MacBook Air 11” A1465 (2013) Pil Değişimi

Apple Mac

MacBook Air 11” A1465 (2013) Pil Değişimi

MacBook Air 11” A1465 (2013) batarya değişimi yapıyoruz. MacBook pil değişimleri servisimizde sıkça yaptığımız işlemlerdir.

Apple yüksek teknolojiler kullanarak daha kaliteli ürünler üretiyor ama batarya teknolojisi bu hıza yetişemiyor. MacBook Air pilleri bir kaç yıl dayanıyor ve değişim gerektiriyor. MacBook Air 11” A1465 (2013) modeline sahipseniz pil değişimi yaparak MacBook’a hayat katabilirsiniz.

Pil değişimi ne zaman yapılmalı?

Eğer pil kaybınız %30 ve üzerindeyse bu şarjın çabuk bitmesine neden olur. Böyle bir durumda sürekli priz aramak zorunda kalırsınız. Kapasite azalması var ise pil değişim zamanı yaklaşıyor demektir.

Pil değişim zamanınızı öğrenmenin detaylı yolları için MacBook pil değişimi yazımızı okuyabilirsiniz.

MacBook Air garantili pil değişimi

Servisimizde MacBook modelleriniz için garantili pil değişimi yapmaktayız. Profesyonel ve tecrübeli teknisyenlerimiz MacBook’unuza en uygun pilin montajını aynı gün içinde güvenle yapacaktır.

MacBook Air A1465 pil değişim fiyatı

MacBook Air A1465 pil değişimi güncel fiyatlar sitemizde mevcuttur. Bunun için fiyatlar sayfasına tıklayarak detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Bakım ve temizlik hizmeti veriyoruz

MacBook’unuzla birlikte uzun yıllar geçirdiniz peki bakımına dikkat ediyor musunuz? Geçirdiğiniz yılların daha uzun süre devam edebilmesi için pil değişimine gelen tüm cihazlara bakım ve temizlik hizmetini ücretsiz sunuyoruz.

Servis işlemleri hakkında detaylı bilgi almak için destek sayfamızı bize ulaşmak için iletişim sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı