iPhone 7 ve 8 Kamera Camı Kırıldı Tamiri

iPhone

iPhone 7 ve 8 Kamera Camı Kırıldı Tamiri

Binlerce lira verip bir iPhone satın aldınız, bir aksilik oldu ve kamera camı kırıldı. Apple ile görüştünüz garanti kapsamına girmediğini öğrendiniz ve 1700TL ye cihazı değiştireceklerini söylediler. Küçük bir cam parçası kırıldı diye telefonu mu değiştireceksiniz. iPhone 7, iPhone 8 ve Plus kamera camı kırıldı ise  tekrar düşünün!

Kamera camının görevi iPhone kamerasının dış etkenlerden korunmasını sağlamaktır. Bu cam kırıldığında kamera sensörü toz alabilir veya çalışmaz duruma gelebilir.

Kamera camı kırık olarak kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Kırık şekilde kullanmak kameraya kalıcı hasar vereceğinden kameranın değişmesini gerektirebilir. Eğer hemen değişim olmayacaksa para bandı ile üzerini yapıştırın ve en kısa sürede servisimize ulaşın.

iPhone 7, 8 ve Plus kamera camı değişimi

Düşmede çarpmada kolayca kırılan, çatlayan iPhone 7, 8 ve Plus için kırılan kamera camların değişimini yapıyoruz.

  • iPhone 8 veya 8 Plus kamera camı kırıldı ise artık değişimi servisimizde yapılabiliyor.

Garantiniz bozulmadan kamera camı değişimi yapıyoruz.

Evet garantiniz bozulmuyor, kamera camını cihazı sökmeden yapıyoruz ve garantiniz devam ediyor. Farklı bir arıza olduğunda Apple’dan destek alabiliyorsunuz.

Dikkat: Apple ile görüşme yaptığınızda parça üretilemiyor, orijinal parça yoktur, bu parçanın değişimi olmuyor, uyum sağlamıyor diye bilgi verebilirler. Eğer cihazı Apple’a gönderip servis kaydı açtırmadıysanız hiç bir sorun olmuyor. Çünkü kamera camı cihazı sökmeden değişiyor ve anlaşılmıyor.

Kamera camı değişim fiyatları

Kamera camı değişimi aynı gün yapılır. Cam değişim fiyatları için iPhone tamiri sayfasından model seçerek devam ediniz.

Apple ile görüştüğünüzde cihazın değişmesi gerektiğini söyleyebilir. Hayır binlerce lira verip değişim yapmanıza gerek yoktur. Bu bilgi Apple çalışanlarının müşterilere verdiği yanlış bilgiler yazımızda mevcuttur.

İşlem mikroskop altında yapıldığından bilinçsiz olarak müdahale etmemeniz gerekmektedir. Kamera camı teknisyen tarafından değiştirilebilir. Yaptığımız işlem 6 ay garantilidir.

iPhone 7, iPhone 8  ve Plus modelleri için tüm tamir fiyatları için iPhone tamir fiyatları sayfamızı inceleyiniz. Sorunuz olursa aşağıya yorum bırakın en kısa sürede cevaplayalım.

Etiketler :

Paylaş :

15 yanıt

  1. İphone 7 suya karşı dayanıklı kamera camı değiştirildiğinde bu özellik aynı şekilde devam ediyor mu

    1. Alaattin Bey suya dayanıklılığı devam eder ama bun garanti edemeyiz. Çünkü servisimize tamir görmemiş ama su geçirmiş çok sayıda iPhone 7 gelmektedir.

  2. Abi benim garantili 7 plus ın sadece kamera camı kırıldı. Eskisi gibi resim video çekiyır sorun yok
    Size garantiden çıkarmadan yaptırmak istiyorum ama numara ve adres bulamadım e postama yollarmısınız bi görüşmeli

    1. Gürcan merhaba, kamera camını garantisi bozulmadan yapıyoruz, adres ve kargo bilgileri destek ve iletişim sayfamızda bulabilirsiniz.

  3. Merhaba iPhone x arka kamera camını garanti bozulmadan değiştirebiliyormuşsunuz ve ne kadar bir ücreti var iyi çalışmalar

      1. İyi günler bugün telefonum düştü ve kamera camı kırıldı kameranın çekiminde problem yoktu ama şuan bulanık gösteriyor para bandı yapıştırdım
        Sadece kamera camını değiştirmekle kurtulabilr miyim yoksa kamerada değişilmeli mi acaba

  4. İphone6 plus telefonumun selfi çekerken bi problemi yok fakat fotoğraf çekerken ekranda titreme oluyor güzel foto çekemiyor. Bunun tamirini yapıyor musunuz?

  5. Merhaba iyi günler . İphone11 cihazımın arka kamerasında kırık var sadece fotoğraf çekiminde ışık vurunca belli oluyor . Yaptırma ücreti ne kadardır acaba ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı