Self Servis İle Kendi Apple Cihazınızı Kendiniz Tamir Edin!

iPhone

Self Servis İle Kendi Apple Cihazınızı Kendiniz Tamir Edin!

Fppro ile Kendi Apple Cihazınızı Kendiniz Tamir Edin!

Teknoloji dünyasında yeni bir dönem başlıyor! Apple’ın Türkiye’de başlattığı Self Servis Tamir Programı, cihazları üzerinde tam kontrol sahibi olmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Bu programın Türkiye’deki ilk destekçilerinden biri olarak Fppro, Self Servis Tamir Programı ile tamir severlere yepyeni bir hizmet sunuyor.

Fppro’nun Self Servis Tamir Programı ile kullanıcılarımız, mağazamızda bulunan tamir masalarında Apple cihazlarını kendi başlarına tamir edebilecek. Bu süreçte tamir severlere sunduğumuz avantajlar sayesinde, tamir işlemleri hem güvenli hem de eğitici bir hale geliyor.

Programın Avantajları:

  • Profesyonel Tamir Ekipmanları: Apple cihazlarını tamir etmek için gereken en üst düzey tamir ekipmanlarını kullanma fırsatı.
  • Orijinal Parça Temini: Tamir işlemlerinde yalnızca Apple’ın orijinal parçalarını kullanarak cihazınızın güvenliğini sağlıyoruz.
  • Destek ve Rehberlik: Fppro teknik ekibi her an yanınızda! Tamir sırasında ihtiyaç duyduğunuz her adımda rehberlik sağlıyoruz.

Tamir etmek istediğiniz cihaz için kolayca randevu oluşturun ve Fppro’nun sağladığı profesyonel ortamda kendi cihazınızı tamir edin. Hem maliyet avantajı sağlayın hem de kendi cihazınız üzerinde tam kontrol kazanın. Bu teknoloji devriminde yerinizi alın!

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı