iPhone Karşı Tarafın Sesi Bozuk Geliyor Tamiri

iPhone

iPhone Karşı Tarafın Sesi Bozuk Geliyor Tamiri

iPhone sahibiyseniz , konuşma sırasında karşı tarafın sesini alamıyorsanız veya bozuk geliyorsa iç kulaklık hoparlöründe sorun var demektir.

iPhone iç kulaklık hoparlörü değişimi

Görüşme sırasında karşı tarafın sesinde sorun yaşayan müşterilerimizin arıza notları şu şekildedir;

  • iPhone ahizeden ses gelmiyor.
  • Görüşme esnasında karşıdakinin sesi gelmiyor.
  • iPhone ahizem sorunlu çalışmıyor.
  • Konuşurken karşıdan ses gelmiyor.
  • Karşı tarafın sesi bozuk geliyor.
  • Konuşurken ses cızırtılı geliyor.
  • Ses patlama yapıyor.
  • Arama yaparken karşının sesi gelmiyor.

Kulaklık hoparlörü neden arızalanır?

Kulaklık hoparlörü cihazın açık olan bölümlerinden birisidir. Bu nedenle toza ve sıvıya maruz kalabilir.  En çok aldığımız şikayet sıvı temasıdır. Eliniz ıslakken veya yağmurlu havada kullandığınızda direk sıvı teması görecektir. İlk başta cızırtı yapabilir, şansınız var ise düzelir.

iPhone karşı tarafın sesi bozuk geliyor

Tozlu ortamlarda çalışan müşterilerimizin telefonlarında çok karşılaşmaktayız. Örneğin; sanayi ortamında çalışan birinin iPhone’u demir tozuna maruz kalır, iç kulaklıkta bulunan mıknatıslar bu tozları çeker ve cızırtıya neden olur.

Temizlemek çözüm olabilir.

Sorunlarla karşılaşmamak için cihazı temiz kullanmanız gerekir. Toz dolan iç kulaklığa hava spreyi sıkarak temizlemeyi deneyin. Kesinlikle sivri cisimler sokmaya çalışmayın. Kullanmadığınız diş fırçası ile fırçalayarak çözüm üretebilirsiniz.

iPhone kulaklık sesi cızırtılı

iPhone’larda iç kulaklık hoparlörü ekrana sabitlenerek montajı yapılır. Ekranla parça arasında ızgaralı plastik vardır. Bu plastik parça iç kulaklık hoparlörüne toz vb. cisimlerin kaçmasını engeller. Yapılan işlemlerde bu parçanın değişmesi gerekir. Servisimizde yapılan işlemlerde bunlara dikkat edilmektedir.

iPhone kulaklık süngeri

İç kulaklık hoparlörü değişim fiyatları

iPhone 8. 8 Plus, X, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6g, 6Plus, 5s, 5g, 5c, 4s, 4g modelleri için iç kulaklık hoparlörü değişimi yapıyoruz. Modellere göre kulaklık değişim fiyatları için İPHONE TAMİR FİYATLARI sayfasına bakabilirsiniz. Açılan sayfadan model seçerek tamir fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Eğer kulaklık hoparlörü sorunu yaşıyorsanız tamiri ve değişimini yapıyoruz. Servisimize gelerek veya kargo ile işlem yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Servis adresi ve telefonu için İLETİŞİM sayfamızı ziyaret edebilir, kargo ile gönderim yapmak için DESTEK sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

24 yanıt

  1. Ne ses geliyor nede ses gidiyor pazar açıkmısınız garanti kapsamı fiyatta degişkenlik gösterirmi ?

    1. Merhabalar telefonum iphone 7 plus . Konuşma esnasında ben karşıdaki kişinin sesini net alıyorum ama onlar benim sesimi duyamıyor iletilmiyor çok az geldiğini söylüyorlar bunun için hangi tamiri olması gerekli ve işlem ne kadar sürer acaba? Aynı zamanda bataryamı da yeniletmeyi düşünüyorum ikisi beraber yapılabilir mi?

      1. Merhaba cihazım yurt dışından geldi Ağustos ta 1 yıllik garantisi doluyor. Kutu açılımını kendim yaptim ama ilk günden bu yana sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyor. Ama kulaklıkla konuşunca hiç bir sorun yok. Bana fiyat ve adres bilgisi verir misiniz

  2. Gaziantepte oturuyorum. Bendeki sorun konuşurken karşı tarafın sesi bana çok kısık geliyor. Hele dışarda çok zor duyuyorum. Aynı şekilde karşı tarafa da sesim az gidiyor. Pazartesi yollasam cuma bende olurmu tekrar? Teşekkürler
    Telefon:6s plus

  3. Merhaba !
    7 plus kullanıcısıyım video çekerken özellikle arka planda müzik çalarken video çektiğim zaman videoyu izlediğimde ses boğuk derinden geliyor ne yapmalıyım sizce hangi mikrofonu bozuk ? maliyeti ne olur ?

  4. İPhone X de konuşurken ayı sorun ben dede var benimkisinden hiç gelmiyor ses konuşma esnasında hoparlör e geçtiğim zaman ses ahizeden geliyor

  5. MERHABA telefonum 6s plus az çnce denizden geldik ve telefonumun kılıfını ıslak buldum. Ardından biriyle görüşmek istedim ve şu sorunla karşılaştım; benim sesim gidiyor fakat onun sesi gelmiyorum evdeyim ve dışarı çıkamıyorum evde nasıl tamir edebilirim?

  6. Merhaba benim sesim karşı tarafa gitmiyor ama karşı tarafın sesi bana geliyor hoparlörü açınca iki kişi rahat görüşüyor her aramada yada gelen Aramada höpörlürü açmam gerekiyor neden olabilir ☺️ iPhone 7 Plus jet Black

  7. Merhaba bende ıphone 7 var sesim karşıya gitmiyor ve tamir ettim ve bu sorun devam etti ve bu sefer ses gidip geliyor tamirci bana verdiği cevap şebekede sorun var size göndersem fiyatı ne kadar olur

  8. Merhaba kolay gelsin 8 plus telefonum var ön kameradan video çekerken ses kaydetmiyo boş ses geliyo birde bluottlu kulaklıklada oyun oynarken karşıya ses qitmiyo yanlız watsaptan görüntülü konuşma ses kaydı yaparken yaparken sıkıntı yok ama hprlörlerin hepsini temizledim dıştan ama yinede aynı napmam lazım neden kaymaklıdır tamir edilmesi gerekiyo büyük ihtimal ne kadar tutar

  9. merhaba, xs max cihazımım ahizesi bozuk galiba sesler çok cızırtılı geliyor temizlettim ama problem geçmedi. Tamir ettirsem Face ID bozulur diye korkuyorum. Tamir esnasında Face ID bozulursa garanti veriyor musunuz?

  10. İyi günler. İphone 6 telefonla konuşurken ses gitmiyor ve gelmiyor hoporlerde karşı tarasın sesi geliyo ama benim ses yine gitmiyo bide video kayıt ederken sesi kayıt almıyor kahramanmaraştan göndersem ne zamana elimde olur. Bide wifi düzgün cekmiyor.

  11. Merhana 13 pro max kullanıyorum konuşma esnasında komuşma hoparlöründen cızırtı geliyor karşıdakinin sesini anlamayacak kadar değil ama beni rahatsız ediyor nasıl bu hale geldi bilmiyorum 2 veya 3 defa telefonu havuzda denizde fotoğraf çekildim bir defasında ise telefon şarjda yastığın altında kalmış uyurken telefonu elime aldığımda aşırı ısınmıştı içeride toz veya havuzdan klor grimiş birşkmiş olabilirmi illa değişirmi yoksa temizlermisiniz

  12. merhaba telefonum ıphone 12 karşı tarafın sesi arada hiç gelmiyor , arada geliyor benim sesim gayet iyi gidiyor parça değiştirmeden sadece temizlense geçebilir mi bu arıza

  13. İphone 12 iş yerinde kullanıyorum karşı tarafın sesini az duyuyorum benim sesim normal gidiyor işk başlarda düzgün sekilde duyuyordum 1 aydır bu sorunla karşılaşıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı