iPhone 8 ve 8 Plus Ön Cam, Ekran Değişimi

iPhone

iPhone 8 ve 8 Plus Ön Cam, Ekran Değişimi

iPhone 8 ve 8 Plus ekran, ön cam değişim işlemleri için servisimizde profesyonel destek verilmektedir. Ekran komple kırıldı ise ekran değişimi, ekran sağlam sadece ön cam kırık ise ön cam değişimi ve diğer tamir işlemlerini servisimizde yaptırabilirsiniz.

iPhone 8 ve 8 Plus ekran ve ön cam değişimi

iPhone 8 ve 8 Plus ön cam değişimi iç ekran sağlam olduğunda yapılır. Bu işlemde orijinal ekranınız değişmez bu nedenle en avantajlı işlem budur. Detaylar için şu sayfaları inceleyebilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi yeni modelleri Türkiye’de ilk biz açıyoruz, iPhone 8 ekran değişimi videomuzu izleyebilirsiniz.

iPhone 8 ve 8 Plus ekran değişimi işlemi; ekranda görüntü olduğunda ve dokunmatik düzgün çalıştığında yapılır. Bu işlemde komple ekran değişimi olur. Kullandığımız ekranlar orijinaldir.

Yapılan tamirler 6 ay garantilidir, işlemler iPhone teknisyeni tarafından yapılır. Servisimizde sadece iPhone tamiri yapılmaktadır. İşlem baştan savma yapılmaz, özen gösterilir.

Ekran ve ön cam değişim fiyatları

iPhone 8 ve 8 Plus ekran ve cam değişim fiyatları sitemizde belirtilmiştir. Ekran değişimi fiyat listesi sayfamızı inceleyebilirsiniz.

iPhone 8 modelleri için altın, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri ile kasa değişimi içinde çalışmalarımız devam ediyor.

iPhone 8 ve 8 Plus tamir işlemleri

  • Aynı gün teslim Orijinal ekran değişimi
  • Ekran sağlam ön cam kırık ise ön cam değişimi
  • Şarj soketi değişimi yapılarak şarj sorunu ortadan kaldırılır.
  • Kasa değişimi
  • Kamera camı değişimi
  • Mikrofon değişimi
  • Arka kasa camı değişimi
  • Ahize değişimi
  • Home buton değişimi (neden yapılamıyor)

iPhone ile alakalı tüm tamir hizmetlerini vermekteyiz, iPhone 8 için kasa değişimi, şarj soketi değişimi, pil değişimi gibi diğer işlemler için iPhone servis sayfasında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi iPhone 8 modelleri kasa arkası cam olarak üretilmiştir. Aslında iPhone 4 modellerine benzerlik göstermesi nedeniyle biraz nostaljik olduğunu düşünüyoruz. Kasa arkası camı yerine komple kasa değişimi yapıyoruz.

[box style=”2″]

Yetkisi olmayan kişilere iPhone’unuzu açtırmayın, yapılan yanlış müdahale cihazı kullanılmaz duruma getirebilir. FotoParca olarak sadece Apple ürünlerinin tamirini yapıyoruz.

[/box]

Bize ulaşmak için iletişim sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı