iPhone Kasa Değişimi ve Fiyatları

iPhone

iPhone Kasa Değişimi ve Fiyatları

Apple her ne kadar kaliteli telefon üretse de iPhone’unuzu yere düşürdüğünüzde veya farklı bir darbeye maruz bıraktığınızda kasanın ezilmesi muhtemeldir. Ezilme, yamulma özellikle bazı modellerinde çok sık karşılaştığımız bir durumdur.

Yapısı itibariyle kasası en sağlam model  iPhone 4-4s modelidir. En hassas yapıya sahip telefon da iPhone 6 modelleridir. Bu nedenle en çok şikayeti 6 modellerinde almaktayız.

Kasası ezilen telefonu kullanmak risklidir. Kasanın yamulması ve ezilmesi ekranı sıkıştırır ve küçük bir darbede kolayca kırılmasına neden olur.

iPhone Kasanın Yamulması

Risk oluşturacak durumlarda kasanın değişmesi gerektiğini müşterimize bildiririz. Çünkü yamuk ve ezik kasalı iPhone kullanmak ekranın kırılmasına veya içerisine toz almasına neden olacaktır.

Kasa değişimine gerek kalmadan düzeltilebilecek durumlarda söz konusudur;

  • iPhone 6, 6s ve 7 modellerinde kamera camı kırıldığında kasanın değişmesine gerek yoktur. Sadece kamera camı değişimi yapılarak sorun giderilir.
  • Kasa ezikleri düzeltilir ancak çizik vb. izler giderilemez. Sadece zımpara benzeri işlem yaparız. Çizik gideremiyoruz, çiziklerden kurtulmak için kasanın değişmesi gerekir.

Kasa köşelerinde ekrana zarar verecek şekilde ezilme, yamulma veya kopma var ise mutlaka değişmesini tavsiye ederiz. Kasası kırık iPhone kullanmak cihaza zarar verebilmektedir. Masraftan kaçayım derken telefonunuz kullanılmaz duruma gelebilir.

iPhone 6 modellerinde kasa arkasında bulunan IMEI numarası değiştirdiğimiz kasalarda yoktur.

iPhone 5, 5s, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus , 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ve iPhone X modellerinde kasa değişimi yapmaktayız.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelinde kasa arkası camdır. Kasa arkasındaki cam kırıldığında komple kasa değişimi yapılır. Detaylı bilgi için iPhone 8 ve iPhone 8 Plus orijinal kasa değişimi yazımızı inceleyiniz.

Kasa değişimi ne kadar sürer?

iPhone kasa değişimi yaklaşık 3-4 saat sürmektedir, servis yoğunluğuna göre servis yetkilimiz tam süre verecektir.

iPhone kasa değişim fiyatları

iPhone kasa değişim fiyatları için iPhone Tamir kategorisine tıklayarak model seçiniz, kasa değişim ve diğer tamir fiyatlarını bu sayfada görebilirsiniz.

  • iPhone 6s ve 6s Plus orijinal kalitede kasalar stoklarımıza girmiştir. Kasa değişimi yapılabilir.
  • iPhone 7 kasa değişimi, orijinal kalitede kasalar stoklarımıza girmiştir.
  • iPhone 6s Red kasa stoklara girmiştir
  • iPhone 7 Red kasa stoklara girmiştir.
  • iPhone 8 ve 8 Plus kasa değişimi yapıyoruz.

İşimize özen gösteririz

Kasa değişimi baştan savma yapılmaz, özen gösterir dikkat ederiz. En kaliteli parçaları kullanırız. İşlem deneyimli personel tarafından yapılır. Telefonunuzun değerli olduğunu biliriz, yapılan işlemlere 6 ay garanti veririz. Tamir işlemlerinden memnun kalmanızı sağlarız.

Sorunuz olursa aşağıya yorum bırakabilirsiniz, en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Etiketler :

Paylaş :

189 yanıt

  1. iPhone 5 imin kasasında ezilme var değişim yapılmasını istiyorum aynı gün alabilir miyim,

  2. iPhone 6s im tereddütü daha alalı 2 gün oldu çok ama çok az bi yamulma var hatta dikkatli bakılırsa fark ediliyor ne yapmam lazım şubeniz nerde ayrıca rengi gold

  3. İyi akşamlar ben iphone 6 kullanıcısıyım arka kasası yamuldu ama ekranda çatlak veya kırılma yok ben kasayı değiştirdiğimde arka kapaktaki imei numarasının aynısı gelecek mi farklı birşey mi yazacak veya olmayacak mı satarken sıkıntı yaşarmıyım ?

  4. Iphone 6s plus kulanıcısıyım bir arkadaşım telefonumu düşürdü bi kaç yerinde ezikler var. Değiştirmelimi değiştirilmeden hallolur mu ?

  5. ıphone 5s telefonumu duvara attım ve halen çalışıyordu tamire verdim adam bana risk alıyormusun telefon geri açılmayabilir dedi ve telefonu açarken logo geliyor sonra mavi ekran gelip kapanıyor sorun nedir lütfen yardımcı olun

  6. Benim telefonun uyut uyandır tuşunun yazı ezildi
    Çalışıyor ama görüntüsü hoşuma gitmiyor markası iPhone 6 uzay grisi kasa değişimi kaça yaparsınız
    Lütfen yardımcı olun

  7. iphone 6s kullanıyorum kasanın üstünde iğne ucu kadar 2 tane darbe var. taşlama ile yapılabilir mi? yapılırsa fiyat nedir? ne kadar sürer?

  8. İphone 6s’im de kasasının alt kısmı da küçük noktalar var.Taşlama mı gerek? Gerekse ne kadar ?

  9. İphone 6s arka kasasının altında küçük nokta şeklinde ezilme değilde boya değişimi gibi bişey var.Taşlamayla veya hangi işlemle geçer ? Kaç lira ?

  10. İphone 6s imin arka kasasının alt bölümünde nokta şeklinde çizik gibi şeyler var. Taşlama veya hangi işlemle geçer ? Kaç lira yeterli olur ?

  11. İphone 6s telefonumun kasasının üstünde nokta şeklinde bir eziklik var bu düzeltme imkanı var mı varsa ücretleri nelerdir

  12. 6s iphone telefonum yere çok kötü çarptı .yan kenarları darbe aldı ne yapmak gerek boyası kalktı ve pütürlü oldu bi tarafıda nokta gibi delik oldu nasıl bi çaresi var?

  13. Ben iphone 6 kullanıcısıyım kılıfta kullanıyor ama alt ve üst taraflarda kasa çercevede ufak minik çizikler var bunları gideri birşey yokmu acaba

  14. meraba 6s kasasında hafif çizikler var. bunun için kasa değişimi mi lazımdır? ve kasa değişimi garantiyi bozarmı acaba?

  15. Telefonu kılıf kullandığım halde çizik.İphone 6s kasa değişimi kaç para.Siz applenin orjinal servisimisiniz ? Garanti bozulur mu

  16. merhaba benim ıphone 5 im var yalnız ekranı paramparça oldu ve kasada çizikler mevcut ikisinin değişimi nekadar tutar bilgi alabilirmiyim.

  17. Bende 6 varda hem çiziklerden eziklerden dolayı kasa değiştirmek istiyorum hemde istediğim renk yapmak istiyorum o bahaneyle mümkün mü acaba

  18. Iphone 6s plus arka kapağı ne kadara değiştiriyosunuz, ön camımda kırık görüntü var dokunmatik çalışıyo hepsi ne kadara gelir?

  19. Benim iphone 5 im var kasasi darbeli değistirmek istiyorum ama bir kac telefoncuya sordum dedilerki wifi sorunu yasaniyor doğrumi

  20. Abicim ıphone6 vae bende kasa yamuldu heralde ekranda yamuk kasa değişimi ne kadar ekranı değiştirmesem olurmu

  21. merhaba 6s ekran camı ve lcd ekran ile komple kasa değişimi gerekiyor fiat ne aralıkta olur? Telefonum kendini çok feci duvara çarptı ;)) Şu an aranınca telefonum çalıyor ayrıca şarj da oluyor sıkıntı görünmüyor ama ekran ve kasa komple pert. Teşekkürler.

  22. Kasa değişimi çok mantıklı da mesela 6 larda arkasında imei yazıyor kasa değişince o arkada ne yazacak veya 6s de değişen kasa ile cihaz birbirini tutmadığı için cihazı satarken sorun olmazmı

  23. Merhaba kolay gelsin ıphone 5C arka plastik kapağın rengini değiştirmek istiyorum yedek parçası ve işçilik fiyatı nedir

  24. merhaba 5s imin şarjı bi bitti bidaha açılmadı batarya simgesi de gelmiyor home +power a da tepki vermiyo acaba sıkıntısı nedir

  25. Merhaba,iphone se arka kameranin bulundugu siyah kisim kirildi.sadece o bolgenin degisim fiyati ne olur?

  26. Merhaba iPhone altı kasa ve erkran değişecek yanlız iç ekran sağlam toplamda ne kadar olur

  27. Kolay gelsin. ı phone 5 s balkondan aşşağı düştü kasa ve ekran değişecek ve home tuşuda yok ortalıkta.
    Ne kadara yapabiliriz onu acil yaptırmam gerekiyor.

  28. Törpülemenin fiyatı ne kadar. Bu arada hasar üst kasada eziklik var. İphone 6s plus modeli

  29. İphone 5 s arka kasa camlarını değiştirmek istiyorum su maile fiyat ve bilgi atar mısınız.

  30. ı phone 6 ekran esnemesi problemi yasıyorum ekran kasadan hafif kalkık kasa değiştirerek düzelir mi düzelirse nekadara tamir edilir

  31. iPhone 5s kullanıcısıyım ses açma ve kapama yerinden hafif bir şekilde büküldü garantisi devam ediyor göndersem yenisini gönderirler mi?

  32. İ Phone 7 telefonum yere sert şekilde düştü ve kırıldı hem kasanın arkası açıldı hemde ekran kırıldı
    Resim göndersek fiyat alabilirmiyiz

  33. Törpüleme fiyatı ne kadar iphone 7 plus çök küçük ezikler var. Ve törpülendikten sonra kasanın sağlamlığında herhangi bir değişiklik olur mu

  34. 5S MODEL telefonumun ekranı kırıldı hem kasa hem ekran değişimi yapılmasını istiyorum orjinal parçalar olarak bunlar hakkında fiyat bilgisi istiyorum ayrıca izmirde yaşadığım için size ulaştıktan sonra servis süresi kaç gün sürmektedir konu hakkında bilgilendirseniz memnun olacağım. İyi .alışmalar

  35. ıphone 7 düşme sonucu kasa yamuldu zorlu servise getirdim 1600 tl karşılıgı yeni cihaz verelim dediler çalışmasında ve ekranında sıkıntı yok kasa fiyatı nedir ?

  36. ıphone 7 düşme sonucu kasa yamuldu zorlu servise getirdim 1600 tl karşılıgı yeni cihaz verelim dediler çalışmasında ve ekranında sıkıntı yok kasa fiyatı nedir ?

  37. Iphone 7 ekranım kırıldı kasada da çizikleri var kasa ve ekran değişim fiyatı nedir birde arkasında yazılı olan model ve seri numaraları değişecek mi değişirse satarken sıkıntı yaşarmıyım ?

    1. Adem Bey merhaba, iPhone 7 modellerinde kasa arkasında seri numarası yazmaz. Ekran ve kasa değişimi için güncel fiyat bilgisini e-posta olarak gönderdim.

  38. Merhaba

    5s telefonumun kasa değişimini yaptırmak istiyorum 5s e iphone 6 – iphone 7 kasaları ile değişim yapılabildiği söyleniyor ne derece dogrudur.değişim sonrası ne kadar garanti veriyorsunuz fiat bilgilendirmesi yaparsanız memun olurum

    1. Mehmet Bey doğrudur farklı kasa takılabiliyor ancak biz bu işlemi yapmıyoruz. Her zaman orijinal standartlarda üretilen kasaları kullanmanızı tavsiye ederiz.

  39. Merhaba, iPhone 7 mat siyah modelinde birkaç küçük nokta boya kalkması mevcut. Bunu düzeltebilir misiniz?

    1. Furkan Bey, tamir gören cihaz Apple tarafından garanti dışı kalacaktır. Ayrıca kasada ezik var ise zaten cihazınız garanti kapsamından çıkmıştır. Farklı bir arıza olduğunda kasa bahane edilerek garanti kapsamına alınmayacaktır.

  40. Merhaba, iPhone 7 beyaz modelinde birkaç küçük nokta var kücük soyulma . Bunu düzeltebilir misiniz?

  41. İyi günler İphone 7 cihazımın sol arka köşesinde çok ufak bir ezilme mevcut.Törpüleme(zımparalama) işlemi yapılabilir mi ve fiyatı ne olur?
    Zımparalama olursa renk farkı belli olur mu ?
    Cihazım siyah renktir.

    1. Furkan Bey kasadaki ezik ve çizikleri düzeltemiyoruz. Törpüleme işleminde ezik olan kısımları düzeltemiyoruz. Kasa değişimi sonrası ancak düzelebilir.

  42. merhaba ben telefonumu iki ay önce aldım düşme gibi bir durum söz knusu olmadı ve ya zarar verme gibi fakat telefonumn arka kapağında zaman geçtikçe küçük beyaz nktalar oluştu değişimi olur mu çünki kapak kullanmaktaym ve aldığım gnderdndr kapaksız kullanmadm

    1. Gamze Hanım merhaba bunun sebebi kullandığınız kılıftır. Zamanla kılıfın arasına toz taneleri giriyor ve kılıf ve kasa arasında kalarak kasada noktalar oluşmasını sağlıyor. Bu bir kullanıcı hatasıdır.

  43. Merhaba iphone se rose gold arka kapağında vuruk var içe göçmüş küçük bi yer bide köşelerde vuruk izleri var nekadar olur

  44. Apple renk değişimi yapıyor mu yada renk değişimi yapmak için başka bir yol sunuyormusunuz

    1. Nazım Bey Apple kasa ve renk değişimi yapmıyor. Kasa değişim hizmetini biz yapıyoruz. Kasa rengi değiştirilebilir. Kasada renk değiştiğinde home butonuda değişeceği için parmak izi çalışmayacaktır.

  45. Merhabalar 7plus mat siyah cihazım var kasa durumu pek iyi değil boya kalkması çiziller vs ayrıca ekranım kırık komple silver renge dönüştürmek istiyorum mümkün müdür ?

    1. Furkan Bey kasa rengi değiştirme işleminde home butonu değişmeyeceği için renk değişimi tavsiye etmiyorum, aynı renk kasa ile değişim yapılabilir.

  46. İphone 6s kasasında ezilme var değişmesi gerekiyor değişim ücreti ve işlem süresi ne kadar?

  47. Öncelikle kolay gelsin iPhone 7 Oğlum dördüncü kattan aşağı düşürdü şimdi ekran yamuldu komple kasa kamera çalışmıyor arka kamera kısmı açıldı Wi-Fi çalışmıyor aşırı bir şekilde ısınma var erken şarjı bitiyor toplam maliyeti bana ne olur tam olarak bir bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim

    1. Yusuf Bey bu tür bir cihazı kontrol etmeden maalesef bilgi vermem çok zor, ulaştırırsanız kontrolden sonra gerekli bilgileri verebilirim.

  48. merhabalar benim iphone 5s imin sağ üst kasa kısmında ezilme var bu sebepten dolayı dokunmatiği çalışmıyor hiçbir şekilde kullanamıyorum yani akasya avm de apple götürdük garantisi hala devam ediyor telefonumun bu arada kasa ezildiği için ekranı oturtamayacaklarını söylediler garanti kapsamınada girmiyormuş bakıldığı zamanda öyle hiç yapılmayacak bir ezikte yok az bir şey sadece gerçekten yapılamaz mı yoksa uğraşmak mı istemediler acaba siz yardımcı olabilirmisiniz ?

    1. Gülşah Hanım Apple tamir yapmaz bu nedenle en ufak bir ezikte cihaz değişimi teklif ederler. Kasada bir kopma yok ise kasa düzeltilip ekran değişimi yapılabilir.

  49. Merhabalar iPhone 6 arka kapak kasası kaç paraya değişilir birde imei numarası telefondakiyle aynı mı oluyor

  50. iPhone 6 s elma işaretin altında 3cm kadar yerde tık sesi geliyor her hangibi sıkıntı olurmu

  51. Selam Aleykhüm iphone 7 mat black cihazımın kasası kırıldı kenarı açıldı değişim yapılıyor mu ve ne kadar? Benim için orjinal olması çok önemli

  52. Merhaba .ben yeni bir iphone 7 plus aldım daha kurulumu yapılmamış kasa kenarında ufak bir defo var geri yolladim ancak kabul edilmedi kasa degisimi ne kadar olur ve 1 günde yapilabilirmi elden ulastirsam ..

  53. İphone se model telefonumum apple logosunun sol alt köşesine yakın yeri ezildi değişim gereklimi bi sıkıntı çıkarırmı

  54. Telefonumun ekranı kırık, ahizeden ses gelmiyor ve arayana ses gitmiyor. Fakat hoparlörde bir sıkıntı yok. Lcd değiştirildiğinde bu sorunlarda ortadan kalkacak mı? (İphone 7)

  55. İphone 6 kasanin beyaz anten çizgilerinden açma kapama düğmesinin ordakinin bi parçası tamir ederken koptu o beyaz anten çizgisinin değişimi oluyormu?

  56. Merhaba iPhone 6s telefonum yere düştü kasası yamuldu ana karta zarar verdi bedeli ne kadar olur

  57. Merhabalar bende Iphone x var 3 buçuk aylık kılıfından dolayı kılcal çizilmeler oldu ne yapabilirim

  58. Kasa değişiminden sonra çekiş gücünde ve internet hızında düşmeler meydana geliyormuş bu bilgiler doğrumu bende ıphone 7 plus kasa değişimi istiyorum ondan bilgi almak istemiştim

    1. Akın Bey işlem bilinçsiz yapılır ise doğrudur, biz sadece iPhone tamiri yapıyoruz ve bu konuda kendimizi geliştiriyoruz. Yaptığımız işlemler 6 ay garantilidir. İşlemden sonra anten sorunu yaşanmaz.

  59. Merhabalar telefonumun önce kasası yamuldu 2-3 ay sonrada camı kırıldı ileride sorun olabileceğini düşündüğüm için servise vermek istiyorum sizce telefonumu garantiye alırlar mı çünkü ıphone 6 da kasa sorunu vardı ekranda büyük ihtimalle o yüzden kırıldı. Yetkili servis misiniz?

    1. İlayda Hanım merhaba, kasası yamulan ve camı kırılan bir cihaz garanti kapsamına girmez. Biz özel servis olarak hizmet vermekteyiz.

  60. iPhone 4’üm var. Uzun zamandır kullanıyorum. Bir gün yere düştü ve arka kasası çizildi ve kırıldı. Ama arka kasası yerinden çıkmadı ve telefon gayet iyi çalışıyor. Telefonun arka kasasını değiştirmek istiyorum. Arka kasa değişimi ne kadar olabilir?

  61. iPhone 8 Plus kullanıyorum telefonum taşa düştü ezilme durumu söz konusu değil sadece üst çerçevesinde boya dökülmesi oldu sadece boya yapabiliyor musunuz, yapıyorsanız telefon garantiden çıkıyor mu ? Çünkü ezik olmayan bi kasayı değiştirmek istemiyorum

  62. Merhaba 7 plus cihazımda yere düşme sonucu arka kamerada kırık ve kasasında ufak bir ezilme meydana geldi herhangi bir boya atması yok kamerayı telefonu açmadan tamir ediyorsunuz ancak bu ezikle ilgili bi sökme işlemi mi gerekiyor bilgi alabilir miyim teşekkürler

  63. Merhaba
    Iphone 6 plus telefonumu cok kotu yere dusurduk ne ekran geliyor nede baska bisey icinde cok onemli fotolar vardi tamiri mumkunse hem kasayi hemde on lcdyi degistirmek yoksa icinden bilgileri almak mumkunmu ?
    Ve birde iphone 7 plus telefonumun hem camini hemde kasasini degistirmek istiyorum yalniz kasa siyah mat ben jais parlak siyahi istiyorum mumkunmu

    1. Halit Bey merhaba, 6 Plus’ın kontrol edilmesi gerekiyor. Anakartta sorun yok ise kasa ve ekran değiştirebiliriz. 7 Plus içinde kasa ve ön cam değişimi yapabiliyoruz.

  64. İphone 6 plus yamulma oldu kasayi değistirmek istiyorum herhangi bir sıkıntı yasarmiyim sonradan , Bunun arkasinda duruyormusunuz ve kargo ile halletmek istesek neler yapmamız gerekiyor

  65. Merhaba,
    İphone 7 kasa değişiminde,belirttiğiniz üzere kullandığınız kasa orjinal kalitede olup “APPLE” logosu, “Iphone” yazısı ve altında bulunan “Designed by Apple in California…Model A787…CE 04774 ! X..” gibi yazı da bulunuyor mu?
    İç parçaların değiştirilmediğine dair Garanti veriliyor veya bir belge imzalanıyor mu?
    Bildiğiniz üzere Araç tamircilerinde orjinal parçalar alınıp yan sanayii takılıyor, bu konuda negatif tecrübelerim oldu, lütfen yanlış anlamayın hizmetinizi bildiğim ve tavsiye edildiği için samimiyetinize inanarak soruyorum.

    Saygılarımla

    1. Arif Bey, iPhone 7 yan sanayi ve orijinal olarak kasa mevcuttur. Stok durumuna göre bilgi verilir. Kasa değişimi işleminde iç parçalar değişmez.

  66. Merhabalar. iPhone 7 siyah mat darbelerden çok çizildi. Çocuklar sağolsun. Takılacak yan sanayi güvenilir mi? Orijinalinden sağlamlık ve kozmetik olarak çok fark var mı? Saygılar

  67. Merhabalar kolay gelsin. iPhone 6s Plus kasa değişimi yapmak istiyorum. Elinizde kırmızı renk var mıdır? Var ise fiyatı aynı mı oluyor?

  68. iPhone 4s kasa değişimini yapiyormusuz? Yapmadığınızı bilsem de elinizde kalmış olabilir mi?

  69. İyi günler 7 plus orta tuş çalışmıyor ekran tamemen dondu hiç Bi şekilde açılmıyor ve ara tamirciler yapılamacagını söylediler size nasıl ulaşabilirim

  70. kolay geldin
    iphone 8 imin kasasında darbe izleri mevcut ve arka cam kırık kasayı komple değiştirmek istiyorum biraz araştırma yaptım şuana kadar bi size güvenmek istedim benim memlekette yapan var ama orjinal takmıyorlar bende yan ürün takmak istemiyorum bana dönüş yapabilirmisiniz veya size ulaşabilecegim itibat numaranızı alabilirmiyim

  71. 8 plus ön ve arka cam kırık nasıl bir yöntem izlememiz lazım
    Yardımcı olabilir misiniz?

      1. Merhaba iPhone 7 ye 8 kasası takabiliyormusunuz acaba ikiside aynı boyut ama cevaplarsanız sevinirim.

          1. İyi günler iphone 7 plus kasa ve pil degişimi ne kadar

  72. Merhaba iphone 8 plus öncam arka cam kırışdı kasası hasarlı ama hala kulanıyorım hatta bu tlf yazıyorum size tamir ettirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

    1. Merhaba İphone 8 plus kasa yamulmuş ve arka cam kırık tamir Fiyatınız nedir tlwedon kusursuz çalışıyor

  73. İphone 7 plus kasa değişimi yapmak istiyorum kasa değişimi olduğunda hoparlör ahize gibi şeylerde değişiyomu ses sorunuda yasadigim icin soruyorum Sesim Karşıya az gidiyo karsi tarafın sesi az geliyo hoparlörden ses az geliyo kasa değişimi yaparsam bu sorunlarda gidermi

  74. 8 PLUS kasa değişimin ön ekran değişimi hoparlör değişimi arka kamera değişimi tuş degişimleri pil değişiminin maliyeti ne kadar olur

  75. iphone 6s plus var arka kasa şuan kötü durumda ( çizilme vb.) bunun değişimi oluyor mu ve kaç tl ye mal olur eğer oluyorsa yaptırmak istiyorum da

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı