iPhone 11 Serisi Orijinal Kasa Değişimi

iPhone

iPhone 11 Serisi Orijinal Kasa Değişimi

iPhone 8 modeli ile başlayan cam kasa tasarımı Apple’ın son çıkan modellerinde de uygulanmaya devam ediyor. Kablosuz şarj teknolojisinin cam kasa üzerinde kullanımı, bu tasarımın devam edeceği anlamına geliyor. iPhone 11 serisinde kullanılan cam tasarım, darbelere karşı daha korunaksız olmasına neden oluyor. Ama üzülmeyin, FPPRO olarak iPhone 11 serisi için orijinal kasa değişimi yapıyoruz.

iPhone 11 orijinal kasayı nasıl tedarik ediyoruz

Bildiğiniz gibi Apple özel servislere parça tedariği sağlamıyor. Bu aslında tüm parçalar için geçerlidir. Apple hiçbir parçasını özel servisler ile paylaşmaz. Peki bu özel servisler neden orijinal kelimesi kullanıyor.

Evet, parçaları Apple’dan almıyoruz. Ancak bu parçaların orijinal olmadığı anlamına gelmiyor. FPPRO olarak orijinal parçaları cihaz parçalayarak tedarik edebiliyoruz. Bir iPhone parçaladığımızda onun tüm parçalarını tamirde kullanabiliyoruz.

iPhone 11, 11 Pro ve Max modelleri için bu şekilde parça tedariği yapıyoruz. Yeni veya az kullanılmış cihazların kasalarını kullanıyoruz. Özellikle bu modellerde yan sanayi kasa kullanmıyoruz. Yan sanayi kasalar anten işlevini tam anlamıyla yerine getirmiyor. Orijinal kasalarda geri dönüş oranı neredeyse olmuyor.

iPhone 11 serisi kasa değişimlerinde eksiksiz teslim

Cihazın içini açma gerektiren tüm tamir işlemlerinde sıvı bandı, pil bandı, ahize süngeri gibi sarf malzemelerinin yenilenmesi gerekir. Sıvı bandı cihazın suya dayanıklılığını devam ettirdiği gibi ekran ile kasanın tam birleşmesini sağlar. Servisimizde yapılan iPhone 11 kasa değişimlerinde bu malzemeler mutlaka yenilenir.

Tecrübeliyiz çünkü ayda yüzlerce kasa değişimi yapıyoruz

Servisimiz sadece Apple ürünlerine destek vermektedir. iPhone tamir eden teknisyen sadece iPhone tamir etmektedir. Bu nedenle iPhone kasa değişimi yapan teknisyenimiz ayda 3 tane değil yüzlerce kasa değişimi yapmaktadır. Bu durum teknisyenin sadece bu alanda gelişmesine neden olarak işlem sonrası teknisyen hatalarını sıfıra indirmektedir.

iPhone 11 kasa değişimi sonrası mutlu müşteriler

Servisimizde yaptıracağınız iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max kasa değişimlerinden sonra iPhone’unuzu ilk günkü gibi kullanmaya devam edersiniz. İşiniz eğlenceniz yarım kalmaz. Tecrübeli teknisyene emanet edeceğiniz iPhone ile gözünüz arkada kalmaz.

Garantili işlem

iPhone 11 serisi kasa değişimlerinde 6 ay işçilik ve parça garantisi vermekteyiz. Yaptığımız kasa değişimlerinin uzun süre kullanılması için ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Kasa değişimi fiyatları

Tamir işlemlerimiz için yayınlanan güncel fiyatları ve işlem sürelerini iPhone tamir fiyatları sayfamızda görebilirsiniz. Bu sayfada fiyatlar ve yapılacak işlemler hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır.

FPPRO atölyesini tercih edin içiniz rahat olsun

Biz sadece Apple tamir ediyoruz. Kullanım alışkanlıklarınızı çok iyi biliyoruz. Sizi iyi tanıyoruz. Teknisyenlerimiz tecrübelidir. Firma olarak yaptığımız işin her zaman arkasındayız. Küçük bir masa atıp atölye çalıştırmıyoruz. En yüksek teknolojileri kullanarak, teknisyenlerimizi güncel tutarak iPhone tamiri sektörüne yön veriyoruz.

Servislerimize cihazınızı elden teslim edebilir veya kargo ile Türkiye’nin her yerinden güvenle gönderebilirsiniz. Adres bilgilerimize ulaşmak için iletişim sayfamızı, kargo ile cihaz göndermek için destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı