Yurt Dışı iPhone ve iPad lere Tamir Hizmeti Veriyoruz

iPhone

Yurt Dışı iPhone ve iPad lere Tamir Hizmeti Veriyoruz

Apple Türkiye’nin yapmış olduğu açıklamaya göre yurt dışından alınan iPhone ve iPad lere Apple yetkili servislerinde hiç bir şekilde garanti verilmeyecektir.

Bildiğiniz gibi bir çok ülkede Apple ürünleri 1 yıl uluslararası garanti kapsamındadır. Bugün alınan karar itibari ile Türkiye de bu garanti geçerli olmayacaktır.

Arızalı cihazları zaten bir çok bahane ile garanti kapsamına almayan Apple bu kararıyla bizi şaşırtmamıştır.

Apple’ın bu kararını doğru buluyor musunuz?

Ekranı kırılan bir iPhone’u kasasında ezik var diye ekran değişimi yapmıyor ve 1600 – 1800tl karşılığında yeni bir cihaz teklif ediyor. Yüksek rakamlarla alınan cihaz yenilenmiş olup tekrar arıza yapmayacağı garanti edilmiyor.

Örneğin iPhone 6 Plus modellerinde yaşanan multi touch sorunu için başlatılan programda garantili cihazlar için 500-600tl karşılığı yenilenmiş bir iPhone 6 Plus modeli alabiliyorsunuz. Ancak aldığınız iPhone 6 Plus’ın arıza yapmayacağı garanti edilmediği gibi bu hatanın çözümü de yapılmıyor.

Servisimiz daha önce olduğu gibi şimdi de yurt dışı cihazlarını tamir etmeye devam edecektir. Garantisi bitmiş olsun, devam ediyor olsun tüm cihazlara tamir desteği vermekteyiz.

iPhone ve iPad tamir hizmetleri;

  • Ön cam değişimi
  • Ekran değişimi
  • Şarj soketi değişimi
  • Kamera değişimi
  • Kasa değişimi
  • Mikrofon değişimi
  • Pil değişimi
  • Cihaz yenileme
  • ve diğer tüm tamir hizmetleri.

Yaptığımız tamir işlemleri garantili olup orijinal kalitede parçalar kullanmaktayız. İşimizi seviyoruz müşterilerimize saygılıyız.

iPhone tamir hizmetleri için iPhone servis sayfamızı, iPad tamir hizmetleri için iPad servis sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Bize ulaşmak için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı