Apple Yetkili Servisi iPad Ekran Değişimi Yapmaz

iPad

Apple Yetkili Servisi iPad Ekran Değişimi Yapmaz

iPad’iniz yere düştü ve ekranı kırıldı aklınıza ilk Apple’a gidip tamir ettirmek gelebilir. Peki Apple size yardımcı olabilecek mi? Yetkili servisler iPad ekran değişimi yapar mı?

iPad ekran değişimi

Öncelikle iPad’in yapısını tanıyalım. iPadler dokunmatik ön cam ve lcd ekran olarak 2 katmanlı yüzeye sahiptir. Bazı modellerde ön cam ve ekran birbirine yapışıktır ve birlikte değişir. Bazı modellerde ise dokunmatik ön cam ve ekran birbirinden ayrıdır ve ayrı ayrı değiştirilebilir.

Dış katman; yani dokunduğumuz cam, dokunmatik ön camdır. iPad yere düştüğünde genellikle bu cam kırılır.

Apple yetkili servisi iPad tamiri yapmıyor

Belki bunu yeni öğreniyor olabilirsiniz ama Apple, iPad tamiri yapmaz. iPhone tamiri de yapmıyor aslında, iPhonelarda kırık ekranı çıkarıp yenisini takıyor,  ekran ve pil değişiminden başka bir tamir yapmıyor. Tabi buna tamir deniyor ise!

iPad cam değişimi deneyim ve zaman isteyen bir iştir. Apple yetkili servislerinin böyle bir iş yapması mümkün değildir.

iPad’inizin ön camı kırıldığında Apple’a giderseniz size yeni bir cihaz satmaya çalışırlar. Sözde cihaz değişimi dediğimiz bu olay hiç ekonomik bir değişim değildir. Kırık bir iPad ile servise gittiğinizde minimum 850tl den başlayan fiyatlarla yeni bir cihaz satarlar.

Peki camı kırılan iPad’i kim tamir ediyor?

Servisimizde iPad ilk çıktığı günden beridir bu işi yapıyoruz. iPad ön cam değişiminde yeterince bilgiliyiz. Camı ayrılan veya ayrılmayan modellerde tam destek veriyoruz. Cam değişimi ve dışındaki tüm arızalarda servisimizden özel destek alabilirsiniz.

iPad ön cam değişimi güncel fiyatları için iPad ekran değişimi fiyat listesi sayfamızı inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılan bir soru olursa bu yazının altına yorum atabilirsiniz.

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkında

Fppro, İstanbul’da bulunan bir teknik servis firmasıdır. iPhone®, MacBook®, iMac®, iPad® ve Watch® gibi Apple® ürünlerinin parça onarım ve değişim hizmetlerini sunmaktadır. 

İletişime Geç

Bize ulaşın ve teknik servis formumuzu doldurun, sizin için en iyi çözümü sunalım!

Whatsapp Destek Hattı