iPhone Ekranın Kasadan Ayrılması Tamiri

iPhone

iPhone Ekranın Kasadan Ayrılması Tamiri

iPhone’unuzun ekranı yerinden kalkabilir, kasadan ayrılabilir ve bastırdığınız zaman içeri girip çıkabilir. Bu durum sizi rahatsız ediyorsa yardımcı olabiliriz.

iPhone Lcd ekranlarının  kasaya sabitlenmesi için plastik bir çerçeve kullanılır, bu çerçeve sıcak tutkal ile yapıştırıldığı için zaman içerisinde darbe ve ortama dayalı yerinden kalkabilir. Aşağıdaki fotoğrafları inceleyelim.

Lcd ekran kasadan ayrılmış ve oynuyor

Cama yapışık olan bu plastik çerçeve yapışkanından kurtularak havaya kalkar, üzerine bastırdıkça oynar ve ekranın kolayca kırılmasına neden olabilir.

Bu duruma neden olan etkenler;

  • Pilin şişmesi sonucu ekranı havaya kaldırır ve çerçeve yerinden çıkar.
  • Kasanın darbe alması sonucu ekranı havaya kaldırır.
  • Kasada yamukluk vardır bu nedenle ekran atma yapar.
  • Soğuk sıcak ortamların düzensizliği nedeniyle yapışkan özelliğini yitirir ve çerçeve atar.
  • Tozlu kirli ortamlara maruz kalan ekran çerçevesi bir süre sonra yerinden kalkar.

[box style=”2″]

iPhone 6 modellerinde ekrana bastırınca kasa ile ekran arası oynama yapabilir, Apple bu duruma çözüm olarak 6s ve 7 modellerinde güçlendirme yapmıştır.

[/box]

Ekrana bastıkça oynar

Ekranı kasadan ayırdığımızda plastik çerçevenin (çıtanın) yapışkan özelliğini yitirdiğini görüyoruz. Bu durumda ekran ile çerçevenin bir bağlantısı kalmadığından ekran ve kasa arasında boşluk oluşur. Bu boşluktan ışık geldiğini görebilirsiniz.

Cihazı bu şekilde kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Ekran korunaklı olmadığı için bir süre sonra kırılabilir, kullanılmaz duruma gelebilir.

[box style=”2″]

Ekran bu duruma geldiği zaman kesinlikle bastırmayın, düzeltmeye çalışmayın. Kurcaladığınız zaman daha fazla zarar verirsiniz.

[/box]

iPhone 8, 8 Plus, X, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6G, 6G Plus, SE, 5s, 5g modelleri için çerçeve değişimi yerine ön cam değişimi yapılmaktadır.

Plastik çerçeve yerinden kalmış

Bu durumla karşılaşan müşterilerimizin şikayetleri şu şekildedir;

  • iPhone 6 ekranım yerinden çıktı bastıkça oynuyor.
  • Ekrana bastıkça ses çıkarıyor.
  • iPhone 6 elimden düştü, kasayla ön panelin birleştiği noktadan açıldı.
  • iPhone ekranın köşesinden ışık geliyor.
  • Lcd ekranım yerinden çıktı ve görüntü gidip geliyor. (Görüntü gidip geliyorsa ekranında değişmesi gerekebilir).
  • iPhone 5s telefonumun ekranı ile kasası ayrıldı.
  • iPhone ekranımı daha önce değiştirdim ama ekran yerinden çıktı.
  • iPhone telefonun ekranına parmağımla hafifçe dokunduğum zaman çıt diye ses geliyor.
  • iPhone 6 kasada boşluk var.
  • iPhone kasa ekran açıklığı

Çerçeve değişimi nasıl olur?

Böyle bir durumda ekran çerçevesinin değişmesi gerekmektedir. İşlem şu şekilde olur; yerinden çıkan çerçeve sökülür ve ekran özel kimyasallarla temizlenir. Sıcak pres makinesi hazırlanır ve yeni çerçeve özel makinede preslenerek ön cama yapıştırılır. Yapılan işlemler son derece özenli yapılır.

iPhone plastik ekran çerçevesi

Sıcak baskısı yapılan çerçevenin kontrolleri yapıldıktan sonra kasaya montaj işlemine geçilir. iPhone teknisyeni montaj işlemini dikkatli bir şekilde yaparak işlemi tamamlar. Toplam süre yaklaşık olarak 30-45 dakikadır.

Bu işlemin yapılabilmesi için ekranınızın daha önce değişmemiş olması orijinal olması gerekmektedir.

[box style=”2″]

Bu işlem artık ön cam değişimi olarak yapılmaktadır, çerçeve değişimi yerine ön cam değişimi yaparak sorun çözülmektedir.

[/box]

Yeni ekran çerçevesi yapılan cihazın tüm kontrolleri ve temizlik işlemleri yapıldıktan sonra müşterimize teslim edilir. İyi günlerde kullanmanızı dileriz.

FotoParca.com olarak yerinden kalkan iPhone ekran çerçevesini yapıştırma işlemini yapıyoruz.

Aklınıza takılan soru olursa arayabilirsiniz: 0212 270 79 57

Etiketler :

Paylaş :

175 yanıt

  1. Iphone 6Plus telefonum yere düşürdüm ekran ile kasa arası açıldı bastirdim çıt dedi geri girdi herhangi bir sıkıntı yok şuan görüntü ses yada baska biseyde ama bi sıkıntı olur mu ve ekran değişiminin fiyatı ne kadardır?
    Cevaplarsanız sevinirim.

  2. İyi günler 5s cihazımın ekran ve ekranın altında kameranın bulundugu cerceve köşelerı kırıldı sadece gri olan aliminyum duruyor değişim ücreti ne kadardır

  3. Elimde daha önce ekranı değişmiş bir iPhone 5 var ekran çerçeveden hafif çıkık. Temizleme ve monte işlemi için fiyat bilgisi alabilir miyim ?

  4. benim telefonumun ekranı daha önceden kırıldığı için yaptırdım şuan anlattıklarınız gibi telefonumun ekrenı içeri dışarı oynuyor yani kasasıyla arasında boşluk var yaptırmak istiyorum bütün ayrıntıları okudum öğrendim ama fiyat olarak bilgi alamadım yaklaşık hangi fiyat aralığında olur tamiri

  5. Merhabalar telefonumun ekranını değiştirdim şimdi içinden beyaz bir ışık var darbeden dolayıda kırmızı ışık var tepede nedendir acaba

  6. Benim 5s imin ekranı sağ üstten atıyor. Ayrıca ekranın ortasında 6 cm kadar ölü pikselimsi bişey var. Cihaz 2 yıllık orijinal ekran.

  7. ekran kasadan yanlarından ayrılıyordu, üst kısım ayrılmıştı ufaktan bastırıp düzelttim ve telefonum tamamen kapandı ne olmuştur ne yapmak gerekir?

  8. Merhaba tamir ucreti ne kadar acaba birde kargo ile gondersek kac finde bana ulasir

  9. ben telefon göndermiştim size ulaştımı 5385431934 bu numarayı arasanız sewinirim benim kontörüm bitmiş

  10. Merhaba cihazım 5s sağ ve sol köşelerinde atma oluyor ve ölü piksel var ortada fiyatlarını öğrenebilmeliyim

  11. Denizlide oturuyorum. Düşmeden kaynaklanan ekran camında açılma var. Nasıl tamir ettirebilirim? ücretiniz nedir? gönderim ve teslim işlemleri nasıl yapılır?

  12. İphone 6 plus kasa değişimi ve ekranın kasadan ayrılması tamir ücretleri ne kadardır ?

  13. İphone 6 ekran boşluğu var sağ kısımda ekran kasadan ayrıldı. Fiyatı nedir ?

  14. merhabalar 6 plus telefonumun ekranı kırılmıştı bir telefoncuda yaptırdım fakat yapılmasından 1 ay sonra ekran kasadan ayrıldı tekrar gönderdim yapıştırdılar ama işe yaramadı bunu siz yapabilir misiniz olursa fiyat ne kadardır acaba

  15. Merhaba, İphone SE model telefonumda ekran sağ tarafından hafif açıldı. Tamir işlemi ve ücreti hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

  16. 5s sağ üst ekrana basınca içeri girip şık şık edıyor telefon donmuyor kasmıyor ama ekran esniyor sağ üst taraf ücreti ne kadar

  17. Hocam iyi günler ayni isi ankarada nasil yapabilirim? Telefonum iphone 6, ekranimin cami kirilmisti. Basit bir telefoncuda yaptirdim falat ekran kalkti kasadan ayrilmaya basladi. Ankarada nasil tamir ettirebilirim?

  18. merhaba ekranım oldukca cok ayrıldı aynı zamanda ekranda küçük beyazlıklar var neredesiniz ne yapabilirim tamamen düzelir mi fiyatınız nedir

  19. iPhone 5s kasadan ayrılıyor koruyucu plastik kırıldı biraz ve bastırınca içine giriyor yaptırınca ne kadar tutar?

  20. bende iphone 5te aynı sorunu yaşıyorum ekranı kalktı bastıkça içine giriyordu başta önemsemedim 2 ay kadar sonra ekranın renk temasında ve seste sorun çıkmaya başladı 1 haftada ekran kesildi ve bozuldu telefoncuya götürdüm sanırım ekranı yapıştırdılar fakat 3 ay sonra hiç darbe almadan yine aynı sorunu yaşadım şuan ekranı hiç açılmıyo telefonum bozuldu ne yapmalıyım yeni ekran için fiyat nedir

  21. Merhaba. İphone 5 te bu ekran ayrılma sorununu yaşıyorum. Ne kadar ücret ile yapıyorsunuz. Birde karabükte oturuyorum kargo ile halledilir mi?

  22. benim 5s te de benzer sorun var. darbeye bağlı sağ üstte açılma oldu ne kadara yapıyorsunuz bu işlemi?

  23. Benimde iphone 6 telefonumun ekranı kırıldı.degiştirdim fakat bir süre sonra ekranım ayrık durmaya başladı telefoncu yapıştırdı fakat 1 hafta sonra kendi kendine yapışkanı kalktı kenardan bakınca ışığı gözüküyor ekran biriyle konuşurken gidiyor hatta ekranı kırmızılaştı kırmızı uzun uzun çizgiler var ekranda.ne yapmalıyım sorunu nasıl gideririm ücreti ne kadar tutar lütfen yardımcı olursanız sevinirim

    1. Merhaba Gonca Hanım, ekranınız arızalı görünüyor, değişmesi gerekebilir. Ekran kalkmasına karşı 6 ay garantimiz vardır. Bizim kullandığımız ekranlarda ekranın kasadan ayrılması mümkün değildir.

  24. iphone 5s imi yere düşürdüm ekranı çıktı sonra bastırdım içine girdi telefonda bir sey yok gibi gözüküyor telefonun. Sol üst sağ üst sol altda hafifce bastirinca oynuyo

    1. Caner Bey ekrandan görüntü alıyor iseniz çıtalı ön cam değişimi yapılarak sorun giderilebilir. Ulaştırırsanız yardımcı oluruz.

  25. Merhaba iphone 5s kullanıyorum geçenlerde evde komşumuz bayıldı can haliyle koşarken telefonuma basıp geçtim 55-60 kiloyum sonra dönüp baktım dokunmatikte vs hiç bi sorun yok ama ses açma kapama kısöı kasa eğilmiş sağ taraf düzgün sadece sol dediğin kısım eğik ve ekran üstten değil yandan bakınca üstte duruyor bastıkça eski halina girip çıkıyor aynı zamanda sol üst (ön kameranın sağ tarafı) ilk basışta tık diyor. Sürekli elim gidiyor çok canım sıkılıyor bu duruma telefonu arka cebime bile koymam oturup yamulur diye işte telefonu 5 ay önce türk telekomdan aldık servisine gönderirsek düzeltebilirlermi kasayı.

    1. Merhaba, garanti işlemleri için Apple ile görüşmenizi tavsiye ederim. Ancak Apple tamir yapmaz, yani kasa düzeltmez. Garanti kapsamına girmediğini söyleyeceklerdir.

  26. Merhaba, benim iPhone 6 cihazımda da ekranın yan tarafında açıklık oluştu. Garantisi olmadığı için kendim bir yerde yaptıracağım. Acaba yanlış bir işlem yaparlar mı tam olarak nasıl tamir edilmesi doğru olur?

    1. Kübra Hanım, daha önce tamir gördü mü? Bu açıklık kasadan mı yoksa ekrandan mı kaynaklanıyor. Bunların kontrol edilmesi gerekir.

  27. Merhaba bir yıl önce iphone 5s almıştım ilk aldımda ekranda küçük bir şişme vardı sadece dikkatli bakılınca anlaşılıyordu umursamadım sonradan şişmeye başladı ben batarya doğuştan sorunlu oldunu düşünüyorum 2 yıl garantisi var sizce batarya şişmesi desem geri gönderirlermi ?
    Ve istanbulda bizzat bayiline göstersem yaparlarmı ama faturası kayıp ?

    1. Ali Bey merhaba, garantisi var ise garanti kapsamında işlem göreceğini düşünüyorum. Kesin bilgi için yetkili servis ile görüşmenizi tavsiye ederim.

  28. Merhabalar iPhone 5 kullanıyorum sessize alma tuşu işlevini görmüyor, ekranın sol tarafı tamamen kalktı, hoparlör artık çalışmıyor fiyat verebilir misiniz? Yapılabilir mi?

    1. Merhaba Şerife Hanım, eğer kasada aşırı yamulma yok ise pil şişmiş olabilir. Pil cihazın sol tarafında olduğu için şiştiği zaman sol taraf kalkabilir. Kontrol edilmesi gerekiyor.

  29. Benim de iphone 5s im var durup dururken ekranı kalktı ve şArzi doğru düzgün dolmuyo sürekli kendi kendine kapaniyo acaba neden olAbilir?

  30. iPhone6 m var ve ekran kalktı görüntü geliyo ama telefon hemen ısınıyo telefonculardan biri bataryan şişti dedi diğeri yapıştırılırsa yeter dedi ama arada kaldım bende bataryanın şişmesi durumunda yapıştırılması zararlı mı tekrar kalkar mı ekran cevap yazarsanız sevinirim

    1. Semanur Hanım bu gibi durumda kesinlikle yapıştırma yapmıyoruz, öncelikle pilin kontrol edilmesi gerekiyor. Daha sonra ekran orijinal ise çıtalı ön cam değişimi yaparak sorunu kalıcı çözüyoruz.

  31. Merhaba iphone5s daha önce batarya değişimi oldu bir düşme olmadan ekranın sol tarafı kalktı ve şarjı varken kapanıyo ne yapabilirim

    1. Ömer Bey iPhone 5 ve 5s lerde bu sorun çok sık görülmektedir, eğer ekranınız orijinal ise cam değişimi yapılarak sorun çözülür. Şarj sorununun ise ayrıca kontrol edilmesi gerekir.

  32. Merhaba Iphone 5 icin fiyat alabilirmiyim.
    Ayrıca pil değişimi için de fiyat verirseniz memnun lurum.
    İyi çalışmalar

    1. Mehmet Bey merhaba, ekranın kasadan ayrılması durumlarında artık ön cam değişimi yapıyoruz. Ön cam ve pil değişimi için güncel fiyat bilgisini e-posta olarak gönderdim.

  33. İphone 5s kullanmaktayım .Kırılmaz camı çıkartırken ekranın kaltığını farkettim .ekrana bastırınca ses çıkıyor acaba yapılırsa fiyatı ne kadar olur (daha önce hiç tamir edilecek bir durum olmadı )

    1. Şamil Bey daha önce ekran değişimi olmadı ise ön cam değişimi yapılarak sorun giderilir ancak pil şişmeside olabilir. Kontrol edilmesi gerekir.

  34. İyi günler. Telefonda oyun oynarken ısınma oluyor. Orijinal bataryayı bi kaç kez değiştim. Ayrıca bahsettiğiniz ekranın sağ kısmında kalkma var kasadan ayrılma. Toplam ne kadara mal olur

  35. İyi günler. iPhone 6 var sağ üstten alta açılma var camını değiştirmek istiyorum ama garantisi bitti acaba olurmu hiç tamir olmadı.

    1. Kadir Bey bu sorunu ön cam değişimi yaparak çözüyoruz, kasada ezilme var ise düzeltebiliriz. Ulaştırırsanız yardımcı oluruz.

  36. Merhaba bende iPhone 5s kullanıyorum yaklaşık 5-6 ay önce telefonumu düşürdüğüm için ekranın üst kısmında açılma oldu yapıştırttım bu yaz tekrarladı havanın sıcaklığına bağladım ben ama bi yandan da batarya şişmesinden korkuyorum ekran hala tam olarak oturmuyo yan taraflardan çok az kalkık batarya şişmesi olabilir mi fiyatları nedir öğrenebilir miyim ?

    1. Sümeyye Hanım merhaba, iPhone 5s lerde pil şişmesi çok sık görülüyor, pil şişmiş olabilir. Düşmeden dolayı kasa ekranı sıkıştırıyordur bu nedenle ekran yerine oturmuyor olabilir, ön cam değişimi ve kasa düzeltmesi yaparak sorunu çözebiliyoruz.

  37. Telefonumu bu durumla garantiye gonderdim Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;İç-Dış IMEI Kontrol Edildi ON KAMERADA KAYMA VAR. SARJ TUTMUYOR. SARJ CABUK BITIYOR. SARJDAN CIKARDIN MI BIR SURELIGINE %100 DURUYO SONRA AC KAPAT TUSUNA BASDIN MI %97 INIYO. HIC BIRSEY YAPMADIGIM HALDE SARJ KENDI KENDINE INIYO. BAZEN DONMA OLUYO. KASMA SORUNU VAR.BAZEN SEBEKE GIDIYO. TELEFON ACILDIGINDA %26 KEN 10 SANIYE SONRA %49 GOSTERDI. KULLANIM SIRASINDA EKRAN DONUYOR BEYAZA DONUYOR EKRANDA HERSEY GIDIYOR. RESTORE EDILMESINE RAGMEN SORUNLARIMIZ GIDERILEMEDI. EKB VAR KUTULU AKSESUARSIZ CIHAZ KASADA HAFIF BASKI VAR ve bana cihaz kasa da hafif baskı var dendi sizce nedir bu

    1. Orhan Bey anladığım kadarıyla cihaz garanti dahilinde Apple servise gönderilmiş ve kasada ezik var diye geri gönderilmiş. Yukarıda belirtilen şarj sorunları var mıdır? Sizin göndermeden önceki şikayetiniz nedir tam bilgi verebilir misiniz?

  38. telefonum garantide ama sorunarı yazdım onarda dorunun altına yazmışlarki cihaz kasa da hafif baskı var diye nedir acaba bu garantiye girmezmi

  39. Bakilmasa gelse geri size yollayacam batarya degisimine adres bilgisi atarmisiniz birde orjinal batarya istiyom

  40. ÖN KAMERADA KAYMA, ŞARJ, KAPANMA VE ŞEBEKE ARIZALARINDAN APPLECARE ONARIM MERKEZİNE GÖNDERİLMİŞTİR. Bu ne demektir biliyonuz mu

    1. Orhan Bey “APPLECARE ONARIM MERKEZİNE GÖNDERİLMİŞTİR” demek cihaz kontrol için Apple’ın tamir merkezine gönderilmiştir demektir.

  41. Benim iPad 2 im var bu sabah kardeşim oynarken kırılmışmış mı yada ekranı çıkmış bilmiyorum ekranı açınça yeşil ekran ve çizgi çizgi oluyor ana ekrana basıncada hafif mavi ekran oluyor ipadı düşürdüğüm zaman ben dede öyle oldu hafif ekrana bastırdım çalıştı şimdi yaptım biraz çalıştı ne yapmalıyım

  42. iPhone 5s ön cam kalktı, yan sanayi kablo kullanıyorum. Fiyatları e-posta olarak iletebilir misiniz?

  43. Merhaba 4.5 yillik iPhone 5’imin ekrani kasadan ayrilmaya basladi. Once yanlardan simdi de ustten acildi.
    Telefon bu zamana kadar tamir vs. gormedi. Tamamen orjinal durumda. Caminin degismeden orjinal halinde kalarak yapistirilmasi mumkun degil midir? Camda cizik, sorun vs olmadigi icin degismesini istemiyorum acikcasi.

    1. Ali Bey kasadan ayrılma var ise ön camın mutlaka değişmesi gerekmektedir. 4,5 yıl uzun bir süre pilde şişme olabilir. Bunların kontrol edilmesi gerekir.

  44. Benimde ekran kalktı iphone 5 yapıştırrız dedi.ama benim filmde kavladı onu ön camda verirler mi ayriyeten satılır mı

    1. Sefa Bey ekranın kasadan ayrılması durumunda artık yapıştırma yapılmıyor. Eğer ekranınız sağlam ise ön cam değişimi yapılarak sorun çözülür.

  45. Ben geçtiğimiz haziran ayında ıphone 6 aldım şimdi ekrandan çıt sesi geliyo arkadaşımdada aynı sorun varmış garanti kapsamında yeni bir ıphone verildi şimdi ondada aynı sorun var yani bütün ıphonelarda bu mevcutmuş ben ne yapmalıyım servisse gönderme fırsatımda yok help me

    1. Yakup Bey bu sorun sadece iPhone 6 ve 6 Plus modellerinde yaşanmaktadır. Sonraki modellerde Apple bunu düzeltmiştir. Aslında önemli bir sorun değil ekran çerçevesine bantlama yaparak bunu düzeltiyoruz.

  46. İyi gunler 6s kullanıyorum telefonun ustatafı kasadan ayrıldını fark ettim garantiye giriyormu cevap bekliyorum

  47. Evet ıphone 6 ve ekran orjinal sade işte cıt sesi var bu ilerde büyük bi sorun yaratırmı yoksa bu şekilde sade çıt sesiyle kullanılabilirmi bu arada sorularımı cevapladıpınız için cok teşekkürler

    1. Yakup Bey darbe olmadığı sürece ilerde sıkıntı olmaz, dilerseniz ulaştırın çerçeve oynaması için çerçeve bantları kullanalım.

  48. İPhone 6 telefonum yenı aldım ekranda kalkma var servıse gonderdıgımde ne gıbı bı ıslem yaparlar acaba ? Yani sağ alt köşeye bastırdığımda çıt sesi geliyor.

    1. Rüya Hanım anladığım kadarıyla ekran çerçeveden ayrılmamış sadece ses geliyor, iPhone 6 modellerinde bu durum normaldir, servisin yardımcı olacağını sanmıyorum.

  49. merhaba iphone 5s model telefonum var ve ekranı üst taraf daha fazla olmak üzere öne doğru çıkıntı yaptı ve ekranın camla arasına sanki toz girmiş gibi bir görüntü var bu durumu düzeltme şansımız varmı varsa ne kadar bir ücreti oluyor teşekkürler

  50. İphone 5S im 2 senelik sağ üst köşeden ekranı kalkıyor. Garantisi yok, apple a gitsem ne kadar ücret tutar?

  51. Hayırlı günler 6s plus kasa da hafif eğilme olmuş o yüzden ekranla kasa arasında açıklık oldu işi bilen birine yaptırmak istiyorum bu düzeltilebilir mi fiyatı ne olur size nasıl ulaşabilirim ?

    1. Ömer Bey önemli olan kasanın ne tarafından ve ne kadar yamulduğudur. Anakart kısmında bir yamulma varsa risklidir, diğer bölgelerde var ise düzeltilebilir. İletişim sayfamızdan bize ulaşım sağlayabilirsiniz.

  52. Hayırlı günler 5s kasa da hafif eğilme olmuş o yüzden ekranla kasa arasında açıklık oldu işi bilen birine yaptırmak istiyorum bu düzeltilebilir mi fiyatı ne olur ne değişimi yapılmalıdır. Eğilme ses komutlarının ordan milimlik şekildedir.

    1. Berna Hanım kasadaki yamukluk kontrol edilir, anakartta bir sorun yok ise kasa yamukluğu düzeltilir. Ekran ayrılması kontrol edilir, ekran çerçevesinden ayrı ise ön cam değişimi yapılır. Çerçevesi sağlam ise bir şey yapmaya gerek kalmaz.

  53. İyi günler benim de ekran hafif kalktı ışık çıkıyor kenardan telefoncuya sormuştum batarya şişmiş demişti bir alakası var mı

  54. Bende ıphone 6 var daha önceden yazmıştım ekranda cıt sesi var şimdi sizin anasayfanıza baktım bu konuyla iligili eğer çıt sesi filan varsa ekranınız atabilir diyorsunuz bende bi tedirgin oldum sormak istedim

    1. Yakup Bey iPhone 6 modellerinde bu kronik bir sorundur, Apple 6s modellerinde bu soruna çözüm bulmuştur. Şimdilik yapacak çok fazla bir şey yoktur, düşürmediğiniz sürece sorun olacağını sanmıyorum.

  55. İphone x telefonumun sol üst köşesinden bastırınca cıt cıt ses geliyor alalı daha 10 gün oldu hic bi darbe veya düşme yok bunun düzelmesi icin yapmam gereken şey nedir

    1. Yavuz Bey normalde böyle bir ses gelmemesi gerekir. Anormal bir durum olabilir. Garantisi var ise yetkili servise göndermenizi tavsiye ederim.

  56. Merhaba bende iphone 6 aldım ekran kalktı ve şarj sürekli azalıyor şarjı yüzde 30 düşünce telefon kapanıyor üstelik daha 2 hafta kullandım apple bu durumda ne yapabilir garantide

      1. Bende geçici olarak kullanmak için iPhone 5C var. Elime geldiğinde de üst kısmı kasadan ayrıktı ama kullanımımı etkilemiyordu son 2 haftadır sağ üstten ışık görünmeye başlamıştı 3 gün öncesindeyse ekran açılmadı sağ üstüne biraz bastırdıktan sonra düzeldi sonra bu sorun 1 2 derken sürekli tekrarlanmaya başladı bugün ise sadece bastırdığım zaman ekran açılıyordu yaklaşık 30 dakika öncede bastırmama rağmen ekran açılmamaya başaldı bunun içi herhangi bir çözüm yolu var mı acaba?

  57. Ben iphone 5 kullanıyorum ekran kalıyordu bahsedilen şekilde bi suredir bu sekilde kullanıyorum, sarj sorunum da vardı kapanıp açılıyordu. Bugun yere düştü ve kapandı ekran hiçbir sekilde tepki vermiyor ve açılmıyor düzelir mi yoksa telefonun ömrü bitmiş mi

    1. İrem Hanım öncelikle kontrol edilmesi gerekiyor ama ekranın değişmesi gerekebilir. Ayrıca şarj sorunu da kontrol edilecektir.

  58. İphone 5s bataryam şiştigi için ekran kısmında acıklık olmustu bataryayı deiştirdim fakat ekrana hafif baskı uyguladıgımda cıt sesi geliyor ve ekranda dalganma oluyor sanırım ekran cercevesindeki yapıskan özelligini kaybetmis . Bunu nerde yaptıra bilirim fiyatlar nekadar acaba ?

  59. sizin belli bir yeriniz varmı ? istanbuldayım ve anlatmak istedigim şey sorun ön camda deil ekranımda hiçbir sorun yok sadece ekran kenarda olan beyaz ekran cercevesinden ayrılmıs sanırım yapışkanından cıkmıs

  60. iPhone 6 10 günlük sağ alt köşede hafif oynama var herzaman olmuyor arada oluyor aldım yer beklememi söyledi garantiye göndermekte kararsız kaldım bekleyim mi bildiğimi vardıda bana öyle söyledi

  61. İphone 5s telefonumun sağ üst tarafı bastırdığım zaman içine biraz giriyor telefonda darbe eğilme bükülme flan hiçbirşeyi yok sorun nedir bilgi verirmisiniz?

  62. Merhabalar ıphone 5s kullanıyorum bu gün ekran kasadan hemen hemen yarıya kadar ayrıldı. çalışmasında bir sorun yok fakat ekran ayrıldı ki dahada ayrılacak gibi duruyor. cevaplarınızdan ya pil şişmesi yada darbeden olabilir diyorsunuz , bu soruna neden olabilecek bir darbe falan olmadı en azından son 1 senede. anlattığım sorun ile ilgili neler olabilir ve ne kadar tutar ve ne zaman elime geçer gönderdikten sonra. şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar kolay gelsin

  63. Telefonu düşürdüm dış ekrana bir şey olmadı ama iç ekran su almış gibi bir görüntü var sizce nasıl düzelir dokunmatiği ve şarjda bir sıkıntı Yok

  64. ABİ BENİM GARANTİ VAR SERVİSE GÖNDERİNCE DEĞİŞİM OLURMU EKRAN KALKIYOR DARBELİ KASA

  65. Merhabalar İphone 5s düsme sonrası sağ üst köşede hafif bir açıklık oldu bastirınca yerinden oynuyor. Bunun çözümü nasıl olur ?

  66. Iphone 7 cihazım bir olay esnasın duvara attım sol üst taraf açıldı ekran da kırık olmadı cihazım çalışyodu sıvı teması oldu şu an çalışmıyor ekran ile kasa arasında açıklık var garantisi devam ediyor garanti kapsamına girmediğini biliyorum bunun tamiri mümkün olurmu yada ücretli değişim olurmu iyi günler

  67. Merhaba öncelikle benim telefonum iPhone 5. yere düşmesi sonucunda ekranı çıktı garantisi yok. yaptırmak istiyorum. Fiyatı ne kadar olur?

  68. apple 6 yenı aldın 1 ay ekranın sag orta köşesinde kalkış olduğunu fark etdim garantiye gönderdim yapmadılar tekrar gönderdim değişim yaparlarmı acaba?

  69. Merhaba;

    Iphone 6 telefonumda Ön Camda kalkma var ayrıca Pil ömrü de çok kısaldı. Çözüm nedir? ne kadar sürer? toplam ücreti nedir?

    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

    Saygılarımla;
    Volkan Y.

    1. Volkan Bey eğer pil şişme yaptıysa ekranı kaldırabilir, öncelikle bunun kontrol edilmesi gerekir. Eğer pil şişmesinden dolayı ekran kalktı ise pil değişimi yapılarak sorun çözülür.

      1. merhaba abi benim iPhone 5 im pil sismesi yuzunden ekran kalkti ve ekrana basinca her turlu renk geliyor ara sirada ekran sim siyah olarak kaliyor ve yeniden baslatamadim telefonumu kapattim acilmiyor

  70. BENİM İPHONE 6 ELİMDEN DÜŞTÜ,SOL ALT KÖŞEDE KASADA HAFİF YAMULMALAR VE CAMIN DIŞARI ÇIKMASI DURUMU OLDU GARANTİSİ DEWAM ETMEKTE NAPMALIYIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

  71. Cihazım İPhone XS ekran kalkma var ve bastırınca geri kalkıyor aynı söylediğiniz gibi çıt çıt ta sesler geliyor ayrıca cihazımın sol aşağı arka taraf kasada ufak açılma var ve cihazımın kamera lensine toz kaçmış bunların hepsini yaptırsam ne kadar tutar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı