyorsunuz. Eğer bu bölgeler dışından cihaz aldıysanız seçenekleriniz şunlar

  1. Apple Genius Bar randevusu alarak Apple da komple ekran değişimi yaptırabilirsiniz. Bu işlemde randevu almayı başarırsanız cihazın sıfırlanarak Apple’a ulaştırılması gerekiyor.
  2. Servisimizden aynı gün hizmet alabilirsiniz. Ön cam veya ekran değişimi yapıyoruz. Eğer iç ekranınız sağlam sadece dış cam kırık ise bu durumda çok daha ekonomik fiyatlara işlem yapabiliriz. İşlemleri kısa bir süre içerisinde yaparız ve aynı gün telefonunuzu kullanmaya devam edersiniz. iPhone 11 ekran veya ön cam değişim fiyatlarımız için tıklayın.

*(Amerika’nın bazı bölgelerinden alınan cihazlara destek alabiliyorsunuz, Apple ile görüşün)

iPhone 11 Ekran Değişimi

iPhone 11 ekran değişimi; içi kırık olan, dokunmatiği çalışmayan, paramparça olmuş ekranlara yapılan bir işleme denir. Ekran değişiminde cihazın ön tarafında bulunan ekran tamamen değişir. Ekran değişiminde cihazınızda başka bir parça değişmez. iPhone 11 ekran değişimi 1-2 saat süren bir işlemdir. Bu işlemi iPhone teknisyeni olan personellerimiz yapar. iPhone 11 ekran değişimi yapılırken;

  • Öncelikle cihaz kapalı konuma getirilir, dokunmatiğin çalışmadığı durumlarda açık olarak devam edebilirsiniz.
  • Altta bulunan 2 adet vida sökülür.
  • Daha sonra ekranın olduğu kısma ekran ısıtıcısı ile ısı verilir. iPhone 11 ekranı kasaya yapışıktır, yapıştırıcıların yumuşaması için kasa ısıtılır.
  • Daha sonra ekran ayırma aparatı ile ekran kasadan ayrılır.
  • Bu kısımda ilk yapılacak olan işlem pil bağlantıları sökmektir.
  • Enerjiyi kestikten sonra ekran, kamera, face id, soketleri sökülür ve ekran tamamen anakarttan ayrılır.
  • Bu aşamada yapılacak olan tüm işlemler sökülen ekran üzerinde olacaktır.
  • Ekran üzerinde ahize gurubu ayrılır, yeni ekrana aktarılır.
  • Ekran uyarısının anında gitmesini istiyorsak kırık ekrandaki entegre yeni orijinal ekrana aktarılır.
  • Daha sonra kasa temizliği ve eski sıvı bantlarının temizliği yapılır.
  • Yeni sıvı bandı kasaya özenle uygulanır.
  • Ekran ve kamera soketleri anakarta takılır, kapakları monte edilir, civatalar takılır.
  • Özenli bir şekilde, sıvı bantlarına zarar vermeden ekran kasaya yapıştırılır.
  • Alt vidalar takıldıktan sonra tüm kontrolleri yapılır ve cihaz teslim edilmeye hazır hale getirilmek için temizlik işlemine alınır.

Ekran sağlam ise ön cam değişimi yapmak

iPhone ön cam değişimi; orijinal ekranı değiştirmeden sadece kırık olan üst camı değiştirme işlemidir. Ekrandan görüntü alıyorsanız sadece dokunduğunuz üst kısımda kırıklar var ise ön cam değişimi yapılabilir. Ekranda leke var ise, görüntü bozuk ise bu durumda ön cam değişimi yapılamaz.

iPhone 11 ön cam değişimi avantajları

iPhone ön cam değişiminin bir çok avantajı vardır. Bu avantajlar iPhone 11 modeli içinde geçerlidir.

  • Orijinal ekranınız değişmez, bu sayede orijinallik kaybınız olmaz
  • Ekranda uyumluluk hatası almazsınız
  • Apple’dan 4-5 kat daha ucuz işlem yaptırırsınız
  • 2-4 saat süren işlem süresi sayesinde aynı gün hizmet alırsınız
  • Apple’dan randevu almak için bilgisayar başında beklemezsiniz
  • Fotoğraflarınız, videolarınız silinmez

iPhone 11 ekran veya ön cam değişimi fiyatları

iPhone 11’inizin ekranı veya ön camı kırılmış olabilir. FPPRO olarak her iki işlemde de kaliteli hizmet sunarız. iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max telefonlarınız için ön cam ve ekran değişimi dahil tüm tamir işlemlerine ait güncel fiyatları iPhone 11 tamir işlemleri ve fiyatları sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadece Apple ürünlerine destek veriyoruz

Servisimiz sadece Apple ürünlerine destek vermektedir. Ayda binlerce ekran değişimi, ön cam değişimi ve diğer tamir hizmetleri sağlıyoruz. Ekran ve ön cam değişimlerinde aynı gün hizmet vererek müşterilerimizin işlerinin aksamamasını sağlıyoruz.

FPPRO teknik servis olarak en teknolojik ekipmanları kullanarak atölyemizi ve teknisyenlerimizi güncel tutuyoruz. Müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunarak tamir sonrası iPhone kullanım deneyimini düşürmüyoruz. İşimizi seviyoruz, güler yüzlüyüz ve saygılıyız.

Bize ulaşmak servis adreslerimizi görmek ve adresimize gelip tamir hizmeti almak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilir, servisimize kargo ile cihaz göndermek için servis işlemleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek güncel bilgiler alabilir eğlenceli videolarımızı izleyerek tamiri sevebilirsiniz. Unutmayın tamir etmek tasarrufun ta kendisidir.

https://www.youtube.com/fotoparca

https://www.instagram.com/fppro_tr

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı