iPhone 11 Serisi Ekran Değişimi ve Fiyatları

iPhone

iPhone 11 Serisi Ekran Değişimi ve Fiyatları

iPhone 11 serisi ekran kırılmalarında kullanıcıların bir çoğu nasıl veya nereden hizmet alacağını bilmiyor. Yaptığı araştırma sonucu bir çok gereksiz bilgiye ulaşarak kafa karışıklığından başka bir şeye ulaşamıyor. FPPRO olarak iPhone 11 serisi ekran değişimleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi vermeye çalışacağız.

iPhone 11 serisindeki farklılıklar

iPhone 11 modelinin ekranı 11 Pro ve 11 Pro Max modellerinden farklıdır. iPhone 11 LCD ekran teknolojisi kullanılarak üretilirken diğer iki model OLED teknoloji ile üretilmiştir. Ekran değişim fiyatlarına bakarken iPhone 11’in daha uygun olduğunu göreceksiniz. LCD ekranın daha ucuz olması fiyatları bu şekilde etkilemektedir.

ModelEkran Teknolojisi
iPhone 11Liquid Retina IPS LCD, 625 nits (typ)
iPhone 11 ProSuper Retina XDR OLED, HDR10, 800 nits (typ), 1200 nits (peak)
iPhone 11 Pro MaxSuper Retina XDR OLED, HDR10, 800 nits (typ), 1200 nits (peak)

Apple’ın özel servis engellemeleri

Sözde lider teknoloji sitelerinde abartılarak yazılan “iPhone 11 serisinde ekran değiştirilemeyecek”, “iPhone 11 serilerinde özel servisler tamir yapamayacak” başlıklarını görmüş olabilirsiniz. Maalesef konu hakkında araştırma yapılmadan sırf tıklama alsın diye yapılan bu haberler kullanıcıların kafasını karıştırmaktan başka bir şey değildir.

Apple’ın hiç bir modelinde parça değişikliği engellenmiş değildir. Apple özel servislerde yapılan işlemlerde sadece ekrana bu parça orijinal olmayabilir uyarısı vermektedir. Yani parça değişimi yapılabilir, parça değişikliğinden sonra cihazı kullanabilirsiniz ama uyarı alırsınız. Hatta orijinal değildir uyarısı bile hatalıdır, şöyle ki; orijinal ekran değişimi yapsanız dahi uyarı alabilirsiniz.

FPPRO atölyesinde yapılan iPhone 11 ekran değişimlerinde uyarı

Servisimizde yapılan iPhone 11 serisi ekran değişimlerinde ekran uyarısı almazsınız. Çünkü bu uyarıya sebep olan şey ekranın üzerindeki entegre modülüdür. Ekranınız kırıldığında eski ekranınızdaki bu entegre modülünü kolayca çıkarıp yeni ve orijinal ekrana aktarabiliyoruz. Bu teknisyenlerimiz için çok basit bir işlemdir. Bu sayede iPhone 11 serilerinde bu ekran orijinal olmayabilir uyarısı almıyorsunuz. Bu konu hakkında yazdığımız metni okumak için buraya tıklayınız.

Orijinal mi yan sanayi mi?

Servisimizde yapılan işlemlerde sadece orijinal ekran kullanılmaktadır. Evet Apple dışarıya orijinal ekran vermiyor, biliyoruz. Bizde zaten Apple’dan parça almıyoruz. Orijinal ekranları daha önce kullanılmış ekranların ön camlarını değiştirerek veya yeni cihaz parçalayarak tedarik diyoruz. Bunun dışında orijinal ekran tedarik etmek maalesef mümkün değildir.

Ekranınız sağlam olabilir

iPhone 11 serisi ekran kırılmalarında genellikle ön cam kırılmaktadır. Kullanıcıların bir çoğu bunun farkında olmayabiliyor. Şöyle ki, eğer ekranınız sağlam ve görüntü alabiliyorsanız ön cam kırılmış demektir. Bu durumda daha uygun fiyatlara ön cam değişimi yapabiliyoruz.

iPhone 11 serisi ön cam değişimi

iPhone 11 serisi ön cam değişimi ekran değişimlerinde olduğu gibi kısa sürer ve aynı gün teslim ederiz. Ekran uyarısı almazsınız ve daha ekonomiktir. iPhone 11 ön cam değişimi için servisimizden destek alabilirsiniz.

Peki Apple’da yaptırmak mı yoksa FPPRO’da mı?

Apple’ın servis politikası biraz sınırlıdır. Her kullanıcı Apple’dan ekran değişim hizmeti alamayabilir. Servis süreleri uzundur, randevu gerektirir. Verileriniz silinebilir. Fiyatları ekonomik olmayabilir.

FPPRO servisinde yurtiçi veya yurtdışı tüm cihazlara ekran veya ön cam değişim hizmeti verilir. Servis sürelerimiz kısadır, randevu gerekmez. Verileriniz silinmez, fiyatlarımız ekonomiktir.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

  • Sadece Apple ürünlerine destek veriyoruz
  • Ayda binlerce iPhone ekran ve ön cam değişimi yapıyoruz
  • Teknisyenlerimiz sadece iPhone tamir ettiği için iPhone tamiri konusunda tecrübelidir.
  • Atölyemiz günceldir ve en son teknolojiye sahiptir.
  • iPhone çıktığı günden bu yana iPhone tamir ediyoruz, TECRÜBELİYİZ.

iPhone 11 serisi ekran değişim fiyatlarımız

iPhone 11 serisi ekran değişimi fiyatlarımız sürekli güncel tutulmaktadır. Sizlere en kaliteli ekran veya ön cam değişimi hizmetini sunmak için teknolojinin tüm imkanlarını kullanırız. iPhone 11 serisi güncel ekran değişim fiyatlarına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Verilerim silinir mi?

FPPRO atölyelerinde yapılan iPhone 11 ekran değişimlerinde veri kaybı yaşamazsınız. Ancak verilerinizin güvenliği size aittir, bu nedenle her zaman düzenli olarak yedek almanızı tavsiye ederiz.

iPhone 11 serisi ekran değişimi süreleri

Ekran değişim süreleri servisin güncel durumuna göre değişir ancak en kısa sürede teslim etmeye çalışırız. Bunun için bizimle görüşmeniz ve güncel süre almanız uygun olacaktır.

Servisimiz İstanbul da hizmet vermektedir. Servisimize elden cihaz teslim edebilir veya kargo ile güvenle cihaz gönderebilirsiniz. Elden teslim etmek için iletişim sayfamızı kargo ile göndermek için servis işlemleri sayfamızı inceleyiniz. Aklınıza takılan soruları soru-cevap sayfamızı yazabilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı