iPhone 11 Ön Cam Değişiminde Önemli Ekran Mesajı

iPhone

iPhone 11 Ön Cam Değişiminde Önemli Ekran Mesajı

Apple, iPhone 11 ve üzeri modellerde ekran değişimlerinin kendi dışında yapılmasının önüne geçmek için, dışarıda yapılan ekran değişimlerinde uyarı veren bir yazılım kullanmaktadır. Peki bu önemli ekran mesajı iPhone 11 ön cam değişiminde ekrana geliyor mu?

Önemli ekran mesajı
Bu iPhone’un özgün bir Apple ekranına sahip olduğu doğrulanamıyor.

iPhone 11 ön cam değişimi nedir

Yazımıza başlamadan önce bilmemiz gereken bir nokta var. Eğer ekranınızın üstündeki cam kırıldı ve görüntü almaya devam ediyorsanız ön cam değişimi yapabiliriz. Ön cam değişimi iç ekranı değiştirmeden dıştaki camı değiştirme işlemidir.

  • Ön cam değişimi sadece orijinal ekranlara yapılabilir
  • Ön cam değişimi yapılması için iç ekrandan görüntü alıyor olmanız gerekmektedir

iPhone 11 ekran uyarısı ne zaman verir

iPhone 11 ekranında dokunmatik fleksinin üzerinde bir entegre bulunur. Bu parça iPhone 11’in anakartına entegre çalışır. Eğer ekran değişir ise anakart bu parçayı arar bu parça yerinde yok ise veya değişmiş ise ayarlar bölümünde ve bildirimlerde önemli ekran mesajı diye bir uyarı verir.

iPhone 11 ön cam değişiminde uyarı verir mi?

Yazımızda da bahsettiğim gibi orijinal ekranınız ve ekranın üzerindeki entegre modülü değişmediği için ekran uyarısı almazsınız. Ön cam değişimi sonrası herhangi bir dokunmatik sorunu yaşamazsınız. Eskisi gibi ekranınızı iPhone’unuzu kullanmaya devam edersiniz.

Ön cam değişimi tasarrufun ta kendisidir. iPhone’unuza ön cam değişimi yaptırarak 800TL ye kadar tasarruf edersiniz. Verileriniz silinmez.

Komple ekran değişir ise uyarı verir mi?

Ekranlarda bulunan bu entegre modülü değişmez ise ekranınız uyarı vermez. Ön cam değişimlerinde bu entegre değişmiyor, ekran değişimlerinde ise bu entegre modülü yeni takılacak olan orijinal ekrana aktarılıyor. Bunun için iPhone 11 ekran değişimi başlıklı yazımızı okuyarak daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Neden biz

  • Sadece Apple ürünlerine tamir desteği veriyoruz
  • Ayda binlerce iPhone ekran ve ön cam değişimi yapıyoruz
  • Teknisyenlerimiz sadece iPhone tamir ettiği için iPhone tamiri konusunda tecrübelidir.
  • Atölyemiz günceldir ve en son teknolojiye sahiptir.
  • iPhone çıktığı günden bu yana iPhone tamir ediyoruz, TECRÜBELİYİZ.

Verilerim silinir mi?

FPPRO atölyelerinde yapılan iPhone 11 ekran değişimlerinde veri kaybı yaşamazsınız. Ancak verilerinizin güvenliği size aittir, bu nedenle her zaman düzenli olarak yedek almanızı tavsiye ederiz.

Peki Apple’da yaptırmak mı yoksa FPPRO’da mı?

Apple’ın servis politikaları biraz sınırlıdır. Her kullanıcı Apple’dan ekran değişim hizmeti alamayabilir. Servis süreleri uzundur, randevu gerektirir. Verileriniz silinebilir. Fiyatları ekonomik olmayabilir.

FPPRO servisinde yurtiçi veya yurtdışı tüm cihazlara ekran veya ön cam değişim hizmeti verilir. Servis sürelerimiz kısadır, randevu gerekmez. Verileriniz silinmez, fiyatlarımız ekonomiktir.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı