iPhone Wifi Az Çekiyor veya Kopuyor

iPhone

iPhone Wifi Az Çekiyor veya Kopuyor

Modeme çok yakınsınız ama wi-fi az çekiyor veya kopuyor. Yada çevredeki wi-fi ağlarını göremiyorsunuz. Bu durum canınızı sıkmasın!

Bir çok müşterimiz benzer şikayetlerde servisimize ulaşıyor;

  • iPhone 6 wi-fi az çekiyor.
  • iPhone wi-fi görmüyor.
  • Telefonum wi-fi bağlanmıyor.
  • iPhone 6s wi-fi uzağı çekmiyor.
  • iPhone wi-fi anteni arızalı
  • iPhone wi-fi ağlarını görmüyor.

Bu arızanın bir çok nedeni var ancak en sık karşılaştığımız problem wi-fi anten arızasıdır.

Wi-Fi anten arızasının sebebi nedir?

Wi-Fi sorunu ile ilgili 2 başlıkta yoğunlaşacağım.

Kasada darbe var mı?

Eğer cihazı yere düşürdüyseniz veya darbe aldıysa anten zarar görmüş olabilir. Anten kasanın üst kısmında bulunur, özellikle cihazın üst kısımlarındaki hasarlar buna sebep olmaktadır.

Bu durumda öncelikle arıza tespiti yapılır, anten arızalı ise değişimi yapılarak sorun giderilir.

iPhone daha önce tamir gördü mü?

Bu arıza ile gelen müşterilerimize ilk sorumuz cihazın daha önce tamir görüp görmediğidir. Genellikle kasa değişimi yaptırılmış iPhone’larda bu sorunla karşılaşıyoruz. Özen gösterilmeden yapılan tamir işlerinde özellikle kasa değişimlerinde antene zarar verilebiliyor. Bir çok teknik servis buna dikkat etmiyor.

Bu durumda bozuk antenin değişimi yapılarak sorun giderilir.

Wi-fi, GPS ve Bluetooth aynı anten üzerinden çalışır. Bu anten arızalı ise navigasyonda konum yanlış görünür.

Wifi sorunu iPhone 7, 6 ve 8 modellerinde yaşanabilir. Tüm modellerde tamir hizmeti vermekteyiz.

Servimizde yapılan tüm tamir işleri özenle yapılır, baştan savma yapılmaz. Yaptığımız tamir sonrası iPhone’un tüm kontrollerini yaparız. 6 ay garanti veririz.

Wi-Fi anten değişimi güncel fiyatı

iPhone 6 Wi-Fİ anten değişimi ve diğer güncel tamir fiyatları için iPhone 6 tamirleri ve fiyatları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Eğer sizde wi-fi sorunu yaşıyorsanız teknik servisimiz ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Bize ulaşmak için bu yazıya yorum bırakabilirsiniz. Kısa sürede cevaplanır.

Etiketler :

Paylaş :

399 yanıt

    1. İhsan Bey büyük ihtimalle anten değişimi gerekiyor, kontrol edilince kesin bilgi veririz. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  1. Benim telefonda wifi az çekmeye başladı sıfırladım yeniden kurdum ama çözüm olmadı tamiri ne kadar tutar.

  2. Meraba , iphone 6 telefonum wifi çok az çekiyor hatta kopuyor ara sıra tamiri ne kadara olur telefon daha önce hiç tamir edilmemiştir 0 aldığım telefon 2 yıldan fazladır kullanıyorum son aylarda böle olmaya başladı

  3. Benim telefonda wifi az çekmeye başladı yan odadan dahi çekmiyor modemin yakınına gidince bağlanabiliyor fiyatı nedir

  4. İkinci el telefon aldım bir ay sorun yoktu şimdi WiFi modemin yanında çekiyor iki metre gidince kopuyor etraftaki ağları da görmüyor gün içinde birkaç defa da servis yok diyor hat Çekim gücü de zayıf sanırım dediğiniz gibi kasa değişmiş güncel tamir fiyatlarınız nedir iyi çalışmalar. Telefonum iPhone 6

    1. Mehmet Bey cihaz büyük ihtimalle tamir görmüştür. Öncelikle açılıp kontrol edilmesi gerekiyor, eksikleri var mı kontrol edilmesi gerekiyor. Daha sonra gereken neyse bilgi verilir. Anten değişimi gerekir ise güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  5. İphone 6 cıhazımı iki yıldır kullanıyorum ne tamir gördü nede düşme oldu darbe yok ama son zamanlarda wifi çekim gücü düştü aynı evde bazen çekiyo bazen çekmiyo bazen çok az çekiyo kopuyo çok zorlanıyo sebeb nedir acaba

    1. Hüseyin Bey büyük ihtimalle wifi anteninden kaynaklanan bir sorun vardır. Anten değişimi sonrası sorun düzelecektir. Servisimizde anten değişimi yapılmaktadır.

  6. Merhaba wireless bağlantım ya çok zayıf ya da hemen kopuyor sebebi muhtemelen antendir güncel tamir fiyatı nedir acaba?

    1. Serhat Bey büyük ihtimalle wifi anteninden kaynaklıdır, anten değişimi yapılarak sorun çözülecektir. Güncel fiyat bilgisini e-posta olarak gönderdim.

  7. İphone 6 telefonum son bir kaç aydır wifi iyi çekmiyor çekmesi için modemin yanında olmam gerekiyor. Garantim de bitti acaba çözümü nedir ve ne kadara mal olur

    1. Sena Hanım merhaba, antenle alakalı sorun var gibi görünüyor. Anten değişimi yaptıktan sonra eskisi gibi kullanabilirsiniz. Ulaştırırsanız kontrolü yapılır bilgi verilir.

  8. İphone 6 anten değişimi fiyatını rica ederim , kargolama yapmayıp ürünü getirsem hemen tamir edip teslimi yapılabiliyormu ?

  9. Merhaba.
    İphone 6 telefonumda gps konum sorunu wifi sinyal düşüklüğü ve bluetooth sorunu var.. acaba tamir ücreti ve süresi nedir?

  10. İPHONE 6 SAHİBİYİM VE İNTERNETE YAKIN OLMAMA RAĞMEN ÇOK AZ ÇEKİYOR ANTEN DEĞİŞİMİ DEMİŞSİNİZ DEĞİŞİM FİYATI NE KADARDIR TEŞEKKÜRLER

  11. Merhaba, iphone 6 cihazımda hem wifi az çekme sorunu mevcut beraberinde sim kartı görmüyor. Servis yok, aranıyor, gibi uyarı var. Mail adresime gerekli cevap ve fiyat bilgisi ile dönüş yaparsanız sevinirim.

    1. Coşkun Bey servis yok arızası için farklı bir sim kart denediğinizde de aynı sorunu veriyor ise detaylı kontrol edilmesi gerekecektir.

  12. Merhaba benim de ıphone 6 telefonda uzaktan wifii çekmeme sıkıntısı var anten değiştirme fiyatını öğrenebilirmiyim

  13. İphone 6 ım var wifi aynı oda içerisinde bile çok zor çekiyor sürekli kopuyor sorunun çözülmesi için ne yapılamalı ve ücret bilgisi nedir ?

    1. Merhaba, anten değiştirilip kontrol edilmesi gerekir. Anten değişiminden sonra sorun çözülecektir. Ücret bilgisini e-posta olarak gönderdim.

  14. Hocam merhaba. İphone 6 cihazım modemin yanında bile 2 diş çekiyor. bunula birlikte hiçbir navigasyon uygulaması kullanamıyorum haritada konumum ve gideceğim güzergah belirlenmiyor. bunun çözümü nedir ve ne kadarlık bir maaliyeti var?

    Teşekkür ederim…

    1. Burak Bey wi-fi ve gps aynı anten üzerinden çalışır, bu antenin değişimi sonrası sorun çözülecektir. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  15. Wifi az çekiyor yada bağlanmıyor. Gps yanlış konum gösteriyor. Sadece wifi anteni değişimi bunlara çözüm olurmu. Fiyat yaklaşık ne olur. Teşekkürler.

    1. Tamer Bey wifi ve gps aynı antende çalışır, sadece wifi anten değişimi sorunu çözecektir. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  16. wifi önceden çeken odamdan artık çekmiyor… anten değişimi buna çözüm müdür eğer öyleyse fiyatlar nedir??

  17. Merhaba
    İphone 6 cihazımın wifi çekim kalitesi çok düşük. Modeme bağlanabilmem için hemen yakınında olmam gerekiyor ve çok az wifi ağı buluyor.
    Harita ve navigasyon proglarında konumumu yanlış gösteriyor. Seyir halinde navigasyonu hiç kullanamıyorum.

  18. Merhaba iphone 6 cihazı yaklaşık cep mesafesinden yere düşürdüm ve kablosuz ağları çekmemeye başladı modemin dibine gelirsem ancak çekiyor.Tahminen wifi anteni vb zarar gördü.Fiyat alabilir miyim?

    İyi günler.

  19. Benim telefonda wifi az çekmeye başladı sıfırladım yeniden kurdum ama çözüm olmadı tamiri ne kadar tutar.

  20. Merhaba , 3 yıldır iphone 6 kullanıyorum uzun süredir wifi sorunu yaşıyorum eşim samsung kullanıyo ve onun evin her noktasından bağlanabildği wifi ya ben bağlanamıyorum ancak modemin dibinde oturmam lazım antenle ilgili bir sorum varsa bunun yapım süresi ve ücreti ne kadardır ? Teşekkürler

    1. Rabia Hanım merhaba, wifi ağlarını açtığınız zaman sadece yakınında olan wifi ağını görüyor ve diğerlerini görmüyor ise anten arızasıdır. İşlem süresi 30 dakikadır. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  21. Merhaba E2816A iphone 6 wifi az cekiyor. Kasada belirgin darbe yok. Fiyat bilgisi ve teslimat suresi icin bilgi verirmisin

  22. Merhabalar, 6s kullanıcısıyım, telefon daha hiç tamir görmedi, 2-3 ay önce telefonu düşürdüm camında ekranında bir şey yok fakat wifi-bluetoot çekmemeye başladı. örneğin modemin yanındayken bağlanıyor 3 mt uzaklaşınca kopuyor ve modemi görmüyor. anladığım kadarıyla wifi anteni değişecek, güvenilir bir yetkili servis arıyordum sizi buldum. bana fiyat verebilirmisiniz? birde cumartesi çalışıyor musunuz? Tahmini tamir süresi ne kadardır.

    1. Mustafa Bey merhaba, düştükten sonra böyle bir sorunla karşılaştıysanız anten değişimi sonrası sorunun çözüleceğini düşünüyorum. İşlem süresi 1 saattir. Cumartesi günü çalışıyoruz. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  23. Merhaba iyi günler iPhone 6 kullanıyorum WiFi sadece modemin yanında çekiyor bu arızayı ne karara yaptırabilirim

  24. 6 plus cihazımda büyük bir ihtimalle düşmeden kaynaklı wifi sadece modemin yanında çekiyor , şebekesinde vs hiç bir sorun yok tamir ücreti nedir

    1. Sefa Bey öncelikle arıza tespiti yaparız, anten değişimi gerekiyor ise anten değişimi yapılarak çözüm üretiriz. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  25. İyi günler. 1 metre yakınından anca modem wireless çekiyo biraz uzaklaşınca kopup duruyor. Anten arızasıysa fiyat alabilirmiyim

    1. Caner Bey Wi-Fi anten değişimi sonrası sorunun çözüleceğini düşünüyorum. iPhone 6 olduğunu düşünerek güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim. Arkadaşlar sorularda model belirtirseniz daha doğru cevaplar verebilirim.

  26. Merhaba,
    Phone 6 wifi çekim gücü azalması ve kopma sorunu var. Kasada ezik darbe vs yok. Fiyat ne olur?
    Teşekkürler

    1. Tuncay Bey çekiyor ama az çekiyor veya kopuyor ise %90 antenle alakalıdır, anten değişimi sonrası sorun çözülür. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  27. lphone 7 tel var 2 oda ötedeki modemi görmüyor yaklasinca cekiyor, note 4 telefon 2 dis cekiyor iphoned tik yok, yeriniz neresi ve kac tl olur

    1. Şevket Bey, cihazın kontrol edilmesi gerekiyor. Anten veya farklı bir arıza var ise öncelikle tespit yapılır ona göre işleme alınır. İletişim sayfamızda açık adres ve konum vardır.

  28. Merhaba, önceden benimde wirelessim az çekiyordu. Modeme yakın olunca çalışıyordu. Telefonum düştükten sonra şuan wireless kısmı aktif bile olmuyor. Sanırım hem anten hemde entegre değişimi olacak. Tamir ücreti ne kadar olacaktır acaba? Teşekkürler.

  29. iPhone 6 cihazım WiFi yi çok az çekiyor size nasıl ulaşabilirim nasıl çözüm bulabiliriz ?

  30. appele 6 muhtemelen anten arızalı az çekiyor veya daha önce bulduğu ağı bulamıyor ücret ne olur

  31. İyi günler ıphone 6 telefonumun wifisi wifinin bulundugu oda dışında çok az çekiyor telefon tamircisine götürdüm yapılmaz dedi siz yapabilirmisiz ve fiyatını ögrenebilirmiyim

  32. bende de ayni sorun var telefonu dusurdukten sonra wi-fi cekmiyor anten degismesi gerekir mi gerekiyorsa anten fiyati ne kadar?

    1. Cihan Bey merhaba, büyük ihtimalle anten değişimi sonrası sorun çözülecektir, çünkü darbe alan cihazlarda anten kolayca zarar görebilmektedir. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  33. Merhaba,
    Phone 6 wifi çekim gücü azalması ve kopma sorunu var. Kasada ezik darbe vs yok. Fiyat ne olur?
    Teşekkürler

  34. merhabai

    İphone 6 telefonum konum buluyor fakat navigasyonda ilerlemiyor herşeyi denedim yazılımsal olarak; ayrıca wifi az çekiyor. Wifi gps anten yada anten bağlantıları etkileşim halindemi ? sorun aynı yerden kaynaklabilir mi? Anten arızası olduğunu düşünüyorum yada sizin öngörünüzle nedir ve fiyat ne olabilir?

    1. Didem Hanım Wi-Fi ve gps aynı antenden çalışmaktadır, bu nedenle navigasyonda sorun yaşıyorsunuz. Anten değişimi sonrası sorunun çözüleceğini düşünüyorum, güncel fiyat bilgisini e-posta olarak gönderdim.

  35. Merhabalar bendede aynı sorun var wifi modem olduğu oda hariç farklı bir odadan çekmiyor yanlız benim ekranımda kırık ne yapmalıyım birde fiyat bilgisi

  36. Merhabalar benim ıphone 6 da internet az cekiyor yakın yerdede olsa. Bunun çözümü oluyormu oluyorsa fiyatı ne kadar. Birde bataryada sorun var sanırım sarj aşırı derecede erken bitiyor bazende sarj varken kapanıyor bunun sorununuda yapabılırmısınız? Yaparsanız fiyat nr olur

    1. Recep Bey anten değişimi sonrası sorun çözülecektir ayrıca pil kontrolü de yapılarak pilin durumu ölçülür, değişim gerekiyor ise bilgi verilir.

  37. Merhaba kolay gelsin iPhone 6 da WiFi sorunu var çok yakından olmazsa bağlanamıyor hatta aynı anda gps ayarımda bozuldu müşteri temsilcisini de aradım Bluetooth’’u açık kullanın falan dedi ama bir işe yaramadı siz yardımcı olur musunuz ?

    1. Akif Bey görünüşe göre anten arızası var, wifi ve gps aynı anten üzerinden çalışır. Anten değişimi sonrası sorun çözülecektir.

  38. Merhaba, Anten değişimi, cam fiyatı ve batarya değişimi ile alakalı olarak ayrı ayrı fiyat bilgisi alabilir miyim

  39. merhaba

    İphone 6 telefonum konum buluyor fakat navigasyonda ilerlemiyor herşeyi denedim yazılımsal olarak; ayrıca wifi az çekiyor. Wifi gps anten yada anten bağlantıları etkileşim halindemi ? sorun aynı yerden kaynaklabilir mi? Anten arızası olduğunu düşünüyorum yada sizin öngörünüzle nedir ve fiyat ne olabilir?

    1. İbrahim Bey Wi-Fi ve GPS aynı anten üzerinden işlem görmektedir, bu nedenle anten arızalı iade gps sizi takio etmeyecektir. Anten değişimi sonrası sorun çözülür, güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  40. Selamin aleyküm. ben ipone 7 kullanıyorum wifi bi iki diş çeki bi üç diş çekiyo neden sabit çekimde durmuyo sorun ne olabilir?

  41. iyi çalışmalar görüyorum ki yalnız değilmişim… ipohone 6 ilk kullanıcsıyım tamir vs görmedi wifi çok zayıf çekiyor antenden olduğunu düşünüyorum fiyat bilgisi alabilirsem sevinirim…

    1. Aslıhan Hanım anten değişimi sonrası sorun çözülebilir, güncel iPhone 6 wifi anten değişimi ücretini e-posta olarak gönderdim.

  42. Merhabalar iphone 6 32Gb modelini kullanıyorum wifi modemin hemen yanında bile 2diş çekiyor evdeki herkesin iphonu diğer odalarda dahi full çekiyor sorun nedir sizce bluetooth da aynı şekilde kulaklığı takıyorum ceketin cebinden bağlantı kopıyor yani bluetooh da çekmiyor ne gibi bi ücrete bu sorunu çözebilirsiniz..

    1. Murat Bey wifi anten değişimi yapılarak kontrol edilebilir. Anten değişimi sonrası sorunun çözüleceğini düşünüyorum, güncel wifi anten değişimi fiyatını e-posta olarak gönderdim.

  43. Selamun aleyküm telefonla konuşurken karşı tarafa sesim gitmiyor mikrofonumda arıza var sanırım ne gibi bi ücrete yenilenir orjinal değişim

  44. Merhaba

    İphone 6 wifi iyi çekmeme ve gps konumu tam olarak bulmama için tamir fiyatını öğrenebilir miyim? Kargo dahil lütfen.

  45. MErhaba,

    Benimde yukarıdaki arkadaşlar gibi wifi az çekme problemim var Modemin oldugu odada iyi çekiyor ama diğer odalara geçtiğimde çok az çekiyor. ve kopuyor. Güncel fiyatınız nedir

  46. Ipohone 5s wifi az cekiyor yada bazen gormuyor nedendir acaba ne kadara. Cikar fiyati

  47. Merhabalar bende iphone 6 kullanıcısıyım kasa değişimi yaptım ve kasa değişimi yaptıktan sonra wifi de çekim sıkıntısı gercekleşmeye başladı. Wifi antenin fiyatını öğrenebilirmiyim

    1. Bilal Bey kasa değişimi sırasında anten veya anten bağlantılarına zarar vermiş olabilirsiniz, anten değişimi güncel fiyatı e*posta olarak gönderiyorum ancak bu cihazın kontrol edilmesi gerekir.

  48. Merhaba wifi sorunu bende de var ayrıca ön kamera kayıt yaparken ses almıyor bunların maliyeti nedir acaba?

  49. Merhaba, iphone 6 kullanıcısıyım wifi çekişinde azalma var.
    Anten problemi olduğunu düşünüyorum. Değişimi ücreti bilgisi paylaşabilir misiniz?

  50. Merhaba, Wifi, Bluetooth bağlantılarında iyi çekim gücü alamayıp bazen kopukluk yaşıyorum ve navigasyon uygulamalarında anlık konum görememe sorunu yaşıyorum. Bu konularda bilgilendirici yazınızı ve tamir fiyatı detayının e-postasını alabilir miyim?
    Teşekkürler

    1. Buğra merhaba, model belirtmediğiniz için iPhone 6 olduğunu varsayıyorum. Bu durumda hem wifi hemde gps sorunları aynı andan yaşanıyor ise anten arızası olma ihtimali çok yüksektir. Anten değişimi için güncel fiyatı e-posta olarak gönderiyorum.

    1. Kamil Bey iPhone 6 wifi anten değişimi sonrası sorun çözülecektir, güncel anten değişim fiyatını e-posta olarak gönderiyorum.

  51. WiFi çekim hatasını bende yaşıyorum iPhone 6 da bende bir fiyat alabilirmiyim lütfen

  52. merhaba ıphone 6 var wifisiazcekıyor odadan mutfaga kadar gıtsem kopuyor sebebı ne olabılır anten degıscekse fiyat nedır acaba ?

    1. Taner Bey büyük ihtimalle antenle alakalı bir durumdur, anten değişimi sonrası sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Güncel anten değişim fiyatını e-posta olarak gönderdim.

  53. Merhabalar
    Iphone 6 cihazımda wifi sıkıntısı yaşıyorum. Çoğu zaman hiç görmüyor gördüğü zaman ise tek çizgi halinde ve bağlanmıyor. Bir kaç telefon tamircisine sorduğumda biz bu konuda garanti veremeyiz ama tamir edebiliriz dediler. Bu wifi tamiri sıkıntılı bir durum mu ve bana maliyeti ne olur? Şimdiden teşekkürler.

    1. Burcu bizim için Wi-Fi anten değişimi çok kolay bir iştir, yaptığımız işler garantilidir. iPhone teknisyeni olmayan kişilere cihazınızı emanet etmeyiniz. Anten değişimi için güncel fiyatımızı e-posta olarak gönderiyorum.

  54. İphone 6 için anten değişim fiyatı ne kadar birde istanbul dışından cihazı nasıl gönderebiliriz

  55. Benimkindede şebeke hem az çekiyor hem WiFi de kopmalar olduğu gibi modemin yakınında zor çekiyor gps doğru göstermiyor cihaz iPhone 6 bilgilendirseniz sevinirim.

  56. Merhaba
    Telefon iphone 6 16 gb
    Wifi modemden 2 3 metre sonra çekmiyor ve şebekede bi iyi çekiyor bi az çekiyor bazen servis yok diyor. Birden oldu hem şebeke hem wifi Fiyat alabilirmiyim ve tamir için yeriniz nerdedir ? Kargoylamı yoksa gelip mi bırakıyoz aynı anda bekleyip alabiliyormuyuz?

    1. Mustafa Bey, wifi anten değişimi sonrası wifi çekim sorunu çözülür ancak şebeke çekmeme veya servis yok hatası farklı bir arıza olabilir. Ayrıca kontrol edilmesi gerekir.

  57. Merhaba, Wifi, Bluetooth bağlantılarında iyi çekim gücü alamayıp bazen kopukluk yaşıyorum ve navigasyon uygulamalarında anlık konum görememe sorunu yaşıyorum. Bu konularda bilgilendirici yazınızı ve tamir fiyatı detayının e-postasını alabilir miyim?
    Teşekkürler

    1. Mert Bey iPhone 6 modeli ise wifi ve gps aynı anten üzerinden çalıştığı için anten değişimi sonrası sorun çözülecektir. iPhone 6 güncel anten değişimi fiyatını e-posta olarak gönderiyorum.

  58. Merhaba bendede forumlardaki gibi wifi sorunu var. Güncel fiyatınızı , adresinizi ve tamir süresini bildirir misiniz. Teşekkürler

  59. Merhaba, cihazım garantili cihaz fakat pasaport kaydi yok bu sebeple suan servise veremiyorum. Ancak wifi ve gps sikintisi cekiyorum, cihazim 6s
    Garantide 15-20 gun bekleyemem ama cihaz degisimi olabilir bu cok cazip. Eger kac gunde cihazin onarildigini ve fiyatlari soylerseniz servisinize ugrayayim uygunsa

    1. Atilla Bey 6s için kontrol yapılmadan bir şey söylemem zor olacaktır. Öncelikle kontrol edilir, antenle alakalı bir sorun ise tamiri yapılır. Anakarttan kaynaklanan bir sorun veya ekonomik olmayan rakamlar çıkar ise garantiye gönderilmesi sağlanır.

  60. merhabalar, iphone 6 wifi modemden uzaklaştığında cekmiyor. ama yakınında yada yanında durunca bir prolem yok. wifi anteni olabilir mi? ve wifi anteni ise ücret ve irtibat bilgilerinizi mail göndeebilir misiniz? iyi çalışmalar

    1. Sıddık Bey büyük ihtimalle anten arızasıdır, ulaştırırsanız ücretsiz arıza tespiti yapıp eğer anten arızası ise anten değişimi yapabiliriz. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderiyorum.

  61. iphone 6 wifi sorunu yaşıyorum anten değişimi ne kadar olur ve hangi şehirde şubeniz?

  62. Merhaba bendede forumlardaki gibi wifi sorunu var. Güncel fiyatınızı , adresinizi ve tamir süresini bildirir misiniz. Teşekkürler

  63. iPhone 6 yurtdışında aldım pasaport kaydı yaptırdım fakat wifisi modemin yanındayken çekiyor başka türlü çekmiyor. Eğer antense fiyat nedir

  64. Merhaba
    Benimde telefonum yere düştü iPhone 6 şimdi wi-fi iyi çekmiyor muhtemelen anten hasar gördü fiyat ögrenebilirmiyim

  65. Merhabalar benim iphone 6 ımda wifi sorunu var modemin yanından baska yerde çekmiyor birde gpsinde sıkıntı var acaba fiyat alabilir miyim.Teşekkürler

    1. Merhaba, Gps ve wifi aynı anten üzerinde çalışır bu nedenle ikisininde sorun yaratması bu yüzdendir, anten değişimi için fiyatı e-posta gönderdim.

  66. Bende bir fiyat alabilir miyim. Wifi modemin dibinde çekiyor bir oda uzaklaşınca çekmiyor. Birde navigasyon çalışmıyor. iPhone 6

  67. Herkeste aynı sorun nasıl olur bendede “iPhone 6 var modemin içine soksan ancak çekiyor kaç lira bunun masrafı

    1. Erhan Bey bu sorun wifi anteninden kaynaklanmaktadır. Değişim yapıldıktan sonra sorun çözülebilir. Güncel fiyatı e-posta olarak gönderiyorum.

  68. Merhaba iyi günler bende iphone 6 var kendi evimdeki modemin yanındayım 1 yada 2 çekiyor wifi. evdeki iphone 6s full çekiyor diğer android telefon sorunsuz çekiyor. Apple ağ ayarlarını sıfırladım modeme format attım hala aynı evde zar zor giriyorum. Telefonda darbe yok servise de gitmedi. geçen gün arkadaşa misafirliğe gittim wifi ağına bağlandım full çekiyo sorunsuz bağlandı hiçte düşmedi çekim kuvveti . Modemde sorun olsa evdekiler nasıl giriyo.telefonda sorun varsa arkadaşin wifi ağına nasıl bağlandım . Beni aydınlatırmısınız ne yapmalıyım.problem nerde

    1. Şükrü Bey yazılım güncellemesi yapıp tekrar deneyin sorun devam ediyor ise anten değişimi yapılarak test edilmesi gerekir. Servisimize ulaştırırsanız ücretsiz arıza tespiti yapılarak bilgi verilebilir.

  69. Merhaba herkes gibi aynı sorunu yaşıyorum. Wifi için banada güncel tamir fiyatını atınız.

  70. Merhaba Herkeste aynı sorun nasıl olur bendede “iPhone 6 var modemin içine soksan ancak çekiyor kaç lira bunun masrafı

  71. merhaba mail adresimin spam ve tüm klasörlerini kontrol etmeme rağmen adınızdan gelen herhangi bir mail yok kontrol ediniz.

    Ayrıca sorunu tekrar yazmak istedim mesele unutulma durumuna istinaden.

    iphone 6 cihazım var, wifi sorunu yaşıyorum modemin yanına kadar yaklaştırmak gerekiyor bir kaç gündür çekmesi için. Wifi yakalamıyor. Bunun tamir fiyatı nedir?

    1. Ayfer Hanım wifi sorunu için anten değişimi gerekebilir ama kendiliğinden kapanması için ayrıca arıza tespiti yapılması gerekir.

  72. Merhabalar , iphone 6 wifi anten değişim ücreti ve teslim süresi ne kadar?
    iyi çalışmalar

  73. Meraba benim ıphone 6 modemin en fazla 2 metre yanında çekiyor uzaklaşınca net kopuyor fiyat alabilirmiyim

  74. Merhaba iphone 6 kullanıcısıyım son zamanlarda wifi sorunu bendede var modemden bir oda uzaklasır uzaklasmaz baglantı kopuyo kısacası uzagı hiç görmuyo tamiri varmıdır fiyat alabilirmiym

  75. Benim kamera camı çatlak kamerada problem yok net çekiyor Wifi arızası var Hoparlör patlak muhtemelen çok düşük seviyede ve kalitesiz ses geliyor banada bir fiyat yollarmısınız hepsi için

  76. Merhaba, iPhone 6 kullanıyorum. Yandex.Navi programı konumu bulmasına rağmen ve git dememe rağmen harita da ilerlemiyor. Sebebi ne olabilir? Çok fazla program da kullanmıyorum neden olabilir acaba.

  77. BENimde iphone 6 vifi modemin yanındayken çok az çekiyor tamir ücreti ne kadar acaba

  78. iPhone 6 kullanıyorum. Modemin yanından uzaklaşınca WiFi çekmiyor çok çok yakın olmam lazım. Garantiye gönderdim yapmadan göndermişler. Fiyatı nedir ve sizle nasıl iletişim kurabilirim e postadan yazar mısınız?

  79. merhaba cihazım iphone 6 önceleri wifi ağları görüyor ama az çekiyor bazen de sık sık kopuuordu şimdi wifi botunu pasif sorun anten de mi acaba değişim üreti ne olur.teşekkür ederim

  80. Merhaba,
    iPhone 6 batarya değişiminden den sonra ne gsm ne de wifi konusunda başarılı değil, çekmiyor. Güncel fiyat listesini paylaşır mısınız?

  81. iphone-6 wi-fi az çekiyor, modemden uzaklaşınca çekim gücü zayıflıyor sorunu içim ben de tamir ücreti alabilir miyim?
    Ayrıca konum göstermede çok hassas değil, konum bilgisi de aynı antenden alındığı için mi bu şekilde?

    1. Rüştü Bey, gps ve wifi aynı anten üzerinde çalışır bu nedenle konum bilgisini hatalı alabilirsiniz. Güncel anten değişim fiyatını e-posta olarak gönderiyorum.

  82. Bir de az önce sormayı unuttum, bu anten değişim işlemi ne kadar sürüyor, sizin servise gelsek kısa sürede hallolur mu?

  83. Anten değişim ücreti ve zamanının ne kadar sürdüğünü öğrene bilir miyim ?

  84. size zahmet bana da bi fiyat atar mısınız iphone 6 için. wifi çekim gücünde bariz bi azalma oldu. bir ay evvel servis bataryayı değiştirdi. bi de şehir dışı kargo alım gönderim nasıl olacak bilgi alabilr miyim

  85. merhaba benim telefonumda da wifi çok az çekmeye başladı. tamir fiyatı nedir acaba ?

  86. Merhabalar, Iphone 6 Wifi az çekiyor yada bağlanmıyor. GPS sinyali zayıf olduğu için Navigasyon çalışmıyor. Güncel fiyat bilgisi alabilir miyim?

  87. Iphone anten değişim fiyatını bana da mail atabilir misiniz ? Bir de yeriniz tam olarak nerde acaba

  88. Merhaba,

    Iphone 6 anten değişim fiyatını bana da mail atabilir misiniz ? Yeriniz tam neredee bu arada?

  89. Merhaba
    İPhone 6 modeli telefonumun wifi çekim sorunu var. Diğer telefonum bir çok wifi ağı görürken bu telefon modemin yanında anca görüyor. Nasıl bir tamir gerekiyor.
    Fiyat nedir ?
    Teşekkürler

    1. Mahmut Bey wifi anten değişimi yapıyoruz, anten değişimi sonrası sorun çözülecektir, güncel anten değişimi fiyatını e-posta olarak gönderdim.

  90. Merhaba iPhone 6 Wifi az çekiyor telefoncuya götürdüm yapamadı tamir fiyatı ne olur acaba

    1. Abdurrahman Bey öncelikle arıza tespiti yaparız, sorun wifi anteninden kaynaklanıyor ise anten değişimi yapılır, anten değişimi güncel fiyatı e-posta olarak gönderdim.

  91. Benim telefonumun da wifi sorunu var bana gmail uzerinden mesaj atabilirmisiniz telefonum iphone 6

  92. Bende yurt dışı iphone 6s plus var wi-fi normal telefonun çektiği yerden çok az çekiyor ya da bağlanmiyor sorun nedir. Tamir fiyatı nedir

  93. Abi ben WiFi antenin deyiştim fakat aynı sorun modemin yanında bile 2diş çekiyo birde telefonun ekran biraz havaya kaldırdığımda düzeliyor ekranı kasaya oturtunca gene gidiyor sebebi nedir ve fiyatı
    Cihazım iPhone 6

    1. Furkan Bey merhaba, anten cihazın üst kısmındadır, üst kısmına dokunduğunuzda düzeliyor ise bir çatlak söz konusudur. Anten değişimi sonrası sorunun çözüleceğini tahmin ediyorum. Güncel anten değişimi fiyatını e-posta olarak gönderdim.

    1. Ömer Bey 6s için böyle bir sorun yaşıyorsanız kontrol etmeden antenden kaynaklanıyor demek yanlış olur, ulaştırırsanız arıza tespiti yapılır ona göre bilgi verilir.

  94. merhabalar telefonumun markası iphone 6 ve wifi sorunumu yaşıyorum ücret bilgisi alabilir miyim ?

  95. iPhone 6 telefonumun WiFi sıkıntısı var, çok az çekiyor. Hatta gprs çekme sıkıntısı bile var gibi geliyor bana. Format sonrası düzelir denildi ama düzelmedi. Ücret hakkında bilgi verirseniz sevinirim…

    1. Erhan Bey format sonrası düzelmedi ise ve gps de yanlış gösteriyor ise anten değişimi sonrası sorun çözülecektir. Güncel fiyatı e-posta gönderdim.

  96. Merhaba iphone 6 kullanıcısıym bendede ciddi sekılde wifi sıkıntısı var cekmıyo evin önüne iniyorm kopuyo diğer odaya gidiyorm kopuyo düzelirmi değişim sonrası. Birde bi telciye sordum wifi değişimi yapıyomusunuz diye wifi değişimi sonrası telofonunuzdan olabilirsinz dedi doğruluğu nedir tereddüt içerisinde kaldım teşekkürler

    1. Selami Bey anten değişimi iPhone teknisyeni tarafından yapılması gerekir, sizin götürdüğünüz yer iPhone tamircisi değilse öyle söylemesi normaldir. Lütfen bilgisi olmayan kişilere cihazımızı emanet etmeyelim.

  97. Merhaba ıphone 6 kullanıyorum wifi az çekiyor ve navigasyon yanlış yer gösteriyor anten değişimi ve batarya değişimi için ayrı ayrı fiyat alabilirmiyim

  98. Merhabalar.ıphone 6 WiFi bağlantı sorunu ve iç ve dış kulaklıklar Demir tozu doldu çalıştığım iş sebebi ile bunlarım değişim veya onarımın ücretini öğrenebilirmiyim

  99. merhaba , benim iphone 6 da wifi için modemin dibine girmem gerekiyor. Ayrıca bletoothuda aynı şekilde bozuk. ve oturduğum yerdeki tamirciye sorduğumda bana entegresinin değişmesi gerektiğini ve unun 350 tl olduğunu söyledi. sizin fiyatınız nedir?

    1. Ahmet Bey merhaba, arıza tespiti yapmadan entegre değişimi dememiz yanlış olur. Böyle bir durum var ise tahmini fiyat aralığını e-posta olarak gönderiyorum.

  100. Benimde aynı sorun oluştu apple6 kullanıyorum ancak wifesi cok az veya hiç çekmiyor ücreti ne kadar

  101. Merhaba , iPhone 6 WiFi problemi var , modemin dibindeysen anca bağlanıyor, parça değişimi veya tamir fiyatlarını ve de tamir süresini paylaşmanızı rica ederim.

    1. Levent Bey merhaba, anten değişimi sonrası sorun çözülecektir, fiyatlar ve işlem sürelerini fiyatlar sayfamızda bulabilirsiniz.

  102. Merhabalar benim İPhone 6 de WiFi çok zayıf çikyor. Ne yapman gereker ve ücret ne kadar der acaba. Saygılar.İrfan

  103. wifi kopma sorunu ve konum sorunu yaşıyorum, wifi de oda dışında hiç bir yerde telefon görmüyor wifiyi ama kardeşimin telefonu evin dışından görüyor eski model bir telefon üstelik, navigasyonda ise imleç yerinden oynamıyor, sürekli aynı yerde gösteriyor telefonum. fiyat verir misiniz bana tamir için ?

  104. Merhaba benim telefonum İphone 5s wifi anca modemin yanında çekiyor ve sürekli wifiden atıyor .
    Acaba benim telefonumun da wifi anteni mi bozuk ? Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler .

  105. Merhaba
    iPhone 6 cihazımın WiFi çok az çekiyor ve ek olarak şöyle bir sorun daha var Şebeke kapalı mekanlarda çekmiyor yani servis yok diyor acaba WiFi antenini değiştirseniz şebekede düzelir mi ? Mail atarsanız çok mutlu olurum teşekkürler kolay gelsin..

  106. Merhaba benim telefonun Bluetooth/Wi-Fi bağlantısı kopuyor bunun için çözüm şeçeneğiniz var mı ?

  107. Telefonum kendi kendini resetliyor kapanıp açılıyor birde şarj hep farklı çıkıyor kendi internetim ve WiFi az çekiyor bu iki sorunun fiyatlarını verirseniz devinirim

      1. Merhaba ben Konyadayım wifi de sıkıntı var büyük ihtimalle wifi anteni bozuk telefonu size verdiğimde kaç gün içinde elimde olur

  108. meraba kolay gelsin benimde wafi sıkıntısı var telefon ipone altı degişimden sonra parmak izi tekrar çalışırmı yoksa iptalmi olur

  109. iphone 6 cihazımda gps, bluetooth ve wifi sağlıklı çalışmıyor . tek anten 3 görev görüyor sanırım değişim ücreti ne kadar . Mersin e kaç günde ulaştıırsınız .Garanti kaç ay? Kargo ücretlimi ?

      1. Merhaba bu değişim yapacağınız anten sağlık açısından güvenli midir (sertifikalı bir anten midir ) ?

  110. Merhaba ı phone 6 mi var WiFi sorunu yaşıyorum telefonun hattının çekmesinde de problem oluyor anten arızası ikisini de etkilemiş olabilir mi ? Bir de kargoya verilme tahmini kaç gün sürer? Teşekkürler.

  111. İpone x de Wi-Fi az çekiyor Bluetooth bağlantı kopuyor fiyat öğrenebilirmiyim listede yokta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı