iPhone X Ön Cam Değişimi Yaptırmadan Önce

iPhone

iPhone X Ön Cam Değişimi Yaptırmadan Önce

iPhone X sahibiyseniz, bir şekilde ekranınız kırıldı ise ve bu yazıyı okuyorsanız çok şanslısınız çünkü kırılmaların bir çoğu sadece ön camda meydana gelmektedir. Yani görüntünün alındığı iç ekran dediğimiz parça genelde sağlam kalmaktadır. Bunun anlamı şudur; iç ekran sağlam ve sadece dışta kırık var ise çok daha uygun fiyata ön cam değişimi yaparak orijinal ekranınızı kurtarırız. iPhone X ön cam değişimi yaptırmadan önce yazımızı okumaya devam edin.

iPhone tamirinde son teknoloji ekipmanlar

Servisimiz ilk kurulduğu günden bu güne teknoloji yatırımlarına aralıksız devam etmektedir. Tamir işini günü kurtarmak için değil bir yaşam tarzı olarak düşündüğümüzden kendimizi sürekli geliştirmekteyiz. Çalışanlarımızı, teknolojimizi sürekli güncel tutarak yenilikleri yakından takip etmekteyiz.

iPhone ön cam değişimi işlemi bu teknolojinin ortaya çıkardığı ileri seviye bir tamir işlemidir. 4-5 farklı teknolojik makine kullanılarak yapılan ön cam değişimleri fabrika ayarında bir kalite sunmaktadır.

Personellerimiz ayda binlerce ön cam değişimi yapmaktadır. Türkiye’de en çok ön cam değişimi yapan teknik servisiz.

iPhone X ekran yapısı

iPhone X, iPhone XS ve iPhone XS Max’teki Super Retina ekran, Apple tarafından son derece yüksek olan standartları karşılamak amacıyla tasarlandı.

Super Retina OLED, HDR10, 625 nits (typ)
5.8 inches, 84.4 cm2 (~82.9% screen-to-body ratio)
1125 x 2436 pixels, 19.5:9 ratio (~458 ppi density)
Scratch-resistant glass, oleophobic coating
Dolby Vision
Wide color gamut
3D Touch
True-tone
iPhone X ekranı teknik özellikleri

iPhone X ön cam değişimi

iPhone X ön cam değişimi; orijinal ekranı değiştirmeden sadece kırık olan üst camı değiştirme işlemidir. Ekrandan görüntü alıyorsanız sadece dokunduğunuz üst kısımda kırıklar var ise ön cam değişimi yapılabilir. Ekranda leke var ise, görüntü bozuk ise bu durumda ön cam değişimi yapılamaz.

iPhone X için orijinal ekranı koruyarak yapılan ön cam değişimi servisimizde yapılmaktadır. En kaliteli ekipmanlar ve en tecrübeli teknisyenlerimiz ile siz değerli iPhone kullanıcılarına destek vermek için çalışıyoruz.

Soldaki ön camı kırık ekran – Sağdaki ön cam söküldükten sonra iç ekran

iPhone X ön cam değişimi avantajları

iPhone X ön cam değişiminin bir çok avantajı vardır. Bu avantajlar iPhone X modeli içinde geçerlidir.

  • Orijinal ekranınız değişmez, bu sayede orijinallik kaybınız olmaz
  • True-tone çalışmaya devam eder
  • Apple’dan 4-5 kat daha ucuz işlem yaptırırsınız
  • 2-4 saat süren işlem süresi sayesinde aynı gün hizmet alırsınız
  • Apple’dan randevu almak için bilgisayar başında beklemezsiniz
  • Fotoğraflarınız, videolarınız silinmez

iPhone X ön cam değişimi sonrası

İki dört saat süren ön cam değişimi sonrası cihazınızı kaldığı yerden kullanmaya devam edersiniz. Orijinal görüntünüz, orijinal renkler değişmez.

iPhone ön cam değişimi yaptırmak zararlı mı

iPhone ön cam değişimi kullanıcı deneyimini düşürmeden tasarruf etme yöntemidir. Her zaman olduğu gibi bu işi yapamayan bazı meslektaşlarımız iPhone X için yapılan ön cam değişimi işlemini kötüleyecektir. Kaliteli bir işçilik ile kullanım deneyiminizi düşürmeden ön cam değişimi yaparız. Bu konuda detaylı bilgilere yer verdiğimiz yazıyı okumak için buraya tıklayınız.

iPhone ön cam değişimi fiyatları

iPhone X ve diğer ön cam değişim fiyatlarını iPhone tamir fiyatları sayfamızda bulabilirsiniz. Servis adreslerimize ulaşmak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Aklınıza takılan sorular için soru cevap sayfamıza soru sorabilirsiniz.

Servisimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve yaptığımız işleri görmek için sosyal medya hesaplarımızı inceleyebilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı