Suya Düşen iPhone Garanti Kapsamına Girer Mi?

iPhone

Suya Düşen iPhone Garanti Kapsamına Girer Mi?

Garantisi devam eden iPhone sıvı teması gördüğünde Apple’dan destek alamaz iseniz biz yardımcı oluyoruz, gereken onarımı yapıyor cihazı çalışır durumda teslim ediyoruz. Garantisi devam eden ve suya düşen iPhone’larda onarım şansı çok yüksektir. Çöpe atmadan önce bize ulaşın.

Sıvı teması için destek verdiğimiz iPhone modelleri; iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, iPhone X, 8 ve 8 Plus

iPhone’um suya düştü garantisi devam ediyor

Eğer iPhone cihazınız suya düştü ve garantisi devam ediyor ise şanslısınız. Garantili sıvı temaslarında onarım şansımız %90 dır. Forumlarda sitelerde yazan gereksiz bilgi kalabalığını dikkate almayın, iPhone’u pirinçte bekletmeyin. Detaylı bilgi için servisimiz ile görüşün.

iPhone sıvı temaslarında garanti kapsamında değişim olur mu?

Garanti kapsamında değişim olmaz ücretli değişim olur ancak 1600TL ve üzeri rakamlar talep edilmektedir. daha uygun rakamlara işlem veya onarım yaptırmak için servisimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

iPhone suya düştü açılmıyor

Suya düşen iPhone suyun durumuna göre çürüme gösterir. Örneğin tuzlu suya düşen iPhone daha hızlı bir çürüme gösterirken temiz suya düşen daha yavaş çürümeye başlıyor.

Sıvı teması gören iPhone acil müdahale gerekir. Bu nedenle beklemeden servisimiz ile irtibata geçiniz.

Suya düşen iPhone tamir olur mu?

Tamir olur ancak dediğim gibi acil müdahale gerekir, ne kadar bekler ise o kadar şansımız düşmektedir. Sıvının boyutuna ve verdiği zarar göre kontrolü yapılır size bilgi verilir.

İletişim Bilgilerimiz

Etiketler :

Paylaş :

17 yanıt

  1. Benim telefonum i phone 5 ve çamaşır makinasında yıkandı çamaşır makinasında yıkanınca camı kırılmış garantisi bittiği için gönderemedim telefoncularda asla Olmaz dedi ne yapıcam

    1. Rabia Hanım çamaşır makinesinde yıkandı ise yoğun bir sıvı temasına maruz kalmıştır. Yine kontrol etmek gerekir ama garantisi yok ise yapılacak çok fazla bir şey olmayacaktır.

    1. Erol Bey sıvı temasının boyutu ve kurcalanmış olmaması önemlidir, kontrol etmeden bir şey söylemek zordur. Dilerseniz ulaştırın kontrolünü sağlayalım.

  2. Telefonumu yaklaşık bir ay önce suya düşürdüm garantiye gönderdim fakat dediğiniz gibi uçuk bir ücret istendi yapabileceğim birşey var mı? telefonumu geri istedim uçuk bir fiyat isteyince

  3. Merhaba Telefonum İphone 6 Daha Dün Aldım ve Deterjanlı Suya Düştü Anında Aldım Ve Kurutma Makinesine 30 Saniye Tuttum Ve Elektirikli Süpürge İle 10 Saniye Suyunu Çekdim Ve Çizgili Bir Ekran Vardı Ardından telefoncuyu Aradım Ve Güneşde Bekletmemi Söyledi Beklettim 1 Saaat Kadar Ve Şimdi Aplle Ablemi Gidip Geliyor 4 Saatir Pirinç İçinde Düzelme İmkanı Varmı Garantiye En Yakın Zamanda Yolluyacağım

  4. Merhaba benim için phone 6 telefonum cebimde yağmur altında maruz kaldı üzerimde alt üst yğmurluk olduğu halde malesef ppirinçte beklettim daha sonra garantiye yolladım ücretli değişim dediler bin tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bende başka bir ttamirciye gösterdim paslanmış ölmüş dediler 6 ay falan geçti bi çaresine bakarmısınız

    1. Bahri Bey öncelikle prinçte bekletmenin hiç bir faydası yoktur aksine beklettiğiniz için çürümeye fırsat vermiş olursunuz. Aradan uzun zaman geçtiği için maalesef sağlıklı sonuç almak zordur.

  5. geçen hafta iphone7 cihazımı suya düşürdüm 3 4 gün pirinçte beklettim açılmıyor nasıl bir müdahele yapılabilir

  6. telefonum bi gün önce klorlu suya düştü akşama doğru telefonda beyaz çizgiler oluşmaya başladı telefonda hiç bişi yok dokunmatik falan gayet iyi çalışıyor ama müzik sesi gelmiyor birde telefonumun 1 yıllık garanti süresi duruyor bi çözüm söylerseniz

  7. Merhabalar öncelikli olarak kolay gelsin
    Yaklaşık 6-7 ay önce iPhone 6s cihazımız lavobada suya düştü cihaz henüz 1-1.5 ay civarı kullanılmış bir cihazdı. Cihaz suya düşer düşmez kapattık. Pirince koyduk ve 1 hafta bekledik 1 hafta sonra açmaya çalıştık ancak açılmadı. O günden beri boşta bekliyor. Sizce kurtarılma şansı var mıdır? Size gönderirsek izlememiz gereken prosedür nasıl olur? Misalen cihazın kurtarılma maliyeti çok yüksek çıkarsa ya da kurtarılamayacak durumdaysa arıza tespit ücreti ödüyor muyuz?
    Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

  8. Merhabalar. Iphone 8 plus telefonum var. Deniz suyuna mağruz kaldı. İlk önce touch id tuşum gitti sonrasında dokunmatik ekranım. Garantim halen devam ettiği için apple desteğe yolladım tamir edilemiyor diyip değişim önerdiler cihazı geri istedim. Geri istediğimde cihazın dokunmatiği çalışır durumdaydı ve şuanda o cihazdan yazıyorum. Touch id halen çalışmamakta. Ne yapmalıyım kararsız kaldım çürüme devam ediyor olsaydı dokunmatik ekranım gerii gelirmiydi veya yine gider mi bilmiyorum ve hiç bir işlem yapılmayan bir telefonda dokunmatik gittikten sonra kendi kendine nasıl geliyor yardımcı olabilir misiniz ?

  9. ıphone 11 telefonum denize düştü hemen çıkardım fakat ekran titremeye başladı, ardından dokunmatik gitti ve telefon kapandı. servise götürdüm kullanıcı hatası dedi 5 bin tl karşılığı değişim yapabileceklerini söyledi. tamir şansı var mı ve içindeki bilgilerimi kurtarabilir miyim ??????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı